Με τους δημότες της Κεφάλου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κω: Όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Δήμος στην περιοχή & όσα σχεδιάζει…

67
2122

(Φωτο: Χαρίκλεια Χριστοφή)

Με τους δημότες της Κεφάλου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κω

 

Αναλυτικός, τεκμηριωμένος και ενημερωτικός προς τους κατοίκους της Κεφάλου, σε όλο το πλέγμα έργων και δράσεων του Δήμου που αφορούν την περιοχή, ήταν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, σε ανοιχτή συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, ώστε να γνωρίζουν έγκυρα και υπεύθυνα για όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Δήμος στην περιοχή αλλά και το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για έργα που ξεκινούν εφέτος και την επόμενη χρονιά.

Ο Δήμαρχος Κω, παρουσιάζοντας αδιάψευστα στοιχεία και τεκμήρια, αποκάλυψε ενώπιον των δημοτών της Κεφάλου τα ψεύδη του Προέδρου της Κοινότητας Γιώργου Κοκαλάκη και της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής», αναγκάζοντας τον τέως δήμαρχο και επικεφαλής της, κ.Κυρίτση, να ζητήσει συγγνώμη από τους κατοίκους της Κεφάλου για όσα δεν έκανε.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τόνισε ότι, η Κέφαλος, όπως και όλο το νησί, έχει ανάγκη έργων υποδομής και εξωραϊσμού, για αυτό και η δημοτική αρχή υλοποιεί έργα παντού και σχεδιάζει δράσεις με προοπτική, ξεπερνώντας καθυστερήσεις χρόνων.

Στον τομέα υδροδότησης έκανε λόγο για ανεπάρκεια και αδιαφορία της προηγούμενης δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, τονίζοντας ότι μέσα σε πέντε χρόνια ξόδεψε μόλις 118.860€ για την υδροδότηση της Κεφάλου, δημιουργώντας μάλιστα μια γεώτρηση που δεν λειτούργησε ποτέ και ένα δίκτυο που επίσης δεν λειτουργεί λόγω αστοχίας υλικού.

Αντίθετα, μέσα σε δυόμιση χρόνια η σημερινή δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΚ υπό την Προεδρία Κώστα Ζαχαρού, με ζήλο, σχέδιο και προγραμματισμό, αγωνίζεται να επιλύσει τα προβλήματα επαρκούς υδροδότησης, με την ανόρυξη δύο νέων γεωτρήσεων, τοποθέτηση νέας δεξαμενής 330 m3, εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και δημιουργία δικτύων αρκετών χιλιομέτρων που κατασκεύασε, επενδύοντας σε δυόμιση χρόνια ποσό 255.000€.

Παράλληλα συνεχίζει σοβαρά έργα, που ολοκληρώνονται έως το τέλος του έτους, με νέα γεώτρηση, νέο δίκτυο και ενίσχυση των γεωτρήσεων με ηλεκτρογεννήτριες, φτάνοντας τις επενδύσεις στην υδροδότηση της Κεφάλου στο ποσό των 396.660€ μέσα σε 3 χρόνια, από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΚ.

Εν΄τω μεταξύ απόλυτα ξεκάθαρος ήταν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, με παράθεση στοιχείων για τα έργα που ήδη έχουν γίνει στην Κέφαλο, εκτός από αυτά της ΔΕΥΑΚ, αλλά και για αυτά που έχουν δρομολογηθεί και θα εκτελεστούν μέχρι το επόμενο έτος, ξεπερνώντας το 1.100.000€ από ίδιους πόρους του Δήμου, όταν σε ολόκληρη την προηγούμενη περίοδο η τότε δημοτική αρχή από ίδιους πόρους διέθεσε στην Κέφαλο μόλις 593.954€ μέσα σε 5 χρόνια.

Μέχρι τώρα: τοποθετήθηκαν 250 νέα φωτιστικά led, συντηρήθηκαν τα σχολικά κτίρια, αποκαταστάθηκε το αλιευτικό καταφύγιο του Λιμιώνα, συντηρήθηκε η οδός προς Λιμιώνα, επισκευάστηκε η γλίστρα σκαφών, κατασκευάστηκε δημοτικός χώρος στάθμευσης, ιδρύθηκε σταθμός Πολιτικής Προστασίας, διαμορφώθηκε το γυμναστήριο στα σφαγεία, δημιουργήθηκε ανοιχτό γυμναστήριο στην Τσιγγούρα, διανοίχθηκε νέος δρόμος για την εγκατάσταση του Βιολογικού.

Όλων αυτών έπεται συνέχεια: ξεκινά σε λίγες ημέρες ασφαλτόστρωση οδών για περισσότερα από 7 χιλιόμετρα, προϋπολογισμού 270.000€, ετοιμάζονται νέα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού αξίας 330.000€ αλλά και ο νέος τάπητας του γηπέδου, για τον οποίο εγκαθίσταται ο ανάδοχος, κόστους 310.000€. Επιπλέον αυτών προετοιμάζεται η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού στην περιοχή «Βολκάνια» άνω των 2,5 χιλιομέτρων, προϋπολογισμού 500.000€ και η τοποθέτηση ράμπας για τη εύκολη πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα.

Όσον αφορά στη συνέχεια, η δημοτική αρχή, δίχως να δίνει σημασία στις αντιπολιτευτικές προκλήσεις, με μοναδικό ενδιαφέρον τους συμπατριώτες μας και την οικονομία του τόπου μας, συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού της, για την αντιμετώπιση των αναγκών σε έργα υποδομής και βελτίωσης των λειτουργιών του νησιού μας.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

67 ΣΧΟΛΙΑ

    • τοδαμε κιαυτο.
      βγηκαν οι πρωην, και ζητησαν συγνωμη, που ταξιδευαν και καλοπερνουσαν, και ειχαν παρατημενο ολο το νησι.
      καλα δε ξερουν τι λεει ο λαος?
      η συγνωμγ ειναι διπλο χ….!!!

    • ΠΕΙΓΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΟΣ Ο ΝΑ ΑΝΤΙΜΙΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΗ.ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΠΑΡΙ ΑΥΤΟ.ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΟΚΑΛΟ ΑΠΟΣΤΟΜΩΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ,ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΖΑΡΙ ΠΑΛΙ,Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΔΕΙΣ.ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.ΜΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ.

  1. Κύριοι της κεφαλου μαθατε τωρα τις αληθιες!!!!!Το ποιος έφταιγε είναι απλό.ΚΥΡΙΤΣΗΣ.Τελεια και παβλα.

  2. Όσο και σκηνοθετηνενη να είναι η συγκέντρωση οι κεφαλιανοι το είδαμε.Κυριτσης,κοκαλακης,μαραγκος,κιαρης,και μερικοί που γνωρίζω που ειταν βαλτοι να κανουν σκηνικο δεν τους βγεικε.Απλα ο δήμαρχος τους έβαλε στη θέση τους με την ομιλία του και αυτά που έκανε,που ο ακατονομαστος δεν έκανε.

  3. ΑΝΤΙ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΔΕΨΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ,ΒΓΕΙΚΕ ΕΝΑΣ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ 12% ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΑΤΕ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ,ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    • Αυτό που θα φας σε ένα χρόνο εσύ και ο ακατονομαστος σου,να δειτε ποσο χορο θα ρίξετε.Και θα δεις?????? ποιος θα είναι από πίσω και ποιος από μπροστά.

  4. δημαρχε εσυ κανεις εργα, αλλα στην κεφαλο υπαρχει σπειρα με μεγαλα συμφεροντα.
    αυτοι μονο την παρτη τους βλεπουν.

  5. Το γνωρίζουμε όλοι οι κεφαλιανοι και όλοι οι κωοι.Με ομιλία χωρίς μισους και αντιπαθειας μας ενωσε και δεν μας διχασε.Δημαρχε θα είσαι ο δήμαρχος όλων των κωων για μια πενταετία.

  6. ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!! επισκεφτηκε ο πρωην απερχομενος την ΚΕΦΑΛΟ!!!!!!!!.ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕκυριοι της κεφαλου.

  7. κύριε κυριτση γιατι τωρα πατησες στην κέφαλο;Που ήσουν την πενταετία σου σαν δήμαρχος;Τώρα βλέπεις ότι είσαι χαμένος από χέρι(βλέπε δημοσκοπηση) και μας κουβαληθηκες;

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΟΜΟΡΦΟΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ Β,Λ,Α,Κ,Α

    ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΠΑΡΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.

  9. Έβλεπα το απόγευμα στην δημοτική τηλεόραση αυτά που έγιναν στην Κεφαλο και χάρηκα τον Θεοδόση. Ήξερε καλά τι έλεγε και δεν κορόιδευε όπως κάποιος άλλος παλιότερα. Έβαλε το …… στη θέση του μια χαρά. Αυτός είναι σωστός δήμαρχος. Μπράβο Θεοδόση

  10. Σε πήρε χαπαρι το όλο το χωριό σου.Τελειωσες μια για πάντα.Εισαι ψεύτικος.Σας έβγαλε στην σέντρα μια καθώς πρέπει κυρια.

  11. ΘΕΟΔΟΣΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ……. ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    ΤΟΥΣ ΞΕ////// ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΜΕΝΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΑΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ….

  12. Ακατονομαστε,εσυ μπορείς να λες ότι μας αγαπάς,αλά το 79% αγαπάμε νικητσρα.

    Ζητάς και συγνώμη για ότι δεν έκανες στην κέφαλο.Πες μας τι έκανες για πέντε χρονια εσυ //////////οχι μονο στην κέφαλο αλα σε όλο το νησί.Δεν έχεις το δικαιωμα να μιλάς εσύ ///////////////

  13. Τα ίδια που επαθαν στον ορφεα τα ίδια έπαθαν και τώρα.Μιλα ο δημαρχος,γεματη η αίθουσα.Βγαινει ο κυριρσης,η ρουφα, και αδιαζει η αίθουσα.Κάντε κάτι αλο γιατι ειστε αδειοι.Ο κόσμος σας γυρνάει την πλάτη.

  14. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΣ

  15. Συγνώμη αλλά το δελτίο τύπου του δήμου είναι απόλυτα ψευδές, όποιος παρακολουθήσει όλο το βίντεο θα καταλάβει ότι: 1ον ο Δήμαρχος έχει να πατήσει το πόδι του στην Κέφαλο 3 χρόνια. 2ον Τα λεφτά για τις γεννήτριες εγκρίθηκαν μόλις εχθές και πήγε στην Κέφαλο αφού ο πρόεδρος δεν τον έβρισκε και μάζευε υπογραφές 3ον. Για Τα led φώτα που τοποθέτησαν δεν ρωτήθηκε ποτέ το τοπικό συμβούλιο. 4ον Καμία επικοινωνία και απαξίωση με τον εκλεγμενο τοπικό κοινοταρχη.5ον Όντως ο κ. Κυριτσης και ο κ Κόκκαλακης ανέλαβαν τις ευθύνες τους,κάτι που δεν έκανε ο νυν Δήμαρχος 6ον Δεν αναφέρθηκε καθόλου για την κατάντια του υπολοίπου χωριού, δρόμοι, καθαριότητα, λιμάνι, κα. !!!!

    • Ενώ βρε πατησε το πόδι του ο δικός σου ο καταστροφέας;Για τα μπαζα ειστε μαζι με τον απερχόμενο.Σας έβαλε στα τέσσερα ο νικηταρας.Οτι και να λες ο κόσμος θελει νικηταρα γιατι ειναι ανθρωπος πανω απο ολα.ΓΚΕΓΚΕ

    • ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΜΙΣΟΣ,ΖΗΛΙΑ,ΙΔΕΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ,ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ,ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΡΗ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;;;;;ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Η ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ.ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΛΟ ΝΗΣΙ.Π.Χ.ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΣΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;;;;;;ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

  16. Παιδιά συγνώμη αλλά όποιος έγραψε αυτό το άρθρο από το γραφείο τύπου του δήμου που το υπογράφει δεν ήταν εκεί!!! Σας προκαλώ να δείτε όλο το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας

  17. αυτά δεν γράφονται από Γραφείο Τύπου Δημάρχου :
    «Ο Δήμαρχος Κω, παρουσιάζοντας αδιάψευστα στοιχεία και τεκμήρια, αποκάλυψε ενώπιον των δημοτών της Κεφάλου τα ψεύδη του Προέδρου της Κοινότητας Γιώργου Κοκαλάκη και της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής», αναγκάζοντας τον τέως δήμαρχο και επικεφαλής της, κ. Κυρίτση, να ζητήσει συγγνώμη από τους κατοίκους της Κεφάλου για όσα δεν έκανε.»

  18. Διαβάζω τα σχόλια και απορώ αν πληρώνονται…. καταρχήν πως θέλουμε τουρισμό…βράδυ περπατησατε να δείτε… υπάρχουν πεζοδρόμια , υπάρχουν φώτα και η βρωμιά στο μέγα έλεος… και οι τουρίστες που έρχονται θέλουν και έρχονται… είδατε του δρόμους προς το λιμάνι,χαντάκια μισό μέτρο… φώτα μηδέν…. τα έργα έγιναν καρδαμαινα κ μαστίχαρι μέχρι μπορούσαν…?? Αφού οι ίδιοι πολίτες δεν κάνουν τίποτα τι περίμενες από τους ξένους… καταρχήν δεν έπρεπε κανέναν να αφήσουν να πατήσουν κοροϊδεύουν τα νούμερα όλοι και οι μεν κ οι δεν

  19. Για ότι ο Νικηταράς κατηγορεί τον Κυριτση ….. στέκεται στον καθρέφτη του και κάνει αυτοκριτική !!! Παιδιά π άνθρωπος είναι κυκλοθυμικός !!! Τι συναίνεση και τι ένωση της κοινωνίας ;;

  20. Αν με βάλουν να βαθμολογεισω τούς δύο δημάρχους με άριστα το 10 ,ο πρώην παίρνει 0 καί ο νυν – 0 . καλή σας όρεξη.

    • Εαν εισαι δικαιος,οπως εβαλες 0 στον κυριτση για ολα που δεν εκανε,τουλαχιστον στον νικηταρα χρεωσε οτι δεν εχει τον ιδιο παλιοχαρακτηρα και βαλε καποιον βαθμο.Μονο για τον χαρακτηρα.

  21. Φίλε νικιταρα και Παναγιώτη μας κοροϊδέψετε αλλά πίσω έχει αχλάδα την ουρά ………………..θα τα πούμε πόλοι σύντομα .

  22. επι δημου ηρακλειδων χρωστουσε απιστευτο ποσο στην δευακ τα οποια δεν πληρωσε και τελικα του χαρισαν μπραβο του λοιπον ετσι ειναι η μαγκια να εισαι νομιμος και τελικα να χρωστας και να βγαινεις και απο πανω

  23. Ρε παιδιά επειδή ήμουν στην συνέλευση, μόνο λύπη και απογοήτευση ένιωσα για τον πρωην και τον νυν. Είμαστε καταδικασμένοι όλοι οι κεφαλιανοί. Κακός ο προηγούμενος, αγενής και λίγος ο τωρινός. Σύμβουλο να μας υποστηρίζει δεν έχουμε.. όλα στον αυτόματο. Αλήθεια σε όσους πληρώνεστε για να γράφετε αρλούμπες, σταματήστε! Το μόνο που πετυχαίνετε είναι να εκθέτετε όποιον υποστηρίζετε…
    Και μια απορία. Ποια γυναικάρα κατατροπωσε ποιον??? Το έχετε χαμένο!

  24. Ήρθε με το ζόρι σε λαϊκή συνέλευση και έλεγε συνέχεια για τον κακό κυριτση και το ατόπημα του Καποδίστρια να μην είναι ο πρόεδρος του τοπικού δικός του. Τσιράκι του . Ποιος? Αυτός που επί 3 χρόνια ήρθε 2 φορές Κεφαλο και αυτές στα κρυφά…Ούτε ανακοίνωση ούτε τίποτα…
    Είστε για γέλια κύριοι της δημοτικής αρχης

  25. Δήμαρχε αν στις προηγούμενες εκλογές βγήκες δεύτερος στην Κεφαλο, σε αυτές θα βγεις τρίτος! Αν δεν το κατάλαβες ούτε οι τοπικοι σου σύμβουλοι δεν ήταν εκεί…….εκτός από … για να παραμείνει στην κοινότητα….

  26. Αλήθεια υπήρχε ένας που ήταν στην συνάντηση και του άρεσε η συμπεριφορά του δημάρχου? Ή καλύφθηκε από όσα είπε? Τον πρόεδρο της Κεφαλου τον ξέρουμε…εσύ τι κάνεις,? Γίνεσαι χειρότερος η θέλεις να μοιασεις του πρωην δημάρχου. Απαράδεκτοι όλοι και ειδικά κάποιοι σύμβουλοι τσιράκια του που όταν μίλαγε ο πρόεδρος κεφσλου, φώναζαν ΟΥΣΤ. ΚΡΙΜΑ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΊΞΕΙΣ. ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ…ΚΡΙΜΑ

  27. ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ?? ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ? ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?? ΓΙΑ ΒΛΑΧΑΚΙΑ??

  28. ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ! Ο ΠΑΛΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ 130.000 ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ 300 000.
    ΑΣΤΕΙΟΙ! ΑΝΙΚΑΝΟΙ! ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΕΛΕΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΑΗΔΙΑ?? ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΗΔΙΕΣ! ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ…ΕΚΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ!! ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ….ΕΤΣΙ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ!!!

  29. καλοπερνουσαν, εβαλαν στον αυτοματο το νησι, και χθες ζητουσαν συγνωμη για την αχρηστια τους και την ανυπαρξια τους.
    το καλυτερο που πρεπει να καουν, ειναι να παρατησουν την πολιτικη και να κατσουν στο σπιτι τους για παντα..

  30. ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..

    Ο ΑΓΕΝΗΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ , ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΔΟΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!!
    ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ, ΠΡΑΣΙΝΙΣΕ, ΕΓΙΝΕ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΓΙΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΛΟ…
    ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ….

  31. Μόνο απογοήτευση ,αηδία και απελπισία η λεγόμενη ως συνέλευση,υποτίθεται κύριοι δήμαρχοι και πρόεδρε ότι η μόρφωση φέρνει και παιδεία ,το επίπεδο της συζήτησης και του διαλόγου ανύπαρκτα,μιλούσατε για σεβασμό,ντροπή σας γιατί δεν σεβαστηκατε τους λίγους κατοίκους του χωριού που ήρθαν γιατί οι υπόλοιποι ούτε να σας φτυσουν.Θα συμφωνήσω σε ένα με το κύριο Βουδούρη ότι σε τρία χρόνια θα έχει αφανιστεί το χωριό,κανένας δεν κάνει κουβέντα για την μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα που ριναξε το χωριό,τα προβλήματα τα σοβαρά με το νερό ξεκίνησαν από τότε που άνοιξε,το οδικό δίκτυο χειρότερο από ποτέ,ο κάμπος της Κεφάλου με τόσα ενοικιαζόμενα δωμάτια χωρίς φωτισμό,είστε βάλτοι όλοι να καταστρέψετε τη κεφάλο;και οι δικοί μας και οι κώοι πολιτικοί.Μονο απογοήτευση από όλους,τα νέα παιδιά θα φύγουν και θα μείνουν οι λαθρομετανάστες και οι γυφτοι

  32. Νερό στην Κέφαλο δεν έχουμε χρόνια τώρα και επί Κυρίτση … και αυτό το λιγοστό που έχουμε είναι ακατάλληλο και μαγειρεύουμε με εμφιαλωμένο νερό … δεν είδα κανέναν συντοπίτη μου να το θίγει αυτό το θέμα όμως … κάντε έναν έλεγχο στην ποιότητα του νερού και θα εκπλαγείτε … πάντως πραγματικά έχουμε πεθάνει στις διακοπές νερού κάθε καλοκαίρι …

  33. Εντάξει το θέμα νερού σε όλο το νησί το έχετε τερματίσει … στην Κέφαλο όμως έχει παραγίνει … 4 μέρες έκατσα για διακοπές και νερό δεν είχαμε … ντροπή και αίσχος

  34. Αφαλάτωση τώρα στα μεγάλα ξενοδοχεία … αλλιώς η Κέφαλος θα μείνει εκτός των άλλων προβλημάτων και χωρίς καθόλου νερό … την ποιότητα πια του νερού ας μην την συζητήσουμε γιατί θα κλαίμε

  35. Καλά έχετε τόσο σοβαρό θέμα με το νερό εσείς οι Κεφαλιανοί και μόνο τόσοι πήγατε στη συνάντηση ? Ε καλά σας κάνουν …

  36. ΔΕΝ πρέπει να κάνουν πρώην δημοτικής αρχής τσιράκια ΚΟΥΜΑΝΤΟ παντού Είναι σαν να μην άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ. Έχετε αφήσει πρώην συμβούλους να κάνουν ότι θέλουν μαζι με τους νυν! Έχουν εμπλακεί σε μια συμπεριφορά μόνιμης ειρωνίας προς τον Κωακο λαό! Αυτό θα εκθέτει πάντα το δικό σας όνομα ενώ δε φταίτε δήμαρχε
    Πάρτε πρωτοβουλίες και μπράβο που ήρθατε μόνος χωρίς τον αντιπαθεστατο /////που για όλα έχει μια ταπεινή δικαιολογία! Ο κόσμος ψήφισε εσας ανυποψίαστος για τον πραγματικό χαρακτήρα ορισμένων συμβούλων σας που έχουν κάνει κλίκα άσχημη συμφιλιώνοντας δυνάμεις μαζί με προηγούμενα τσιράκια Δ.Αλλαγης και έχουμε τώρα μαζικά όλα αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα! Είναι με λίγα λόγια σαν να κυριαρχεί ακόμη Δ.Αλλαγης.

  37. Είναι η ηρεμία του Θεοδόση και η θέληση σου στο να κάνει κάτι και να δώσει λύση όταν κάποιος πολίτης έχει πρόβλημα!! Εμείς προσωπικά από άλλο χωριό ότι ζητήσαμε με ωραίο τρόπο μας τα κάνει ο άνθρωπος αμέσως!!! Εδώ απ’ ότι λέει ο δήμαρχος έγινε ένας πισωπλατος ξεσηκωμός με υπογραφές και και και … Οκ μπορεί να υπήρξε αδιαφορία και να ήσασταν και εσείς σε αδιεδιξο κύριος κοκαλακης ,εμείς αυτά δεν τα γνωρίζουμε. Με ωραίο τρόπο για το καλό του τόπου μας σας παρακαλούμε πολύ! Να σταματήσει κι αυτό το νταβαντουρι περί εκδίκησης αντιπολευσης απ’ όλους όμως και απ’ τους πρώην και απ’ τους νυν γιατί εμείς ο απλός κόσμος την πληρώνουμε όχι εσείς στην ουσία. Ο ήρεμος πάντα κερδίζει και αυτός που δεν προσβάλλει όταν μιλάει και αυτός ο άνθρωπος έχει και ηρεμία και υπομονή.

  38. Δήμαρχε κουραστήκαμε να δεχόμαστε παράπονα από τους τουρίστες για τις πολύωρες διακοπές νερού … ενοίμεροι είναι και ο πρόεδρος της Κεφάλου και ο επικεφαλής της ΔΕΥΑΚ …και οι δύο αποποιούνται συνέχεια τις ευθύνες τους και λύση δεν δίνετε … κάντε κάτι χθες . Είναι ντροπή να θέλουμε τουρισμό χωρίς τις βασικές υποδομές … κραυγή αγωνίας που πιστεύουμε έστω και μετά από τόσα χρόνια να την ακούσετε …

  39. Προς κύριο Ζαχαρία.Και οι δύο έχουν τα δικά τους κουσουρια,η βαθμολογία είναι μέχρι αυτή τη στιγμή που επικοινωνούμε, αλλά έχει χρόνο ο νυν να ανεβάσει την βαθμολογία του ενώ ο τέως έχει καεί.

  40. Εγώ είμαι από την Κεφαλο και αγαπάω το τόπο μου, εσείς μάλλον κάτι ψάχνετε που έχετε χάσει.Καλημέρα.

  41. Τελικά πρόεδρε της Κοινότητας Κεφάλου μπορείς να μας πείτε απλά για να καταλάβουμε και εμείς οι αγράμματοι ποιος ήταν ο σκοπός σας για αυτήν την συνάντηση-παρωδία???Τα αλλεπάλληλα προβλήματα υδροδότησης που αναφέρεις δεν ξεφύτρωσαν τώρα, υπάρχουν εδώ και 8 Χρόνια και βάλε, δεν σε είδα επί θητείας σας 5 ολόκληρα χρόνια να αναρτήσεις κάτι ή να μαζέψεις καμία υπογραφή, ας τολμούσες τότε και να σημειωθεί ότι η σημερινή κατάσταση του νερού είναι πάρα πολύ καλύτερη από την δική σάς 5ετία. Κρίμα η μόρφωση και τα νιάτα…….

  42. Το σκηνικό που στήσετε κυριτσακια δεν σας βγήκε,οι αλήθειες πονάνε!! Τόσα χρόνια διαλύσατε τα πάντα κ τώρα σκούζετε που σας κόπηκε η μάσα..απορώ πως σας ανέχονται οι χωριανοί σας ακόμα…δήμαρχε προχωρα όλο το νησί βλέπει το έργο σου..μια ζωή η Κέφαλος θα ναι όμηρος της άρνησης κ 4-5 τυχαρπαστων συμβούλων της μιζέριας…καληνυχτα

  43. Παιδια να αλλαζετε τοποθεσια. Απο εναν υπολογιστή γράφετε κατα του Νικηταρα! Να ειστε ποιο προσεκτικοί. Γελανε και οι βανες της δευακ

  44. Μην μιλάς για μάσα…στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλαν για σχοινί…..ρώτα, μάθε, σιωπα….

  45. φίλε μου, μπλοφαρεις!!! Εκτός κι αν δεν μπλοφαρεις και όντως παρακολουθείς υπολογιστές ιδιωτών…δεν νομίζω να θέλεις κάτι τέτοιο γιατί θα σου φέρνουμε τσιγάρα στη φυλακή!!! Οπότε χαλάρωσεκαι παίξε με κάτι άλλο….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ