ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Εορταστική βραδιά ΒΑΚΟΥΦ Κω για Κουρμπάν Μπαϊράμ στο Nissi με πολλές παρουσίες

0
2147

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια εορταστική βραδιά είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι βρέθηκαν στο καφέ μπαρ «ΝΙSSI BEACH» προσκεκλημένοι του ΒΑΚΟΥΦ Κω για τον εορτασμό του Κουρμπάν Μπαϊράμ.
  Η πρόεδρος του Βακούφ, Ελβάν Κοτζαογλάν ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών, ευχήθηκε χρόνια πολλά ενώ τόνισε ότι σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τους Μουσουλμάνους αφού εκτός απ’ την γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ ξεκίνησε και η αναστήλωσε του Τεμένους Γαζί Χασάν Πασά στο Πλατάνι.
Με την σειρά του ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω, κ. Τράμπα Ιρφάν έδωσε τους ευχές του, λέγοντας παράλληλα ότι όπως προστάζει η θρησκεία, μοίρασαν κρέατα σε οικογένειες που είχαν ανάγκη και σε απόρους ενώ ρώτησαν και για τις ανάγκες τους. Μάλιστα δήλωσε χαρούμενος και εκείνος με την σειρά του για τις προσπάθειες που γίνονται για την αποκατάσταση στα δύο τεμένη.
Τους ευχές τους έδωσαν θεσμικά στους χαιρετισμούς που απηύθυναν:
ο βουλευτής, Βασίλης Υψηλάντης, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής,
ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς,  ο πρόεδρος της ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Αντώνης Γιαννικουρή.
Παρόντες ήταν επίσης: ο βουλευτής, Γιάννης Παππάς, ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, ο πρώην βουλευτής, Ηλίας Καματερός, ο πρώην Δήμαρχος και επικ. της Δύναμης Αλλαγής Γιώργος Κυρίτσης, η Επικεφαλής της παράταξης Όραμα και Δράση Ιωάννα Ρούφα, η Αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, η ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο πρόεδρος μόνιμης επιτροπής ΤΕΕ Κω, Γιώργος Χρυσουλάκης, ο διοικητής Π.Υ Κω, Γρηγόρης Μαυρίδης, ο Γιώργος Ζήρας εκ μέρους της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ Κω, ο δημοτικός σύμβουλος, Σοφοκλής Δουδούς , ο Τοπικός σύμβουλος Σεβαστιανός Παρβέρης κ.α.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ