Δήμαρχος Κω: Μοίρασε σε διερχόμενους οδηγούς φυλλάδια πρόσκλησης συμμετοχής στο Παγκωακό συλλαλητήριο

37
2648

Σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου, στις 12.30, στην είσοδο της πόλης (στους φωτεινούς σηματοδότες)

ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, συνοδευόμενος από συνεργάτες του διένειμε στους διερχόμενους οδηγούς και πολίτες,

πρόσκληση συμμετοχής στο Παγκωακό Συλλαλητήριο της Παρασκευής για την στήριξη των δομών δημόσιας υγείας.

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

Όλοι μαζί ενωμένοι με μια φωνή,
θα είμαστε εκεί να φωνάξουμε, να διεκδικήσουμε μια καλύτερη υγεία και ένα καλύτερο και πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο που δικαιούμαστε🙏
ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΊ
#παγκωακό_συλλαλητήριο

37 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΤΟ ΑΒΟΥΛΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΔΕΞΙΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ, ΑΝΗΜΠΟΡΟ και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ…

      Μας έλεγε ότι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ για το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ με αντάλλαγμα <>, ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ με το ΠΑΠΑ και τους υπόλοιπους Βουλευτάδες της ΝΔ περιφερόμενο στον Λινοπότη για το Νέο Νοσοκομείο, ΕΠΑΙΖΕ με αλλαγές ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ καταστρέφοντας το ώριμο Κλειστό Γυμναστήριο και ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΜΑΗ που ξυπνάνε από τον ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ Λήθαργο οι ΚΟΥΡΚΟΥΒΙΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ για κάνει ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ συγκέντρωση της πλάκας για Νοσοκομείο…. ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ σε ΑΔΕΙΟ από Δημότες ΦΟΝΤΟ…

    • εσυ μαλλον miranta εισαι στον αποπατο και δεν το ξερεις.
      αν και αυτη τη φορα που κινητοποιουνται ολοι για τις δομες υγειας, δεν ειμαστε ολοι εκει, τοτε θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
      εγω δεν ψηφισα ΝΙΚΗΤΑΡΑ, αλλα αυτη τη φορα ειμαι μαζι του και μαζι με ολους τους κωους ενεργους πολιτες!! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

  1. ……Οσο και να προσπαθουμε οι Κωοι για νεο νοσοκομειο ΔΕΝ προκειται να μας
    φτιαξουν! Πιστευουν πως ειναι αρκετο το υπαρχων αλλα γιατρους και νοσηλευτες;

  2. χαχαχα τι αλλο θα δουμε ακομα απο τον χομπιστα κοψιμιο??
    τους εκανε αραγε και θερμομετρηση???

  3. Πατριώτες και πατριωτησες πρεπει και είναι καθήκον μας να είμαστε όλοι εκεί για το καλό του νησιού μας.Η υγεία είναι το δημοφιλεστερο αγαθο του ανθρώπου.Παπουδες,πατεραδες,παιδια εγγονια,που ζούμε στο νησι,και πρεπει να το δουμε για το καλό όλων που ανέφερα.Ας άφησουμε την μάσκα της πολιτικης και ας παρεβρεθουμε ολοι εκει.Σας ευχαριστώ.

  4. Και ο κυριτσης,και ο καματερος,και η ρουφα,και ο νικητιαδης,και όλοι μας πρέπει να είμαστε εκεί.Εαν δεν κατεβουν να μην τους ξαναψηφισει κανενας.Ο δήμαρχος κατάντησε να μοιράζει φυλλάδια για το καλό του νησιού.Παμε όλοι μαζί δυνατά.

  5. Δήμαρχε αυτό που κάνεις ίσως είναι ένα λάθος διότι φανταστείτε αυτά τα πλάνα να τα πάρουν ξένοι πράκτορες και κανάλια στο εξωτερικό και να δείχνουν το μέγα πρόβλημα στο νησί!!!! Απίστευτη δυσφήμιση για το νησί και πάγωμα κρατήσεων!! Δήμαρχε θέλει άλλου είδους πίεση και οχι αυτό που πας να κάνεις!!

    • ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΧΕΣ…ΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗς ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΝΗΣΙ

  6. Λάθος στιγμή Δήμαρχε το κάνεις, τώρα που πάει να ανέβει το νησί τουριστικά εσύ καλείς σε διαδηλώσεις!!! Όλο τον Χειμώνα τι έκανες??? Κρίμα πάει και αυτή η σεζόν!!

  7. Μπλιαχ! Αηδια! Παρε δρομο μπας και σωθει το νησακι μας ανικανοι χαμπυ

    • Το νησι βρίσκετε στο ελεος του Θεού…κεφαλο κω καρδαμαινα τιγκακι παντου ο πισω δρόμος στο φαρο χαλια….για της φωτογραφίες είναι καλή τοπική σύμβουλοι ιδικα στο Δήμο δικαίου….δήμαρχοι ολοι τα ιδια σ… ειναι….

  8. αυτό που όλοι του φωνάζουν εδώ και δύο χρόνια.. απαλλαγή από βλάκες, συσπείρωση δημοκρατικών δυνάμεων,αλλά και έλεγχος σε δημοτικούς υπαλλήλους σε καίρια σημεία,που λειτουργούν ανεξέλεγκτα και τσιφλιδικά.

  9. Αν μη τι άλλο, ο Δήμαρχος είναι άνθρωπος που αγωνιά και πασχίζει για το καλό του τόπου. Κίνηση υψηλού συμβολισμού – αφού ο Δήμαρχος βρήκε χρόνο να μοιράσει flyers, σίγουρα μπορούμε και λοιποί να στηρίξουμε το συλλαλητήριο αφιερωνοντας λίγο από τον υπερπολύτιμό μας χρόνο…

  10. Ανατριχιασα τι κάνει ο άνθρωπος δεν πάει στο Τιγκάκι να βάλει κάμια πλάκα μόνο κάνει θεατρινισμούς χαχα!!!

  11. Τι το θες το νοσοκομείο;;;;Σου έφτιαξαν νοσοκομείο στο χοτ σποτ με την φαρδιά Πλατιά υπογραφή πού έβαλες για την επέκταση του!!!!

    • Ένας σκουληκας του απερχομενου,που ονόμαζε και αυτός τους κωους σκουληκια

      γραφει ολα τα σχολια.Καταντησε ο μεγαλύτερος ξευτηλισμενος γραφιας.Μπρε Γιάννη μπας και τον πληρώνεις να γραφει,για να γίνετε τζερτζελες στην ετζιαν νιους;;;;;Λέω εγώ τώρα????Με το που βγαίνει μια ανακοίνωση,δεν σταματά να γραφει.Πως!!!!! το γνωρίζει?????Ένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα μπορούσε να κάθετε πάνω από το λαπτοτ και να γραφει συνεχως.Αυτος σαλιαγκας νομιζει οτι μπορει να παρασύρει κόσμο μαυτο που κάνει.@αζοΛαλακα να το βάλεις καλά στο σκουληκιασμενο μυαλο σου ότι δήμαρχος με μεγαλύτερο ποσοστό από το προηγούμενη φορα θα πάρει αυτή η δημοτική αρχή. Αντε ρουφε απαντησε επι τοπου για να μην διαψευστω.

  12. Έχει ξεχάσει ότι το νησί είναι ένα απέραντο εργοτάξιο δρόμοι δεν κλείνουν σκαμενα παντου ενώ σαν Δήμαρχος οφείλει να κάνει τα δέοντα ζητά από άλλους να κάνουμε Τι ρε δουλευομαατε εαν δεν μπορείς σαν Δήμαρχος να δίνεις λύσεις φύγε να έρθει καλύτερος αντε με το δούλεμα σύννεφο κυτα το νησί Και διοικήσε

  13. Το γεγονός ότι δεν έχουμε υγεία και υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού και υποδομών στο νοσοκομείο είναι καθαρά ευθύνη των Κωων πολιτών. 100% δική τους ευθύνη. Έπρεπε να κλείσετε το λιμάνι και το αεροδρόμιο για να σας ακούσουν. Αλλά εσάς δυστυχώς το μόνο που σας νοιάζει είναι να σώσετε την σεζόν. Οι ξενοδόχοι κοιτάνε να μην διαταραχθεί η σεζόν, οι επαγγελματίες το ίδιο. Και όλοι μετά κλαίγεστε και λέτε ότι το νοσοκομείο είναι υπό διάλυση. Ακόμα και οι αγρότες εδώ στην Κω είναι πέρα βρέχει. Τουλάχιστον στην υπόλοιπη Ελλάδα συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις. Αν δεν κάνετε μαζικές κινητοποιήσεις δεν θα σας μάθει κανείς. Θα είστε το τελευταίο θέμα λίγο πριν τα ζώδια…

  14. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ!
    ΑΛΛΆΞΤΕ ΜΕΡΑ Η ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ

  15. Κάποιοι και μάλιστα πολλοί δουλεύουν δεν μπορούν να πάρουν μέρος. Με τα σχολεία τι θα γίνει?

  16. Τό μόνο λάθος τής συγκέντρωσης είναι ή εποχή πού λόγο εργασίας δεν θά έρθει πολύς κόσμος που θά ήθελε να πάρει μέρος στην διαμαρτυρία.

  17. Οι δικηγόροι που είναι;Αυτοί που μας τον φόρτωσαν τώρα τι κάνουν;Γιατί δεν είναι δίπλα να τον βοηθούν;

  18. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ? ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΙΟς ΘΑ ΕΡΘΕΙ? θα λετα παλι αποχη και μη συμμετοχη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ