‘Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Πανορμίτης Χατζηγεωργαλλής, σε ηλικία 57 ετών

8
24104

«Έφυγε» από τη ζωή έπειτα από άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια την οποία πάλεψε με γενναιότητα και υπέμεινε καρτερικά τα τελευταία χρόνια ο αγαπητός συμπολίτης μας Πανορμίτης Χατζηγεωργαλλής, σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Ένας χαμηλών τόνων, καλόκαρδος, πράος, καλοσυνάτος και συμπονετικός άνθρωπος.

Εργατικός, ακούραστος και καλός μάστορας στο χώρο των αλουμινοκατασκευών/σιδηροκατασκευών.

Γνήσιος Ασφενδιανός, γεννημένος στο Λαγούδι το οποίο ποτέ δεν ξέχασε (όπως και την εκκλησία του χωριού του) και στην συνέχεια κάτοικος Ζηπαρίου με την οικογένειά του.

Άριστος οικογενειάρχης, παντρεμένος με την Μαρία Βαρβία και πατέρας δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών της Μαρίας-Κυριακής και της Μιχαέλας.

Καλή ανάπαυση αγαπητέ Πανορμίτη, η καλοσυνάτη, ευγενική και διακριτική παρουσία σου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη ψυχή και τη σκέψη μας.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:30 στον ιερό κοιμητηριακό ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγούδι (η σορός θα βρίσκεται στο ναό μια ώρα νωρίτερα).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

Η συγκινητική ανάρτηση απ’ τη σύζυγό του Μαρία:

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του! Καλό παράδεισο ευχομαι στην αγκαλιά του Κυρίου μας!!!!! Αντίο κύριε Πανορμίτη..

  2. Καλό παράδεισο φίλε Πανορμιτη, έφυγε ένα απ τα καλύτερα παιδιά του Ασφενδιου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.

  3. Πανορμίτη μας καλό παράδεισο εισουν ψυχή μεγάλη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ σε αδίκησαν η πλουσιότερη σε αγάπησαν η φτωχότερη μας λείπεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ