Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Παρουσία Πλεύρη-Γιαννακόπουλου τα εγκαίνια γεννήτριας παραγωγής οξυγόνου στο Νοσοκομείο της Κω από...

Παρουσία Πλεύρη-Γιαννακόπουλου τα εγκαίνια γεννήτριας παραγωγής οξυγόνου στο Νοσοκομείο της Κω από την ΒΙΑΝΕΞ | Δ. Γιαννακόπουλος: «Η Κως είναι από τα νησιά που διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό»

56
5653

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Προσφορά μίας ισχυρής γεννήτριας παραγωγής οξυγόνου με δυνατότητα και αναγόμωσης φιαλών.

Μια ισχυρή γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου στο Νοσοκομείο της Κω από την ΒΙΑΝΕΞ, τα εγκαίνια για τη λειτουργία της έγιναν παρουσία του Υπουργού Υγείας, κ. Θάνου Πλεύρη και του Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου.

Τα επίσημα εγκαίνια της λειτουργίας της νέας γεννήτριας πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 3 Μαρτίου στο Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας της Κω, παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη και του Προέδρου Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλου. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Κω, κ. Σταμάτης Βασιλειάδης, έκανε μια σύντομη ξενάγηση στους χώρους του Νοσοκομείου, και στο σημείο εγκατάστασης της νέας γεννήτριας στους επίτιμους καλεσμένους, ενώ ενημέρωσε για την εγκατάσταση της γεννήτριας εκπροσώπους της Πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνίας.

 

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ προχώρησε σε μία νέα μεγάλη δωρεά για τη στήριξη της υγείας των κατοίκων της νησιωτικής και δη της ακριτικής Ελλάδας. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τη 2ηΥγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου, και κατόπιν αποστολής σχετικού αιτήματος από τον κ. Σταμάτη Βασιλειάδη,  Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας της Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», ο  Όμιλος προχώρησε στην προσφορά μίας ισχυρής γεννήτριας παραγωγής οξυγόνου με δυνατότητα και αναγόμωσης φιαλών (συμπιεστής οξυγόνου). Η νέα γεννήτρια αναβαθμίζει σημαντικά τις παροχές υπηρεσιών υγείας του νοσοκομείου της Κω, για την ασφαλή κάλυψη των κλινικών του, αλλά και της πτέρυγας Covid-19 που δημιουργήθηκε λόγω της πανδημίας.

Στην Κω ο Δ. Γιαννακόπουλος για ιερό σκοπό: Δεν μείναμε ασυγκίνητοι (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, ο Διοικητής της 2ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστος Ροϊλος, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλειος Υψηλάντης, η Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μίκα Ιατρίδου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς,  η Διευθύντρια Γραφείου Αναπληρώτριας Υπουργού κ. Λίλιαν Βιλδιρίδη, ο Έπαρχος Κω -Νισύρου κ. Ιωάννης Καμπάνης και ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς. Επιπλέον, στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Κω κ. Σταύρος Αξαρλής, ο Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος  Κουτσόπουλος, ο Διευθυντής Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης και κοινωνίας.

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης δήλωσε κατά την επίσκεψή του: «Το Γενικό Νοσοκομείο της Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» αναβαθμίστηκε σημαντικά χάρη στη νέα γεννήτρια που πλέον θα επιτρέψει την απρόσκοπτη νοσηλεία και παροχή οξυγόνου στους ασθενείς, τόσο στην πτέρυγα COVID, όσο και στις υπόλοιπες. Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση, αφού το Νοσοκομείο της Κω είναι ένα κεντρικό νοσοκομείου για την ευρύτερη περιοχή και εξυπηρετεί και μικρότερους Δήμους. Αποτελεί βασικό μας μέλημα να θωρακίζουμε την κοινωνία και τους συμπολίτες μας σε θέματα υγείας και σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο ευρύτερο κοινό καλό. Ευχαριστούμε πολύ την ιδιωτική πρωτοβουλία που στηρίζει τα δημόσια νοσοκομεία».

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, δήλωσε σχετικά με τη δωρεά του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στο νοσοκομείο της Κω: «Η Κως είναι από τα νησιά που διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό, οι τουρίστες διαχρονικά αγαπούν το μέρος αυτό, ενώ στους μόνιμους κατοίκους που κρατούν ζωντανό το νησί τον χειμώνα, πλέον προστίθενται και νέοι, Έλληνες και ξένοι, που επιλέγουν την Κω για μόνιμη κατοικία. Δεν γινόταν, λοιπόν, να μείνουμε απαθείς στο αίτημα του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου της Κω, γι’ αυτό κινηθήκαμε άμεσα, ώστε η γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου να φτάσει το συντομότερο δυνατό στον προορισμό της. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε καταφέρει η ΒΙΑΝΕΞ, η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, να είναι συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της φροντίδας για τον άνθρωπο. Αυτό το οφείλουμε βέβαια στον πατέρα μου και ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ, τον Παύλο Γιαννακόπουλο, και εμείς φροντίζουμε να συνεχίζουμε το πνεύμα προσφοράς του προς την κοινωνία. Και ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου, είμαστε ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένοι. Η ΒΙΑΝΕΞ έχει σημαντικό έργο στο κομμάτι της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και στο πλαίσιο αυτό, δίνουμε έμφαση στις ανάγκες της ακριτικής Ελλάδας. Εμείς, ως ΒΙΑΝΕΞ, είμαστε εδώ, στο πλευρό της Πολιτείας, να βοηθάμε όπου μπορούμε, γιατί ο στόχος μας είναι κοινός: να έχουν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που τους αξίζει, όλοι οι Έλληνες πολίτες».

 

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας της Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», κ. Σταμάτης Βασιλειάδης,  σημείωσε για τη δωρεά του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ: «Με πολύ μεγάλη χαρά λάβαμε τη θετική απάντηση της ΒΙΑΝΕΞ στο αίτημά μας για την προσφορά μίας νέας γεννήτριας παροχής οξυγόνου. Το Γενικό Νοσοκομείο της Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» προσφέρει τις υπηρεσίες του όχι μόνο στους κατοίκους της Κω, αλλά και σε κατοίκους πολλών άλλων γειτονικών νησιών. Η ανάγκη για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων μας ήταν επιτακτική και η άμεση κινητοποίηση της ΒΙΑΝΕΞ και του Προέδρου της, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μας γεμίζει ευγνωμοσύνη και δύναμη για να συνεχίζουμε το έργο μας με αφοσίωση και σεβασμό στους ασθενείς μας και στην επιστήμη μας».

Ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς σημείωσε επίσης: «Για εμάς, που ζούμε στην άκρη της Ελλάδας, βιώνουμε καθημερινά την αγωνία των συμπατριωτών μας, που αποτυπώνεται πιο έντονα όταν πρόκειται για θέματα υγείας. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε, αλλά εγώ θα έλεγα ότι φεύγω σήμερα πιο αισιόδοξος από την κίνησή σας και χαίρομαι πάρα πολύ, κ. Γιαννακόπουλε, καθώς βλέπω ότι απευθύνονται στο πρόσωπό σας με οικειότητα. Για μένα, είναι υποχρέωση και της Πολιτείας να επιστρέφει και σε εσάς, στις ελληνικές εταιρείες που έδωσαν μάχη κατά την περίοδο της κρίσης, ώστε να καταστούν βιώσιμες και ανταγωνιστικές και να ανοίξουν περαιτέρω τα φτερά τους στο μέλλον».

Η Βιανέξ σημειώνει ότι το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» διαθέτει γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου, μικρότερων ωστόσο δυνατοτήτων. Σε μία εποχή όπου η πανδημία συνεχίζει να απειλεί την υγεία των πολιτών και να επιβαρύνει το εθνικό σύστημα υγείας, οι ανάγκες για παροχή οξυγόνου σε νοσηλευόμενους παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες, με αποτέλεσμα η υφιστάμενη γεννήτρια να μην επαρκεί για την κάλυψή τους. Επιπρόσθετα, η μεταφορά φιαλών οξυγόνου προς τα πιο μακρινά νησιά, όπως η Κως, επιβραδύνεται λόγω των καιρικών συνθηκών ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Η νέα γεννήτρια που απέκτησε πλέον το Γενικό Νοσοκομείο της Κω έρχεται να καλύψει αυτή την επιτακτική ανάγκη, προκειμένου οι κάτοικοι του νησιού να μπορούν να λαμβάνουν την κατάλληλη νοσοκομειακή φροντίδα, εφόσον χρειαστεί να νοσηλευτούν.

βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

56 ΣΧΟΛΙΑ

  • ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον αθάνατο Παύλο και τους θείους σου.Να σε έχει και εσένα καλά ο Θεός να κανεις δωρεες.

 1. Εγκαινιασαμε λεει. Ρε αστειε δικο σου εργο ειναι και το εγκαινιασες. Πλερωσες απ την τσεπη σου; ουστ ξεφτυλες

  • Αν δεν ειναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ μηπως θα επρεπε να ησουν εσυ ρε κοπανακι? Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ οποιας πολεως σαν ΠΡΩΤΟς ΠΟΛΙΤΗΣ επιβαλεται να παρουσιαστη σε ενα κοινωφελες εργο. Τωρα αν εσυ σαν ΑΜΟΡΦΩΤΟς και ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ πολιτης θελεις να εκτεθεις με βλακολογα δικος σου προβλημα.

 2. Η Υπουργός που ευθύνεται για την κατάντια του νοσοκομείου Ήρθε στο νησί για να εγκαινιάσει ένα μηχάνημα που το έκανε δωρεά μια φαρμακευτική εταιρεία μετά από πρωτοβουλία ενός ιδιώτη. Αυτή είναι η μεταχείριση που μας αρμόζει; Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

 3. ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΔΩΡΕΑ ΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

 4. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ……..ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
  ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΑΝΕΞ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΝ ΚΩΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

 5. Αυτό είναι το μυστικό να βελτιώσουμε το νοσοκομείο.Ας προσκαλέσουμε ευεργέτες ιδιώτες.Δίνοντας το όνομα τους σε διάφορες πτέρυγες στο νοσοκομείο του νησιού του Ιπποκράτη .

 6. Μπράβο στη ΒΙΑΝΕΞ και μόνο σε αυτή . Ευχαριστούμε κύριε Γιαννακόπουλε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.Ενας άνθρωπος με τα δικά του χρήματα μπόρεσε και προσέφερε ένα κράτος με τόσα δικά μας χρήματα δεν κάνει τίποτα για το νοσοκομείο μας .

 7. Βρε παιδια τι δουλεμα ειναι αυτο? Ηρθαν 2 υπουργοι, και 4 βουλευτες, για να πουν ευχαριστω στον γιαννακοπουλο της ΒΙΑΝΕΞ, για μια δωρεα,
  που ηταν υποχρεωση της κυβερνησης εδω και χρονια. Υποσχεθηκαν απαντες, νεο νοσοκομειο, στελεχωση του νοσοκομειου, του ΙΚΑ και του κεντρου υγειας στην αντιμαχεια.
  Αμα δειτε τιποτα να μας γραψετε!!!
  Μαλλον το μονο που θα δουμε ειναι οι προωρες εκλογες, λογω της καταρευσης της κυβερνησης!!!
  Και συ λαε βασανισμενε!!!

 8. Παρουσία Γιαννακοπουλου σκέτο. Η παρουσία του ακροδεξιού αποτυχημένου υπουργού που ήρθε να πουλήσει παραμύθια και να βγει φωτογραφία μπροστά από ένα έργο που δωρησε άλλος είναι αδιάφορη και γελοία.

 9. Μονο ο πατερας…… ελλειπε και ο Βοριδης με το τσεκουρι ολο το αλλο συναφι ειναι στις φωτογραφιες μεσα

 10. Υπουργος υφυπουργος και βουλευτες της ΒΙΑΝΕΞ ολοι οι αλλοι σελινα μαιτανοι και γλιτσες

 11. Εγώ προσωπικά όντας πολιτική ηγεσία της χώρας πόσο μάλλον υπουργός υγείας θα ντρεπόμουν να κάτσω δίπλα σε κάποιον οποιονδήποτε που θα έκανε ότι κάνει στην προκειμένη ο Γιαννακόπουλος… Είναι η ΥΠΈΡΤΑΤΗ ΝΤΡΟΠΉ να κάνει κάποιος ιδιώτης αυτό που θα έπρεπε να έχεις κάνει ήδη εσύ σαν κράτος… (

 12. Για ρίξτε ένα βλέφαρο δίπλα στο νησί της Καλύμνου ένας Μέγας τεράστιος ευεργέτης με το όνομα ΧΑΛΙΚΟΣ πριν από μερικές μέρες δώρισε ολόκληρη κλινική Εκτός του συστήματος οξυγόνου εκτός τα κρεβάτια εκτός τα air-condition εκτός Εκτός εκτός έχει δώσει τα πάντα και εμείς εδώ πέρα με τόσους λεφτάδες και δεν βλέπουμε τίποτα

 13. Το μηνυμα το πηραν; νεο νοσοκομειο γιοκ. Αντε μουγκα τωρα. Μας τα πρηξατε δυο χρονια τωρα. Βρειτε αλλη αρια να κοροιδευετε αυτους που θελουν να κοροιδευονται.

 14. Σιγά ξοδεύτηκε π Γιαννακοπουλος.Τόσα εκατομυρια σε παίκτες για να πάρει τόπο,δεν μπορούσε να δώσει περισσότερα;

  • …το ανόητο σχόλιο της ημέρας!!
   -Τον αχάριστο άνθρωπο, όταν τον καθήσεις στον ώμο σου, θα προσπαθήσει να ανέβει στο κεφάλι σου!!
   (Ουίλλιαμ Σαίξπηρ)

 15. Μπράβο στον κύριο Γιαννακόπουλο αλλά θα έπρεπε κάποιος να τον πληροφορήσει για ένα μάτσο…………. που φωτογραφίζονται μαζί του και που επί δεκαετίας δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ για να απαλλαγούμε από αυτό το τριτοκοσμικό νοσοκομείο. Παντού νέα νοσοκομεία ….εδώ πλάτες στους ιδιώτες ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Ντροπή τους

 16. Τα γλυτώνει από την εφορία κάνοντας δωρεές.Εδώ θα πιάσει και μέρος όχι όπως εκείνα που πέταγε σε παίκτες για να το παίξει μαγκας

   • Αντε να κολησσετε κανένα αυτοκόλλητο στα σήματα κυκλοφορίας εσείς και άσε τα σχόλια εδώ.Εχετε γεμίσει και καταστρέψει πινακίδες για να βάλετε σήμα της ομάδας σας.Λες και έτσι γίνεται καλύτερη και παίζει καλύτερα.Σπουδαίο iq

    • …αυτό που κολλάει που λες ρε φίλε, και γιατί απευθύνεσαι σε μένα; Το ότι μία μερίδα πιτσιρικάδων κολλάει αυτοκόλλητα, δεν σημαίνει ότι όλοι οι Παναθηναϊκοί το κάνουν αυτό!! Ποιος είσαι εσύ; (ρητορική η ερώτηση) …που θα μου πεις να μην κάνω σχόλια εδώ μέσα;
     Βλέπω ότι το δικό σου το IQ είναι χειρότερο από ότι του πιο πάνω σχολιαστή!

    • Ρε καημένε όταν έκανε ο χοντρός δωρεές για πιο λόγο το έκανε;

 17. ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον αθάνατο Παύλο και τους θείους σου.Να σε έχει και εσένα καλά ο Θεός να κανεις δωρεες.

 18. Αρε κωοι τόσα λεφτά περνάνε από τα χέρια σας κάθε χρόνο δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα αλλά μόλις σας πούνε πληρώσετε παθαίνετε κάτι είστε για λυπισει

  • Είναι τόσα πολλά τα 700άρια για 12 ώρες ,που φέρνουν από άλλες αγορές υπαλλήλους

   Με τόσο ψόφο,προσωπικά κάνω κάμψεις να ζεσταθώ,αλλά τα παιδιά που παγώνουν το κρατάνε μέσα τους και θα φύγουν και αυτά,όπως και πολλά άλλα.Με 700 ευρώ για έξι μήνες,βάλε τον Άδωνη και Βορίδη να ζήσουν.
   Από οικονομικά δεν σκαμπάζεις,γιατί εκτίθεσαι καθημερινά.Δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει φόρος,ισοζύγιο,έξοσα,φύρα,καθαρό προ κέρδους,επιδότηση ,δάνειο..γι αυτό πήγαινε κάνε κανένα επ ώμου ΑΡΜ,χαρέτισαι την καλλιόπη και ονειρεύσου ότι κάνεις ΑΕΡΑ στην Ουκρανία.

 19. ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΣ,ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΤΟΥΚΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

  ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

 20. Ρε μαϊντανοι ελάτε να δουλέψετε στο νοσοκομείο το χειμώνα και το καλοκαίρι με τους τουρίστες και μετά φωτογραφίζεστε.Το νοσοκομείο είναι όρθιο και λειτουργεί χαρη στο φιλότιμο των εργαζομένων και φυσικά όχι σε αυτούς τους εργαζόμενους που φωτογραφίζονται με τους μαϊντανους.Ντροπη στον διοικητή του νοσοκομείου που δεν επέτρεψε στο σωματείο των εργαζομένων να είναι παρόν στην εκδήλωση.

 21. Το ότι κουστουμιαρξσμενοι φωτογραφίζονται για τη δωρεά του επιχειρηματία ιδιώτη όταν ο λαός δεν μπορεί να ανάψει την λάμπα του το βράδυ ..αυτό μας ξεπερνάει…δεν θέλουμε άλλο βουλευτές που το παίζουν και δεν νοιάζονται.,καθώς αντιμετωπιζουν τον λαό αφ’ υψηλού ρίχνοντας που και που κροκόδειλος δάκρυα ..ευτυχώς οι εκλογές πλησιάζουν και δεν θα σας ξαναδούμε …

 22. το σημερινό σκηνικό μου θυμίζει χώρα της Αφρικής, όπου υπάρχουν δωρεές σε υλικοτεχνική υποδομή σε νοσοκομεία και σχολεία. Οι τοπικοί παράγοντες ευχαριστούν με μεγαλοπρεπής τελετή το δωρητή.
  Και όλα τα παραπάνω γίνονται στην Κω το 2022, που δέχεται 2 εκατ. τουρίστες !!
  Προφανώς δεν υπάρχει ντροπή !!!

 23. Ντροπή στους υπουργούς του Μητσοτάκη που μας κοροϊδεύουν. Ήρθαν για βόλτα μόνο ούτε ένα πρόβλημα δεν έχουν λύσει στο νοσοκομείο. Με το ΣΥΡΙΖΑ το νοσοκομείο είχε 50 γιατρούς και τώρα δεν έχουμε ούτε παθολόγο. Ντροπή τους και δική μας ντροπή που δεν τους στείλαμε στον αγυριστο

 24. Μπράβο στον κ.Γιαννακόπουλο για την δωρεά ο Θεός να συγχωρέσει τα πεθαμένα του.Αναρωτιέμαι όμως οι πολιτικοί γιατί ήρθαν;βγαίνοντας απ τ’ αεροδρόμιο ερηξαν άραγε το βλέμμα τους στο Κέντρο Υγείας ή κοίταζαν αλλού;απορώ με την αναισθησία κ την αδιαφορία τους..κοιμουνται με ήσυχη συννειδηση;Αλλά φταίμε κ εμείς που δεν τους κλείσαμε τον δρόμο ν μπουν θέλοντας κ μη!!Κρίμα κ άδικο τοοσος αγώνας κ ο κόπος του ακεραιου γιατρού μας σε προσωπική εργασία αλλά κ σε διάφορα διαβήματα για την στελέχωση του Κ.Υ και από μέρος τους τι;; αδιαφορία μεγαααλη κ ψέμα πως θ περνούσαν..από λόγια χορτάσαμε!!στις φωτογραφίες πρώτοι με τις δωρεές άλλων…τι συμφέροντα άραγε κρύβονται που δεν αφήνουν το Κ.Υ να λειτουργήσει όπως πρέπει ποιος ξέρει; μόνο αυτοί όμως αυτοί μια χαρά έχουν τα νοσοκομεία τους..καποτε πρέπει ν ξυπνήσει η αντιμαχεια κ τα γύρω χωριά κ ν ξεσηκωθούν γιατί μόνο τότε όταν τους χαλάς την ησυχία τους ενεργοποιούνται οι πολιτικοί..Λυπηρό κ άδικο το νησί του Ιπποκράτη με τόσους κατοίκους κ τόσες χιλιάδες επισκέπτες να μην έχει επανδρωμένο το Κ.Υ που είναι ανεκμετάλλευτο κόσμημα!!

 25. Τον κυριο Γιαννακοπουλο γνωστο για την σταση του με το εμβολιο τον πληροφορησε κανεις για την συμπεριφορα της διοικησης και του πρωσοπικου του νοσοκομειου προ ολιγων ημερων απεναντι σε νοσησαντα ανεμβολιαστο συμπατριωτυη μας;;;

 26. Μπράβο στον κ. Γιαννακόπουλο!!! Άξιος διάδοχος του Παύλου και του Θανάση. Τα άλλα λ…… γιατί ακριβώς ήταν εκεί;;;

 27. Η απολυτη ξεφτιλα της κυβερνησης!!!
  Αφου αφησαν να βουλιαξει το νοσοκομειο το ΙΚΑ και το Κ.Υ. Αντιμαχειας, ηρθαν βουλευτες και υπουργοι να πουν ευχαριστω, σε εναν ιδιωτη που δωρισε ενα μηχανημα στο νοσοκομειο!! Ξεχνουν ποσα δις κερδιζει η ΒΙΑΝΕΞ απο το Ε.Σ.Υ.
  Δηλαδη απο τα λεφτα του λαου!!!.
  Απλα εδειξαν την δουλικοτητα τους στους κεφαλαιοκρατες, και στον αφελη λαο, εφεραν μπολικο σανο ενοψει εκλογων!!!

 28. Δεν θα μπορούσαν να μην έρθουν οι υπουργοί-είναι κατώτεροι ταξικό επίπεδο. Δεν έχει εμβολιαστεί…… και τους έφερε να είναι απίκο όταν θα βγάλει τον λόγο – και να δώσει κύρος στην εκδήλωση.

 29. τΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
  ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ, ΔΩΡΙΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΥ.
  ΤΑΖΟΥΝ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΟΧΛΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥ ΖΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ.
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.
  ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. ΑΠΟΡΩ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ!!

 30. προσεχως ΣΔΙΤ για το νεο νοσοκομειο με βιαμεξ και λοιπους καλαμοκαβαλάρηδες. ΤοΕΣΥ το καταργουν οι κοψημιοι του προοδευτικου χωρου με τους φασιστες σαλταρισμενους. Και κοψημιοι και ψεκασμενοι αφου.

 31. Βρε γλυτσηδες κωοι λετε μπραβο στον κυριο, ποιον κυριο βρε γλυτσηδες σ αυτον που εβριζε παικτη να πεθανει αυτος κ τα παιδια του??? ουστ ρε απο κει!!!!!

  • …ενώ ο δικός σου ο Μαρινάκης τότε με τον Τζιμπρίλ Σισέ, φέρθηκε ωραία έτσι; Α ρε ‘Επιστήμονα’!!!

   • Δεν ντρέπεσαι ρε ζωο όλα να τα συνδέεις με το ποδόσφαιρο;Να σε χαιροντε οι γονείς σου.Θα μας σκοτώσεις που είμαστε άλλη ομάδα;

    • …κούλαρε λίγο Μιράντα!! Εσύ αυτό κατάλαβες, ότι όλα τα συνδέω με το ποδόσφαιρο; Εγώ απάντησα σε δύο σχολιαστές για τα άστοχα σχόλια τους!!
     Ο ένας γράφει για τα αυτοκόλλητα στα σήματα, και ο άλλος επειδή κάποτε ο Γιαννακόπουλος συμπεριφέρθηκε άσχημα στον Βασίλη Σπανούλη, αποκαλεί τους Κώους γλίτσιδες, επειδή του είπαν μπράβο (για προχθές). Εντάξει μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να είναι εκκεντρικός, εδώ όμως τον κρίνουμε λόγω της δωρεάς του και όχι για το ότι υπήρξε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, γιατί αυτό μάλλον πείραξε τους δύο παραπάνω σχολιαστές!! Οι δύο παραπάνω λοιπόν σχολιαστές το συνδύασαν οπαδικά και όχι εγώ, εγώ απλά απάντησα στα εκτός τόπου και χρόνου σχόλια τους!! Έλεος, εσύ το έφτασες και στα άκρα, σιγά μη σε σκοτώσω κιόλας που είσαι άλλη ομάδα, … δεν πα να ‘σαι ότι ομάδα θέλεις!!
     Υ.Γ. …όσο για το ζώο που μου λες, το κρατάω γιατί το θεωρώ καλύτερο από το να είσαι άνθρωπος!!!

 32. Συγχαρητηρια στον ανθρωπο που ηρθε να καλυψει την ανικανοτητα του συστηματος!Ντροπη σας πολιτικαντηδες!Μονο για φωτογραφιες ειστε κ δηλωσεις για κατι που θα επρεπε να μας παρεχετε δωρεαν!Η δημοσια υγεια!Βαρεθηκαμε λογια?μπλα νπλα & θα….

 33. Ισως ο ανθρωπος μας σημερα να ζουσε, αν υπηρχε τοτε οξυγονο στο «νοσοκομειο»…Οι πολιτικοι της Δωδεκανησου θα επρεπε να ντρεπονται & οχι να φωτογραφιζονται!Συγχαρητηρια ανθρωπε Γιαννακοπουλε…ευτυχως που υπαρχει η ιδιψτικη πρωτοβουλια…εστω κ τωρα…

 34. Γιαννακόπουλε φέρε κ γιατρους στο νοσοκομείο γιατί οι αριστοι μόνο για εγκαίνια είναι για να βγάζουν φωτογραφίες κ να βάζουν πρόστιμο στους άνω των 60 …………τέτοια τάξη τέτοια αλφαδια δεν έχω ξαναδεί

 35. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΠΙΚΙΔΥΝΟ. ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΙΚΟΝΙΚΑ? ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ..ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ…….

  • είναι ανεμβολίαστος και καλά κάνει. Αλλά πως σας φαίνεται να τρώει σε εσωτερικό χώρο (που απαγορεύεται) σε μαγαζί στην Κω παρέα με το σκυλολόι της κυβέρνησης που μας επιβάλλουν την υποχρεωτικότητα και τα παράλογα μέτρα; Είναι για γέλια; Ή μήπως για να τους πλακώσουμε στις σφαλιάρες για το δούλεμα που μας ρίχνουν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ