ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η αντιμετώπιση κρούσματος εκπαιδευτικού στο 4ο Δημοτικό σχολείο Κω

11
7230

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ταχύτατες και συντονισμένες ήταν οι ενέργειες από την διεύθυνση του σχολείου μετά τον εντοπισμό κρούσματος σε εκπαιδευτικό του 4ου Δημοτικού σχολείου χτες το μεσημέρι.

Όπως δηλώνει ο κ. Χασαπλαδάκης η εκπαιδευτικός είναι πλήρως εμβολιασμένη και τα συμπτώματά της είναι ήπια.

Παρά το γεγονός ότι δεν προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κω, έπειτα από ενημέρωση-επικοινωνία του Διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Χασαπλαδάκη με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Ψαρά και τον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά, ενημέρωσε άμεσα τους γονείς οι οποίοι και παρέλαβαν τα παιδιά σε χρόνο ρεκόρ ώστε να μπει άμεσα συνεργείο για την απολύμανση των χώρων του, ως μέτρο πρόληψης από τον κορωνοϊό.

Παράλληλα όλο το υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου καθώς και οι μαθητές προχώρησαν στη διενέργεια rapid test τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρα και οι εμβολιασμενοι πρέπει να κάνουν rapid test 2 φορές την εβδομάδα!!!!! για την ασφάλεια των παιδιών!!!!!!

      • Φυσικά και πρέπει όλοι και δεν μιλάω σαν ειδικός αλλά σαν νοήμων άνθρωπος αν γίνει για όλους υποχρεωτικό το rapid test μόνο τότε θα είμαστε ασφαλείς…και δεν θα φοβόμαστε τόσο όταν κυκλοφορούμε γιατί αν βγει θετικό θα κάτσουμε μέσα και έτσι θα αρχίσει όλο αυτό να φθίνει μέχρι να τελειώσει… πώς σου φαίνεται???

  2. Συμφωνώ…. Νομίζω και μοριακό πρέπει μια φορά τον μήνα…
    Δεν επαναπαυομαστε οι εμβολιασμενοι

  3. πως γίνεται να νοσούν και να μεταδίδουν τον ιό οι εμβολιασμενοι και να μην κάνουν τεστ? Εμεις τι φταίμε μετά άμα κολλήσουμε από αυτούς?

  4. Το ίδιο συμβαίνει στα νοσοκομεία με το εμβολιασμενο προσωπικό. Επιστροφή αυτων με τις αναστολές χθες και άπαντες δύο τέστ την εβδομάδα.

  5. Πρέπει οι ανεμβολιαστοι οι οποίοι κυκλοφορουν με rapid test να απαιτήσουν από όλους π.χ. γιατρούς νοσοκομεία εστίαση, όπως αυτοί σέβονται τον συνάνθρωπο τους να γίνει επιτέλους από όλους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ