Κως: Ξέχασαν γάζες στο σώμα 28χρονης μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο του νησιού

4
9913

Μια απίστευτη περιπέτεια είχε μια 28χρονη στην Κω, καθώς ξέχασαν γάζες στο σώμα της μετά από μια γυναικολογική επέμβαση.

Η γυναίκα τη Δευτέρα (04.03.2024) έκανε μήνυση κατά ενός γιατρού και μιας μαίας του νοσοκομείου της Κω για το γεγονός ότι ξέχασαν τις γάζες.

Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Κω όταν και η νεαρή κοπέλα πραγματοποίησε χειρουργείο γυναικολογικής φύσεως. Συγκεκριμένα για ημέρες μετά το χειρουργείο η 28χρονη ένιωθε δυνατούς πόνους, με αποτέλεσμα την προηγούμενη Τρίτη 27 Φεβρουαρίου να μεταβεί σε ιδιώτη γυναικολόγο για να εξεταστεί.

Στην εξέταση που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι στο σώμα της κοπέλας είχαν ξεχαστεί γάζες. Η κοπέλα στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο της Κω όπου μετά από νέα επέμβαση της αφαιρέθηκαν οι γάζες σύμφωνα με το kosnews24.gr.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα η διοίκηση του Νοσοκομείου Κω δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το περιστατικό.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε παιδιά τα έχουμε πει αυτά: Στην Κώ, δεν πάμε στο νοσοκομείο ούτε για αιμοδοσία! Ζητήστε να δείτε αναλογία σε εισιτήρια και εξιτήρια ασθενών …οι περισσότεροι βγαίνουν από το νεκροτομείο! Το νοσοκομείο εδώ και χρόνια είναι στον πάγο για πολλούς λόγους, ένας εξ αυτών είναι για να λειτουργούν οι ιδιωτικές κλινικές πέριξ του νοσοκομείου…. πάντα βέβαια όλα αυτά με την ευθύνη της εκάστοτε διοίκησης και όχι μόνο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ