Εκσυγχρονισμός του Γενικού Νοσοκομείου της Κω | Οι αναρτήσεις και οι δεσμεύσεις της Μ. Γκάγκα

14
2062

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο της Κω και συνομίλησε με το προσωπικό – Αναφέρθηκε στην ουσιαστική στήριξη του νοσοκομείου

Βήμα προόδου διήνυσε το νοσοκομείο της Κω, καθώς συντελέστηκε κίνηση ουσιαστικού εκσυγχρονισμού.  Εγκαινιάστηκε το νέο σύστημα παροχής οξυγόνου του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού.

«Η νέα γεννήτρια αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες του νοσοκομείου, καλύπτοντας συνολικά τις ανάγκες των νοσηλευόμενων και κυρίως την αυξημένη ζήτηση οξυγόνου στην πτέρυγα covid-19. Θα μπορεί έτσι το νοσοκομείο της Κω να προμηθεύει μικρά νησιά των Δωδεκανήσων με φιάλες οξυγόνου. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την ευγενική προσφορά», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο και συνομίλησε με το προσωπικό για τις ανάγκες του.

«Το νοσοκομείο της Κω, αν και το κτίριο δεν είναι καινούργιο, είναι προσεγμένο, οι δε εγκαταστάσεις του κέντρου υγείας είναι εξαιρετικές. Το νοσοκομείο είναι μικρό αλλά έχει τμήματα που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Συζητήσαμε με τους συναδέλφους τη στήριξη του νοσοκομείου καθώς και όλα τα θέματα που τους απασχολούν, τις άμεσες και τις μελλοντικές ανάγκες», έγραψε η κ. Μίνα Γκάγκα.

«Κατά την επίσκεψη είχαμε επίσης μια εκτενή συζήτηση με τον Έπαρχο, το Δήμαρχο, με βουλευτές Δωδεκανήσου, με εκπροσώπους των ξενοδόχων και άλλους παράγοντες του νησιού για την επιθυμία δημιουργίας νέου νοσοκομείου στην Κω, που, εκτός από το ότι είναι ένα νησι με μεγάλη κίνηση, είναι η γενέτειρα της Ιατρικής. Δεσμευτήκαμε να εξετάσουμε κάθε πιθανότητα», πρόσθεσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.

Ειδήσεις σήμερα:

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, θα αντικαταστήσει η Κυβέρνηση του ΚΟΥΛΗ τα ΘΕΡΜΌΜΕΤΡΑ με Ηλεκτρονικά...

      Και παραμονές των εκλογών θα μας μοστράρουν, ΟΠΩΣ ΈΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ, το ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙΆ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΆ, μπας και ξελασπώσει και το ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ που μας φόρτωσε το ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ χωρίς να πάρει ΤΊΠΟΤΑ για αντιπαροχή…

  1. Απο το πως περιγράφει τις συνθήκες λειτουργείας και τις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου μας καταλαβαίνω οτι ενίσχυση στο κοντινο μελλον τουλαχιστον σοβαρη δεν πρεπει να περιμενουμε. Το μονο που δεν μας ειπε ηταν παλι καλα που εχουμε πορτες, παραθυρα και καλοριφερ.Ηρθε. εκανε το κοματι της , πεταξε και ενα δεσμευομαι να εξετασω τα προβληματα σας και μην τον ειδατε τον Παναγη.

  2. Εκσυγχρονισμός … που ? Σε αυτό το «νοσοκομείο»? Χαχαχαχα … Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου περνούσα τυχαία από τον δρόμο έξω από το νοσοκομείο … αυτό το περιστατικό που είδα μέσα σε προαύλιο χώρο του «νοσοκομείου» να συμβαίνει με άφησε άφωνο … μα ποιο πολύ άφωνο με άφησε η απάθεια των «υπεύθυνων θεατών» … γιατί μόνο θεατές είστε «κύριοι» … το κουκουλώσατε όμως και αυτό το συμβάν όπως τόσα άλλα …τώρα κόψτε κορδέλες … είστε τόσο θλιβεροί και επικίνδυνοι …

  3. Ναι ναι θα βάλουν αυτόματες πόρτες όπως του αεροδρομίου!!!!!!ουσοοοο!!!Ρε τι δούλεμα είναι αυτό!!!!!!

  4. Κατά πάσα πιθανότητα μετά την ανακαίνιση πάει και αυτό για πούλημα – ενοικίαση στο γερμανικό κράτος.

  5. ότι όλοι εσείς οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο μέχρι εχθές τους βρίζατε και φωνάζατε για ελλείψεις, και όταν ήρθε υπουργός και υφυπουργός όι μόνο δεν τους κράξατε, αντιθέτως κάποιοι τους χειροκροτούσατε κιόλας !! Γιατί; φοβηθήκατε να τα πείτε μπροστά τους; Οι αριστεροί ΚΚΕδες υγειονομικοί που διαδήλωναν πριν λίγο καιρό στο προαύλιο γιατί δεν έκαναν διαδήλωση μπροστά στις κάμερες των καναλιών ώστε να δει και η υπόλοιπη Ελλάδα το χάλι μας; Κοτούλες και εσείς, μόνο λόγια εκ του ασφαλούς.

  6. Νοσοκομειο απο νεα δημοκρατια μην περιμενετε!! Μονο ιδιωτικα παραμαγαζα, μεχρι να δοσουν και το νοσοκομειο σε ιδιωτες!! Μονο αν βρεθει ενας αλλος γεννηματας, μπορει να δουμε νοσοκομειο!!

  7. Ήμουν νιος & γέρασα! Ας γίνει και Ferrari ή Lamborghini το περ/κό κέντρο υγείας (γιατί δεν έχει τίτλο νοσοκομείου εδώ και χρόνια). Αν δεν υπάρχει προσωπικό να το δουλέψει, άχρηστο θα είναι. Μήπως ξεχνάτε τις ολοκαίνουργιες θερμοκοιτίδες που σάπισαν στο υπόγειο του νοσοκομείου γιατί δεν ήξεραν πως δουλεύουν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ