Μνημόνιο συνεργασίας 1ου ΕΠΑΛ Κω- Δήμου-ΤΕΕ Δωδ/σου & ΕΒΕΔ: Διεκδίκηση Ανώτερης Γεωπονικής Σχολής στην Κω, στο Λινοπότη

13
1862

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΒΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΒΓΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ …… ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ.
    ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ………….

  2. ….σας ρωτάει.
    Χαρταετό θα πετάξετε …
    η ..μπα…επειδή τον πετάτε κάθε μέρα?

  3. Και το νοσοκομείο που λέγατε ´Και Παπας και ο Μητσοτάκης και βολευτες αέρα πατέρα παρά τίποτα καλό και αυτό .Θα είναι νοσοκομείο και γεωπονική σχολή. Μόνο ψυχιατρείο να μην γίνει γιατί πρέπει να πάμε όλη μέσα το 1955 με 1960 ήταν τεχνική σχολή Βασιλική και ερχόταν η Βασιλική οικογένεια και έκανε επιθεώρηση

  4. Τα παιδάκια θα δηλώνουν στρατιωτικοί για να βρουν σπίτι ή θα πάρουν και άλλο τα μυαλά σας αέρα και η γκαρσονιέρα θα έχει 500€?
    Όλα τα είχαμε σε αυτό το νησί η σχολή έλειπε, δεν λέτε να φτιάξετε το νοσοκομείο πρώτα και μετά ας γίνει και αυτό.. άλλα και άλλα τα μυαλά σας εκεί στην μπλε ομάδα!

    • Θα γίνει όπως γίνεται σε όλες τις πόλεις που υπάρχουν σχολές πανεπιστήμιου.Που ζεις;Ο καθένας εκμεταλλεύεται ότι έχει.Δεν του χαρίζει κανείς τίοτα.Νοίκιαζα σε άτομο στη Κομοτηνή 400ευρω για φοιτήτρια,ένα δωματιο σε κάποιον που ερχόταν εδώ για δουλειά βρήκε γκαρσονιέρα 300 ευρώ και γκρίνιαζε.Σοβαρευτητε.Τι νομίζετε ότι θέλουν σχολές σε όλες τις πόλεις;Για την μόρφωση;Εμπόριο είναι.

      • Ζω σε μια χώρα που έχω σπουδάσει, έχω πληρώσει ενοίκια, έχω πάει για εργασία εκτός τόπου συμφερόντων μου και νοικιαζα επίσης και γνωρίζω πολύ καλά. Τα οικονομικά όμως των οικογενειών έχουν στενέψει για ενοίκια 400 και 500€ όταν οι μισθοί κυμαίνονται στα 800€ και θεωρείται καλό πληρωμένος. Αλίμονο σε αυτό το νησί όπως και σε άλλα αν μη τι άλλο όλα εμπόριο είναι, από το πώς να εκμεταλλευτουμε τους τουρίστες, από το πόσο θα πληρώσουν το ταξί και πολλά άλλα γνωστά θέματα,ε κοντά σε αυτά θα έχουμε και τους φοιτητές αρκεί τα μυαλά των ιδιοκτητών να αλλάξουν τα στάνταρ τους γιατί βλέπουμε αγγελίες μόνο για ένστολους, σου λένε χωρίς παιδιά γιατί κάνουν φθορές και πολλά κουλά τέτοιου τύπου.

  5. Tην Παρασκευή εκδήλωση για την τουριστική προβολή, τη Δευτέρα πρόταση για ίδρυση Γεωπονικής Σχολής στην Κω !!!
    Δεν υπάρχουν σχόλια !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ