ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ενημέρωση Δημάρχου για τις δύο εργολαβίες: 10 Μαΐου θα έχει ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο συντριβάνι | Σε δύο 40ήμερα οι εξωτερικές όψεις του Δημαρχείου

35
2961

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε αναλυτική ενημέρωση στα τοπικά ΜΜΕ για τις δύο ξεχωριστές εργολαβίες προχώρησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Κω.

Ειδικότερα, εξήγησε ότι και οι δύο εργολαβίες -λόγω καιρικών συνθηκών- δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν το χειμώνα διότι οι βροχές θα πήγαιναν πίσω τις εργασίες και θα έμενε ως εργοτάξιο ανοικτό επί μήνες.

Εγγυήθηκε την ποιότητα των παρεμβάσεων και μίλησε για μια εντυπωσιακά ανακαινισμένη εμφάνιση.

Σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα για μεν την πρώτη εργολαβία στην παλιά πλατεία κάτω από το δημαρχείο (η οποία συμπλήρωσε τα 90 χρόνια+ από την κατασκευή της από τους Ιταλούς, όπως και το Δημαρχείο) η ολοκλήρωση των εργασιών αναμένεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα σε 40 ημέρες δηλ. έως τις 10 Μαΐου όπως τόνισε και τους καταστηματάρχες στην συνάντηση που είχε μαζί τους πριν τρεις μέρες.

Για δε την εργολαβία στο δημαρχείο οι πλαϊνές όψεις που είναι τώρα καλυμμένες λόγω εργασιών θα είναι έτοιμες σε 40 ημέρες  και μετά θα ακολουθήσει η κεντρική όψη του δημαρχείου (άλλες 40).

Ενώ, σταδιακά θα γίνονται μετά οι παρεμβάσεις στο εσωτερικό αίθριο του κτιρίου.

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρκεί να πάρουν αυτά που θέλουν οι ημέτεροι

    • ΠΊΣΤΕΥΑ ΌΤΙ ΉΤΑΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΆΤΙΚΟ.... Ο ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗΣ ΝΟΙΚΙΆΣΕ ΑΓΕΛΆΔΕΣ ΓΙΑ ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΑ...

      Και όμως, ο ΆΒΟΥΛΟΣ ΚΟΨΙΜΙΟΣ έβαλε δύο αγελάδες να καθαρίσουν τα χόρτα στην ΠΙΆΤΣΑ των ΤΑΞΙ…. Το ίδιο σκέπτονται να κάνουν και οι άρρωστοι εγκέφαλοι της ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ μια και τα Χόρτα στους αρχαιολογικούς χώρους ΕΓΙΝΑΝ ΔΆΣΟΣ…

      • ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΆΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΩΡΟΦΟ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ... ΠΈΡΥΣΙ ΨΕΚΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΌΝΟ RAUDAP ΣΤΟ ΚΤΕΛ

        Από τον επικίνδυνο ψεκασμό στο παρκάκι του ΚΤΕΛ πέρυσι….στον βιολογικό καθαρισμό ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ όπως είπαμε…

        • Μπράβο ΘΕΟΔΌΣΗ. Εκεί που έφτασε το πετρέλαιο και ζωοτροφές ΠΑΡΕ ΖΩΝΤΑΝΆ....

          Αντί για τεμπελχανάδες, που ένας δουλεύει και τρις αρμενίζουν, ΠΑΡΕ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΝ ΤΑ ΧΌΡΤΑ .

        • θα σε κάνει ο νικηταρας να ξημεροβραδαιζεσε στο πληκτρολόγιο…με τον απερχόμενο ταξιδιαρη ειστε χαμενοι.Ηλιθιο παλιοπραμα βγες και ρωτα τους κωους.Σι@αμα του απερχομενου.Γραφε βρε @@λιο@ομαρο μέχρι να βγει το χέρι σου.

        • ΘΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ με ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ο Τριώροφος ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗΣ... ΘΑ, θα, θα.... και έργα για να φάνε και οι Πούλλλες..

          Και για παραμονές των εκλογών, μετά τις 2 Ελιές, ετοιμάζετε να μας παρουσιάσει την ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ σε ανύπαρκτο οικόπεδο, την ίδια που μας έφερε και ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΤΡΙΣ ΜΈΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, σανό για να φάνε τα ζωντανά… ΌΛΑ, ΜΑΖΊ και ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΉΡΙΟ, ΜΑΖΪ και ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΌ, ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΑ ή σε φωτογραφίες σε μουσαμά…. ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΑΖΉΤΗΤΑ μαζί με τους τεμπελχανάδες ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΣΟΥ, που αδειάζουν με υπέρογκους μισθούς το Δημοτικό Ταμείο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΉΣΕΙΣ ΠΊΣΩ ΣΟΥ ΚΑΝΈΝΑ ΈΡΓΟ παρά μόνο ΜΠΌΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και τις 2 ταλαίπωρες ΕΛΙΕΣ….

        • Κοκοβιε να ξαναρχισεις τα χαπια σου,γιατι εχουν αρχισει οι επιπλοκες!!!!

  2. Πλεον δεν τον ακολουθουν ουτε οι δικοι του. εχει μεινει μονος του τον εχουν καταλαβει σιγα σιγα καποιοι επιφυλασονται για το αν ειναι ξανα δημαρχος .(ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.)

    • ΆΒΟΥΛΟΙ, ΑΔΎΝΑΜΟΙ και ΆΣΧΕΤΟΙ στην διοίκηση ενός δήμου οι ΤΡΙΏΡΟΦΟΙ ΚΟΨΙΜΙΌΙ... ΚΌΒΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ

      Δεν τους έγινε μάθημα που αμέσως μετά το κόψιμο των επιφανειακών ριζών σε δέντρα στην Ελευθερίου Βενιζέλου 2 έπεσαν, ευτυχώς χωρίς να σκοτώσουν κανένα. ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΆΝΙ.

  3. δηλαδή το Δημαρχείο θα είναι εργοτάξιο μέχρι και τον Ιούλιο… υπέροχα, τέλεια!!! Προτείνω τον Αύγουστο να αρχίσουμε ασφαλτοστρώσεις!!! Ήθελα να μου πείτε, σε βόρειες χώρες με μεγάλους κρύους και βροχερούς χειμώνες, δεν κάνουν έργα ? Περιμένουν να καλοκαιριάσει???? Που τα πουλάτε αυτά? Απλά βαριεστε τον χειμώνα, έχει και κρύο…..άσε, οταν καλοκαιριάσει!!!

    • Ανώνυμος προς αυτόν που γράφει συνεχώς τα ίδια για τον δήμαρχο.

      Θα σε πίστευα για ότι γράφεις,αλά βλέπω να γράφεις όλα τα μηνυματα υπερ του κυριτση μονο εσυ.Δεν βλέπω κανέναν αλον να γραφει κατι διαφορετικο.Πως να σε πιστέψω.Απλα σε παραμελω και εγώ όπως όλοι.Εαν αρωστησεις δυο μέρες και δεν μπορείς να γράψεις,δεν θα δεις κανένα μήνυμα υπέρ του κυριτση.Να γιατί ο νικηταρας θα ξαναβγεί δήμαρχος.Με έναν ποντικό σαν και εσένα,ο νικηταρας ειναι δημαρχος.Καλα ο κυριτσης δεν έχει κανέναν αλο να γραψει!!!!!!μονοι σας πομεινατε ποντικακια.Βγειτε από την τρύπα σας να σας δει ο κόσμος.Ο νικηταρας γυρναει ολο το νησί και τον αγκαλιάζουν όλοι οι κωοι.Πιστευω και εσύ να έχεις δει ότι και κυριτσικοι τον αγκαλιάζουν.

      • Πες μας τι πινεις ρε αρουραιο εσυ!!!!
        Κοψιμιος ηταν και τελειωσε….τι δεν θες να καταλαβεις????
        Αγκαλιστας ο Κοψιμιος!!!!!!!!χαχαχαχααχ

  4. Ήταν πρώτη προτεραιότητα το σιντριβάνι σε σχέση με άλλα θέματα που το νησί?

    Πολλές καμένες λάμπες ,δρόμοι παγίδες, εργοτάξια παρατημένα, σήματα σε διασταυρώσεις που δεν δουλεύουν, ασυδοσία από κάποιους ,παράνομες κατασκευές σε χώρους , κλαδιά σπασμένα σε δρόμους, άμμος θάλασσας σε παραλιακούς δρόμους, αλλά έπρεπε να φτιαχτεί το σιντριβάνι.

    • Ο δικός σου άφησε τους δρόμους ρημαγμενους, τις λάμπες καμένες, το λιμάνι ρημαγμενο, και τα χωριά παρατημένα.
      Τοριξε στα ταξίδια και στην καλοπέραση.
      Ήξερε μόνο να βρίζει και να κυνηγά τους αντιπάλους.
      Τώρα γίνονται έργα, και ο κόσμος ηρέμησε!!

  5. μετά την ανακαίνιση στο κτίριο του Δημαρχείου να ακολουθήσει και το κτίριο του Επαρχείου και τα υπόλοιπα ιταλικά κτίρια στο ιστορικό κέντρο.

  6. Όλα καλά θά πάνε με τόν δήμαρχο μας, λίγο υπομονή καί όλα τά έργα θά τελειώσουν σύντομα. Θεοδόσης ξανά καί ξανά.

  7. Βρε χαλβαδες περιμένατε να ερθει κόσμος στο Νησί να ξεκινήσουν εργολαβίες? Τι ρεζιλίκι είναι αυτο παντού δημαρχε πηγες στα χωριά να δεις τι γίνετε?? Χαρκοβο ειναι παντού οι δρόμοι και βρωμιά με σκουπίδια παντού!!

  8. Πρωχωρα δήμαρχε μην ακούς κανένα και στη Κέφαλο να πας λιμάνι δε περνάς έχουν κόψει το δρόμο οι τουρίστες τους αφήνει το λεωφορειο στα χαλάσματα!! Οποτε σιγα μην τους πηραζει που θα βλέπουν εργασίες μεσα στη πόλη!!! Βρε θα σας πάρουν με της πέτρες σε λιγο ο κόσμος ξυπνάτε!!

  9. Ο τίποτας μιλάει ότι του φταίει ο καιρός;Στους άλλους δεν έφταιγε;Η Απορια μου είναι πάντα πως φτιάχνουν τις πόλεις τους πανέμορφες στο Βορά με τέτοιο καιρό που έχουν εκεί μιας και βρεχει όλο το χρόνο.Τέλος ν βγάλει μια ανακοίνωση να κλείνουν οι τουριστες μας για μετά τις 10 Μαΐου που θα είμαστε έτοιμοι.Ξεφτυλες αν δεν ήταν τα all inclusive που θα τους κυκλοφορούσατε τους τουριστες;

  10. Απογοήτευση και αγανάκτηση !!!
    Απρίλιο μήνα ξεκινούν εργασίες σε ένα από τα πιο κεντρικα σημεία του νησιού???
    Αφού δεν πρόλαβαν ας γινόταν τον Νοεμβριο μετά τη τουριστική σεζόν.
    Έχουν κάνει μια βόλτα στη πόλη να δουν τα χάλια της?
    Εγώ πάντως ντρέπομαι για την εικόνα που αντικρίζουν οι επισκέπτες μας.
    Και λυπάμαι πολύ ….
    Θελουμε και ποιοτικό τουρισμό τρομάρα μας ….
    Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια ….

  11. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΩ ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΩ….
    ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕΥΩ!
    ΒΑΘΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ….ΚΑΙ ΦΑΡΔΥΣ..

  12. διαβάζω μερικούς που επικαλούνται την Ευρώπη και λένε ότι εκεί γίνονται έργα και το χειμώνα. Μάλλον δε θα έχουν πάει ποτέ σε τουριστική ευρωπαϊκή πόλη για να δούν ότι γίνονται έργα και όταν έχει τουρίστες. Τουρισμό δεν έχουμε μόνο εμείς αλλά όλη η Ευρώπη. Για αυτό κόφτε τις κοτσάνες και προσγειωθείτε. Το ζήτημα είναι να βελτιώνεται το νησί και σε αυτό μπορώ να πως με βεβαιότητα οτι ο Νικηταράς τα καταφέρνει καλά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ