Νοσοκομείο-δομές υγείας Κω: «Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;»

62
3073

«Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;»

Τα συνεχιζόμενα «επεισόδια» με τις χρόνιες και τελευταία ιδιαίτερα ανησυχητικές ελλείψεις στο νοσοκομείο και συνολικά στις δομές υγείας της Κω, αν δεν είχαμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές, θα μπορούσαν να είχαν τίτλο «ιστορίες καθημερινής τρέλας» (χωρίς να αναφερθούμε στις διαχρονικές κόντρες διοικούντων-ιατρών κλπ που είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τους ιστορικούς του μέλλοντος).

Δυστυχώς, όμως για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είναι ιλαροτραγικές οι όποιες καταγγελίες έχουν γίνει κατά καιρούς, από τα πιο απλά (πχ ζεστό νερό μέσα στο κρύο τις προάλλες) ως τα πιο βασικά και «φλέγοντα» (τρεις κενές θέσεις Παθολόγων (!!) Παιδιάτρου, Νεφρολόγου, Ουρολόγου, Αιματολόγου,  Ακτινολόγου, σοβαρότατες ελλείψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ που δεν επιτρέπουν λειτουργία δεύτερης βάρδιας ασθενοφόρου κλπ).

Και καλά για τα πιο απλά μπορούν να απευθύνονται στην τοπική κοινωνία, σε συλλόγους, φορείς, ιδιώτες κλπ (και το κάνουν τακτικά με τις διάφορες δωρεές που γίνονται περιστασιακά -όπως πρόσφατα- για το μηχάνημα κλιματισμού-εξαερισμού στη Μονάδα τεχνητού νεφρού, το ίδιο πχ για θερμοσίφωνες, απεντομώσεις-μυοκτονίες-καθαρισμούς και πάει λέγοντας, για να μην μείνουμε σ’ αυτά).

Αυτό που μας κάνει να «τραβάμε τα μαλλιά μας», για τα πιο σοβαρά και να λέμε «μήπως ζούμε σε άλλο νησί;» είναι ότι πριν από ένα μήνα (αρχές Μαρτίου) ήταν στην Κω για πρώτη φορά, σύσσωμη η ηγεσία του Υπ. Υγείας ελέω κ. Γιαννακόπουλου (ΒΙΑΝΕΞ) για τα εγκαίνια της δωρεάς γεννήτριας οξυγόνου.

Αποβραδίς η κ. Γκάγκα είχε αναλωθεί σε μια πολύωρη ενημέρωση τόσο στο Επαρχείο, όσο και στο Δημαρχείο σημειώνοντας, με εμφανή κόπωση (για να μην πούμε βαρεμάρα) στο πρόσωπο της (όπως την αποτύπωσε η κάμερα), όλες τις αναλυτικές (κουραστικές και επαναλαμβανόμενες) τοποθετήσεις περί των γνωστών σοβαρότατων ελλείψεων στο νοσοκομείο και τις υπόλοιπες δομές υγείας του νησιού (είμαστε κι εμείς όμως… Όχι πολλά ρε παιδιά, πέντε αιτήματα και καλά, να της μείνουνε…)

(Αναλυτικά: Τι ζήτησε ο Έπαρχος Κω-Νισύρου από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μ. Γκάγκα). Μετά: Σύσκεψη στο Δημαρχείο με καμιά τριανταριά-Δήμαρχος Κω: Θέσαμε ξεκάθαρα τα ζητήματα της υποστελέχωσης της υφιστάμενης δομής υγείας αλλά και την αναγκαιότητα για την ανέγερση Νέου Νοσοκομείου).

Την επόμενη ημέρα, επί τόπου στο Νοσοκομείο Πλεύρης και Γκάγκα, με ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους φορείς, προσωπικό, διοίκηση, κομματικούς, θεσμικούς, τις αρχές κλπ (ξανά-μανά τα ίδια). Δ. Γιαννακόπουλος (εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων Υπουργών-βουλετών κλπ):«Η Κως είναι από τα νησιά που διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό» (ή την «δυσφημίζει» στην αντίθετη περίπτωση)

Το ίδιο και το επόμενο βράδυ, σχεδόν «πανηγυρικά» δελτία τύπου απ’ όλους τους βουλευτές που παρευρέθηκαν, την ΔΗΜ ΤΟ Κω της ΝΔ για τις δεσμεύσεις των δύο υπουργών για άμεσες ενέργειες στελέχωσης, νέο νοσοκομείο κλπ.

Η ίδια η κ. Γκάγκα σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα με (χαρακτηριστικές φωτο και) τίτλο «Εκσυγχρονισμός του Γενικού Νοσοκομείου της Κω» Δεσμεύτηκε προσωπικά για άμεσες ενέργειες «Κατά την επίσκεψη είχαμε επίσης μια εκτενή συζήτηση με τον Έπαρχο, το Δήμαρχο, με βουλευτές Δωδεκανήσου, με εκπροσώπους των ξενοδόχων και άλλους παράγοντες του νησιού για την επιθυμία δημιουργίας νέου νοσοκομείου στην Κω, που, εκτός από το ότι είναι ένα νησι με μεγάλη κίνηση, είναι η γενέτειρα της Ιατρικής. Δεσμευτήκαμε να εξετάσουμε κάθε πιθανότητα», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

Σαράντα μέρες μετά την επίσκεψη των δύο υπουργών και αφού ξεκίνησε η τουριστική περίοδος, όχι μόνο δεν έχει γίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ προς το καλύτερο (αντίθετα, έφυγε και η μοναδική Παθολόγος) ο Δήμαρχος Κω διαπιστώνει: «Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική. Δυστυχώς, παρά τις υποσχέσεις, μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει μέτρα ουσιαστικής στήριξης» και καλεί τους πολίτες του νησιού σε γενική αργία και Παγκωακό συλλαλητήριο.

Και ας υποθέσουμε ότι είμαστε «μονοιασμένοι» (που δεν είμαστε, αφού έχουμε τα δικά μας «μπαϊράκια»… αλλά λέμε τώρα) και κατεβαίνουμε όλοι σε αυτό, τι ελπίδες έχουμε άραγε να αλλάξει «άμεσα» η κατάσταση;; μιας και το αίτημα είναι «άμεσες λύσεις» (βλέπε: μαγικό ραβδί). Αφού οι «ενέργειες» σου λένε: «έγιναν και γίνονται…» απ’ όλους: τοπικές αρχές, διοίκηση, βουλευτές, υπουργούς (με τις δικαιολογημένες/αδικαιολόγητες εξηγήσεις καθένας και καθεμιά τους για τον χρόνο που χρειάζονται και τα προβλήματα που προκύπτουν…)

Μάλλον, εδώ έρχεται «κουτί» για όλους η γνωστή λαϊκή ρήση: καμώνονται τους ανήξερους (ή τους εξαπατημένους, ένα μήνα μετά τα χειροκροτήματα και τα τραπεζώματα) και αναρωτιούνται: «Με τον ήλιο τα βάζω, με τον ήλιο τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;»

* Οι παραπάνω σκέψεις γράφτηκαν πριν τις νέες συναντήσεις με Πλεύρη-Μητσοτάκη κλπ. Μετά τις νέες ‘βαρυσήμαντες’ διαβεβαιώσεις που δόθηκαν και τα νέα πανηγυρικά δελτία τύπου από κυβέρνηση, περιφέρεια, βουλευτές κλπ ότι «όλα είναι δρομολογημένα και περίπου… τέλεια»(!!!) προτείνουμε στο συλλαλητήριο (αν δεν το ακυρώσει τελικά μετά συγνώμης ο δήμαρχος) να συγκεντρωθούμε όσοι μπορούμε για να εκφράσουμε την ολόθερμη συγνώμη, τα σέβη, τα ευχαριστήρια και τα ζήτω μας…

62 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αφού πιστέψατε τα προεκλογικά πυροτεχνήματα της lady gaga τι να σας πούμε. Άραγε θα φτάσουν τα φράγκα να φτιάξουν τα νοσοκομεία που υποσχέθηκαν στην Ουκρανία η θα μείνουν με τις υποσχέσεις;;

 2. Θα είναι υπέρ των εμβολίων…. Γιατί μας ενδιαφέρει η υγεία του ανθρώπου πολύ..
  (άραγε απορώ ποιοι ζουν μετά την 4η δόση..
  https://youtu.be/XRZ_ZsA_Iqc
  Εντωμεταξύ η διάλυση των νοσοκομείων με τους ανεβολιαστους συνεχίζεται..τα χειρουργεία υπολειτουρηουν, φάρμακα δεν υπάρχουν, μεταθέσεις δεν γίνονται,, οι απολύσεις συνεχίζονται.. Για να επιτύχουμε τον σκοπό της ιδιωτικό ποίησης…

 3. Καλητερα να φύγουν όλοι από αυτό το νοσοκομείο!!!! Νοσοκομείο έχουμε!!! Οι απο μέσα είναι για τα σκουπίδια!!! Κλίκες!! Άφησαν όλους τους παλαβους εκεί μέσα για να μπορούν να κανουν ότι θελουν οι δήθεν εξυπνοι ανενόχλητοι …δε λειτουργεί έτσι!! Τζάμπα σας πληρώνει το κράτος, πριν κατηγορήσετε το ΝΔ τον Πλεύρη και την Γκάγκα ότι δεν κάνουν τίποτα να κοιτάτε τα χάλια σας που ως γιατροί απουσιάζετε συνέχεια!!!!!Με τι θρασσος μιλάτε και λέτε ότι δεν κάνουν τίποτα και ότι έχετε ελλειψεις, αφού υπάρχουν άτομα εκεί μέσα που δουλεύουν έξω μαύρα έξτρα πηγιενουν σε σπίτια περνοντας και τα φάρμακα και πράγματα απ’ το νοσοκομείο παράνομα!! Που ήσασταν …μενοι στην πένα όταν ήρθαν και όταν ερχόμαστε εμείς στο νοσοκομείο κάθεστε με τα κινητά «,και τις θες»?? » Και πηγιενε έξω» » δεν έχουμε κανέναν εδώ» …… Αυτά ειν τα λιγότερα έτσι??? Δε σας φτάιει το οποιοδήποτε κράτος , εσείς οι ίδιοι εδώ θέλετε αυτή την κατασταση!!!!! Μόλις φύγουν όμως κάποια άτομα που σας κάνουν χρόνια τις πλάτες και τα έχετε κάνει …. εκεί μέσα να δούμε τελικά φτιάχνει η κατάσταση η δε φτιάχνει..

 4. Διάβασα και ένα ωραίο. Ο ιός είναι σαν τα χαλιά. Τον μαζεύουμε τον Απρίλιο και τον απλώνουμε τον Οκτώβριο.

 5. Οσοι γιατροι και να διοριστουν εδω θα φυγουν με ελαφρα πηδηματακια γιατι πρωτα πρεπει να φτιαξουν τον χαρακτηρα τους οι Κωοι με τον ναρκισσισμο τους

 6. δημιουργει στους κατοικους της μπανανιας αφου εξαφανιζει την αγοραστικη δυναμη των υπαλληλων με αποτελεσμα το 100% των χρηματων τους να οδηγειται σε κατευθυνομενη καταναλωση, Super Market , ενεργεια, κατοικια, δηλαδη σε κλαδους με υπερκερδη τα οποια δεν θα επιστρεψουν στην ελληνικη αγορα αφου οι βασικοι μετοχοι ειναι κατοικοι Μονακο.

 7. Χωρις ίχνος πλάκας, για το μόνο που προσφέρεται πλέον η χώρα

  είναι οι ολιγοήμερες διακοπές κατά την θερινή περίοδο.
  Παιδιά όσο αυτός ο τόπος κατοικείται από ανθρώπους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών τους για να περνούν εκείνοι καλά. Δεν υπάρχει η παραμικρη ελπίδα σωτηρίας για αυτό το τόπο.

 8. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Μετά τον πόλεμο και την εισβολή των Ρώσων που μπήκαν σε ανεξάρτητη χώρα και καθαρίζουν κόσμο το άλλο μεγάλο γεγονός των ημερών μας είναι αυτό που γίνεται στη Κίνα.Την άλλη δημοκρατική χώρα μετά τη Ρωσία.Κύριοι που είστε οπαδοί αυτών των συστημάτων δεν βλέπω μα κάνετε κουβέντα η σχόλιο για αυτό που γίνεται.Πως φέρονται τα καθεστώτα που έχετε πρότυπα στους ανθρώπους.Αυτό θέλετε και στην Ελλάδα εσείς οι οπαδοί της ΧΑ,του Κατσιδιαρη και του Βελόπουλου και υπόλοιπα του κουμουνισμου;Έτσι μας θέλετε και βρίζετε χούντα τη κυβέρνηση και όλους στη Δύση;

  • την μεγαλύτερη υποστήριξη.
   Γκαβό,έμαθες και από πολιτική..για το λιμάνι του Πειραιά θα πεις κάτι;για τις συνθήκες δουλείας στου υπαλλήλους;θα πεις κάτι για τις αγορές των υπολοίπων λιμένων από Cosco ;
   Βλαμμένο,μας έχεις πρήξει στην βλακεία.

  • Πεστα Μιράντα. Επιτέλους. Ένας λογικός άνθρωπος εδώ μέσα και ξεκάθαρος. Οι υπόλοιποι απλά βρίζετε, ωραίο επίπεδο. Μαύρα χάλια.

 9. Προς miranta... Δεν μας βλέπεις να κάνουνε σχόλιο.. Διότι είμαστε ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..

  Όχι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,, ΌΧΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ, ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΊ ΤΩΝ ΝΑΧΙ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΧΟΦ, ΌΧΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΕΓΆΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. .. Δεν βρίζουμε κανεναν.οπως βλέπεις ..απλα ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΒΡΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΎΤΙΝ….ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΎΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ.. (ΜΕ 10 ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ 6 ΕΚΑΤ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 10 ΧΡΌΝΙΑ . αν ειμαστε οπαδοί ΤΗΣ ΧΑ, του νέου κόμματος ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ… ΤΟΥ ΚΚΕ…και όχι της χούντας ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ..υπάρχει κάποιο πρόβλημα..? Γίνεσαι αγενής στο 70%των ΥΠΟΛΟΙΠΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ψηφοφόρων.. Στην Ελλάδα θέλουμε μια πολιτική για τους Έλληνες,.. Όχι πολιτική υπέρ των μεγάλων συμφεροντων… Εκτός αν βλέπεις τον Μητσοτάκη..να μας βγάζει… Η να μας μαζί σε μια νέα κρίση… Φτώχειας,,.ανεργίας,.. Μέτα την επιτυχημένη πολιτική του διάλυσης της οικονομίας, όπως ήταν το σχέδιο μεσααπο το λοκνταουν.,κλεισιμο καταστημάτων έως 12, πριν τις 12, πριν τις 6 μετά, τις 8,πριν τις 2,.. Πρόστιμα, πρόστιμα πρόστιμα…

  • Άντε πάλι.Γράφεις ολόκληρο κείμενο βρίζοντας και λέγοντας ιστορίες που φαντάζεσαι χωρίς στο τέλος να μας λες.Ποιος τελικα είναι ο εκλεκτός σου;Ντρέπεσαι να πεις;Εγώ θεωρώ αυτή τη στιγμή καλύτερο τον Μητσοτακη.Εσυ;

   • ‘Εχουν συνηθίσει στις βρισιές χωρίς επιχειρήματα. Κι όταν τους ρωτάσ συγκεκριμένα πράγματα και τους στριμώχνεις βρίζουν απαντώντας γενικούρες. Εννοείται ότι ο Μητσοτακης είναι ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ο καλύτερος που περασε. Αν αναλογιστούμε και όλες τις ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ τα τελευταία χρόνια τα πήγε περίφημα. Οι άλλοι θα μας είχαν αφήσει να πεθάνουμε σαν τις κατσαρίδες. Ψέμματα? Αντιεπαγγελματίες, ασόβαροι πολιτικοί που θα τους δώσουμε και ψήφο. Έλα Παναγία μου.

 10. Δήμαρχε άσε τα παράσιτα που περιτριγυρίζουν και κοίτα την Κω κατάματα,σήμερα μου έγινε παράπονο για τον περιφερειακό προς Τιγκάκι.πηγα ο ίδιος να δω αν ήταν υπερβολές πελατών.ειχα να περάσω από Φεβρουάριο..εκτίθεται,αυτός είναι κατσικόδρομος,άσε τα συντριβάνια και μπάλωσε τις τρύπες,πριν θρηνήσουμε θύματα.

 11. Καλά είσαι ηλίθια?Τι δουλειά έχει ο εκλεκτός του κάθε σχολιαστή?

  Φακελώνεις τα σχόλια?Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να φύγει.
  Όπως θεωρώ ότι είσαι ηλίθια ,αν και δεν έχω σχέση με τον σχολιαστή.
  Κατάλληλος σε τι? Στην διαχείριση της Πανδημίας?
  12 μήνες lock down ,διέλυσε τα πάντα (αυτό φάνηκε με τον πόλεμο) και κοντά στους 30.000 συγχωρεμένους.
  Σήμερα στο αεροδρόμιο έκατσα 2 ώρες και δεν είπαν σε κανένα ξένο να φορέσει μάσκα, τράβηξα και βίντεο, άιντε ηλίθια.

  • Τόσο αργόσχολος είσαι;Καθοδουνα 2 ώρες στο αεροδρομειο;Οι συγχωρεμένοι έφυγαν γιατί;Δεν είχε εμβόλια;Δεν σε ενημέρωσαν να τα κανείς η ήταν δύσκολο;Μήπως πλήρωνες;Τι ακριβώς θα έκανε ο δικός σου που δεν τον λες ποιος είναι;Αλήθεια έχεις καταλάβει ότι απλά μιλάς χωρίς να μας λες κάτι;Καλός κακός ο πρωθυπουργός δεν σου αρέσει.Ποιον προτείνεις;Έλα ανώνυμα θα μας το πεις.Τι φοβάσαι;Πες μας τον σωτήρα μας.

   • Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ξέρεις αυτού που κατηγορήθηκε για αρχαιοκάπηλος.

   • Διαβάζω,ενημερώνομαι και συμμετέχω στο φόρουμ εδώ και 11 χρόνια περίπου,έχουν περάσει σάχλες και σάχλες σχολιαστές

    όχι για τις εμμονικές τους τοποθετήσεις, ούτε ακόμα για τους πολιτικούς και οικονομικούς προσανατολισμούς αλλά για τα ηλίθια ,γενικόλογα ,βλακώδη επιχειρήματα.
    Για μένα που αρχειοθετώ τα έντυπα Τοπικού περιεχομένου απ το 1983,είσαι ο ορισμός του ΒΛΑΚΑ!!!!

  • Ποιον βρίζεις εσύ? ‘Ετσι σου μάθανε να μιλάς όταν διαφωνείς? Στο σχολείο γρήγορα και master στον Ζαμπούνη. Βγαίνετε και βρίζετε χωρίς έλεος, υποκριτές και μετά νηστεία κι εκκλησία!!
   Οτι πετας στους αλλους είναι η εικονα που εχεις για τον εαυτο σου.Τόσο απλά.
   Ντρέπομαι για το φαρισαισμό σας,

 12. Κάποτε στη δεκαετία του ´ 60. ο Κωος πατριώτης Σταμάτης Μανούσης Υπουργός Υγειας έφερε έγκριση δημιουργίας Νέου Νοσοκομείου κ η διοίκηση το απέρριψε …(ντοκυμαντέρ )

 13. ο κ Θ.Βασιλακόπουλος τον τελευταίο χρόνο,δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να προωθεί τα εμβόλια, τον εμβολιασμό, δεν έχει αφήσει κανάλι μα κανάλι, να μην προωθεί το εμβόλιο,
  Ίσως αυτές οι 50 συμβάσεις με τα χρηματικά πόσα που φθάνουν τις 760.000 χιλ ευρώ, λύσουν την απορία !

  Δεν χρειάζεται πολύ να καταλάβεις γιατί προωθεί τόσο πολύ ο Βασιλακοπουλος τα εμβόλια, τον εμβολιασμό..
  760 χιλιάδες είναι αυτά!
  .. (οι σύνδεσμοι για τα χρήματα που παιρνει
  6ΙΗ746ΨΖ2Ν-ΤΟ7 6ΙΚΗ46ΨΖ2Ν-ΦΛΣ 6Κ8146ΨΖ2Ν-ΞΨ8 6Ν5Μ46ΨΖ2Ν-3ΒΙ 6Ξ5Υ46ΨΖ2Ν-ΠΧΒ 6Ο2Ψ46ΨΖ2Ν-ΗΧ8 6Ψ9Β46ΨΖ2Ν-9ΑΠ 9ΒΙΛ46ΨΖ2Ν-42Π 9ΒΨ346ΨΖ2Ν-12Ψ 9ΘΧΛ46ΨΖ2Ν-Ρ2Δ 9ΙΨΥ46ΨΖ2Ν-6ΘΨ 9ΚΓ946ΨΖ2Ν-Λ6Η 9ΜΘΠ46ΨΖ2Ν-7Ω9 9Ο4Ρ46ΨΖ2Ν-ΚΒΝ 9ΟΡΕ46ΨΖ2Ν-ΚΔΓ 9Π8Δ46ΨΖ2Ν-ΕΒΔ 9Ρ9Β46ΨΖ2Ν-7ΣΗ 9ΣΧΝ46ΨΖ2Ν-7Σ2 9ΥΞΥ46ΨΖ2Ν-Φ4Β 9ΦΚΧ46ΨΖ2Ν-1ΜΛ 9ΩΚΝ46ΨΖ2Ν-ΒΛΒ 67ΖΛ46ΨΖ2Ν-Κ2Κ 67Π846ΨΖ2Ν-1ΑΕ 92ΟΥ46ΨΖ2Ν-ΘΦΨ 634846ΨΖ2Ν-Α7Η Ε9ΝΖ46ΨΖ2Ν-ΞΣΑ ΡΛ9Φ46ΨΖ2Ν-ΥΡΟ ΨΘΘΤ46ΨΖ2Ν-Ξ73 ΨΚΖΛ46ΨΖ2Ν-Θ1Υ ΨΝΧΣ46ΨΖ2Ν-ΖΜΔ ΨΞΧ646ΨΖ2Ν-ΙΓΚ ΨΣΠ346ΨΖ2Ν-7ΕΚ Ω1ΦΩ46ΨΖ2Ν-ΡΘ8 Ω53046ΨΖ2Ν-Θ3Ψ ΩΑΣΦ46ΨΖ2Ν-ΟΓΒ ΩΚ6346ΨΖ2Ν-ΑΟΞ ΩΚ9246ΨΖ2Ν-ΧΧΖ ΩΛΚΞ46ΨΖ2Ν-Ζ6Χ ΩΜΙ846ΨΖ2Ν-ΥΞ6 ΩΞ5746ΨΖ2Ν-4Χ6 ΩΞΨΙ46ΨΖ2Ν-ΘΥ8 ΩΣΘΤ46ΨΖ2Ν-9ΒΩ ΩΥΠΩ46ΨΖ2Ν-43Ο ΩΨΚΙ46ΨΖ2Ν-Ω94 ΩΩΣΛ46ΨΖ2Ν-ΣΧΔ

 14. Προς miranta.. Γράφω επιχειρήματα και την πραγματικότητα .που είδες το βρίσιμο.. .

  Ο εκλεκτός μου είναι ο ΝΙΟ (από το Matrix..)…… .

 15. Εξαλου είμαι , και εγώ υπέρ της παγκόσμιο ποίησης των πλούσιων,..και μαρεσει το σχέδιο τιυ . Αλλά δεν συμφωνώ με τα έργα του. Έπρεπε να είναι λίγο πιο σκληρός,, μέτρα είναι αυτά, να καταστρέφει μόνο το 80 % των ανθρώπων.. Των επιχειρηματικών,.αύξηση πείνας, πλαφόν στα τρόφιμα,.. Ανεργία με 1εκ φέτος, . Θα τον διώξουν οι σιωνιστες, ο φίλος του ο σβαμπ, κσι οι Γερμανοί και θα βάλουν άλλον να κάνει πιο γρήγορα τέλεια το πρόγραμμα.. Γιατί η παγκοσμιοποίηση πρέπει να έρθει γρήγορα…. Και τα πάει τόσο καλά, ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ… Αλλά μπορεί και καλύτερα..

 16. H miranta,, ζητάει από όλους τους σχολιαστές να της πούμε τι θα ψηφίσουμε.

  .. Είναι προσωπικό απόρρητο.. Κυρία miranta… Πρώτον.. Είναι αγένεια και ηλιθιο να απαιτείς να σου δώσουμε αναφορά για τις προσωπικές επιλογές μας,, είναι θρασσος να υποστηρίζεις ακόμα τον Μητσοτάκη.. Εγώ προσωπικά ψηφίζω κίνημα γυμνιστών

  • Προσωπικό απόρρητο λέγοντας κάτι ανώνυμα;Πας Καλα;Τι να βρίζεις από την άλλη είναι αξιοπρεπές.

 17. https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9530…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9A%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%922%…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9F4%…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A91%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A08%…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9A81…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9F2%…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%92%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE…
  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%99%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ASTRAZENECA https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/67%CE%96%…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE…

  53.000 https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE…

  20.000 https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A1%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9F%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%99%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A9%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9E5%…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9D5%…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A6%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%959%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A5%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/634846%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%92%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A89%…

  ΣΥΜΒΑΣΗ 100.000 https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9C%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%98%C…

  https://diavgeia.gov.gr/doc/67%CE%A08…

  ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ 124.000

  https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%99%C…

 18. » Όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο.. Να πανε σε ψυχολόγο.. Δεν είναι κακό να αλλάξει το DNA κάποιων

  μετά από τόσα χρήματα είναι φυσικό να υποστηρίζει το εμβόλιο
  720χιλιάδεςευρω.

  Ενώ ο κόσμος πεινάει, η ανεργία στο φουλ, οι γιατροί σε αναστολή, τα νοσοκομεία καταρρέουν… Και για όλα αυτά… Με ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ θα σώσουνε τον κόσμο… ΓΕΛΟΊΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΊ,

  ΣΤΑ ΜΜΕ (Μεσα Μαζικού Επηερασμου αλλο ένα πακετο 20 δις ενίσχυσης για… προπαγάνδα

 19. Μην εξαπτεσαι καλέ μου πολίτη.. Από τα μπι μπερ Παπαδόπουλου… Οι γονείς να ναι καλαοι άνθρωποι και τους ευχαριστώ πολύ , μου έχουν μάθει τρόπους και χαίρομαι γιαυτο..και ειδικά τους πνευματικά χαζούς,, και καθυστερημενους,.. Να μην τους κοροϊδεύω και να τους απόπαίρνω.. Άνθρωποι είναι, και αυτοί,.., έστω με μειωμένο iq και αντίληψη,.. (miranta,

  • Φαντάζομαι ποσό περήφανοι θα είναι οι γονείς σου που σε έκαναν τόσο καλό παιδί και σωστό παληκαρια.Να ειρωνεύεσαι μια γυναίκα και να μην έχεις γνώμη.Να κανείς σχόλια βρίζοντας αλλά πάντα χωρίς πρόταση.Κανονικός φασίστας ,βρίζεις προσπαθώντας να δκεπασεις τον φασισμό η οποία άλλη άποψη έχεις μπας και ξεγελάσεις η πετώντας λασπη κάτι θα μείνει έτσι;Τελικά είναι καλύτερα να μην είσαι καλός,να είσαι λίγος,να είσαι λάθος ,να είσαι μπισκότο,από το να μην είσαι ΤΙΠΟΤΑ .Να σε χαίρονται.

  • Γιατί εδώ και ενάμιση μήνα μόνο αγιολόγια και αυτολιβανίσματα διαβάζουμε.
   Ανούσια παιδαριώδη επιχειρήματα νηπιαγωγείου και εμμονές, φανατική πολιτική προσήλωση, πολιτικού περιεχομένου σχόλια για αμοιβάδες και προτροπές του στυλ να σου πούμε ποιον ψηφίζουμε, ρε δεν πας να βάψεις κανα αυγό,μετά τα νύχια και μετά να διαβάσεις επικαιρότητα από πολλές μεριές.

 20. Μπράβο miranta.Έτσι τρέλανε τα φασιστακια δεξιά και αριστερά.Δεν έχουν κάτι να πουν καμμία πρόταση ,μόνο να βρίζουν ξέρουν και να κάνουν copy paste ,διάφορες βλακείες.Βασικα επειδή δεν έχουν δικιά τους άποψη.Ναι συνέχισε να αποκαλύπτεις την βλακεία και το φασισμό τους.Δεν είμαι ΝΔ αλλά Δικαιομα σου είναι αυτά τα ανθρωπάκια που φοράνε και παντελόνια ακόμα κ ανώνυμα ντρέπονται να που τι ψηφίζουν.

 21. ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ βραβεύτηκε το 2003από το WEF για το έργο από το World Economic Forum
  υπεύθυνος στο WEF είναι Κλάους Σβαμπ ο συγγραφέας, της Μεγάλης Επανεκκίνησης!
  Εκεί λαμβάνουν μέρος ολοιγια να λάβουν εντολέςαπό
  επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ!
  Αυτό που πρεσβεύει ο Σβαμπ στο βιβλίο GREAT RESET είναι ένα πρόγραμμα για την παγκόσμιο ποίηση, παγκόσμιο έλεγχο.εφαρμογή μιας ατζεντας..
  Ο αρχιτέκτονας της «μεγάλης Επανεκκίνησης» θέλει να επιβάλει σαν ιδέα τρόπο ζωής το«να είμαστε ικανοποιημένοι με λιγότερα» με τα «απαραίτητα»,όσον αφορά τον λαό!!συγχρόνως αυτοί πλουτιζουν από την κρίση, τα εμβόλια, τους πολέμους, την κρίση, τις αυξήσεις, τα μονοπώλιακα καθεστωτα, στα τρόφιμα Κτλ), αυτό πρεσβεύει το βιβλίο – πρόγραμμα της ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ,.. και μια ζωή σε πλήρη έλεγχο,φτώχεια, έλεγχος ηλεκτρονικά, κοινωνικά,, που καταργεί το νόημα της ελεύθεριας, λόγου, αντίδρασης ,και επιβάλει μια υποχρεωτική προσαρμογή στη φτώχεια.. (νεα πραγματικότητα)..
  τι υπηρετεί ο Μητσοτάκης?

 22. https://youtu.be/hPZtIQbVrwM
  Ο Μητσοτάκης συνεχίζει το έργο και το σχέδιο του ΣΒΑΜΠ για τσιπαρισμα, η πλήρη έλεγχο των ανθρωπων (ήδη με τον εμβολιασμό ακόμα κάι το ραπιντ και επίδειξη covid pass, ελέγχεται 100% online σε κάθε είσοδο, έξοδο από επιχείρηση, μαγαζί, σχολείο.. Συνναλγη και τα δεδο ένα σου είσοδος, έξοδος, αγορές, περνάνε κατευθείαν στο υπουργείο..) απλά δεν ελέγχονται οι ανεμβολιαστοι..!γιαυτό τους αφαιρείται η είσοδος, η εργασία.. Όχι για λόγους υγείας… Οι //////τάδες

  https://youtu.be/hPZtIQbVrwM

 23. https://youtu.be/93ZkiipDMtQ

  »
  τι θα κάνουμε με όλους αυτούς τους άχρηστους ανθρώπους..»
  Harari.. (σύμβουλος του ΣΒΑΜΠ…
  Σβαμπ (αρχιτέκτονας του Great reset
  Μητσοτάκης (ακόλουθη της, του σχεδίου των δύο πιο πάνω…

 24. Yuval Harari... Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για το προγραμμα GREAT RESET

  Τι έχει πει
  O συμβούλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ. Yuval Noah Harari(που συμμετέχει ο Μητσοτάκης) …
  Σε ομιλία του, συνέντευξη ειπε
  » .. η μεγάλη επανάσταση είναι η αναδυόμενη ικανότητα να χακάρουμε ανθρώπους να έχουμε αρκετά δεδομένα για τους ανθρώπους και να τους ελέγξουμε και να τους καταλάβουμε τους ανθρώπους καλύτερα απ’ ότι αυτοί τον ίδιο τον εαυτό τους.

  Και όταν καταφέρουμε να τα ελέγξουμε όλα αυτά μπορείς να τους ελέγξεις απολύτως ..»
  Στη συνέχεια αναφέρεται στους ανθρώπους, υποστηρίζοντας ότι θα έχουμε πολλούς «άχρηστους» ανθρώπους τους οποίους δεν θα έχουμε τι να τους κάνουμε.
  Λέγοντας » Και πάλι, πιστεύω, ότι το μεγαλύτερο ερώτημα ίσως στα οικονομικά και στην πολιτική των προσεχών δεκαετιών θα είναι τι να κάνεις μ’ όλους εκείνους τους άχρηστους ανθρώπους»!!
  Ο συγκεκριμένος παρίσταται με τον Μητσοτάκη, Συμβαίνει να είναι σύμβουλος του Σβαμπ…. Για το πρόγραμμα παγκοσμιοποίησης..

 25. Το μόνο που προωθούν οι σιωνιστες Εβραίοι, παγκοσνιοποιητες
  Είναι η υπογγενητικοτητα, η ομοφυλοφιλία, οι εκτρώσεις, τα εμβόλια, .την φτώχεια, τους φόρους, την κρίση,την αύξηση βιωτικου επιπέδου τον εμβολιασμό με 2,3,4,5 δόσεις…
   Οι επόμενες γέννεες από τιυς εμβόλιασμενους ( λόγω , εμβολίου, που προκαλεί 100 παρενέργειες, στειρότητα κτλ ,είναι να προκύψουν (αν προκύψουν λόγω όλων των πιο πάνω παιδιά με πάσης φύσεως γεννητικά προβλήματα από μπολιασμενους γονεις..
  Θέλουν την υγεία μας, ομως τον τελευταίο χρόνο το σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει παταγωδώς ,..οι θάνατοι έχουν αυξηθεί, η υπογεννητικοτητα λόγω χωρίς μετρα για στήριξη στις οικογένειες, γεννήσεις..έχει ανέβει 1000%,χιλιάδες γιατροί σε αναστολή..και οι θάνατοι αυξάνονται

 26. Ο Χριστός έδιωξε με μαστίγιο αυτούς που βεβηλωναν τα ιερά και οσία.. Από τον ναο..
  Ο Μητσοτάκης βεβηλωσε ακόμα και το πάτερ ημων..οταν τον έβαλαν να το πει στο φανάρι… Δείγμα ασεβείας στην χριστιανοσυνη . Είναι Πάσχα, ας τιμήσουμε τον ΧΡΙΣΤΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΑΎΡΩΣΑΝ..(ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ ΚΙΒΛΗΔΟ ΙΕΡΑΤΕΊΟ… Η ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ,, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ ΩΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΊΟΥΣ…οι ίδιοι βρώμικοι σιωνιστες, πρωθυπουργόι, απατεώνες ΜΑΣΩΝΟΙ, θέλουν να καταστρέψουν την θρησκεία,, αυτοί μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ….

 27. Σαν χριστιανός δεν θέλω να κυβερνάνε την χώρα μου ΜΑΣΩΝΟΙ, σιωνιστες,, όπως καταλαβαίνεις πάει αντιθετα με τις ιδέες μου… Δεύτερον δεν θέλω να κυβερνουν λαμογια… Κατά τα άλλα δικαίωμα σου να πιστεύεις και στον Σατανά τον ίδιο.. Η να τον λατρεύεις, η ακόμα και στον Αλλάχ… Όπως οι πρωθυπουργοι, έχουν αγάπη μόνο για αυτά τα τρία … Χρήμα, ισλάμ, και σιωνισμο.

 28. Προς miranta.. Για την βέβαια τακτική του Μητσοτάκη, να διαλυσει το σύστημα υγείας.. Ανεξάρτητα αν προωθεί τα εμβόλια

  Σε παραπέμπω στο άρθρο του κ Νικητιαδη

  http://aegeanews.gr/featured/435335/nikitiadis-gia-ygeia-nosokomeio-s-o-s-pliris-egkataleipsi-tis-ygeias-apo-nd/

  Εξαλου ακολουθει πίστα το πρόγραμμα για την ιδιωτικό ποίηση…την. Φτώχεια, την Ανεργία, Που του είπαν οι φίλοι του οι Γερμανοί. βάσει του Παγκόσμιου σχεδίου

  • Ψάχνουμε ανθρώπους για δουλειά στο ξενοδοχείο με μισθο πάνω από τον κατώτατο που ζητάει η αντιπολητευση .Ενδιαφέρεσαι;Τα πλοία είδα σήμερα φεύγουν γεμάτα για το Πάσχα.Για πια ανεργία μιλάς;Όσο για τον κύριο Νικητιάδη τα είχε αφήσει τέλεια όλα και με το κόμμα του δεν έγιναν τα ιδιωτικά νοσοκόμεια στη χώρα η δεν θυμάμαι Καλα;Αφηστε τα πολλά copy paste και ελάτε να δουλέψουμε να προκόψει η χώρα μας.Ο Μητσοτάκης είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός από τους Έλληνες.Αν δεν μας αρέσει θα βγάλουμε άλλον.Κουράσατε με το να ψάχνετε φαντάσματα.Είναι πολιτικές μιας άλλης εποχής.Εδώ ο πιο παλιός αρχηγός κόμματος 15 χρόνια ο Τσιπρας ,που στο διάστημα αυτό έχει αλαξει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ 5 αρχηγούς μιλάει για πρόοδο και το …νέο.Έλεος.

 29. Προς ανώνυμος... Μέρες που είναι του Αγίου Πάσχα για έμας τους ορθόδοξους

  (Δεν ξέρω για σένα βρωμοτουρκαλα ανώνυμη.miranta . ) καλο είναι να σταματήσετε να βρίζετε τον( ορθόδοξο ) Πούτιν.. Τουλάχιστον μόνο για μια βδομάδα Παγκοσμίως όλα τα ελλεινα αντίχριστα σιωνιστικα μασωνικα αποβρασματα, δημοσιογράφοι ξεφτίλες, ΜΜΕ πουλημένοι σιωνιστες,. Αλλοδαποί, μισό θρήσκοι

 30. Επιχειρήματα να μας πείσεις ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι ΜΑΣΩΝΟΣ, προδότης, σιωνιστης, αντίχριστος, ανθέλληνας, πιόνι του ΝΆΤΟ έχεις?? Αν δεν έχεις να γράψεις κάτι ουσιώδες σταματά να βρίζεις.. Ως φασίστες τους Έλληνες χριστιανούς,,..

 31. Προς miranta... Μέρες που είναι σου αφιερώνω κάτι από το ευαγγέλιο για τους Φαρισαίους εξουσιαστές

  Ουαί υμίν «γραμματείς» και «φαρισαίοι» υποκριτές …
  (Μκ 12,38-40. Λκ11,37-52. 20,45-47)

  …Δένετε  βαριά και δυσβάστακτα φορτία, και τα θέτετε πάνω στους ώμους των ανθρώπων, αλλά εσείς ούτε το δάχτυλό σας με το δάχτυλό σας δεν κουνάτε για να βοηθήσετε, και όλα τα έργα σας τα κάνετε, για να σας δουν με θαυμασμό οι άνθρωποι.

  … Αλίμονο όμως σ’ εσάς, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, γιατί κατατρώτε τις οικίες των χηρών και για πρόφαση κάνετε μακριές προσευχές.

  ..Οδηγοί τυφλοί, που διυλίζετε το κουνούπι, αλλά καταπίνετε την καμήλα.
  Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί καθαρίζετε το απέξω του ποτηριού και του πιάτου, ενώ από μέσα είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια. …Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απέξω βέβαια φαίνονται ωραίοι, αλλά από μέσα είναι γεμάτοι από οστά νεκρών και από κάθε ακαθαρσία. Έτσι κι εσείς απέξω βέβαια φαίνεστε στους ανθρώπους δίκαιοι, αλλά από μέσα είστε γεμάτοι υποκρισία και ανομία.

  Αφιερωμένο στους
  διεφθαρμενους σε αυτούς που μας κυβερνάνε..

 32. Ποια είναι η παραγωγική ικανότητα της χώρας μας; Δεν παράγουμε αλεύρι; Δεν παράγουμε ζάχαρη; δεν παράγουμε λάδι;

  Η καταστρεπτική πολιτική της παρούσας, οδήγησαν στην πλήρη ισοπέδωση της ελληνικής παραγωγής. Η Ελλάδα πλέον δεν παράγει τα πιο βασικά αγαθά και προϊόντα

  Η “λύση” που βρέθηκε, λοιπόν, ήταν να μπει “κόφτης” στην αγορά προϊόντων; Να αδυνατούν να προμηθευτούν τα νοικοκυριά όλα τα απαραίτητα προς επιβίωση; Να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν οι επιχειρηματίες στις ανάγκες των καταστημάτων τους; (βλ. ταβέρνες, εστιατόρια)

  Έφτασε η στιγμή που με κόπο και ιδρώτα ο Έλληνας θα συγκεντρώνει λίγο αλεύρι και λάδι για την οικογένειά του. Γυρίσαμε τουλάχιστον 100 χρόνια πίσω

  Καμία επιδότηση η την επόμενη και όσο χρειαστεί τους αγρότες να σπείρουν σιτηρά!!! Από εκεί φαίνεται Έλληνα πόσο παπάρας και πόσο σου αξίζει να πεινάσεις με αυτους που ψηφίζεις.. Λίγα κουπονακια βενζίνης των 13 ευρ μήνα, επιδότηση ρεύματος 10 €στα 1000 που πληρώνουμε,, έτσι απλά για να.. Κόψουνε την αντίδραση

 33. Ο Μητσοτάκης συνεχιστής του έργου του πατέρα του, της Ατζέντας 21 μεγάλων συμφερόντων

  Όλα ξεκινησαν το 1992 με την υπογραφή της Αντζέντας 21… Ξέρετε ποιος την Υπέγραψε… Ο πατέρας του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ.
  Ποιος θα συνεχίσει το εργο υπογραφής του πατέρα του, (great reset) ο γιος Μητσοτάκης!!!!
  Η Ατζέντα 30 είναι μέρος της Ατζέντας 21, και αναφέρεται στη δεκαετία 2030. Ήταν οι ίδιοι οι εμπνευστές , όπως και του great reset και στοχεύει.στους ίδιους σκοπούς
  Προβλέπεται για το ‘σώσιμο’ της βιοποικιλότητας και γενικά του πλανήτη, η ατομική ιδιοκτησία σιγά σιγά να καταργείται, μεγάλες εκτάσεις να θεωρούνται ως «μη προσβάσιμες σε ανθρώπους» και οι πληθυσμοί να μαζεύονται στις μεγαλουπόλεις. Πως γίνεται ήδη αυτό;

  Με υπερφορολόγηση ακινήτων
  Με ανεξόφλητα δάνεια και πλειστηριασμούς
  Με πράσινα πιστοποιητικά τα οποία για να αποκτηθούν έχουν παράλογες απαιτήσεις

  Η ατζεντα 21, δεν αφήνει τίποτα έξω, όλα υπέρ μιας παγκόσμιας τάξης, κατά του λαου
  https://allnewz.gr/2019/09/28/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-21/

 34. Η χρυσή αυγή(που είναι φυλακισμένη εδώ και , 3 χρονια), οΒελοπουλος, ο Λεβέντης, και όλοι οι υπόλοιποι που αποκαλείς φασίστες,. Οι μισοί φυλακισμένοι,.. Φταίνε για την φτώχεια, την Ανεργία, την Κρίση.,???? Φταίνε για την αύξηση αγαθών, τις περικοπές μισθών, τους ανέργους, τους ανεβολιαστους χιλιάδες υγειονομικους , για την Κατάντια της υγείας,της αύξησης κόστους 1500%του βιοτικού επιπέδου, την Καταστροφή του επιχειρηματικόυ κόσμου με τα 2 χρόνια λοκνταουν… .???? Οι πραγματικοί φασίστες,είναι οι νεοταξιτες, ανθέλληνες, Εβραίο μασωνικα πιόνια των Αμερικανών και Γερμανών Κυριάκος Μητσοτάκης..

 35. Προς miranta... Με τι μισθό ψάχνετε εργάτες δούλους στα ξενοδοχεία,, με 900 ευρώ??

  Η με 500€? μηπως γιαυτο δεν μπορείτε να βρείτε?? Και ψάχνετε,,? Ιδού το ερώτημα..
  Πόσοι Έλληνες έχουν απομείνει για εργαδτα στην Ελλάδα εν έτη 2022 με πολιτική Μητσοτάκη.. Δεύτερο ερώτημα.. Είναι εύκολο να βρεις λαθρομετανάστες Βούλγαροι, Αλβανους, Πακιστανός μέσα από τα 4 εκατομμύρια λαθρο.. Με 5ευρώ εργασία την ημέρα, ανασφαλισυους… Αλλά ξέχασα φταίει η χρυσή αυγή, αυτοί οι φασίστες, ,, που τους έφεραν… Αυτοί διέλυσαν την υγεία, την οικονομία, αυτοί οδήγησαν σε απελπισία εκατομμύρια Έλληνες, αυτοί οδήγησαν σε χρεοκοπία την Ελλάδα και το 80 %των επιχειρήσησεων, αυτοί διελυσαν σε 2 χρόνια την κοινωνία Γιαυτό μπήκαν φυλακή, και είναι έξω οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…

  • 900 με 4 ρεπό.Το κόμμα σου λέει 750 .Εσυ ποσά θες να σου φέρνουμε στο καναπέ χωρίς να κανείς τίοτα;Απλά να φιλοσοφείς;

 36. Απλά δεν.. Βλέπεις αυτό που έρχεται.. Θα το δεις σύντομα…
  Κσι όπως έγραψε κάποιος :
  » Welcome to 2030 I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better”.)
  Young Global Leader του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF

  Ο κάθε πρωθυπουργός – νεοταξικο εκτελεστικό όργανο – εξυπηρετει  τη ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης…τι επιδιώκει το σχέδιο τη μεγάλη επανεκκίνησης :
  Μια κοινωνία χωρίς χρήματα.,με ψηφιακές αγορές, απόλυτο έλεγχο ατομικότητας, κατάργηση ελευθεριών, μιας κοινωνίας που
  επιδιώκει την καταστροφή της ατομικής ιδιοκτησίας όπου δεν θα σου ανήκει τίποτα,
  .. Ελεγχόμενος σκλάβος

  • Μεγάλε έχεις ματι.Μόνος σου τα είδες όλα αυτά;Χαλάρωσε έχει ωραίο καιρό έξω .Βγες ε την οικογένεια σου και άσε τις θεωρίες .Μην ψηφίσεις τον Μητσοτακη ψήφισε Βελόπουλο η Κατσιδιαρη που είναι καλοί άνθρωποι.Έλεος πια μας επισες.

 37. Ερώτημα προς Ψηφοφόρους νέαςΔημοκρατιας.. (mirantides, ανώνυμοι και άλλους που βρίζουν.. τους φυλακισμένους ως φασίστες . .

  .. για την κατάντια της κατάστασης που ζούμε
  Μπορεί να μου πει κάθε ανώνυμος αποβλακωμενος ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ποιος φταίει. Για το θέμα που θίγει ο κ Κιαρης και όλη η κοινωνία της Κω, μέσα απο το άρθρο αυτό, όσον αφορά το νοσοκομείο, (με παραιτήσεις γιατρών μετά από 20 χρόνια, με υποστελεχωση, με ελλείψεις υλικών, τεχνικών θέμα κ. Κ. Κ. … Για όλα αυτά φταίνε οι φασίστες, τα χρυσαγουλα.,,.. Δηλαδη πόσο εγκεφαλικά ηλιθιοι, πρέπει να είναι κάποιοι για να καταλάβουν ..ότι οι καταστροφέις κάθε πτυχης της ελληνικής κοινωνίας εδώ και 2 χρόνια (οικονομία, εμπόριο, υγεία,αγροτικη ανάπτυξη, εθνική άμυνα,βιωτικο επίπεδο, αυξήσεις ρεύματος,αύξηση υλικών αγαθών, πληστεθριασμοι, φόροι, φτώχεια, υποβάθμιση ποιότητας ζωής, που είναι για κάποιο σκοπό… Και ποιοι είναι πραγματικοί φασίστες που διοικουν…. Κσι το επιτελούν τελικά. Μήπως κάποια ατζεντα(… Τελικά ποίοι έπρεπε να ειναι φυλακή,ποιοι κλέβουν, τις περιουσίες του λαού, εξαοατουν, κερδίζουν δις από το εμπόριο εμβολίων, πολέμων. Κτλ,.. Προφανώς οι ανθέλληνες, προδότες, της Ελλάδας… ΥΠΟΥΡΓΟΊ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ .)..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ