Δύναμη Αλλαγής: Το πάρτυ συνεχίζεται…

11
7138

‘’ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!

ΣΤΙΣ 9.00πμ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε. και στις 12.00 ΚΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 13.00!!’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Δεν μας εκπλήσσει τίποτα πλέον.

Για σήμερα είχαν συγκαλέσει την Ο.Ε. για θέματα του αποψινού Δ.Σ. και, πότε πρόλαβαν, πότε συζήτησαν, πότε ενέκριναν αυτά τα θέματα και στις 12.00 στέλνουν πρόσκληση για έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση στις 13.00, πάλι της Ο.Ε., για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2023!!!

Αυτοί είναι.

Το πάρτυ συνεχίζεται…’’

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφου δεν πατατε στα δημοτικα συμβουλια ποτε, γιατι νιαζεστε? Ειστε μονιμοι κοπανατζηδες, απορω γιατι ασχολειστε με τα κοινα, αφου απαξιωνετε τοσο την εντολη και την ψηφο των πολιτων!!

  2. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες για να γεμιζουν οι τσεπες.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  3. Ποιοι μιλάνε ρε για πάρτυ .. Ρε πάρτε το χαμπάρι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

  4. ΨΙΤΤΑΚΟ, που είναι τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα? Ο «απουλητος» μέγας Ναπολεον οεο?? πρώτα έλαμπαν διά της απουσίας τους παγώνοντας αποφάσεις έργων για τον τόπο που «λάτρευαν»για το καλό μας ρε μαμωτο, και τώρα λακιζουν ωσάν δευτεραντζες καρεκλοκαπηλοι που έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι και τίποτα παραπάνω. Έτσι είναι αυτός που τα χαρχαλα του πολυδιαφημιστηκαν περισσότερο και από την κόκα κόλα? ανάθεμα στα μυαλά που κολαντριζετε όλοι όσοι πιστεύατε ότι έχετε δικαίωμα να υποτιμάτε την νοημοσύνη του Κωακου λαού. Μπορείτε να κάνετε έδρα σας τα καφενεία που μαζευοσασταν σαν τις τελευταίες κατινες σχεδιάζοντας τα επόμενα εκδικητικά σας σχέδια? και πολύ σας πέφτει. Αν κοπτεστε για την παράταξη και η προσωπολατρεία δεν έχει θέση, στείλτε τον από κει πού ήρθε αν θέλετε κάποτε να έχετε μέλλον.

  5. Κάτι άκουσα για την Β και ανατριχιασα! κάντε μας αυτή την χάρη ρε παιδιά κ
    εγώ θα ανάψω λαμπάδα στον Άγιο Σώστη ίσα με το μπόι μου! έτσι για να πάτε από «πάτος»σε «αποπατος».

  6. Ακομα και οι απαντησεις και οι δηλωσεις σας δειχνουν οτι βαρεθηκατε, τα παρατατε, να ασχοληθειτε με τις παλιες σας συνηθειες. Αφου δεν εχετε σκοπο να δουλεψετε συμφωνα με την εντολη του λαου, παραιτηθειτε και αμε στο καλο.Αφηστε αυτους που νιαζονται για το νησι να το προχωρησουν μπροστα!!

  7. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    • Από την ΠΌΛΗ έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Δεν καταπίνεται η χασουρα, αυτό το ηχηρό ράπισμα στην κακία και την εκδικητικότητα στην χολή και την απρέπεια την έπαρση και την εγωπαθεια. Όπως σέβονται τους εαυτούς τους έτσι σέβονται και όσους τους ψήφισαν, όσους τους ξαναεμπιστευτηκαν, διά του λακισματος και με άλλα λόγια να σας ξαναπαραμυθιαζουμε ότι το κάνουμε για το καλό του Κωακου λαού. Τους μάθαμε πια σαν την κάλπικη δεκάρα και από την κακή και από την ανάποδη. Λασπολογοι της πεντάρας.

  8. απο τοτε που εχασε ο πρωην πριν 4 χρονια….ποδηλατοδρομους..αγαλματα.μοσχαροκεφαλες..συντριβανια..παρτερια..και 170 εργα…….200 χιλιαρικα ειναι αυτα ….μικρο το κακο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ