Ιωάννα Ρούφα: Να μπει μπροστά ο δήμος και η νομική υπηρεσία του προκειμένου να εξετάσουν άμεσα το θέμα με την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Ζηπάρι

5
4017
Να μπει μπροστά ο δήμος και η νομική υπηρεσία του δήμου ζήτησε στη χθεσινή συνεδρίαση η Ιωάννα προκειμένου να εξετάσουν άμεσα το θέμα που έχει προκύψει με την κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Ζηπάρι.
«Μεταξύ των προϋποθέσεων νομιμότητας της κεραίας είναι και έγκριση δομικών κατασκευών που αναρτάται στο Διαύγεια… θα πρέπει να εξεταστεί η νομιμότητα της εγκατάστασης … η νομιμότητα της ηλεκτροδότησης … να ζητήσει ο δήμος το πόρισμα του Ελεγκτή Δόμησης , όπως ορίζει η νομοθεσία…. Ή την έκθεση αυθαιρέτου…. τους περιβαλλοντικούς όρους… » επισήμανε μεταξύ άλλων η επικεφαλής μας.
Επιπλέον αναφέρθηκε στην απόφαση του συνηγόρου του πολίτη και τη πρωτοβουλία άλλων δήμων για κατεδάφιση κεραιών που τοποθετήθηκαν αυθαίρετα χωρίς άδεια από τον ΕΕΤΤ.
Η παράταξη μας με σοβαρότητα και χωρίς κραυγές αλλά άμεσα όπως αρμόζει στα θέματα δημόσιας υγείας θα αναλάβει πρωτοβουλία για την αποσαφήνιση του θέματος που εύλογα ανησυχεί την τοπική κοινωνία.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και εθνικής αντιστασεως. Ντροπή τους για να παίρνουν το ενοίκιο δεν υπολογίζουν κανέναν . σχολείο φροντιστήριο είναι δίπλα σχεδόν.

    • Διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον αγαπητοι συμπολίτες. Μακάρι κάθε σπίτι να είχε και από μια κεραία χαμηλής ακτινοβολίας. Τεχνικά το πώς και το γιατί δεν είναι ώρα και εδώ. Σταγόνα η επικινδυνοτητα της κεραίας σε σχέση με του κινητού. Τώρα από πλευράς στατικής νομιμότητος δεν είναι τίποτα. Απλή γραφειοκρατεία. Τυπικό το θέμα.
      ( Μήπως καπνίζετε?).

  2. Και εγώ λέω σήμερα που είναι πρωτομαγιά να βγούμε να κάψουμε όλες τις μάγισσες. Ντροπή σας που κάνετε ψηφοθυρία εκμεταλλευόμενοι τους φόβους των αγραμμάτων πολιτών. Από τη μια αγοράζουν κινητό 5g και από την άλλη δεν θέλουν κεραίες κοντά τους. Πώς νομίζουν δουλεύει το 5g ;

  3. Χειρότερος από τον αμόρφωτο είναι ο ημιμαθής, κ. Ρούφα ας μπαίνατε στον κόπο σαν επικεφαλής παράταξης να συμβουλευτείτε κανένα επιστήμονα για να σας πει πως το κινητό που έχετε μαζί σας εκπέμπει 100 φορές από μια ΚΕΡΑΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ