Γιώργος Κυρίτσης: » Την Κυριακή κλείνει η παρένθεση της παρακμής. Έρχεται η Κως των έργων»

13
17986

Γιώργος Κυρίτσης: » Την Κυριακή κλείνει η παρένθεση της παρακμής. Έρχεται η Κως των έργων»

 

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο Γιώργο Κυρίτση και στους υποψήφιους της Δύναμης Αλλαγής οι πολίτες σε Ψαλίδι και Ηρακλή.

Η υποβάθμιση και η υποχώρηση σε όλα τα επίπεδα των δύο αυτών περιοχών, την τελευταία τετραετία, είναι εμφανής.

Οι πολίτες προσβλέπουν στον τερματισμό αυτής της περιόδου φθοράς και παρακμής με την οποία είναι ταυτισμένη η απερχόμενη δημοτική αρχή.

Περιμένουν από το Γιώργο Κυρίτση να κινηθεί με τόλμη και αποφασιστικότητα, να δώσει λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας, να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σε αυτές τις περιοχές, να βελτιώσει την αστική συγκοινωνία.

Σε κάθε περιοδεία της Δύναμης Αλλαγής, σε κάθε επαφή και συζήτηση του Γιώργου Κυρίτση με τους πολίτες, κυριαρχεί η ελπίδα αλλά και η πίστη για την αλλαγή που έχει ανάγκη η Κως.

«Η ελπίδα είναι εδώ, έχει γίνει πλειοψηφικό ρεύμα.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή απέτυχε, φεύγει.

Ένα σαθρό καθεστώς, τις τελευταίες ώρες πριν τις εκλογές, χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να αποφύγει την αποδοκιμασία των πολιτών.

Το δικό μου μήνυμα σε όλους τους πολίτες είναι θετικό.

Έχουμε πρόγραμμα, γνώση αλλά και ανθρώπους για να το υλοποιήσουν.

Και εγώ προσωπικά έχω όχι την ίδια αλλά πολύ μεγαλύτερη διάθεση για να αλλάξω όλα όσα κρατούν την Κω στο σκοτάδι.

Γιατί η Κως πρέπει να έρθει ξανά στο Φως.» τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Παράλληλα η σημερινή γιορτή νίκης, ελπίδας και αλλαγής στην Πλατεία Ανταγόρα αποτελεί μήνυμα ενότητας.

Αντί για πολιτικές ομιλίες, προεκλογικού χαρακτήρα, μιας άλλης εποχής, ο Γιώργος Κυρίτσης και η Δύναμη Αλλαγής επιλέγουν την ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία, επιλέγουν να κατέβουν κάτω στον κόσμο, να ακούσουν τους πολίτες, να στείλουν ένα αισιόδοξο μήνυμα.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 4 + σήμερα. Την επόμενη Δευτέρα θα είσαι εσύ ο κοψιμιός από την παράταξή σου. Σε είδαμε στο Ψαλίδι και ήσουν επιεικώς γραφικός και καρικατούρα. Θα έχεις τότε χειροκροτητές τους παρατρεχάμενούς σου και θα σου κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι `ψιτ`, θα τρως μπισκότα miranta και θα πίνεις τον πικρό καφέ με τον κάθε μπάρμπα Σούλη…

  2. Το μότο είναι ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Το `φως στο τούνελ` της πολιτικής λήθης σε περιμένει, χωρίς επιστροφή. Και μετά, κλείσε και την πόρτα αεροστεγώς.

  3. Άσε να μας λείπει το βοθρολίμανο, οι ταξιδιάρηδες αντιδήμαρχοι, τραμπουκισμοί αλα μπέος, βόλτες με τα υπηρεσιακά οχήματα, παραδάκια σε κολλητούς, απειλές και δικαστήρια. Άει στο καλό Γιωργάκη

    • «ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΜΟΥ,ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!
      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ,ΑΧΟΥ ΓΙΩΡΓΗ΄ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
      ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΩΡΓΗ΄ΜΟΥ Χ@ΣΜΕΝΟΥΣ,ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΜΟ-ΞΥΛΟΔΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΕΕΕΕΕΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ «ΤΟΥΣ», ΣΤΡΑΓΓΙΞΑΜΕ ΚΑΘ’ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΤΟΥΣ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ,ΜΟΝΟ Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙΕ.ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΜΟΥ ,ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ,ΑΚΟΥ’ΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

  4. Μόνο για απειλές είστε πρώτη ακόμα και τώρα απειλητε τον κόσμο για να σας ψηφίσει Γιωργάκη σπίτι σου

  5. Επηδη ήσασταν άχρηστοο και ψεύτες στα έργα σας φύγατε και ήρθε ο άλλος ,από τι έργα άλλαξε η Κως άραγε τα βλέπεις τα χωριά παντού ίδια επί καισερλη τίποτα δεν άλλαξε!!! που είν’ τ παλιά τα έργα κι η οργάνωση , μια δεν κάνετε μπροστά τους!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ