Η κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κω στο εστιατόριο «Γιαλίζης»

32
18331

Σε μια όμορφη βραδιά στo εστιατόριο «Γιαλίζης» στο Ζηπάρι πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κω. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά με υγεία, κάνοντας αναφορά στις εκλογές που έρχονται και τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να δώσουν όλοι μαζί το σύνθημα για τη νίκη και την επιστροφή του κόμματος στην κυβέρνηση.
Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Γεωργαντής ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής Β. Δωδεκανήσου, Μανόλης Καββαδάκης, ο τ.βουλευτής, Ηλίας Καματερός, ο τ. βουλευτής, Δημήτρης Γάκης, ο τ. βουλευτής, Γιώργος Κασσάρας και το μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, Χρύσα Καραγιάννη.
Την πίτα ευλόγησε ο παπά – Κώστας που μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ ενώ ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και κάθε επιτυχία.
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Κωνσταντίνος Ζαχαρός, οι αντιδήμαρχοι, Σέβη Βλάχου, Στάμάτης Πης, Γεωργία Κασσιώτη, η περιφερειακή σύμβουλος, Διονυσία Κασσιώτη, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Γιώργος Κυρίτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Βάσω Πη, και Σεβαστιανός Μαραγκός, ο πρώην Δήμαρχος, Κώστας Καΐσερλης, η υπεύθυνη του Δήμου Κω σε θέματα πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή, ο αντιδήμαρχος Νισύρου, Δημήτρης Χασαπλαδάκης και πλήθος ακόμα φίλων του κόμματος.
Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ένα ιστορικό πρόσωπο της Αριστεράς στην Κω, ο κύριος Μιχάλης Αλαχιώτης.

πηγή: https://www.kostv.gr

 

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δωσίλογοι, ανθέλληνες, προδότες!! Οι υποστηρικτές του «έχει η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέραμε?» και του » να χάσουμε και μερικά νησιά δεν πειράζει!». ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ!

    • Ήταν και ο ΜΩΥΣΗΣ που θα χώριζε το Αιγαίο στην μέση. Ευτυχώς ήταν ΑΘΕΟΣ και ο θεός δεν του έκανε την χάρη. Ρε τα ρετάλια.

    • Φάγατε, Φάγατε, Φάγατε με το ΠΑΣΟΚ καρέκλα φραγκάτη και τώρα οι τούμπες εραστές της εξουσίας στην παράταξη των γιαλαζί αριστερών με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ελπίζοντας σε αντίδωρο….

  2. Η κοπή της πίτας 10 μέρες πριν την Τσικνοπέμπτη?????????????????????
    Είπαμε πια. Όοοοοοοοολλλλλλλλλααααααα τόσο αργά?

  3. Σίγουρα ήταν κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας; Γιατί εμένα μου φάνηκε για πανηγύρι.😂😂😂

  4. Έργα ΣΥΡΙΖΑ κατά πρώτης κατοικίας:
    -Ν.4354/2015 νομιμοποιεί εταιρίες servicers να δρουν δικαστικώς κατά των οφειλετών των δανείων
    -εφαρμογή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (2017)
    -οριζόντια κατάργηση προστασίας πρώτης κατοικίας (2019)
    -μεταβίβαση δανέιων στα funds
    ντροπή σας

  5. Σύντροφοι οι ηθοποιοί ερωτικών ταινιών θα αναγνωριστούν και αυτοί ΠΕ ή τους αφηνουμε απέξω;

  6. Εύχομαι Καλή χρονιά με υγεία σύντροφοι και με νέο αρχηγό μετά τις εκλογές. φτάνει ποια με τον κλαουζεβιτς της Άρτας μόνο ήττες εχουμε

  7. Είχα γράψει για την εκδήλωση ότι έπρεπε να γίνει σε μικρότερο χώρο.Πιστευα και επαληθευτηκα ότι η συγκεκριμένη αίθουσα θα ήταν πολύ μεγάλη για το συνονθύλευμα των πρώην κομμουνιστών, του αποπατου του ΠΑΣΟΚ ( κατά Κακλαμάνη), και του αποπατου της ΝΔ (ΑΝεγκεφαλους ΕΛληνες).Δημοσιοθεσιτες,βολεψακηδες παντός τύπου και γραφικότητες, αυτοί είστε.Πατε με ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ όπως είπε και η Πόπη σας.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

  8. Πω πω κάτι κουρασμένα παλικάρια του ΠΑΣΟΚ βλέπω και αρκετούς βολεμένους και βολεμένες .Αυτοί τώρα θέλουν να μας σώσουν;Αυτοη είναι και Καλα οι δημοκράτες;Ο Θεός να μας βοηθήσει.

  9. Βλεπω αυτοδυναμια του ΣΥΡΙΖΑ!!
    Οχι στις παρακολουθησεις, οχι στην ακριβεια,
    οχι στους χαμηλους μισθους και στις χαμηλες συνταξεις,
    οχι στην ρεμουλα και το φαγοποτι των ημετερων!! Οχι στους απογονους των ταγματασφαλιτων!!

  10. ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΖΩΞΗΣ!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΣ!!!!

  11. Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες του πως ο συριζα χτυπά ύπουλα την δημόσια παιδεία.
    Ο ένας ζητά να απαξιωθεί η τηλεκπαίδευση στα σχολεία, οι άλλοι να εξισωθούν ιδιωτικά εργαστήρια σπουδών με ΑΕΙ ενώ άλλοι κάνουν απεργία κατά της αξιολόγησης.
    Οι σχολές Χιλλ να’ναι καλά

  12. «Θα τους φάμε»!
    «Ελπίζω σε μια εξέγερση που δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη, αλλά άγρια»!
    Στο πρόσωπό της φαίνεται το μίσος.
    Στα λόγια της ο διχασμός.
    Τάνια Τσανακλίδου : Ελληνίδα «προοδευτικιά» αριστερή καλλιτέχνιδα, εν έτει 2023.
    Να χαίρεστε τους φασίστες σας συντροφοι

  13. όταν βλέπω τέτοια σχόλια απο τα ακροδεξιά καθίκια του Μητσο – τάκη είμαι σίγουρος ότι ο φόβος τους έχει κυριεύσει και ο πόνος οτυς στην κάλπη θα είναι πιο βαθύς. Ουστ κοπρόσκυλα του Κούλη

  14. Για να τα λέμε όλα.Βλέπετε σχέση ΣΥΡΙΖΑ και δημοσίου…………….Τι δουλειά έχουμε με αυτούς όλοι εμείς που δουλεύουμε και ζούμε χάρη στην αξία και τα χέρια μας;Μακριά και αγαπημένοι.

  15. Οι ΖΑΙΟΙ του Δήμου που ουτε ενα έργο δεν έχουν ολοκληρώσει, που είναι άεργοι στα γραφεία τους χωρις έργο χωρις λίγη τσίπα για το καλό του νησιου, καθώς οι απευθείας αναθέσεις τους βγάζουν μάτια σε σημείο να λες μα καλά δεν ντρέπονται? Αλλά αυτοί εισαστε σας μάθαμε ολους απάτριδες!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ