ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κοσμοσυρροή στα θυρανοίξια της Παναγίας Καμαριανής στη Λάμπη – Στην Ιερά Μητρόπολη Κώου & Νισύρου από την οικογένεια Ηλία Γεωργίου Χατζημιχαήλ

0
8015

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Γιάννης Κιάρης-Ξανθίππη Αγρέλλη

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε απόψε στα θυρανοίξια του νέου εντυπωσιακού εξωκκλησίου της Παναγίας Καμαριανής που έχτισε η οικογένεια του Ηλία Γεωργίου Χατζημιχαήλ στη Λάμπη και το δώρησε στην Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου.

Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ ο οποίος συγκινημένος έδωσε το κερί από την Αγία Τράπεζα, στον κτήτορα του ιερού εξωκκλησίου της Παναγίας Καμαριανής κ. Γιώργο Χατζημιχαήλ για να ανάψει και τα υπόλοιπα στο μανουάλι, λέγοντας ότι βάζουμε μεσίτρια την Παναγία μας, το ναό της οποίας έκτισε με τόσο κόπο, ελπίδα και καθαρή καρδιά η οικογένεια Χατζημιχαήλ,  προς σωτηρία των ψυχών όλου του κόσμου.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αντώνης Κρητικός, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός, ο Τοπ. Σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Κοκορόσκος και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε δεξίωση με παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα των: Δημήτρη Κεφαλιανού (βιολί), Νίκος Μάμμης (λαούτο-τραγούδι), Στέφανος Κώστογλου (λύρα) και Γιάννης Πόσσας (ντραμς).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ