Το 2027…. θα κόψουν την κορδέλα του Νέου Νοσοκομείου στην Κω! Μέχρι τότε ο Θεός βοηθός! Γράφει ο Παναγιώτης Κουνάκης

3
7533

Το 2027…. θα κόψουν την κορδέλα του Νέου Νοσοκομείου στην Κω! Μέχρι τότε ο Θεός βοηθός!

Μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν οι δηλώσεις του κ. Γ. Παππά για το νέο Νοσοκομείο της Κω στους Κώους πολίτες και μάλιστα 2 μήνες περίπου πριν από τις Ευρωεκλογές.

Την ίδια ώρα το ήδη υπάρχων Νοσοκομείο συνεχίζει να υστερεί σε γιατρούς και οι ανάγκες του είναι τεράστιες. Οι κάτοικοι συνεχίζουν να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και η τουριστική σαιζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Ένα νησί που είναι η δεύτερη οικονομική δύναμη της Δωδεκανήσου δεν έχει την υγειονομική θωράκιση που του αξίζει και υπεύθυνη είναι η Νέα Δημοκρατία.

5 χρόνια ΝΔ και 4 βουλευτές της δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να δώσουν λύση στα πιο απλά προβλήματα. Να καλυφθούν οι βασικές θέσεις γιατρών στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη.

Λίγο πριν τις εκλογές όμως θυμήθηκαν πάλι το «υπέρτατο αγαθό» και το νησί του Ιπποκράτη…

Μόλις συλλέξουν τα κατάλληλα στοιχεία για την καταλληλότητα του οικοπέδου ας μας ειδοποιήσουν και στις 30/12/2027 που θα έχει ολοκληρωθεί το έργο να μας φωνάξουν στο κόψιμο της κορδέλας.

Το ΕΣΥ που το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε έχει καταστραφεί στα χέρια τους.

Μέχρι τότε η Κως θα συνεχίσει να ψάχνει γιατρούς!

Οι γιατροί χρειάζονται και οικονομικά κίνητρα για να έρθουν να δουλέψουν στα νησιά.

Η ευρωεκλογές της 9 Ιουνίου θα δώσουν το πρώτο μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι η υγεία στα νησιά δεν είναι ούτε για πειράματα ούτε για φαιδρές υποσχέσεις χρειάζονται λύσεις και άμεσα.

Κουνάκης Παναγιώτης

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ

Δωδεκανήσιος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ…..ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ

  2. «Θα παμε να κανουμε και καλα τομες της αρχαιολογιας και οι βλακες εκει στην Κω θα μας πιστεψουν επειδη ειναι βοδια και θα μας ψηφισουν στις Ευροεκλογες. Μετα θα τους γραψουμε στα τετοια μας» Ετσι σκεφτονται αυτοι οι βουλευτες διοτι αυτη ειναι η εντυπωση που τους εχουμε δωσει για τον εαυτο μας. Για τοσο ηλιθιους σας περνανε…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ