Εντατική προετοιμασία ενόψει της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής Youth Festival Kos 2024

5
8164

Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 
Ενόψει της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής Youth Festival Kos 2024 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 27- 28-29 Απριλίου 2024, ο δήμος της Κω, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, την Πρόεδρο του Τμήματος Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Κω κυρία Διονυσία Γιαννούλη σε εξαιρετική συνεργασία με τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους Κω κ.κ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή Αντιδήμαρχο Εργοταξίων και Καθημερινότητας, Σταμάτη Καμπουράκη Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας και Δουδούς Σοφοκλή Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Δημοσίου Χώρου, έχουν διαθέσει τα συνεργεία των τμημάτων τους υπό τις οδηγίες των προϊσταμένων των αντίστοιχων υπηρεσιών του Δήμου της Κω.

Οι συνάδελφοι των συνεργείων του Δήμου εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις που θα υποδεχθούν τις προσεχείς ημέρες εκατοντάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα από την Κύπρο και την Τουρκία , να είναι έτοιμες για τη διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται.

Σημαντική είναι η υποστήριξη, στην άψογη παρουσία και κατάσταση των δημοτικών γηπέδων, των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων της Κω κ. Σάκη Χατζηπέτρου, του Ασφενδιού κ. Σεβαστιανού Παρβέρη ,του Πυλίου κ. Νεκτάριου Χατζησεβαστού και της Αντιμάχειας κ.Νικολάου Φραζή.

Η συνεργασία με τους συνδιοργανωτές κ.κ Στέργο Μαρίνο, Γιάννη Μανούσογλου και Σταμάτη Τογρού για άλλη μια φορά έφτασε σε πολύ υψηλά επαγγελματικά επίπεδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την επιτυχία του Youth Festival Kos 2024.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που συνεργάστηκαν με το τμήμα αθλητισμού και παραχώρησαν ώρες των προπονήσεων τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα φιλοξενούμενα σωματεία.

Οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία και όλοι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους 1500 αθλητές που θα έρθουν στο νησί μας από Ρόδο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Χάλκη, Αστυπάλαια, Σύμη, Κάλυμνο, Κύπρο και Τουρκία και θα αγωνιστούν μαζί με ακαδημίες του νησιού μας. Στο 3ο Kos Youth Festival θα αγωνιστούν οι ηλικιακές κατηγορίες Κ-8, Κ-10,Κ-12 και Κ-14 σε πέντε γήπεδα στην πόλη και τα χωριά. Η τελετή λήξης θα γίνει στο Νέο Στάδιο Στάδιο «Ανταγόρας» την Δευτέρα 29 Απριλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του δήμου μας που με μεράκι και προσωπική εργασία κρατάνε τους αθλητικούς χώρους μας σε καλή κατάσταση ώστε να φιλοξενούνται εκδηλώσεις και αγώνες αυτού του επιπέδου !

  2. Όπως πάντα αυτό το νησί χωρίς καμία υποδομή να τρέχει να τα κάνει την τελευταία στιγμή
    Ξέχασα μόνο αρπαχτη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ