ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ι. Φαναρτζής-Κ. Χατζηεμμανουήλ: Χάρη σε αυτούς η Ελληνική σημαία κυματίζει στον ψηλότερο ιστό στο βαλκανικό στη Σλοβενία!!

3
1554

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

Χρυσό μετάλλιο ο Ιμπραήμ Φαναρτζής στη Σφαιροβολία στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών που διεξάγεται στην πόλη Celjie της Σλοβενίας από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής τίμησε ξανά το Ελληνικό Εθνόσημο σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου την αφιέρωσε στη μνήμη της συναθλητριας μας Χριστίνας Κωνσταντινου.

Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε επίσης ο κύριος Κώστας Χατζηεμμανουήλ στα 100μ και στα 800 μέτρα στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων αθλητών που διεξάγεται στην πόλη Celjie της Σλοβενίας

Ο Έλληνας Πρωταθλητής σάρωσε την πρώτη μέρα των αγώνων νικώντας αθλητή που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης.

Οι δύο πρωταθλητές μας ο Ιμπραήμ Φαναρτζης και ο Κώστας Χατζηεμμανουηλ άξιοι πρεσβευτές του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού τίμησαν την Ελλάδα μας και τα Δωδεκάνησα μας!!!

Χάρη σε αυτούς η Ελληνική σημαία κυματίζει στον ψηλότερο ιστό!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άξιοι πρεσβευτές της χώρας και του νησιού, για τη νεολαία μας ύψιστο παράδειγμα στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που ζούμε ΤΟΥ ωχαδερφισμού και της απόλυτης νιρβάνας. Να’ στε υγιείς να συνεχίσετε τις διακρίσεις στους αγωνιστικούς στίβους ως ΚΑΙ αυτούς ΤΗΣ ζωής!

  2. Συγχαρητήρια!!!!
    Για την συμμετοχή!!!
    Για την προσπάθεια!!!
    Για τα μαθήματα που μας δίνετε !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ