Ακρωτηριασμός στο μικρό δάκτυλο (πρώτη φάλαγγα) 9χρονου παιδιού στην Κω

11
3538

Ανησυχία προκαλεί η είδηση του ακρωτηριασμού τμήματος (πρώτη φάλαγγα) από το μικρό δάκτυλο του χεριού ενός 9χρονου παιδιού στην Κω.

Το ατύχημα συνέβη προχτές κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο κέντρο της Κω, όταν το παιδί έπεσε κατά τη διάρκεια πατινάζ και του το πάτησε κατά λάθος ένα άλλο παιδί με το πέδιλο που φορούσε…

Ο 9χρονος διακομίστηκε κατευθείαν στο Νοσοκομείο Κω, όπου οι ορθοπεδικοί έκαναν ότι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις για το ασφαλέστερο και καλύτερο αποτέλεσμα (με τη μικρότερη δυνατή απώλεια).

Περαστικά στο παιδί και προσοχή απ’όλους μας, μικρούς και μεγάλους, ειδικά σε στιγμές διασκέδασης, για την αποφυγή ανάλογων ατυχημάτων!

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εχει φερει από την μερα που ανελαβε την χρουσουζια σε ολο το νησι.Και τι δεν είχαμε σεισμούς 7 ριχτερ,λαθραομεταναστες,μειωση του τουρισμου,φαγομαρες μεταξυ των πολιτων.Εχει τσακωθεί με ολο το νησι,και όχι μονο.Γιαυτο και μονο τον παλιοχαρακτηρα του,φευγουν οι συμβουλοι του.Ακομα και τo πατιναζ γκαντεμιασε…. σηκω και φυγε ….να σωθουμε από την τυρανια σου.

    • Ποσα περνεις πια για να γινεσαι τοσο ξεφτυλας?Αντιπολητευση και σε ατυχηματα ελεος πια.Ετσι θα κερδισει ψηφους η παραταξη σου?Ναι φευγουν απο τον Κυριτζη και πανε στη Ρουφα και τον Ζερβο.Ρε εδω ζουμε τι παραμυθια λες?

    • …..Βρε αγαθιαρη !!
      τι σχεση εχει ο δημαρχος με τον τραυματισμο του μικρου παιδιου?
      μου λες?

      • Μπαρμπα Σουλη.Αν ειχαμε ενα θανατηφόρο σε χωρο ο οποιος δεν εχει άδεια λειτουργιας,δεν εχει οριστει τεχνικος ασφαλειας,και γενικα κανεις δεν εχει υπογραψει καποιο εγγραφο που να νομιμοποιεί τα παιχνιδια περασμενων δεκαετιων που δεν εχουν καμια μα καμια πιστοποίηση ,καποιος φταει! Και αυτος ειναι ο Δήμος!!! Ο Δήμαρχος ο προεδρος κοινοτητας και ο προεδρος επιτροπης ποιοτητας ζωης που επιτρεπουν την λειτουργια των παιχνιδιων.
        Και τελος φτάσαμε να ζηταμε τα αυτονοητα,ασφαλεια για τα παιδια μας και να μας απαντάτε πως καποιοι κανουν αντιπολίτευση.Δυστυχώς ειμαστε απο αυτους που δωσαμε δευτερη ευκαιρια στον εξαφανισμενο και ανυπαρκτο δημαρχο,τριτη ευκαιρια δεν υπαρχει.Καλη χρονια και περαστικα στο παιδι.

        • Εισαι ο ιδος που φωναζες οταν στην αρχη δεν εδεινε αδεια?Ουτε για γελεια δεν ειστε πια ,αντιπολητευση της πλακας.

      • ΟΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ EGEANWES ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΜΙΑ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΒΡΩΜΟΠΡΑΜΑ,ΜΙΑ ΣΑΝ ΜΠΑΡΠΑ ΜΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΝ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ …… ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.

  2. ΦΙΛΕ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΝΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ.ΑΠΑ-ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ

  3. Πότε θα αρχίσουν να προστατεύουν τα παιδιά μας επιτέλους; Ξοδεύουμε τόσα χρήματα για συντριβάνια, ποδηλατόδρομους κλπ. και για τα παιδιά μας το ελάχιστο. Ούτε ασφάλεια, ούτε σχολεία, ούτε νοσοκομεία… Είμαστε αξιολύπητοι. Τριτοκοσμική χώρα.
    Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια πιστοποίηση καταλληλότητας για τους χώρους παιχνιδιού που παρέχει ο δήμος ή το κράτος για τα παιδιά μας; ………………………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ