Συνεργασία Ιεράς Μητροπόλεως & Επαρχείου Κω για το πρόγραμμα της «Αποστολής» – «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα»

0
5789

Παράδοση πακέτων σε δικαιούχους του προγράμματος.

 

Την συνεργασία του Επαρχείου Κω με την διάθεση της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Δήμητρας Γιάχου για την υλοποίηση του  προγράμματος που εκπονεί ο φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» με την οικονομική συνεισφορά γνωστής Τράπεζας στην Ελλάδα, με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα», εξήρε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αγαθοεργού Αδελφότητας «Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος» οι κυρίες της οποίας έχουν επίσης σημαντική συνεισφορά στην υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά επίσης τον μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και τον Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνο Δήμητσα για την άψογη συνεργασία τους, όλους τους συμβαλλόμενους, καθώς και τη Μεταφορική εταιρεία του κ. Χατζηδαυίδ για τη δωρεάν μεταφορά του υλικού.

Αφορά μόνο γυναίκες εγκύους έχει προϋποθέσεις για την επιλογή τους και τώρα διανύουμε την τρίτη και τελική φάση όπου όσες γυναίκες επιθυμούν κάνουν αίτηση  για να πάρουν ένα βρεφικό πακέτο αξίας περίπου 250 ευρώ έκαστο, για τις πρώτες μέρες ζωής των βρεφών τους, το οποίο περιλαμβάνει λευκά είδη για βρέφη, διάφορα είδη ρουχισμό χρηστικά εργαλεία για την διατροφή του, βρεφικές τροφές κ.α

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ