Απάντηση Δήμου Κω σχετικά με την ασφάλιση οχημάτων του Δήμου

28
1979

Κρεσέντο κινδυνολογίας από τον κ. Κυρίτση!

 

Όποιος δεν έχει τίποτα καλό να προτείνει για τον τόπο μας καταφεύγει στην κινδυνολογία για να μη ξεχαστεί από την πολιτική ανυπαρξία του.

Έτσι, δεν εκπλήσσει κανέναν ότι σε μια τέτοια τακτική προσφεύγει για μια φορά ακόμη ο κ. Κυρίτσης, κινδυνολογώντας στο ζήτημα ασφάλισης των οχημάτων του Δήμου.

Όταν γνωρίζει πολύ καλά πως έχει η διαδικασία, αφού η σχετική διακήρυξη εγκρίθηκε ομόφωνα στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, με τις ψήφους και των εκπροσώπων της μείζονος μειοψηφίας.

Μάλλον έτσι επαληθεύονται οι φήμες ότι δεν μιλούν μεταξύ τους τα στελέχη της παράταξης του.

Ας δούμε όμως πως έχουν τα πραγματικά γεγονότα και ποια είναι η αλήθεια.

Στις 14 Απριλίου αναρτήθηκε η διακήρυξη του διαγωνισμού, για την ασφάλιση οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου για διάστημα 12 μηνών, με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών στις 29 Απριλίου.

Απολύτως έγκαιρα δηλαδή.

Περισσότερο από δυόμιση μήνες πριν λήξει η προηγούμενη σύμβαση που ήταν σε ισχύ έως την 1η Ιουλίου.

Στις 27 Απριλίου, δύο μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού, ασφαλιστικός πράκτορας εκτός Κω προσφεύγει στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) κατά των όρων διακήρυξης, που προέβλεπαν ως όρο η εταιρεία που θα κερδίσει το διαγωνισμό να έχει εγκατεστημένο ασφαλιστικό πράκτορα στην Κω, όπως αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή με γνώμονα την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Στη συνέχει η Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. ακύρωσε τη διαδικασία στο σύνολό της και κοινοποίησε την απόφαση της στο Δήμο Κω στις 2 Ιουνίου.

Κατόπιν αυτής της αρνητικής εξέλιξης, με κίνδυνο καθυστέρησης στην ασφάλιση των οχημάτων, αποφασίστηκε η διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με κατάθεση προσφορών.

Κλήθηκαν να συμμετάσχουν επτά (07) ασφαλιστικά γραφεία της Κω, με ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών έως τις 30 Ιουνίου, όπως προβλέπει η νομοθεσία, ενώ την 1η Ιουλίου έληγε η προηγούμενη σύμβαση ασφάλισης.

Με λίγα λόγια, όλα έγιναν νόμιμα.

Μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία διασφαλίστηκε η νόμιμη και ασφαλής κίνηση των οχημάτων, με προτεραιότητα στην ασφάλιση των απορριμματοφόρων, ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η αποκομιδή απορριμμάτων.

Όλα τα άλλα αποτελούν ιστορίες κινδυνολογίας και τίποτα άλλο.

Κλείνοντας, μια τελευταία απάντηση στον κ. Κυρίτση.

Αυτός ήταν που μεθόδευσε την απαξίωση των υπηρεσιών του Δήμου, όταν δεν προσέλαβε, ενώ μπορούσε να πάρει πάνω από 50 μόνιμους εργαζόμενους για την υπηρεσία καθαριότητας, όπως δόθηκε δικαίωμα σε όλους τους Δήμους το 2018.

Όλα τα άλλα είναι για να κρύβει την ανικανότητα και την πολιτική ανυπαρξία του.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

28 ΣΧΟΛΙΑ

 1. σε αστειοτητες τυπου γιωργαλη.Το παιδάκι είναι τελειωμένο.

  • ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ

 2. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ.ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ

 3. Όταν οι δικοί του που τον υποστήριζαν,φωναζουν για τον αλαζονικό χαρακτήρα του,καταλαβαίνει ο καθένας μας ποιος είναι ο επικίνδυνος.Κυριτση τετελεσται.Ο κόσμος του νησιού αποφάσισε ποιον θέλει δήμαρχο για την επομενη δεκαετια.Το διχνει και η δημοσκόπηση 80%θεοδοσης 12% Κυρίτσης.

 4. Περιμένετε και θα ακούσετε τα μαντατα στην δύναμη αλλαγης.Διωχνουν τον κυριτση.Καποιοι έθεσαν βέτο να φύγει αλιως θα φύγουν αυτοι.Μιλαμε για μεγάλο χουνέρι.

 5. Αυτή,είναι η αλήθεια Κε δήμαρχε ….σας πονάει πολύ,δεν μπορείτε να διαχειριστείτε θέματα σοβαρά.
  Ας πάτε σπίτι σας.

 6. Ότι και να λέτε εκεί στην Δημοτική αρχή είναι αρλουμπες,αφήσατε τα αυτοκίνητα ανασφαλιστα ναι η όχι;ΝΑΙ,,,Αναγκαστηκαν τα απορηματωφορα να βγουν από την κυκλοφορία στις 12 το βράδυ λόγο ότι έλεγε εκείνη την ώρα η ασφάλεια του; ΝΑΙ..

 7. Χάνουμε σαν κοινωνία όταν δεχομαστε τέτοια δελτίου τύπου καθημερινά και είμαστε και υποχρεωμένοι να απαντούμε!!!Δεν είμαστε και ψυχιατροι!!

 8. εγω πάλι γιατι νομίζω οτι παρατυπα τέθηκε όρος που να προβλέπει υπαρξη τοπικού αντιπροσώπου? Ποιός θα τα ‘κονομούσε πάλι? Γι αυτό και νομίμως ακυρώθηκε!!! Μέτα απο τόσα χρόνια, δεν ξέρει η Δημοτική αρχή τι είναι νόμιμο και τι όχι? Ξέρει βέβαια, απλά θέλει να μοιράσει χρήμα σε ημετέρους γι αυτό κάνει οτι κάνει!!!! Το λάθος λοιπόν είναι της Δημοτικής αρχής, η οποία, εν γνώση της , εβγαλε παράνομο διαγωνισμό! Τέλος!

 9. Απορια κύριε δήμαρχε.Αφού όλα έγιναν Καλα πως έμειναν τα αυτοκίνητα ανασφάλιστα;Δεν σας κάνει εντύπωση;Ο Κυριτσης φταίει;Φταίει ο Ερντογκαν ο Μητσοτάκης;Μήπως η miranta;

 10. Η Μονοιμη υπαληλη δουλεβουν πενθημερο και εσυ τουσ βαζετε να δουλεβουν εξαημερα και εφταημερα ειναι 2 μερεσ ανασφαλιστη θα γυνη καταγγελια .

 11. Πρηρωστε πρωτα τουσ υπαλληλουσ στην καθαριοτητα και μετα ασφαλιστετουσ για τα εφταημερα και εξαημερα αλλα δεν γινετε θα πατε μεσα για την παρανομια αυτη

 12. Δεν γνώριζαν ότι απαγορεύεται να μπαίνουν τέτοιοι όροι;
  Αλλά σίγουρα σε κάποιον απευθυνόντουσαν …χαχααχαχαχα,τα χάλια τους τα μαύρα
  Επίσης,ενα ερώτημα…Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ; Γιατι δεν βγαίνει να υπερασπιστεί τους συναδέλφους;Αλλά;

 13. Στεναγχοριεμαι που βλέπω κάποιους χωριανούς μου που ακόμα σας υποστηρίζουν και κάνουν και τσαμπουκαδες αλλά στο βωμό του χρήματος δεν με νοιάζει

 14. ΑΗΔΊΑ, ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ ΌΛΟΙ.
  ΈΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΈΞΥΠΝΟΙ ΌΛΑ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΆΖΟΥΝ ΆΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΆΖΟΥΝ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΆΝΕ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ. ΆΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΚΌΣΜΕ.

 15. Δεν υπάρχει συνδικαλιστικό σώμα στον Δήμο …πλακάκια τα έκαναν και τουμπεκί ……για δέστε ποιοι είναι στον συλλογο και τι συγγένεια έχουν με εκλεγμένους και υπαλλήλους και θα καταλάβετε !

 16. Πρώτη φορά συμβαίνουν τέτοια παράγκα τα και πολλά αλλά στον Δήμο …..τραγικό !!Αραγε έχουν καύσιμα να κινούνται οι αιρετοί με τα υπηρεσιακά οχήματα ?

 17. Να παραιτηθουν οι υπευθυνοι Εφταημερα Εξαημερα ειναι παρανομα γαλατα ρουχα νυχτερινα τροπη τουσ ΙΟΥΛΙΟΣ ΤΟΥ 22 Και το νησι μεσα στα σκουπιδια και τα χορτα ΕΛΕΟΣ

 18. σε πείραξε Νικηταρά που δεν πήρε ο Κυρίτσης μόνιμους…ότι εσύ παίρνεις εποχιακούς από Σεπτέμβριο μέχρι Απρίλιο για καλοκαιρινές ανάγκες σου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό εεε? ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΑΗΔΊΑ, ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!

 19. Φίλε, μπορεί το νησί να γνωρίζει τους πρώην αλλά να είσαι σίγουρος ότι γνωρίζει και τους νυν και ειδικά τις τσεπες τους και τις σχεσεις τους. Οποιος καταλαβε, κατάλαβδ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.