«Ψωμί δεν είχαμε, τυρί μας ήρθε…» ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΟΛΟΙ κλπ «ωριμά(ν)σεις» στην «ατζέντα»

23
5112
«Ψωμί δεν είχαμε, τυρί μας ήρθε…» ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΟΛΟΙ κλπ «ωριμά(ν)σεις» στην «ατζέντα»
Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές (αυτοδιοικητικές ή εθνικές) άρχισε από τώρα να γίνεται σαφές, ότι θα δουλέψει πολύ η «ατζέντα» μεγαλεπήβολων έργων και μακρόπνοων σχεδιασμών.

Παρά το γεγονός -όπως έχουμε ξαναγράψει σε αναλύσεις ανατρεπτικών εκλογικών αποτελεσμάτων- ότι το εκλογικό σώμα, μετά από τόσες κατραπακιές, δεν δείχνει να συγκινείται τόσο πολύ από αυτά, αλλά κυρίως από το αποτέλεσμα, στην πράξη και την άμεση σχέση λόγων-έργων (καταψηφίζοντας τους ασυνεπείς), οι πολιτικοί μας δείχνουν επιμονή σε παλιές δοκιμασμένες συνταγές…
Αντί για παράδειγμα να δούμε αποτελεσματικότητα στην αποκατάσταση ζημιών από τον σεισμό (όπως έγινε πχ μέσα σε λίγες μέρες με την μεταφορά της Σέγκεν και την αποκατάσταση του επιβατηγού λιμένα) με απτά δείγματα στον πιο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι τα σχολεία… τι βλέπουμε;

Καθυστερήσεις, χρονοτριβές, γραφειοκρατία (η υποβολή της αίτησης προς το ταμείο αλληλεγγύης της ΕΕ με την εκπνοή της προθεσμίας παρουσιάστηκε ως κατόρθωμα από την κυβέρνηση…) με κερασάκι στην τούρτα τη «νέα ατζέντα».
Ποια είναι αυτή;
Από την πλευρά του δήμου η «υπό διαμόρφωση πρόταση για τον ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ των ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» ζητώντας μάλιστα και τη συμβολή του Υπουργείου Υποδομών στη διαδικασία …’ωρίμανσης»*.
Και από την πλευρά του τοπικού βουλευτή Η. Καματερού, έπειτα από συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΙΙΚ Αρ. Παυλίδη (έχοντας την ένθερμη υποστήριξή του) η ανέγερση ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ σε έκταση του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος.

Τραγική ειρωνεία; (πέρα από το ότι όλα αυτά τα βαρύγδουπα οι παλαιότεροι τα ακούνε κατά καιρούς εδώ και κάποιες δεκαετίες) Την μέρα που έγινε η ανακοίνωση, σημειώθηκαν δύο σοβαρά τροχαία στο νησί , ώρα 5 το απόγευμα και …δεν υπήρχε βάρδια ΕΚΑΒ (ως γνωστόν από τις 20 του Σεπτέμβρη βάρδιες ασθενοφόρου δεν βγαίνουν για όλο το 24ωρο). Με συνέπεια  οι τραυματίες να διακομισθούν με ΙΧ και ταξί… (ευτυχώς, που δεν ήταν βαριά και δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, αλλιώς…)

Το ίδιο έγινε και με τα σχολεία. Έσπευσε η κυβέρνηση να πανηγυρίσει ότι η σχολική χρονιά ξεκίνησε «χωρίς προβλήματα…» και φτάσαμε ένα μήνα μετά (αφού έγινε η κινητοποίηση στο Ζηπάρι, η συνέλευση στο ΕΠΑΛ κλπ) να διοριστούν τελικά οι αναπληρωτές και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Στο δήμο πάλι, φθάσαμε στο σημείο να παρουσιάζονται ως έργα (με φωτογραφίες) λίγα τετραγωνικά τσιμέντο… και από την άλλη να ερίζουν για την πατρότητα («ωρίμαση») του νέου αποχετευτικού Αντιμάχειας-Κεφάλου-Μαστιχαριού πρώην και νυν περιφερειακή και δημ. αρχή (έργο που χρηματοδοτείται από το ειδικό ταμείο διαχείρισης της Περιφέρειας).

Με άλλα λόγια δεν φαίνεται να δουλεύει και πολύ το «επικοινωνιακό» είτε του δήμου, είτε της κυβέρνησης -όση προσπάθεια κι αν γίνεται- από τη στιγμή που στην πράξη ισχύει το παλιό λαϊκό απόφθεγμα «ψωμί δεν είχαμε, τυρί μας ήρθε…» (κάποιοι το λένε κι αλλιώς, αλλά δεν είναι της παρούσης…)

* ΛΚΝ  ωρίμανση (εσφαλμένο) η ωρίμαση (ορθό);
1. η διαδικασία και το αποτέλεσμα του ωριμάζω: Xρησιμοποιούν φυτοφάρμακα, για να επιταχύνουν την ~ των καρπουζιών.
2. (ειδ.) η κατάσταση (δημόσιου) υπαλλήλου που έχει εξαντλήσει, λόγω χρόνου υπηρεσίας, όλη τη μισθολογική και βαθμολογική κλίμακα. [λόγ. ωριμα- (ωριμάζω) -σις > -ση & αναλ. προς το αρχ. γήρανσις (< γηράσκω αναλ. προς το ὑγίαν-σις) για να δείχνει περισσότερο ’αρχ.“]

Λεξικό Πάπυρος  ωρίμαση και εσφ. τ. ωρίμανση, η, Ν·
1. η ενέργεια και το αποτέλεσμα τού ωριμάζω·
2. (ειδικότερα) το σύνολο τών βιοχημικών και μορφολογικών μεταβολών τις οποίες υφίσταται ένα φυτικό όργανο ωσότου φτάσει σε ωριμότητα. [ΕΤΥΜΟΛ. < ωριμάζω. Η λ. ὡρίμασις μαρτυρείται από το 1796 στο Γερμανοαπλορρωμαϊκόν Λεξικόν τού Karl Weigel]

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ, τάζουν ότι κατεβάσει η κούφια τους κεφάλα, νοσοκομείο ο ψηλός μόλο και λιμάνι η κεφαλή της Ευρώπης...

    Ξέφυγαν από τις εξαγγελίες Καΐσερλη που έταζε τα πάντα πριν τις εκλογές αλλά είχε και όρια. Τώρα ο ανίκανος να συμπληρώσει τις δύο βραδιές του ασθενοφόρου βουλευτής τάζει ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ και η κεφαλή της Ευρώπης λιμενικά έργα 40 εκατομμυρίων… Και ο λαός μας απαντά, φαΐ δεν έχουμε κραγιόνια μας φέρνουν οι μάγοι του λαϊκισμού;;;

    • Αϋπνίες Αλεξίκακε; Δεν πας να κάνεις παρέα στον Κιάρη που και αυτός δεν κλείνει μάτι να γράφετε μαζί;

      Αυτός θα τα γράφει και εσύ πρώτος, πρώτος θα αρχίσεις να τα ψέλνεις σε όλους, στους φασιστοαριστερούς, στους ψηλούς, στις κοντές, στον λουκουμά και στην μπομπονιέρα.

    • Η απόλυτη ξεφτίλα, ασθενοφόρο μόνο για την απογευματινή βάρδια. Προγραμματίστε στο 2242054310 ραντεβού για εγκεφαλικό και ασθενοφόρο..

      Προσοχή, η αριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που νοιάζεται για τον άνθρωπο θα μας αφήσει να ψοφούμε σαν σκυλιά στον δρόμο. Αποφασίστε πότε θα χρειαστείτε ασθενοφόρο, πότε θα τρακάρετε, πότε θα πάθετε έμφραγμα, εγκεφαλικό για να κλείσετε εγκαίρως ραντεβού στο μαγαζάκι του Νεκτάριου και πότε θα στείλετε με την ψήφο σας ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ τους ανίκανους λαϊκιστές …

      • Διαβάζοντας το κείμενο σου Κιάρη, ο γείτονας μου ο Αχμέτ μου θύμισε μια παλιά προεκλογική συγκέντρωση στον Κερμετέ.

        Σεπτέμβρης του 1978 και ο Βασίλης υποψήφιος δήμαρχος, παλιό στέλεχος της Ένωσης Κέντρου που είχε μεταπηδήσει στην ΝΔ εκφωνεί λόγο στην πλατεία… Αφού έταξε ότι θα επιθυμούσαν οι κάτοικοι της περιοχής έριξε και την χειροβομβίδα…. ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΆΝΙ στην πλατεία… Δεν άντεξε ο πατέρας του Αχμέτ και έβαλε τις φωνές… . Ο Βασίλης δήμαρχος δεν έγινε ποτέ, Έπαρχος όμως τα κατάφερε… αλλά το συντριβάνι πάντα το ονειρεύεται.

  2. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

  3. ΠΟΛΥΠΟΛΙΣΜΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ… ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΔΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ 4ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΓΙΟ!

    Η οδηγία του μάγου της φυλής στο ζευγάρι που ήθελε οπωσδήποτε να αποκτήσει έναν γιο αλλά δεν τα κατάφερνε, ήταν σαφής: για να εκπληρωθεί η επιθυμία τους έπρεπε να θυσιαστεί ένα κοριτσάκι!Έτσι, ο 35χρονος Σατίχ Σιχ και η 30χρονη σύζυγός του, Ναμίτα από το κρατίδιο Ούταρ Πραντές, που είχαν αποκτήσει τέσσερα κορίτσια αλλά ήθελαν απελπισμένα και ένα αγόρι, απήγαγαν την 4χρονη κόρη του γείτονά του για να την προσφέρουν ως θυσία.Ο 35χρονος έκανε ο ίδιος το τελετουργικό της θυσίας κόβοντας το ένα πόδι, το ένα χέρι και το ένα αυτί της 4χρονης ενώ εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Σατίχ Σιχ ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του κόβοντας με μαχαίρι τον λαιμό του θύματος. Ο πατέρας της 4χρονης δήλωσε την εξαφάνισή στης στην αστυνομία αλλά τέσσερις μέρες αργότερα, καθώς εργαζόταν στο χωράφι του, ανακάλυψε την σορό της τυλιγμένη μέσα σε ύφασμα.Αυτά είναι τα πολυπολιτισμικά πρότυπα που θα’ ρθουν στην χώρα μας μέσω των «ανοιχτών συνόρων»!

  4. Πως καταφέρνουν να ξεφουρνίζουν αυτοί οι ψεύτες λαϊκιστές ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ πάντα πριν τις εκλογές σαν της Μαρίτσας;;;

    Την στιγμή που ο ανίκανος βουλευτής δεν καταφέρνει να συμπληρώσει τις δύο βραδιές του ασθενοφόρου που δεν λειτουργεί από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 11 το πρωί, λόγω έλλειψης προσωπικού, υπόσχεται νέο νοσοκομείο όπως έκανε παλιότερα ο Αβραμόπουλος και τελευταία η χαμένη πολιτικά Έπαρχος Μαρίτσα που μόνο ημερομηνία για θεμέλιο λίθο δεν όρισε….

  5. Να αφήσει τις υποκρισίες ο σύντροφος Γλέζος – και τα υπόλοιπα συντρόφια, που δήθεν δεν ήξεραν τίποτα και τώρα… πέφτουν από τα σύννεφα! Το ότι ο mister Tsipras ήταν αμερικανάκι φάνηκε ξεκάθαρα προ πενταετίας (τέλη Δεκεμβρίου 2012), όταν πήγε στην Αμέρικα για μια βδομάδα, προσκεκλημένος των «Ινστιτούτων» (προκαλυμμάτων της CIA…) Brookings και Levy, προφανώς για να δώσει εξετάσεις στους διεθνείς τυράννους, για το αν κάνει για κατοχικός πρωθυπουργός! Τι νόμιζε τότε (που ήταν ακόμα ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) ο σύντροφος Γλέζος; Πως ο mister Tsipras πήγε στην Αμέρικα για να… κολλήσει μπρίκια;

  6. Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ… «ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ» ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!

    Η Αντισυνταγματάρχης Αναστάζια Μπίφανγκ έγινε πλέον ο νέος διοικητής του Τάγματος της τεχνολογίας πληροφοριών του γερμανικού στρατού και θα έχει υπό τας διαταγάς της περισσότερους από 750 στρατιώτες.
    Που είναι το περίεργο; Όταν μπήκε στον στρατό η σημερινή «Αναστάζια» ήταν άνδρας, αλλά ένιωθε… δυσφορία φύλου (όπως το περιέγραψαν οι Τσιπροκαμμένοι…) κι έτσι έκανε… διόρθωση φύλου, προ διετίας.
    Αυτό βεβαίως ουδόλως την εμπόδισε στην καριέρα της, διότι η χώρα της φράου Μέρκελ είναι… προοδευμένη, δεν είναι παίξε-γέλασε.Ανάλογα φαινόμενα θα υπάρξουν σε λίγα χρόνια και στην… καθυστερημένη Ελλάδα, που τρέχει με χίλια για να πιάσει τους ρυθμούς της… προόδου!

  7. ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!

    Ενώ το αμερικανικό προτεκτοράτο Ελλαδιστάν των Τσίπρα και Καμμένου έχει ανοίξει διάπλατα «πόρτες και παράθυρα» για να μπουκάρουν τα «προσφυγάκια» (πολλά εκ των οποίων προέρχονται από το μακρινό Αφγανιστάν), το γειτονικό του Αφγανιστάν, Πακιστάν έχει αρχίσει να κατασκευάζει έναν φράχτη κατά μήκος των συνόρων του με το Αφγανιστάν, για να μην δέχεται… απρόσκλητους και ανεπιθύμητους επισκέπτες.
    Μάλιστα, εκπρόσωποι του πακιστανικού στρατού οδήγησε μια ομάδα ξένων δημοσιογράφων στη μεθόριο για να τους παρουσιάσουν την πρόοδο που έχουν κάνει από τον Μάρτιο, όταν ανακοινώθηκε η έγερση του φράχτη.

  8. ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!

    Με ύψος περίπου τρία μέτρα και συρματόπλεγμα, ο φράχτης έχει κλείσει πολλά τμήματα από τα περίπου 43 χιλιόμετρα που είναι το μήκος των συνόρων στις ορεινές περιοχές των φυλών στο Βόρειο Ουαζιριστάν και το Νότιο Ουαζιριστάν.Κι όπως δήλωσε Πακιστανός αξιωματούχος από το μεθοριακό φυλάκιο Χαμζα ντε Ανγκούρ Άντα: «η ανέγερση του φράγματος αποτελεί ιστορική αλλαγή σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των συνόρων. Δεν θα υπάρχει ούτε εκατοστό των συνόρων που δεν θα παρακολουθείται ως τον Δεκέμβριο του 2018. Όταν τον τελειώσουμε, αν το θέλει ο Θεός, θα είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα, ότι κανείς δεν θα μπορεί να τον περάσει».
    Τα σχόλια δικά σας…

  9. ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

    « Να σημειώσουμε ότι η βία είχε αρχίσει να εκδηλώνεται από χθες (19.10.2017), με σποραδικές, βίαιες ενέργειες μεταξύ νέων, κυρίως, ανδρών.Ανήμποροι να παρέμβουν δυναμικά και να σταματήσουν τις συγκρούσεις, κυρίως ανάμεσα σε Άραβες και Αφγανούς, ήταν οι αστυνομικοί. Και αυτό γιατί η ύπαρξη μέσα στον καταυλισμό περισσότερων των 1.000 παιδιών ηλικίας κάτω των 8 ετών, δεν τους επιτρέπει να επιχειρήσουν, είτε με χειροβομβίδες κρότου λάμψης, είτε με χημικά.Σήμερα λοιπόν αρκέστηκαν στο να δημιουργήσουν με τις ασπίδες τους φράγματα ανάμεσα στις αλληλοσυγκρουόμενες εθνικές ομάδες «μέχρι την επόμενη φορά», όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε από στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας…»Ας βγάλουνε, λοιπόν, το σκασμό οι «αλληλέγγυοι». Τα παραμύθια τους δεν πιάνουν πλέον!

  10. συγκέντρωση οργανώνει η Κίνηση Πολιτών Σάμος SOS την Κυριακή.

    Πανικόβλητο είναι το μαρξιστικό – μνημονιακό και αμερικανόδουλο ψευδοκράτος Τσίπρα-Καμμένου, με την οργή και την αγανάκτηση των Ελλήνων της Σάμου, στους οποίους πάνε να φορτώσουνε με το ζόρι χιλιάδες «προσφυγάκια» οι λακέδες των Σόρος και Τραμπ! Οργή και αγανάκτηση που αναμένεται να εκφραστεί –σε πρώτη φάση- με την συγκέντρωση που οργανώνει η Κίνηση Πολιτών Σάμος SOS την Κυριακή.
    Έτσι, κατ’ αρχάς το μνημονιακό μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μια κατάπτυστη ανακοίνωση, στην οποία αποκαλεί τους διοργανωτές της συγκέντρωσης «περιφερόμενο θίασο ρατσιστών», «νεοφασιστική απειλή», «ακραίους εθνικιστές», κ.τ.λ., εξαπολύοντας ωμές απειλές για«γεγονότα τραγικά που θα στιγματίσουν βαθιά την κοινωνία μας».

  11. συγκέντρωση οργανώνει η Κίνηση Πολιτών Σάμος SOS την Κυριακή.

    Εν συνεχεία, οι γνωστές παρακρατικές ουρές των Τσίπρα και Καμμένου (και κατ’ επέκταση των «μεγάλων αφεντικών», Σόρος και Τραμπ), οι οποίες στην Σάμο έχουν δημιουργήσει την «Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία», διοργανώνουν επίσης την Κυριακή «αντισυγκέντρωση» στην συγκέντρωση του λαού της Σάμου, αλλά στο Καρλόβασι κι όχι στην Σάμο, γιατί φοβούνται πως η οργή του σαμιακού λαού θα ξεσπάσει απάνω τους!Και για… κερασάκι στην τούρτα της αριστερής τρομοκρατίας κατά του λαού της Σάμου, η γνωστή και μη εξαιρετέα νεοταξίτισσαγ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη, κατήγγειλε ως… ρατσιστή τον πρόεδρο της κοινότητας Μυτιληνιών, κ. Γ. Ελευθέρογλου, στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στην… Αντιρατσιστική υπηρεσία της αστυνομίας, γιατί εκφράζοντας την λαϊκή θέληση των κατοίκων της περιοχής του αρνήθηκε την μόνιμη εγκατάσταση «προσφύγων» σε σπίτια της κοινότητας, που πάνε να επιβάλλουν οι Τσιπροκαμμένοι!
    Τα σχέδια του Σόρος και η μαρξιστική τρομοκρατία δε θα περάσουν! Οι Έλληνες της Σάμου θα νικήσουν!

  12. Τελικά Ρωσοπόντιοι πιτσιρικάδες κτύπησαν τον Πακιστανό στον Ασπρόπυργο

    Συνελήφθησαν σήμερα μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο εισαγγελέας, οι τρεις νεαροί που ξυλοκόπησαν στην Γκορυτσά Ασπροπύργου έναν Πακιστανό πριν από μερικές ημέρες.
    Πρόκειται για την παρέα του 18χρονου ομογενή από τη Ρωσία, τον οποίο το θύμα είχε αναγνωρίσει από φωτογραφίες που του είχαν δείξει οι αστυνομικοί. Ο 18χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές άλλες δυο φορές κατά το παρελθόν.Πρόκειται για «βεντέτα» Ρωσοπόντιων με Πακιστανούς και Μπαγκλαντεσιανούς της περιοχής.Οι πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί από τηλεοπτικά και ιντερνετικά δίκτυα για ανάμιξη στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δεν επιβεβαιώθηκαν.

  13. ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

    Εδώ και δύο ημέρες, τα νεοαφιχθέντα «προσφυγάκια» (που είναι ουκ ολίγα…) έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το λιμάνι της Χίου, διότι δεν έχουν που αλλού να πάνε, αφού ούτε το διευρυμένο hotspot της ΒΙΑΛ τους χωράει πλέον!Κι ενώ έχει διαμορφωθεί αυτή η κατάσταση, με τα περισσότερα «προσφυγάκια» να διαμένουν στα ξέφωτα, να δούμε τι θα συμβεί όταν θ’ αρχίσει η επιδείνωση του καιρού, με βροχές και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται από μεθαύριο Δευτέρα!Αυτοί είναι οι «ανθρωπιστές» του… αντιρατσισμού και της δήθεν αλληλεγγύης! Δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τους δυστυχείς αυτούς συνανθρώπους μας, αφήνοντάς τους να υποφέρουν στον «παράδεισο» που τους έταξαν για να τους προσελκύσουν εδώ, προκειμένου να εφαρμόσουν τα νεοταξίτικα σχέδια του σιωνιστή Σόρος, για ισλαμοποίηση της Ορθόδοξης Ελλάδας μας!Ο μόνος ανθρωπισμός, είναι να επιστρέψουν οι άνθρωποι αυτοί στις πατρίδες τους, για να έχουν τουλάχιστον ένα «κεραμίδι» πάνω από τα κεφάλια τους!

  14. Κατά τη διάρκεια της θητείας της πάντως προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημίες στη χώρα, δεν τήρησε απολύτως καμία προεκλογική της δέσμευση, δολοφόνησε την τελευταία ελπίδα των Πολιτών, ενώ συνεχίζει να τους εξευτελίζει διεθνώς – υιοθετώντας χωρίς ίχνος ντροπής την πολιτική του ικέτη, της υποτέλειας και των υποκλίσεων. Εκτός αυτού, επισφράγισε πανηγυρικά τη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο – αναγκάζοντας/εκβιάζοντας για πρώτη φορά την πλειοψηφία των κομμάτων να ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, το οποίο κατοχύρωσε όλα τα προηγούμενα, ολοκληρώνοντας την καταστροφή.Η εκλογή πάντως μίας επόμενης κυβέρνησης, της αξιωματικής αντιπολίτευσης ίσως, η οποία φαίνεται να τα έχει χάσει διαπιστώνοντας πως η σημερινή έχει αντιγράψει τη δική της ιδεολογία στην πιο ακραία της μορφή, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα – αφού έχουν πέσει πια οριστικά οι τίτλοι τέλους, ειδικά από την πλευρά της οικονομίας.http://www.triklopodia.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-okun/

  15. «Σταυρώστε τους χριστιανούς» - Δεν φαντάζεστε σε ποια χώρα έγινε σύνθημα (Φωτό)

    Αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως κατά των χριστιανών είναι πρωτόγνωρα εν έτει 2017!
    Τουλάχιστον δύο εκκλησίες στην Αυστραλία έγιναν στόχος βανδαλισμών με συνθήματα στους τοίχους που λένε:

    «Σταυρώστε τους ψηφοφόρος του Όχι»!
    Εννοούν εκείνους που ψηφίζουν κατά του «γάμου» των ομοφυλόφιλων στο δημοψήφισμα που διεξάγεται στην χώρα, και δη τους χριστιανούς, δεδομένου ότι η απειλή «γράφτηκε» σε τοίχους εκκλησιών.
    Δέκα εκατομμύρια Αυστραλοί, ή το 62,5% των εν δυνάμει ψηφοφόρων, έχουν μέχρι στιγμής συμμετάσχει στο δημοψήφισμα που διεξάγεται στην Αυστραλία σχετικά με το αν θα πρέπει να νομιμοποιηθεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων.Ωστόσο οι «μορφωμένοι αριστεροί αγωνιστές» «τορπιλίζουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και απειλούν, όσους δεν συμφωνούν μαζί τους ακόμα και με σταυρικό θάνατο.
    Μάλιστα πολλοί ζωγραφίζουν ακόμα και σβάστικες δίπλα σε Σταυρούς για να πουν πως οι χριστιανοί είμαστε ναζί!http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/10/blog-post_19.html

  16. ΗΠΑ: ΔΗΛΩΝΕ «ΓΥΝΑΙΚΑ», ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΙΑΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ

    Όταν πολιτείες στην Αμερική ψήφιζαν χάριν «ισότητας» το νόμο (τον λεγόμενο Bathroom bill) που επέτρεπε στους “trans” να χρησιμοποιούν την τουαλέτα του φύλου που «νιώθουν» ότι ανήκουν, (σύμφωνα με την «ταυτότητα του φύλου τους»), βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι αυτό θα έθετε σε κίνδυνο τα κορίτσια και ότι σύντομα θα οδηγούμασταν σε τρομερά πράγματα. Τους είπαν «ακραίους», «φανατικούς», «ομοφοβικούς», «τρανσοφοβικούς», «bigots», ότι χρησιμοποιούν «αντισημιτικές» (!) μεθόδους και τα λοιπά. Η είδηση λέει ότι ένα «trans» άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως «γυναίκα», βίασε ένα 10χρονο κορίτσι σε γυναικείες τουαλέτες.Ο εικονιζόμενος…
    Διαβάστε περισσότερα στο redskywarning.blogspot.gr

  17. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ… ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    Όπως είναι γνωστό, κάθε πρόεδρος του παγκόσμιου σατανά που λέγεται ΗΠΑ, εξαπολύει κι έναν καταστροφικό πόλεμο. Ποιος θα είναι ο πόλεμος του θλιβερού παλιάτσου Τραμπ; Πότε και εναντίον ποιων θα ξεσπάσει;Πληροφορίες ρωσσικών και ιρανικών μυστικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι ο απολύτως χειραγωγούμενος (μέσω του γαμπρού του…) από το σιωνιστικό λόμπι Τραμπ ψάχνεται για να επιτεθεί στο Ιράν! Κι όχι βέβαια στον όμοιό του (παλιάτσο!) της Βόρειας Κορέας…Βλέπετε, μετά την εξόντωση των Σαντάμ Χουσεΐν και Μουαμάρ Καντάφι, καθώς και την ερημοποίηση της Συρίας του Άσαντ, μέσω των τζιχαντιστών, μόνο το Ιράν φοβούνται πλέον οι σιωνιστές του Ισραήλ και θέλουν να ξεμπερδεύουν μ’ αυτό!Μάλιστα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στα σχέδια αυτά εντάσσεται και η πρόσφατη επίσκεψη στην έδρα των παγκόσμιων σατανάδων του αμερικανοκομμουνιστή mister Tsipra και της κουστωδίας του! Προκειμένου βεβαίως να χρησιμοποιηθεί η Ελλάδα μας ως βάση των σατανάδων για την επιδρομή, καθώς οι Τουρκαλάδες δεν φαίνονται διατεθειμένοι για να παίξουν αυτό τον άθλιο ρόλο!
    Ο καιρός θα δείξει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ