Αρχική Πρωτοσέλιδο ΚΛΕΙΣΤΑ τα σχολεία αύριο Τετάρτη στην Κω με απόφαση Δημάρχου λόγω κακοκαιρίας

ΚΛΕΙΣΤΑ τα σχολεία αύριο Τετάρτη στην Κω με απόφαση Δημάρχου λόγω κακοκαιρίας

48
13463
Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Κω, όπως επίσης οι Δημοτικοί και Ιδιωτικοί Παιδικοί Σταθμοί, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.Ο Δήμαρχος Κω ενημέρωσε για την απόφασή του τους Διευθυντές, Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Ψαρά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννη Παπαδομαρκάκη. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

 

Κλειστά τα σχολεία σε Πάτμο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Κάρπαθο και Λέρο λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα είναι και την Τετάρτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε Πάτμο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Κάρπαθο και Κάσο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο Αιγαίο.
Οι δήμαρχοι των έξι νησιών με αποφάσεις τους κλείνουν όλα τα σχολεία που βρίσκονται στο χώρο ευθύνης τους, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες στα παραπάνω νησιά θα κάνουν τα μαθήματα τους με τηλεκπαίδευση, όπως έγινε γνωστό από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

48 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΆΒΟΥΛΟΣ, ΑΔΎΝΑΜΟΣ και ΆΣΧΕΤΟΣ στην διοίκηση ενός δήμου ο ΤΡΙΏΡΟΦΟΣ ΚΟΨΙΜΙΌΣ...

      Κλείνει τα σχολεία χωρίς κανέναν λόγο… εκτός και το παίζει καραντίνα λόγω των κρουσμάτων του κ@λουιού που κάποιοι κρύβουν.

    • Οτι και να κάνουν πρεπει να υπαρχει αντίδραση !!! Σας πείραξε και αυτο;;; έλεος εγω το δικο μου παιδι ειχα αποφασίσει να μην το στειλω με τετοιο καιρό !!!

      • Ποιο καιρό κυρα μου;Επειδή εσυ έχεις ψυχολογικά όπως αυτοί που πήραν την απόφαση εμείς τι φταίμε;

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στον δήμαρχο σας για την γρήγορη και ταχεία απόφαση να κλείσει τα σχολεία
    Αλήθεια λόγο κακοκαιρίας η’ λόγο κρουσμάτων

    • Γιατί από ότι βλέπω αύριο θα είναι καλύτερος ο καιρός σε σχέση με σήμερα.
      Από την άλλη αν υπάρχουν κρούσματα μια μέρα δεν αρκεί εκτός και αν έχουν γίνει πολλά τεστ και δεν έχουν ακόμα τα αποτελέσματα.

  2. Τέτοια ώρα …….εγώ θα τα πάω στο δημαρχείο αύριο το πρωί να τα δώσω στο δήμαρχο να τα κρατήσει……

  3. Δεν περιμένανε λίγο ακόμα να πάει 12 τα μεσάνυχτα να ανακοινώσουν το κλείσιμο των σχολείων. Τέτοιες αποφάσεις τις λαμβάνεις νωρίς και ενημερώνεις έγκαιρα τις οικογένειες ώστε να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Σκέφτηκε άραγε κανείς τους γονείς που δουλεύουν και πρέπει νυχτιάτικα να ψάχνουν πως θα αφήσουν τα παιδιά τους μονά στο σπίτι; Σκέφτηκε κανένας αυτούς τους γονείς που θα χάσουν το μεροκάματο (και ίσως τη δουλειά τους) για να μείνουν σπίτι με τα παιδιά τους;
    Η απόφαση πάρθηκε γιατί και άλλοι δήμαρχοι πήραν αντίστοιχη απόφαση, οπότε έπρεπε να πάρουμε και εμείς να ακολουθήσουμε μην τυχόν και μας κατηγορήσουν για ολιγωρία;
    Μήπως γιατί πολλά σχολεία δεν έχουν θέρμανση; ‘Οπως π.χ το προσφάτως πλήρως ανακαινισμένο 1ο Λύκειο; (Η ευθύνη εδώ βέβαια είναι άλλου φωστήρα της πολιτικής).

  4. όλα καλά εάν χρειάζεται κάντε το αλλά έλεος τέτοια ώρα ; η ΕΜΥ δεν έδωσε το καιρό για αύριο απόψε , δηλαδή άνθρωποι που δουλεύουν το πρωί ενημερώνονται στης 10 το βράδυ ότι πρέπει να κόψουν τον κ@λο τους να βρουν ποιος θα κρατήσει τα παιδιά αύριο ; έλεος

    • Ο δήμαρχος εχει το δικαίωμα απο το κράτος να κλείνει τα σχολεία οταν υπάρχουν σοβαροί λόγοι

  5. Συγγνώμη ρε παιδιά σε άλλες χώρες πως πάνε τα παιδιά σχολείο;με μείον 20 βαθμούς;μια χαρά είναι ο καιρός …αλλά κι αλλά αποφάσεις χωρίς λόγο…εκτός αν κρύβεται ο κορονοϊος…

    • Σε άλλες χώρες δουλεύει η θέρμανση , εν ώρα μαθήματος τα παράθυρα είναι κλειστά & τα ανοίγουν στα διαλείμματα !!

  6. Τα σχολεία έκλεισαν λογω των κρουσμάτων και όχι λόγω καιρού. Σωστή απόφαση και καλό θα ήταν να παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον αυτή τη βδομάδα μέχρι να έχουμε μια εικόνα με την εξάπλωση του ιού στο νησί. Όμως θα έπρεπε να πουν τον πραγματικό λόγο για να ξέρουμε και να συνειδητοποιήσουμε ποσο πολύ πρέπει να προσέχουμε. Πρέπει να ενημερωνόμαστε για τα πραγματικά κρούσματα και όχι να τα κρύβουν …

  7. Φτάνει πια έλεος!!!!!!!!!!!!!! Είτε τα κλείσε για την κακοκαιρία η για Covid 19 καλά έκανε!!!!!!!!!!!!

    • Και το ενα και το αλλο ειναι μεγαλη γκαφα.Τι δεν καταλαβαινεις;Ουτε ο ιος φευγει σε 5 ωρεα που δεν θα πανε σχολειο ουτε θα τα ….καψει ο ηλιος τα παιδια.

  8. Υπαρχει και ο κορονοιος. Μη ξεχναμε, πεθανε ενας συμπολιτης μας το πρωι! Αλλωστε με μια μερα δε θα μεινουν αγραμματα τα παιδακια. Ας κανουν με τηλεδιασκεψη οπως μεχρι τωρα. Μονο για γκρινια ειμαστε καλοι.

  9. Ένα λόγο για γκρίνια πρεπει ναχουμε παντα ετοιμο!Δεν έχουμε ακόμα καταλαβει τι καιρούς ζούμε!!!Οι αποφάσεις περνονται σε άλλα τραπέζια,άγνωστα σε μας(και θα παραμείνουν αγνωστα).

  10. Αέρας… ήλιος… κρύο… !! Σοβαροί λόγοι για να κλείνουν τα σχολεία… Ελα Χριστέ και Παναγιά!!
    Και ήταν «ξαφνικό καιρικό φαινόμενο» που αποφασίστηκε μέσα στα μεσάνυχτα…..

    • Μα αγαπητε συμπολιτη τι δεν καταλαβαινεις??? με ενα μετρο χιονι ( στην Καβάλα ) είναι ποτε δυνατον να
      εχουμε σχολεια ανοικτα στην Κω ??? … Που ακούστηκε!!!! Χαχαχαχα…..

  11. Ο δημαρχος ενδιαφερεται για το καλο των πολιτων. Ας σταματησει η ασκοπη γκρινια!!!

    • Ποιο καλο ρε γιδι;που ειδες εσυ με +5C,χωρις χιονι..να κλεινουν σχολεια;
      μηπως ρωτησες τους γονεις των παιδιων..που δεν ξερουν τι να κανουν;
      εκτος απο ΑΝΙΚΑΝΟΙ ειστε και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!

  12. Καλα μονος σου το σκευτικες αυτο Νικηταρα η στο προτινε κανενας απο τους συμβουλους που πληρονουμε;

  13. Ρε παιδια δεν καταπινετε.Τι ηταν αυτο παλι;Αυτον εχουμε να κανει κουμαντο στο νησι μας;Ο θεος να μας φυλαει.

  14. Ρε παιδια σταματηστε να υποστηριζετε αυτη τη γκαφα του δημαρχου.Ξερω ειστε απο το γραφειο του δημαρχου αλλα να λετε και μπραβο;Ελεος.Οσο για το οτι καποιοι αφηνουν υπονοουμενα ….για τον ιο το κανουν ακομα χειροτερο.Δηλαδη τωρα που δεν πηγαν 5 ωρες στο σχολειο τα παιδια ησυαχασαμε απο τον ιο;Αν πραγματι αυτο πιστευουν στο δημα να τα μαζευουμε να φευγουμε.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ.

  15. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ , ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!!
    ΤΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΙΣΩΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ) ?? Η ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ??? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ??? ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙΡΟ!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ???
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΚΩΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ???
    ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ!! ΚΥΡΙΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ !!!

    • Κυρια μου δεν τον ενδιαφερει η νοημοσυνη μας.Αυτον τον εβαλαν δημαρχο οι δικηγοροι και το κατεστημενο της Κω με καποιες οικογενειες που ηθελαν να βολευτουν.

  16. Αντε να μαζεψω το μικρο τωρα που απο το πρωι θελει να παμε βολτα με το ποδηλατο.Αντε να του εξηγω οτι δεν ειναι αυτο που βλεπει αλλα εχει κατακλησμο εξω.Ρε τι ηταν παλι αυτο Θεε μου.Πληρωνοντε καποιοι να βγαζουν τετοιες αποφασεις;

  17. Ενταξη κυριε δημαρχε.Ας μας ελεγες να βαζαμε αντιηλιακο στα παιδια.Δεν ειναι μεγαλο εξοδο…και να πηγαιναν σχολειο.

  18. Και όμως , συντοπίτες μου, αυτόν τον ανθωπο τον εχουμε δημαρχο !!!
    Εγω προσωπικά ντρέπομαι …..

    • Ναι ξερω θα μας πεις οτι με 5 ωρες κλειστα τα σχολεια θα εξαφανισουμε τον ιο;Καλα τι μεγαλα κεφαλια εχουν εκει στο δημο.

  19. Συνδημοτες η κατασταση δεν ειναι για γελεια.Ειναι τραγικη.Εχετε καταλαβει τι ανθρωποι μας διοικουν;

  20. Δηλαδη τα σχολεια στη Καλυμνο ηταν ανοικτα …εχθες η θα ειναι…μεθαυριο;Το ξεφτηλες ψευτες εισαστε εσεις;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ