ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου έξω από το Νοσοκομείο Κω για την υγεία και την ακρίβεια

7
1104

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε κινητοποίηση για τα μέτρα προστασίας της υγείας μας, το νοσοκομείο Κω και την στελέχωσή του, των δικαιωμάτων και του εισοδήματός μας με την ακρίβεια προχώρησε απόψε το Εργατικό κέντρο Κω και τα σωματεία τα οποία ανήκουν στη δύναμή του.

Κεντρική ομιλήτρια στην κινητοποίηση ήταν η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Ιωάννα Λάμπρου.

Παρόντες ήταν ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Η. Καματερός , συνδικαλιστικοί φορείς και αρκετοί πολίτες.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι Κώοι είναι η επιτομή του «κοιτάω τη πάρτη μου και τη τσεπάρα μου»… αλλά διαμαρτύρονται καφετεριακά για να το παίζουν πολίτες ενεργοί μεταξύ ενός καπουτσίνου ή ενός σκατς.
    Προσοχή μη σκύσετε από τη πολύ διαμαρτυρία τα καλτσόν σας.

  2. Δεν σας πιστεύει ο κόσμος,όπως δεν πιστεύετε εσείς του σύριζα στην πατρίδα,και στον μεγαλοδυναμο μας.Μεινατε τρεις και ο κούκος.Δηλαδη αυτό θα πάρετε στις επερχομενες εκλογεςς.Τρεις και κουκος.3,5%.Ψηφισε ο κόσμος τότε οχι επί σοιμπλε,και εσείς το κάνατε ναι.Δωσατε το ονομα της μακεδονιας μας σε αλη χωρα.Ψηφισαν στην βουλή όλα τα κομματα υπερ της ενίσχυσης των ενόπλων δυνάμεων και εσεις οχι.Κατηγορειτε την κυβερνηση Μητσοτάκη που εβαλε τους τούρκους στα αυγά τους.Ακομα και ο Ανδρουλάκης πήρε σωστή θέση απεναντι στις τουρκικες προκλήσεις.Εσεις που βρισκεστε,και με ποιο δικαιωμα εσεις ζητατε την ψήφο του λαου τωρα; Εαν υπηρχε μια βρωμο-τσίπα στον κόσμο,την κερδισατε εσεις οι κομουνιστές με την πολιτική σας.Παρτε το χαπαρι,ο Ανδρουλάκης θα σας στείλει στο 3,5%ξανά.Ολοι γυρνάνε πίσω στο κιναλ.Και μην ρίχνετε στάχτη στα ματια του κόσμου περί ενδιαφέρον για οτιδήποτε.Ο κοσμος εμαθε οτι ειστε μεγαλοψευτες.

  3. Με τόσα κρούσματα στην Κω εν καιρώ θανατηφόρου πανδημίας εσείς κάνετε μαζώξεις;; Τι περιμένατε;; Ο κόσμος φοβάται. η τελευταία μετάλλαξη του ιού κολλάει πολύ εύκολα.

  4. Όσο μπαίνουν κόμματα μπροστά δεν θα περνάω ούτε από δίπλα.
    Αν κάποια στιγμή ξυπνήσει ο λαός της Κω και βγει χωρίς ταμπέλες και χρώματα θέλω να πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν όλοι.

  5. Άλλη μια κομματική εκδηλωση του ΚΚΕ .Η αλήθεια ειναι οτι μονο ετσι μαζευει πανω απο 10 ατομα.Αν βγαλει τη μασκα και κατεβει σαν ΚΚΕ δεν θα εχει ουτε 5.Τελος απορία.Ο Καμματερος κραταγε πλακατ;Τι εγραφε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ