Αναζητούνται πολιτικοί ‘σωτήρες’ χωρίς επισυνδέσεις, βαλίτσες, χαρτοσακούλες ή πάμπερς (με μονά ή διπλά βιβλία…)

127
2032

Αναζητούνται πολιτικοί ‘σωτήρες’ χωρίς επισυνδέσεις, βαλίτσες, χαρτοσακούλες ή πάμπερς (με μονά ή διπλά βιβλία…)

Συνελήφθη και η Εύα η οποία αντέστρεψε τους όρους του «προπατορικού» αντί να δώσει το μήλο στον Αδάμ – Φραντσέσκο, της έδωσε αυτός τελικά τη… βαλίτσα (με βαλιτσοκουβαλητή τον πατέρα της…)

Και όλα αυτά άκουσον άκουσον ανήμερα της… λαμπράς «Παγκόσμιας ημέρας κατά της Διαφθοράς» όπως κραυγάζει από τα σόσιαλ ο τεράστιος, ‘άσπιλος και αμόλυντος’ (Θου Κύριε) Παπαδημούλης ναι, αυτός με τα αμέτρητα διαμερίσματα που παίζει το real estate στα δάκτυλα…

Μισό λεπτό να πάρουμε γραμμή από τα προπαγανδιστικά (μην μας πιάσουν τα «χόαξες» καλοταϊσμένα τρολ του συστήματος για καραφλή «ακροδεξιά προπαγάνδα»).

Φιλοκυβερνητικό Πρώτο Θέμα (πρ. Αγιογράφοι του Μητσοτάκη): Αναζητείται πολιτικός ‘σωτήρας’ ή ‘σωτήρες’ χωρίς βαλίτσες, χαρτοσακούλες ή πάμπερς (για να θυμηθούμε και το «ένδοξο» πρόσφατο παρελθόν).

Αφθονία αηδίας και ναυτία ψάχνουμε να βρούμε με το μακαρόνι ένα μη απατεώνα, κλέφτη και διεφθαρμένο πολιτικό» που να μην βάζει πάνω απ ΟΛΑ το συμφέρον, την απληστία (σε συνδυασμό με την ασυλία, την αλαζονεία, τον κυνισμό, α ναι και να μην ξεχνιόμαστε το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ για τα τόσα ξαφνικά -που δυστυχώς θερίζουν απίστευτα και σε μας εδώ).

Χαμός… παντού Πάτσηδες, Παπαδημούληδες, Καϊλήδες  βαλίτσες, χαρτοσακούλες,  επισυνδέσεις, real estate, Μίχοι και δεν συμμαζεύεται (τώρα πάμε για τους επόμενους «σκελετούς» «Χαμόγελο του παιδιού»; Ανδρέας Γιαννόπουλος:» Αν βρουν το παραμικρό εδώ μπροστά στις κάμερες θα θέσω τέρμα στη ζωή μου ή θα πάρει ο διάολος όποιον ασχοληθεί με το θέμα»).

Αυταπάτη ότι δεν θα πιαστούν; Αφελής αλαζονεία; Ακόρεστη επιθυμία να έχουν όλο και περισσότερα λες και θα τα πάρουν μαζί τους; Άρρωστος κυνισμός της εξουσίας και της κορυφής; Ψευδαίσθηση ότι έτσι παίζεται το παιχνίδι;

Και η ωμή διαπίστωση της σημερινής πραγματικότητας: «Εκεί που διακινούνται τρισεκατομμύρια απευθείας (αναθέσεων) ή μέσω αποφάσεων δεν υπάρχουν άγγελοι…»

Αυτή η κοινωνία -όπως και κάθε κοινωνία σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη με διακυμάνσεις- διαθέτει στρατιές προσώπων με γουρουνίσια ένστικτα (απληστία) τραγίσια ακολασία, μάστιγα τρωκτικών (πού δεν εξολοθρεύεται ούτε με πυρηνικά).

Οι πιο ηθικολόγοι κάνουν λόγο για στρατόπεδα επιμόρφωσης όπου οι κτηνώδεις και αδίστακτοι εκμεταλλευτές πού πατούν επί πτωμάτων, θα παίρνουν μια μικρή γεύση ανταποδοτική των έργων τους, ώστε να αποκτήσουν τον αναγκαίο ηθικό και κοινωνικό επαναπροσανατολισμό (υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα υπήρχε αδιάφθορη και αδέκαστη δικαιοσύνη και όργανα της τάξεως, έλα όμως που και εκεί «τι να πρωτοπιάσεις και τι να αφήσεις» ή μήπως όχι;)

Και κάπως έτσι οι κήνσορες της νομιμότητας αριστεράς ή δεξιάς (με τα διπλά βιβλία…) θα μπουν ξανά στην τρύπα τους, μαζί με την σημαία της ηθικής)

Η υποκρισία το κάτι άλλο… ξορκίζουν το κακό, τη διαφθορά, τους Μίχους, τις ΜΚΟ κλπ «μακριά από μας» και την ίδια στιγμή προσπαθούν να παραβιάσουν νόμους και κανόνες παίζοντας αυτό που τους βολεύει «κάτω από το τραπέζι».

Η μεγάλη τραγωδία του Φάουστ (στο γνωστό έργο του Γκαίτε): Ο Φάουστ δεν μπορεί να γυρίσει πίσω σε αυτό που ήταν. Οι επιλογές του καθόρισαν το τέλος του. Δεν υπάρχει συγχώρεση. Και αυτή είναι η μεγάλη τραγωδία. «Αν με φτάσεις κάποτε να λαχταρώ αυτά που μου προσφέρεις, και ν’ απαρνηθώ αυτά που εγώ εκτιμώ, τότε η ψυχή μου ας είναι δική σου». Αυτή ήταν η συμφωνία του και η απόλυτη παράδοσή του στο Κακό.

Αυτό μοιάζει να είναι το μεγάλο στοίχημα και για τον σύγχρονο άνθρωπο. Το έργο μοιάζει σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ. Αν οι ιδεολογίες έχουν καταρρεύσει, θα πρέπει να ξανανοίξει ο διάλογος για τα θεμέλια του «νέου κόσμου». Το έργο του Γκέτε, ιδιαίτερα η «Τραγωδία των Λογίων» που εμπεριέχεται μέσα στον «Φάουστ», θα αποτελεί πάντα ένα εμβληματικό λογοτεχνικό σημείο για να ξεκινήσουμε.

«Κράτα γερά ό,τι από όλα αυτά σου ‘χει απομείνει.
Το φόρεμα μην τ’ αφήνεις. Δαίμονες κιόλας
Τον ποδόγυρο τραβάνε και θα θέλαν πολύ
Στον Αδη να το πάρουν. Κράτα το γερά!»
(Φορκίδα στον Φάουστ, στ. 9945)

Τι μένει λοιπόν; Μα φυσικά η νομιμοποίηση (νέα τάξη πραγμάτων) του φαινομένου του χρηματισμού των πολιτικών με (υποτίθεται) διαφάνεια (όπως λέμε ‘Διαύγεια’).

Διαβάζουμε (πάλι στο προπαγανδιστικό): Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό της Ελληνίδας ευρωβουλευτού φαίνεται σκόπιμο να γίνει γνωστό ότι το lobbying διεθνώς, αποτελεί νόμιμη και θεμιτή πρακτική στη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Αυτή η –επ’ αμοιβή- ελεύθερη δραστηριότητα επιρροής, στοχεύει στην εκπροσώπηση συμφερόντων πολιτών ή φορέων για την αποτελεσματικό επηρεασμό των υπεύθυνων λήψης των αποφάσεων και ιδίως ως προς το περιεχόμενο νόμου, προεδρικού διατάγματος, υπουργικής απόφασης και άλλης κανονιστικής διοικητικής πράξης ή εγκυκλίου.

«Ελεύθερη χρηματοδότηση»;; Τι είναι πάλι τούτο; Κάτι σαν το γνωστό μας… λεφτόδεντρο.

Βέβαια -ας μην παραπονιόμαστε- συνεχίζουμε να έχουμε τις πρωτιές μας και στην μετά covid εποχή: Στην top10 «Μαύρη Λίστα των ηγετών του 2023», δίπλα στον Όρμπαν και τον Λαβρόφ, κατατάσσει η Politico τον Μητσοτάκη. Όπως αναφέρει, τα έργα και η κληρονομιά του είναι: «Καταπατήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταστολή του Τύπου, σκάνδαλα κατασκοπείας (υποκλοπές) κ.α.»

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Ζητά άρση ασυλίας και για Σπυράκη | Μητσοτάκης: Σοβαρή η υπόθεση της, θα ενημερωθώ στην Αθήνα

Και φυσικά έχουν και τα «κερασάκια στην τούρτα» που σκορπούν άφθονο γέλιο )για όσους δεν κλαίνε) στο διαδίκτυο…

127 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ……Δυσκολη θα ειναι η αναζητηση !
  Οι περισσοτεροι στην πολιτικη βουτανε τα δακτυλα στο μελι !

 2. Υπο την προϋπόθεση να υπηρχε ΑΔΕΚΑΣΤΗ Δικαιοσυνη -Δημοκρατια ,ο Ταρπηιος Βραχος που υπηρχε διπλα απο το Καπιτωλιο των Ρωμαιων , θα επρεπε να υπάρχει και διπλα απο τον «λεγομενο » Ναο της Δημοκρατιας των Γκρεκυλων αυτοονομαζομενων Ρωμιων.

 3. Ποιος έχει μπροστά του το βάζο με το μέλι και δεν θα βρει τρόπο να το δοκιμάσει Γιάννη;.Έχετε δει φτωχουλη πολιτικό;; Μόλις τον ψηφίσουν εκτός από τον παχυλό μισθό επτά χιλιάδες στη Βουλή και είκοσι χιλιάδες στη. Ευρωβουλή βρίσκεται με ακίνητα και καταθέσεις.Ασε τι δηλώνει. Ακόμα και οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες. Λοιπόν ποιος πιστεύει στην πολιτική σήμερα;;όσο για πολιτική ιδεολογία;;μεταγραφές και κολωτουμπες από το ένα κόμμα στο άλλο ώσπου να βγουν. Για πολιτική γνώση και χειρισμούς μηδέν. Χωρίς μόρφωση χωρίς ιδέα από πολιτική περιμένετε τα μοντέλα οι θεατρίνοι και οι τραγουδιστές με τους δημοσιογράφους του κουτσομπολιού να μας σώσουν;; Γι’αυτό για τα ρεζιλικια των πολιτικών έχουν ευθύνη και οι ψηφοφόροι που διάλεξαν λάθος. Αν δεν έχεις κωτσια να ζήσεις μην περιμένεις τους πολιτικούς γυρολόγους που μοιράζουν υποσχέσεις ψεύτικες για να σε βοηθήσουν..

 4. Συνέχεια… συμπέρασμα ..δεν πιστεύω στην πολιτική δεν ελπίζω σε κανέναν πολιτικό γυρολόγο δεν στηρίζομαι σε κανένα υποκριτή και αρπακτικό. Έχω την συνείδηση μου καθαρή ότι δεν του έδωσα το δικαίωμα με την ψήφο μου να καταστρέψει εμένα και όλους τους άλλους και γενικά την πατρίδα μου.. ευχαριστώ.

 5. Ζούμε μέρες ντροπής Γιάννη . Δηλ αυτός που έβαλε τη μούρη του ή του την έβαλαν οι υπάλληλοι του για ευνόητους λόγους στις μπάλες του Χριστουγεννιάτικου δένδρου θα τον δούμε να βάζει τη φάτσα του και στις λαμπάδες της Λαμπρής;; Απορώ και ερωτώ.

  • Έχουμε δει πολιτικό να σφαλιάρα ζει πολιτική αντίπαλο στη τηλεόραση και οι οπαδοί του να κενέ μπράβο.Τι περιμένεις;Απορώ ειλικρινά ούτε ένα σχόλιο;Ούτε σαν γυναίκα;Τίποτα;Πολιτικοί υπάρχουν εκατοντάδες που πρόσφεραν στη χώρα και την έχουν σήμερα ανάμεσα στις δημοκρατίες και προοδευμένες χώρες του πλανήτη μας.Τους κλέφτες τους πιάνουν και τα σκάνδαλα βγαίνουν στη φορά απλά επειδή έχουμε δημοκρατία.Εσυ που είσαι και μεγαλύτερη θυμάσαι να είχε βγει κάτι στη χούντα;Όλα μας έλεγαν τότε ήταν τέλεια.Δεν είχαμε κλέφτες ούτε ψεύτες.Ποιος θα τόλμαγε να πει κάτι;Όταν ήρθε η δημοκρατία βέβαια εμφανίστηκαν κάποιοι πλούσιοι ξαφνικά.Πως τα έκαναν μέσα στη χούντα;Μυστήριο.

 6. Έλα μαρί φιλενάδα να βάλουμε τη μούρη μας στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου….γιατί μαρί ο άλλος που έβαλε τη φάτσα του είναι πιο καλός;; Έτσι για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος….

 7. Αποκλείεται να βρεθούν.. Τέτοιοι πολιτικοί σωτήρες.. ΦΊΛΕ Γιάννη..

  Ο καθένας θέλει την μίζα του…. Μίζες από Γερμανους για ανεμογεννήτριες,( μίζες από Siemens (εξαλου παραδοση η οικογένεια Μητσοτάκη με Γερμανούς..) μίζες για προώθηση εμβολίων, μίζες στους ψεύτες γιατρούς,, μίζες για τα σύστηματα παρακολούθησης, μίζες, για συμφωνίες Αιγαίου – προδοσία Αιγαίου με Τούρκους, μίζες για το λαθρομεταναστευτικο.. Πολλα εκατομμύρια, μίζες για πράσινη ανάπτυξη, μίζες για να συνεργαστούμε για τον πόλεμο της Ουκρανίας (πολλά δις του υποσχέθηκε η Αμερική, για να στείλει οπλισμό.. Κατά των ρωσσων.).. Μίζες για την κομπίνα της ΔΕΗ, ΤΟΥ ρεύματος και συμφωνία Αμερικανών για υγραεριο….τα ακίνητα που έχει δεν αποκτήθηκαν έτσι.. Το λαμογιο.. Κσι οι υπόλοιποι 300

 8. Βασικα ένας Κασιδιάρης χρειάζεται να κλέβουν όλοι και να μην μαθαίνει κανείς τίποτα.Όπως στη Χούντα που εσείχαν κλέψει τα πάντα αλλά βγαίνουν σήμερα και λένε «είδατε τι Καλα που ητανε;Δεν είχαμε κλεψιές».Λες και μπορούσε κάποιος να τις γραψει.Αυτά ταΐζουν τους νεοφασίστες

  • Όλο για τον Κασιδιάρη λέτε. Αυτός σας καίει περισσότερο από όλους. Το ΚΚΕ δεν σας ενοχλεί πιά και ας λέει ότι σε περίπτωση πολέμου θα βοηθήσει τον εχθρό. Αλλά αυτό δεν σας νοιάζει. Το 6% είναι μπετόν αρμέ και ούτε πάνω πάει ούτε κάτω αλλά δεν τρώει και ψηφαλάκια της αγαπημένης σας ΝΔ, ενώ ο Κασιδιάρης θα σας κάνει να χάσετε την αυτοδυναμία γι’ αυτό και τα έχετε βάλει μαζί του.

   • Ο κίνδυνος φίλε μου δεν είναι από τον φανερό εχθρό.Τον ξέρεις και τον αντιμετωπίζεις.Ο ύπουλος και καλυμμένος είναι ο επικίνδυνος.Θες ένα παράδειγμα;Κατηγορητε τον Τσίπρα που πούλησε το όνομα της Μακεδονίας και σωστά.Ποιος τον βοήθησε;Ποιος τον έβγαλε στην εξουσία να το κάνει;Η Χ.Α.Ψέματα είναι;Μαζι δεν έριξαν τον Σαμάρα ;Το ξέχασες;Να έρθει ο Αλέξης.Τώρα τα υπολοιματα του Καμμένου οι Χρυσαυγίτες και οι έξυπνοι του ΣΥΡΙΖΑ λέμε τι καλός ο Σαμαράς ,αυτόν που οι ίδιοι έριξαν για α κτυπισουν και Καλα τον Μητσοτακη.Αυτούς φοβάμαι λοιπόν και όχι το ΚΚΕ που όλοι ξέρουμε ότι πάνω από κράτος και λαό έχουν το κόμμα τους.Τον δούρειος ίππο των εργοδοτών.Κατάλαβες ;

   • Τί λέει το ΚΚΕ; Δεν ψηφίζω ΚΚΕ αλλά κάπου ώπα με τις αηδιες που τσαμπουνατε οι ψεκες….

    • Από το πρόγραμμα του ΚΚΕ στο KKE.gr σελίδα 7

     Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό
     πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με
     όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης
     ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας. Με την πρωτοβουλία και
     καθοδήγηση του Κόμματος να συγκροτηθεί εργατικό – λαϊκό μέτωπο με όλες τις μορφές δράσης, με
     σύνθημα: Ο λαός θα δώσει την ελευθερία και τη διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που, όσο
     κυριαρχεί, φέρνει τον πόλεμο και την «ειρήνη» με το πιστόλι στον κρόταφο.

 9. Θυμάστε την κυρία σε κάτι απίστευτους διαλόγους απαξιωτικούς προς τους συνομιλητές;

  https://www.protothema.gr/politics/article/1319113/anastelletai-i-kommatiki-idiotita-tis-spuraki-den-tha-einai-upopsifia-vouleutis-tis-nd/

  Τι να περιμένουμε πια;να σωθεί αυτή η έρημη χώρα;
  Όταν έλεγαν όλοι εδώ μέσα για τα πόθεν έσχες των εκλεγμένων και διασταύρωση στοιχείων, εύρεση πηγών για περιουσιακά στοιχεία ,οι γνωστοί παπαγάλοι κουνούσαν το δάκτυλο.
  Δεν πάει πουθενά η χώρα με τόση διαφθορά,με ανυπαρξία ελέγχου συγκεκριμένων επαγγελμάτων που παραδοσιακά έχουν στέγη το κόμμα των εφοπλιστών.
  Η ΣΔΟΕ, ΑΑΔΕ νοιάζεται μόνο να τιμωρηθεί ο τυροπιτάς,να διαπομπευθεί ο φοροφυγάς της τονοσαλάτας,αλλά ποτέ δεν ήρθε να τσεκάρει ‘υπεράνω’ επαγγέλματα όπως μικροβιολόγους, οδοντιάτρους, μηχανικούς, φαρμακεία,εξεταστικά κέντρα, φροντιστήρια,συμβολαιογραφεία,δικηγορικά γραφεία, μεσάζοντες ,all inclusive κ.λ.π.
  Ποτέ είδατε ανακοίνωση για διασταυρώσεις σε μεγάλα κανάλια;
  Δεν είναι τυχαίο ότι οι κάτοχοι μεγάλης ακίνητης και κινητής περιουσίας ανήκουν στον χώρο της επάρατης δεξιάς..

  • Σε πια εποχή ζεις;Έχουν κόμμα οι πλούσιοι ;Ακόμα αυτό σε ταΐζουν;Οι φτωχοί,Τσακαλώτοι Σταθακιδες,Παπαδημουλιδες είναι δεξιοί;Μήπως ο Μαρινακης κοίταγε τη δεξιά όταν έβγαζε τον Τσίπρα και στήριζε τη Δούρου φανερά;Ο φτωχός Τσιπρας η μήπως οι φασιστες της χρυσής αυγής ,οι αρχηγοί είναι φτωχοί.άνθρωποι του μεροκάματου;Φανταζομσι πιστεύεις ότι οι πλούσιοι υπέφεραν με τον ΣΥΡΙΖΑ η πρην με το ΠΑΣΟΚ η πιο πρην με την Χούντα.Τότε που κτίζανε αυτοκρατορίες.Αλήθεια αυτά σας λένε ακόμα;

   • Αφού θες συνέχεια να μιλάς και μάλιστα πάνω σε άλλους με τέτοια λύσσα,

    εσύ και δυο τρία κοπρόσκυλα ,γιατί δεν πας να πεις τα κάλαντα? Κάθε μέρα να κτυπάς πόρτες και να τα λες με κουδούνα προβατίνας στον λαιμό όπως τώρα.
    Αν το επίθετο της Εύα Καϊλη το κάνεις ουδέτερο……………………

    Αν δεν μπορείς να το μεταφράσεις πάρε τηλέφωνο τον γραμματέα και θα σου το εξηγήσει.

 10. Να καταδικαστεί επιτέλους ο καταστροφέας της χώρας…

 11. Αστακός Νορμανδίας,,.. Μπον φίλε Ολλανδίας…,μακαρονια Barilla χειροποίητα,…

  Το ΚΑΛΆΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ… :ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ Ν6 (για παστίτσιο.. 0,60 λεπτων).. Λαχανικά Τουρκίας με διοξίνες,, σε προσφορά 1 €οι ντομάτες, σερβιέτες χωρίς φτερά.. (Με φτερά, είναι πολυτελείας ας κστουρηθειτε οανω σας.. )… Ρυζι για λαπα, (0,4€ κιλό) γάλα Ολλανδίας (δικές τους φάρμες που ταΐζουν ορμόνες τις αγελάδες 0, 2 € κιλό… ) ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ… ΑΛΛΆ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ.. ΠΟΥ θα ψωνίζετε ότι θέλουν (αφού θα ελέγχουν την τροφή, 2,3βιομηχανιες) και ελεγχόμενη σίτιση με όριο στα γαλακτοκομικά κρέας κτλ μόνο για τους φτωχούς,,, δήθεν ως επιπτώσεις του διοξειδίου αζώτου και πράσινα άλογα στην ατμόσφαιρα από την εκτροφή ζώων… Τα εκκατομυρια καμμένα στρέμματα παγκόσμια που εκαψαν για έλεγχο της αγροτικής παραγωγής.. Δεν σας λέει τίποτα. ΤΟ ΠΙΌΝΙ Ο Μητσοτάκης και οι 25χωρες του ΝΆΤΟ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ.. ΓΙΑ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ (Δήθεν!! ) οι κυρώσεις ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ.. 1 χρόνο ο πόλεμος δεν λήγει… Κσι ο πουτιν στο κόλπο..

 12. Τους δίνουν ένα σκασμό λεφτά κάθε μήνα ως μισθό, τους πληρώνουν τα πάγια έξοδα, τους εξασφαλίζουν βοηθούς, πηγαίνουν ταξίδια τζάμπα, κάθονται σε τραπεζώματα, χωρίς να πληρώνουν και δεν χορταίνουν. Θέλουν και άλλα και άλλα …
  Άπληστοι.
  Χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας.

 13. Η υπόθεση με τον Μηταράκη – χιονόμπαλα γίνεται όλο και χειρότερη. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μια κακόγουστη προσπάθεια PR. Τελικά είναι κάτι πολύ χειρότερο: Μια αλαζονική συμπεριφορά ενός υπουργού που αντιλαμβάνεται τους υπαλλήλους ως διακοσμητικά στοιχεία στις καμπάνιες δημοσίων σχέσεων που κάνει, ως αυλικούς που χορεύουν κατά τις βουλές του «βασιλιά». Ο σύλλογος των υπαλλήλων έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας τα εξής:
  – Δεν ήταν αυθόρμητο χριστουγεννιάτικο happening αυτό με τις μπάλες, αλλά έλαβαν εντολή από την ιεραρχία του υπουργείου να συμμετέχουν. Εντολή από την ιεραρχία ξέρουμε όλοι τι σημαίνει στο Δημόσιο.
  – Δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι θα γυριστεί και θα μονταριστεί βίντεο από το event
  – Δεν ρωτήθηκαν αν συναινούν στην ανάρτηση των εικόνων τους
  – Όταν έγινε το σούσουρο με το χαζο-βιντεάκι, ο Μηταράκης το κατέβασε, όπως κατέβασε κι όλες τις σχετικές φωτογραφίες του ίδιου, αφήνοντας όμως αναρτημένες τις φωτογραφίες του προσωπικού για να στηρίξει το story «ήταν μια αυθόρμητη εκδήλωση αγάπης»!
  Εξ όνυχος τον λέοντα….

 14. Δεν απανταω σε ανώνυμους @…..κυριολεκτικα κσι μεταφορικά . .οχι ένας πολίτης ειμαι… Οσό για ερντογαν… Τι διαφιρα ερντογαν με Μητσοτάκης, Τούρκοι και οι δύο…. Μην γράφεις άλλο σε βαρεθήκαμε χλεχλε…@…..

  • Ψεύτικο.Ο Μητσοτάκης είναι κόκκινο πανί για τον Ερντογκαν.Έκανε την Ελλάδα σοβαρή και δυνατή.Αυτό τον χαλάει όπως και εσένα.Ακολουθείς την οδηγία που έδωσε ο Ερντογκαν ναι η όχι;Αυτό είναι το θέμα.Οι Τούρκοι θέλουν Τσίπρα και ψεκασμενους και νεοφασίστες στη Βουλή να κάνουν τι χώρα μπάχαλο.Ναι ξέρω δεν θέλεις να μιλάω όπως όλοι οι όμοιοι σου μην σας χαλάω τι σούπα.

 15. Αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή να πάει μπροστά η χώρα .Να συνεχίσουν οι Τούρκοι να βλέπουν την σκόνη μας.Να απαλαγουμε από τα αριστερά αποληθωματα μια και καλή και να μην μπλέξουμε με υπηρεσιακές κυβερνήσεις μόνο και μόνο επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ υελει να καθυστερήσει 2 μήνες περισσότερο τη διάλυση του.Ασχετα αν έτσι θα θέση τη χώρα σε κίνδυνο.Εξαλου πιτε θα μας που την πρόταση τους;Μόνο βρισιές κατηγορίες είναι σαν τους φασιστες.Αυτοί τι θα κάνουν ξέρετε;

  • Όνειρα θερινής νυκτός!!! Οι ταγοί μας (οι ξένοι) θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας για να περνάνε ότι θέλουν. Και οι εγχώριοι άρχοντες το ίδιο. Στο μόνο που συμφωνούν όλοι (ξένοι και ντόπιοι) είναι ο Κασιδιάρης γιατί χαλάει τη συνταγή.

   • Ποσό λάθος είσαι.Τον Κασιδιάρη θέλουν για χαβαλέ.Εξαλου βοήθησε τον Αλέξη ρίχνοντας τον Σαμάρα να πουλήσουν την Μακεδονία.Εξαλου είναι γνωστός παρτακιας.Τον ανέδειξε ο Μιχαλολιακος και αυτός τον πούλησε.Θελεθ να γίνει αρχηγός.

 16. Εμεις δεν εχομε να βγει η βδομαδα, και καποιοι τα σορευουν και τα εχουν σε χρηματοκιβωτια στα σπιτια τους.

 17. Κυβερνήσεις και πολιτικά κόμματα που μαιμουδιζουν ευρωπαϊκά και πορεύονται τριτοκοσμικά στην Ελλαδιτσα μας. Και κάτι ακόμη δεν απαντάμε σε ανώνυμες επιθέσεις δειλων σχολιαστών ενώ εμείς γράφουμε επώνυμα.

  • Είναι εύκολο να μην απαντάς απλά να βρίζεις .Γνώμες σκέψεις ,ιδέες,προτάσεις και φιλοσοφίες αλαζουμε.Όχι κάρτες αλληλογραφίας.Η ερώτηση είναι απλή μιας και επώνυμα σχολιάζετε εδώ και δεν ντρέπεστε για την γνώμη σας.Ποια είναι η άποψη σας για κάποιον που κτυπαει γυναίκα δημόσια επειδή δεν συμφωνεί με όσα λέει.Απλό είναι.Δεν μπορεί από μα μας γραφετε τοσα κακα και απαξιωτικά για εκλεγμένους πολιτικους και ούτε μια λέξη για τους εγκληματίες της ΧΑ.Αν συμφωνητε μαζί τους υπερασπιστήτε τους.Τέλος εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος να πληρώνομαι ούτε πολιτικός να θέλω να δειχτώ και να υπογράψω σχόλια μην χάσω η να αποκτήσω οπαδούς.Ελεύθερα στο λεω και ευχαριστώ,τον Γιάννη που μου δίνει το Δικαιομα να λεω τη γνώμη μου.

   • Δεν άρεσε στα Κασιδιαρόπουλα, αυτό που έγραψα χθες.
    Όμως, δεν φταίω εγώ, αφού αυτή είναι η αλήθεια.

    Ο Ναζί-Ηλίας, έχει έρθει σε συμφωνία, με τον Μητσοτάκη, επί του θέματος.
    Άλλωστε το ότι το θέμα προβάλλεται από τα Παραπολιτικά, του χορηγού, μόνο τυχαίο δεν είναι.
    Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή

    • Το ότι θεωρείς παράγοντα τον Κασιδιάρη,έναν εγκληματία φυλακισμένο με ξεπερναει.

 18. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJOxtQM-X8VmKUjP8usb-R7gm5SGcXpxu1K9g9fzW8VxzMc1jR1c_-WoWnVXxeb-iHytPJWIuM9ZIzghBlD5tSCEZUg9W0Sj_PP4_UHn-MFvf3eXZN0lj7svjcmHab8hxYuhgUdy5hrwbf3pMEnUZYtxMIlRksr6NFL510ovyPYSjKcgD4MJPl3cTv/s600/2022-12-17_144536.png

  Αυτος που ρίχνει ψίχουλα για επιδόματα και κρατά ένα λαό στην επαιτεία, χωρίς να έχει εργασία και βάζοντας αβασταχτους φόρους… Και καθώς ξεπουλα την πατρίδα σε συνεργασία με τις τράπεζες και το παγκόσμιο μασονικό σύστημα οδηγεί τους ανθρώπους να χάσουν τα σπίτια τους, τις περιουσίες και φυσικά ακόμα και τις ζωές τους!!!
  Με λίγα λόγια έχει την ανέδεια να κοιτά στα μάτια τον κάθε άνθρωπο που σαν πρόβατο τον οδηγεί στον ίδιο τον θάνατο!!! Την αυτοχειρία και την σφαγή του ως ο αμνός του Μητσοτάκη και των υπολοίπων που είναι μέσα στον οίκο ανοχής που λέγεται βουλή!!!
  Ο φασίστας και δικτάτορας Μητσοτάκη κάνει τον σωτήρα μας!!!
  Ένα σακί γεμάτο βρώμικα λεφτά που ζέχνει από την λέρα!!!

 19. Η γνώμη μου για αυτούς που δέρνουν είτε άνδρες είτε γυναίκες είναι η χειρότερη όπως και σε αυτούς που επιτίθενται ανώνυμα. Όσο για δημοσιογραφία δεν πληρώθηκα ποτέ γιατί κάνω εθελοντική αρθρογραφία . Το επάγγελμά μου ήταν εκπαιδευτικός σήμερα συνταξιούχος. Σχετικά με τους φασίστες και την ΧΑ έχω την ίδια απέχθεια με όλους τους πολιτικούς και την πολιτική. Άλλοι δεν πιστεύουν στη Θρησκεία άλλοι στην πολιτική. Εγώ ανήκω στους δεύτερους. Μετά από όσα ζούμε τι να πιστέψω πια..

 20. ΠΡΟς ΜΙΡΑΝΤΑ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΕΝΑ ΠΕΣΜΟΥ ΜΟΝΟ

  ΕΝΑ..ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ…ΑΠΛΑ ΚΛΩΤΣΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΓΚΟΥΣ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ..ΕΓΙΝΑΝ ΤΥΧΑΙΑ….
  ΤΩΡΑ ΠΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ..ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ..ΤΟΥ ΧΙΟΥ..ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΤΑΤΕΣ!!ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ..ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑΣ..ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΦΙΜΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΦΩΝΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ.. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ….ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ,,,.(Η ΕΥΠ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ..ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ..ΚΑΙ Π Ο Τ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕ Σ…ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ.,(ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ////…ΕΣ..ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..
  ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ..ποοι ηταν εκτελεστές των Φουντούλη- Καπελώνη ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της ΧΑ!??ΑΠΑΝΤΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΕΝΗ
  Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤ ΑΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ..ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΜΑΣΩΝΟΕΒΡΑΙΟ ΤΣ//// ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ

  • Το να μιλάς για τον Χίο είναι κατάντια.Δεν ασχολούμαι.Ναι έχει βάλει έναν Πακιστανο εκδότη για να μην του κάνουν μήνυση.Θέλουν να τον σκοτώσουν και δεν μπορούν.Αυτό σας λέει;Αν ξέρεις δολοφόνους οποιουδήποτε στις δημοκρατίες ξέρεις τι πρέπει να κανείς ,αλλιώς λες παραμύθια.Θέλεις ένα έγκλημα;Τα βρήκε με τον ΣΥΡΙΖΑ έριξαν μαζί τον Σαμάρα και ο Αλέξης ανενόχλητος υπέγραψε με τα Σκόπια.Το ότι πληρώναμε τόσους βουλευτές της ΧΑ και δεν έκαναν 5χρονια μια πρόταση νόμου κάτι πως το κρίνεις;Γιατί τσακώθηκαν τελικά μεταξύ τους;Γιατί πρόδωσε το Μιχαλολιάκο που τον ανέδειξε ο Κασιδιάρης;Σπουδαίο ήθος.

   • Δεν σου περισσεύουν 2 ευρώ να πάρεις μια Φιλο-Κυβερνητική εφημερίδα?Να πάω στην Δήμητρα να αφήσω δύο ευρώ και να περάσεις αύριο να πάρεις την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής? Ξέρεις γράμματα? ΑΝΑΓΝΩΣΗ ξέρεις? Πότε άνοιξες τελευταία σου φορά εφημερίδα, όχι facebook και site παπαγάλων ,αλλά να ρίξεις μια ματιά σε μια ανάλυση. Λοιπόν επειδή είσαι και βλάκας και///// ,πριν 15 μέρες πρωτοσέλιδο η Καθημερινή ότι τις αυξήσεις επιτοκίων και τα καμώματα των Τραπεζών/κοράκων τα ‘πληρώνουν’ οι συνεπείς δανειολήπτες, πριν μία βδομάδα έγραφε ότι η χώρα ΔΕΝ πρέπει να έχει μονοκομματική Κυβέρνηση επειδή χρησιμοποιεί την Κρατική μηχανή σαν λάφυρο, Σήμερα γράφει ότι η χώρα διασύρεται Παγκοσμίως,οι επενδυτές πάγωσαν, ότι στο Λονδίνο που μίλησε ο Γουρλός τα funds δεν πείσθηκαν απ τις εξαγγελίες που συνοδεύτηκαν με την διαγραφή Σπυράκη..Πρωτοσέλιδο :Άρωμα εκλογών,οσμή παρακμής,όταν η στην χώρα οι θεσμοί γίνονται κλωτσοσκούφι,κά,κά…πήγαινε και ξεστρραβώσου.Δεν μιλάω για οπισθόφυλλο για κάποιο άρθρο στην 5-6 σελίδα,αλλά για πρωτοσέλισο

 21. Είναι εικόνα λιμανιού και πόλεως 4ου τουριστικού προορισμού αυτή;

  Που είναι η κεφαλαιοποίηση των ρεκόρ αφίξεων;ρεκόρ τουρισμού,ρεκόρ εισπράξεων παραμονές γιορτών,από το πρωί του Σαββάτου,με 23 βαθμούς θερμοκρασία ;;δεν κουνιέται τίποτα,καμία εκδήλωση για τα παιδιά απ τον πολιτιστικό κέντρο του Δήμου,της Περιφέρειας..νέκρα τις 10 το πρωί, απορούν οι επισκέπτες,θέλατε και χειμερινό τουρισμό πανάθεμά σας.ολα κλειστά,λιμάνι φάντασμα…μετά από τέτοιες θλιβερές ειδήσεις που πνίγουν την Κοινωνία,μετά δύο χρόνια Κλεισούρας,που είναι μια εκδήλωση,όπως σε πολλά χωριά και πόλεις με κωλόκαιρο..μείνατε με το άναμμα των δένδρων,τα χοιροσφάγεια,αλλά τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.απίστευτη εικόνα ακόμα και σε σχέση με την Καλύμνο.

 22. ΠΡΟΙς ΜΙΡΑΝΤΑ..ΝΟ 2...ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ..

  ΑΝΩΝΥΜΑ.,.,,,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΓΕΝΙΚΑ….Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ?ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ…ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ….ποια εδειρτε την κανελη????χαχαχα…ναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!!ΧΑΧΑΧΑ,,..ΓΙΑΥΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ???ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑΝΤΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..(ΣΚΟΠΙΑ ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ).ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ…ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ 400ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΗΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΘΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ 5ΠΛΑΣΙΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙΑΠΟΑΠΟ ΥΠΟΛΟΠΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΚΚΕ.ΠΑΣΟΚ.ΛΕΒΕΝΤΗ,ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ)..ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΓΑ ΣΥΓΗΣ..ΚΑΤ ΑΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΠΩΝΥΜΑ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ..Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΛΉΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…ΓΙΑ Ν Α ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ..ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ Τ ΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ..

  • Ποιος έριξε το Σαμάρα προδωτες Χρυσαυγητες;Εσείς δεν στηρίξατε το ΣΥΡΙΖΑ ;Ναι χτυπάτε γυναίκες και γελάς.Γιαυτο θέλεις να σου πω ποια είμαι να μαζευτητε καμία 10αρια να με να με δείρεις;Σε χαλάει αν σας μιλάνε όπως μιλάτε;Τι το καλό έχουν κανει οι φασιστες στην Ελλάδα;Τρομάρα σας λέγεστε και εθνικιστές χωρίς να ξέρετε ότι οι ΝΑΖΙ τι ήταν;Από ποια λέξη προέρχεται το Ναζί;

 23. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΡΗΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΙ…ΜΕΣΑ ΑΠ[Ο ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Π[ΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ…ΟΧΙ!!!
  ΕΥΠ..ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ …ΜΙΖΕΣ,ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ .ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ..ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ..ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΙΚΟ ΜΕ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΕ ΜΚΟ..ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΚΝΑΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ..ΜΑΣΚΩΝ .2 ΧΡΟΝΙΑ…ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

 24. Η κωακή κοινωνία μέσω των εκπροσώπων της πρέπει να συγκρουστεί μετωπικά με τα ξένα συμφέροντα

  Το μοντέλο TUI οδηγεί στα τάρταρα την τοπική κοινωνία,απέτυχε..δεν γίνεται 5 μήνες κίνηση, κατασπατάληση φυσικών πόρων του νησιού,12ωρα δουλειάς και τους 8 μήνες μελαγχολία, κοινωνική κατάθλιψη, ερημιά…ας πάει κάποιος να κάνει ένα ρεπορτάζ μεταξύ επισκεπτών που έρχονται από απέναντι, συγγενών μετακλιτών στο νησί,κάποιων ξένων που ήρθαν μέσω Ρόδου,ας αναρτήσει η Ξανθίππη και όσοι έχουν αρχείο απο αντίστοιχες ημέρες 79/80/81..μα είναι δυνατόν να φοβάσαι να περάσεις απ το λιμάνι μετά τις 6:00? Και όποιος παλιο,,,,,,, θέλει ας πάμε τώρα μια βόλτα στα σοκάκια του 4ου τουριστικού προορισμού..

  • Σοβαρά τώρα μιλάς για 22 χρόνια πρην;Τι να πω ο καθένας με τον πόνο του.Καμία πρόταση για το σήμερα και το αύριο έχεις;Εκτός αν σε χαλάει που ερχοντε τουριστες 5 μήνες και θέλεις να τους διώξεις.Εξαλου η κ Ξανθίππη αναπολεί τη δεκαετία του 60 .Εκεί ήταν τα Καλα μας λέει που έφευγε όλος ο κόσμος για έξω και τα είχαν όλα εδω δυο-τρεις οικογένειες , οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι παπάδες.Αυτοί πέρναγαν Καλα.

    • Δεν είναι μόνο το ότι είσαι ότι πιο ηλίθιο έχει υπάρξει στην Τοπική Διαβούλευση

     δεν είναι ότι είσαι η μοναδική οντότητα που στις 25 τα Χριστούγεννα θα ευχηθείς Χριστός Ανέστη, τσουγκρίζοντας ‘κόκκινα’ αυγά, αλλά η λυσσαλέα μετωπική επίθεση που εξαπολύεις σε κάθε σχολιαστή ξεχωριστά μετατρέποντας το άσπρο σε μαύρο.
     Όσο γράφεις πάνω σε κάθε έναν ξεχωριστά λες χρίζοντας την πάρτη σου σαν την μόνη σωστή, όσο η κυνικότητα σου αγγίζει τις πιο μαύρες σελίδες του εγχώριου τύπου ,εγώ θα σε ΑΠΟΚΑΛΩ πατσαβούρα και ηλίθια.

   • ..να πάει ένας επισκέπτης που κατέβηκε απ το καράβι της γραμμής στις 8 τ απόγευμα..ένας στρατιωτικός που ήρθε για μια βλάβη σε οπλικό σύστημα ένας τεχνικός ΔΕΔΔΗΕ,ένας συγγενής,ένας που έχει παράσταση στο δικαστήριο αύριο και δεν θέλει να πάει να πέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου απ τις 9-10,θέλει να βγει να ξεσκασει,ενώ έχει ακούσει ότι έχουμε όλα τα ρεκόρ της φραπορτ,ότι οι προκρατήσεις πάνε φουλ,για πες μου τις λύσεις που έχει να πάει να ξεχαστεί….μια λύση στο λιμάνι της κατάρας !!!! Δεν υπάρχει ούτε άνθρωπος έξω μετά που νυχτώνει,όλα μαύρα ανήθικο πλάσμα …
    Ένας επισκέπτης θα το πει σε άλλους 1000, ακόμα και Σάββατο με τέτοιο καιρό, ηλίθια που δεν έχεις ούτε τσίπα πάνω σου,που δεν ξέρεις την λέξη ντροπή και καλά κάνουν και σε χλευάζουν όλοι.. σκουλήκι είσαι

    • Έγραψες όλο αυτό για να με βρίσεις;Πας Καλα;Θα φτιάξω αύριο το λιμάνι ένταξη ;Ηρεμισες;Οαντως σταματά να περνεις αυτά που περνεις.Σε χαλάνε.

   • μας το κουνάει στην μούρη λες και είναι ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου.

   • Ρε ηλίθια απάντησε στην πρόκληση..πες με στοιχεία,ανέβασε ένα βίντεο,γράψε ονόματα αφού θες να απαντήσεις..αφού ξέρεις ότι έχεις λάθος, γιατί μηδενιζεσαι;

 25. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης πίστη στον Ερντογκαν δεν ψήφισαν τις αμυντικές δαπάνες της χώρας σήμερα.Δοξάστε τους και ψηφίστε τους.

  • Ελπίζω να σου δίνουν κάποιο επίδομα από το κόμμα. Αν δεν το έχεις προσέξει είσαι η μοναδική που στηρίζει ΝΔ.

    • Nτροπη σου. να λες τον τσιπα, ερτογαν.Αλλα μια ζωη οι προδοτες, οι ταγματασφαλιτες, και οι ρουφιανοι, ηταν δεξιοι, σαν και σενα

 26. Φιλική συμβουλή . Βρε μιραντα η μιραντο με τα σχόλια σου μας έκανες να σηχαθουμε την ΝΔ και τον Μητσοτάκη σου. Νισαφι πια. Ελεος με τόσο φανατισμό χάνεις και τον τελευταίο ψηφοφόρο.

 27. Πετσοταισμενη φύλλοκυβερνητική εφημερίδα της ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑΣ…και αν σε χαλάει μην μπαίνεις εδώ μέσα,, εγώ θα συνεχίζω να κρίνω τα έργα του ΜΗΤΣΟΤΑ- ΧΟΥΝΤΑΚΗ.. ΣΑΝ ΠΡΟΔΌΤΗ.. και εσύ απλά συνέχισε να βρίζεις ανώνυμα όπως πάντα τους υπόλοιπους ως φασίστες..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΙΤΙΛΟΛΟΓΕΙΣ.. . (ξέχασα,, αναποδογυρισαν κάτι πάγκους,, η χρυσή αυγη..γιαυτό εινσι φυλακή..χαχαχα… Φαντάσου να καιγανε την. Μισή Ελλάδα, φαντάσου ο ΜΙΧΟΣ ο βιαστής να ήταν χρυσαυγιτες, . Εδώ γελάει κσι το παρδαλό κατσίκι ,Αλλά μπροστά .. Στην εγκληματική οργάνωση, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ…ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ… αλλά ο ένας καλυπτει το κ@λο του άλλου τα λαμογια…

 28. Στο ειπα στα πιο πάνω σχόλια με δικά μου λόγια… Αν θες στα λέω και προσωπικά φάρσα με φάτσα… Τολμάς!???? Όχι.. Βρ…………

 29. Προς miranta (με ψευδώνυμο Ενταξει) 17 Δεκ 2022 at 20:57:40 Της ειπες αυτα που πιστευεις. Εσεις ποιοι ειστε?

  Τι σημασία έχει ποιος ειμαι…παντως έχει ΣΗΜΑΣΊΑ ΌΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ,….τώρα θα ρωτάς miranta αυτός που γράφει… Η θα ζητάς που ανήκει…. Δεν ανήκω πουθενά, σε κανένα κοπρόσκυλο, αν εννοείς κόμμα, ανήκω στον Θεό..!!! Ικανοποιηθηκες, η κάπου πρέπει να ανήκει ένας ηλιθιος,, μόνο οι ηλιθιοι πιστεύουν στην πολιτική, όπως εσύ… Και μόνο ένας ηλιθιος πιστεύει ότι κάποιο κόμμα θα τον σώσει… Βρε ηλιθιε μιραντο.. Εντολές από αλλού παίρνουν.. Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΜΕ ΑΝΤΆΛΛΑΓΜΑ ΜΙΖΕΣ… ΠΡΌΒΑΤΟ… ΠΙΣΥΕΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΠΊΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΎΟ ΆΘΕΟΙ, ΜΑΣΩΝΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.. ΕΓΏ ΑΝΉΚΩ ΣΤΟ ΘΕΟ,, ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΉ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ

 30. Σου προτείνω να βρίζεις και τους.. Και το μυαλό συ, και τους γείτονες σου.. Αλλα γελάω… Διότι εκτός από καμενος…. Δεν υπάρχει επιχείρημα.. Επομένως είσαι γελοίος… Βριζε Καλυτερα τους δημοσιοκαφρους.. Εμείς έχουμε επιχειρήματα… Βάλε ένα επιχείρημα… Που δεν έχεις… Για τους χρυσαυγιτες.αα είπαμε έδειρε την κανελη….. Εγώ πιστεύω ότι τους έβαλαν 15 χρόνια φυλακή γιστι ΥΟΣΟ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,, ΘΕΣ ΝΑ ΣΥ ΠΩ … ΓΙΑ ΤΑ 500 για τα εγκλήματα της ΝΔ,,. Βούρλο.??? ΜΠΑΖΟ…. γίνε άντρας και γράψε επώνυμα … !!! .

 31. Και των Ελλήνων που έκανε η χρυσή αυγή…… Και θα περιμένω 50 χρόνια. γιστι δεν εχεις βούρλο…… Πάντως περιμένω να δω τι βλακεια θα γράψεις.

 32. Κυρ Παντελή σου έχω ευχάριστα νέα:
  Εσύ για την #κυβέρνηση_συμμορία αξίζεις περισσότερα από τα 20 ευρώ του «γύφτου».Αξίζεις…22 ευρώ!
  Τράβα τώρα να ψηφίσεις τους Πάτσηδες, Μαραβέγιες, Καϊλήδες, Σπυράκηδες και λοιπούς Κούληδες κι Αδώνιδες για να σου δίνουν..sanos pass!Καλή χώνεψη.

  • Εσυ τι θα ψηφίσεις;Τον κρεμουλα η τον κουνιστό στη φυλακή;Αλήθεια ητανε αδελφή τώρα έχει παραγίνει ο Κασιδιάρης.

   • Έχεις πάθος με τους χρυσαυγιτες, δες το λίγο αυτό γιατί μάλλον ίδια είσαι. Οπότε ας μη χάνω τα λόγια μου με φασίστες.

 33. το παπορο ψαξτε……………………. μαθροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το ψαχνουν οι κυριτσικοι
  με το παρκιγκ στα αρχαια τι νεα για ψαξτε…………………………

 34. Όχι ρε σεις, αυτό το μπ….ε, κράτος δεν ζέχνει καθόλου διαφθορά και διαπλοκή.Απλώς, κατά σύμπτωση…ο γιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ντογιακος είναι μετακλητός υπάλληλος του υπουργού υποδομών και μεταφορών Κωνσταντίνου Καραμανλή.
  Υ.Γ. Κάτσε εσύ να περιμένεις να σου πετάξει ο Κούλης ένα…pass για να ζήσεις τα παιδιά,ενώ τα παιδιά των ταγών του συστήματος κάνουν…μετακλητές αλλ@//////ες!

   • σου έχω ευχάριστα νέα:
    Εσύ για την #κυβέρνηση_συμμορία αξίζεις περισσότερα από τα 20 ευρώ του «γύφτου».Αξίζεις…22 ευρώ!
    Τράβα τώρα να ψηφίσεις τους Πάτσηδες, Μαραβέγιες, Καϊλήδες, Σπυράκηδες και λοιπούς Κούληδες κι Αδώνιδες για να σου δίνουν..sanos pass!Καλή χώνεψη.
    Όσον αφορά το τσούξιμο για την υπουργαρα υποδομών και μεταφορών η απόφαση 71008/25-09-2019 θα σε ανακουφίσει.

 35. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΈΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ…. DEN MASAME…
  ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ.. ΤΟΝ ΣΑΝΟ..εσυ.. ΔΕΣ ΤΗΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΊΤΕ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΕΊΤΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΌΜΜΑ ΚΑΙ ΌΣΟ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ… ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΕ … ΓΙΑΤΊ ΜΙΛΆΝΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΈΝΤΑ.ΚΑΙ . ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ…. ΧΑΖΌ ΒΛΉΜΑ?? ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΣΕ ΣΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.. ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ..
  ..

 36. Προσπαθώντας να τους πείσω πόσο.. καμμένοι ειναι. Αλλά εσύ είσαι τίγκα καμμένος… .ποιος λέει ΒΛΑΚΕΙΕΣ.. Μηπως οι ψευτογιατροι αγυρτες απατεωνες… Και οι δημοσιοκαφροι.. Βλακεια νο1.. Οι μάσκες.. Υποχρεωτικες 2 χρόνια. Μετα.. Λένε όλοι πόσο ΕΠΙΖΗΜΙΑ ήταν… Βλακεια .. Νο2.. Ο Μητσοτάκης δεν ήξερε για καμια από τις παρακολουθήσεις… Αχα. Όταν ο ίδιος δίνει εντολές.. Βλακεια ν3..Η Ελλάδα είναι αμυντικά ισχυρή… Σου λένε τίποτα ποιος πούλησε τα Σκόπια, την Βόρεια Μακεδονία… Το Αιγαίο….. Και άλλες 50 ΒΛΑΚΕΙΕΣ

  • Γιατί τοσο φανατισμός;Θες απάντηση;Την συμφωνία με τα Σκοπιά την έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με στήριξη της Χ.Α.Ναι η όχι;Μαζί δεν έριξαν τον Σαμάρα;Στο Αιγαίο δεν άκουσα ακόμα για συμφωνία,απλά τους Τούρκους βλέπω να έχουν σκυλιασει και μερικούς σαν εσένα.Τούρκος είσαι;

 37. Διότι απλά δεν βλεπω..ειδήσεις… Αντε άραξε μην αργείς για τον σανό των 20:00

 38. Επειδή αυξήθηκαν οι λαθρομετανάστες????
  Ενώ οι κωοι πέθαιναν… Με τα σαράβαλα… Μέχρι να φτάσουν… Η αν υπήρχαν διαθέσιμα…. Εξαλου,αν έκλεινες ραντεβού στο νοσοκομείο,, έπαιρνες σειρά για την άλλη βδομάδα,, λόγω ότι προηγούνταν οι λαθρο…επιχειρήσεις ΜΚΟ αφιλοκερδώς …. ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ

 39. διοτι το συστημα προετοιμαζεται και τετσαρεται για αυτο.,..για αποκλεισμο τροφης παγκοσμια και τροφη μονο σε οσους κρινει..η κυβερνηση (εμβολιασμενους κτλ) .και οχι για να χαρισει τροφιμα και κουπονια..ηλιθιοι…ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΜΗΤΟΣΤΑΚΗΣ…ολα για δοκιμη για το παγκοσμιο τροπο που θα τρωνε οι πολιτες…ελεγχομενα

  • Δεν σε υποχρέωσε κανένας εσένα να κανείς αίτηση για τη βοήθεια λόγο του πληθωρισμού.Μην κανείς να τον τιμωρήσεις.Άσε τα λεφτά να τα πάρει κάποιος που έχει ανάγκη.Βλακακο κανένας δεν είναι φιλάνθρωπος ούτε τα δίνει από τη τσέπη του ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Τσιπρας.Από τη διαχείρηση που κάνει ο καθένας κρινοντε.Όσο για τα εμβόλια,εχθές χάσαμε άλλον ένα νέο άνθρωπο τρισεμβολιασμένο!!!

 40. Το » πολιτικοί… » φίλε Γιάννη ΚΙΑΡΗ.. Βγαλτο…διοτι πολιτικοί και σωτήρες,, δεν υπάρχει, αυτή η λέξη.. Η σωτηρία θα έλθει όταν πάνε φυλακή όλοι οι πολιτικοί.. .. Ποτέ..δηλαδη δεν θα υπάρχει σωτηρία…
  Είδαμε.. Με το πρόγραμμα » ελευθερία » των υποχρεωτικων εμβολίων… Είδαμε το αποτέλεσμα της στήριξης του πολέμου.. Της ΝΑΤΟΙΚΗΣ ουκρανιας… (αν δεν ήταν για καλό γιατι τότε το στήριξε ο μασωνος.. . ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.. Μήπως αυτός θα τρώει με κουπόνια μακαρόνια πσστιττσιου… ΌΧΙ.. αυτός πήρε εκκατομυρια από την ΗΠΑ για τη συνεργασία . (στην τσέπη του, όπως πάντα ο βρωμερος..).. Εντωμεταξύ.. Με την ΕΥΠ.. δεν θέλει να βρει τους 150 υπολοιπομενους βιαστές της 12χρονης…αλλα σαν μπανιστηρτζης.. Παρακολουθεί τι λενε οι.. Ανταγωνιστές στην κρεβατοκάμαρα τους.

 41. Και βέβαια δεν με υποχρέωσε κάνεις.. Να κάνω αίτηση για το καλάθι της σαβούρας…ας το κάνουν όσοι πιστεύουν ότι Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΌ… ΑΧΑΧΑΧΑ… Ο ελλεινος.. ουτε θα με υποχρέωσει κανεις να ακούω τις π@π@ριες που εξαγγέλλει για τα 20 ευρώ μήνα έκπτωση μέσω καρτών… Καντα εσύ.. Που τον πιστεύεις… Σαν πρόβατο…. Από κει κρίνεται ποιος είναι βλακας,, ΚΑΙ ΔΕΝ κρίνονται όλα από την διαχείριση που κάνει ο καθένας πανιβλακα,, σε κλέβει ο Μητσοτάκης με την απατη του ρεύματος,, την αύξηση στα βιωτικά αγαθά, την αύξηση της βενζίνης,… Ο μισθός ο ίδιος… Και είναι σαν να δουλεύεις για 400 € ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.. (αντί να στο παίρνει σε φόρο.. Αλλά που μυαλό ΤΑ ΖΏΑ σαν και σένα… ..) οσο για την επόμενη φορά αν θες να με βρίσεις ΠΑΝΙβλακα, ηλιθιε ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.. Γράψε το όνομα σου.. Οι @μοφυλοφυλοι..για να μην το πω κοινώς γιατι το κόβει ο κιαρης..έτσι κρύβονται..σε μάθαμε θρασυδειλη @δ.., .. .

  • Έχεις μεγάλη πλάκα .Ζητάς από κάποια να μπει με το ονοματεπώνυμο της ενώ εσυ ούτε καν ένα ψευδώνυμο δεν χρεισιμοποιεις απλά βάζεις το δικό της.Έχεις πάει σε γιατρό τελευταία;Όσο για την ουσία δεν ξέρω εσυ αλλά εγώ τα έχω ανάγκη και τα 20 ευρώ παραπάνω το μήνα.Όσο για το μισθο μου περνώ πολύ περισσότερα τώρα και με καλύτερες συνθήκες εργασίας από ότι επερνα με το ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα περισσότερα στην ανεργία.Εσυ;Αλήθεια δουλεύεις εσυ και επερνες περισσότερα με τον Αλέξη;Μήπως έχεις ακούσει να λέει κάποιος στο πρόγραμμα του να έχει κάποια προοπτική για καλύτερα;Το μόνο που ακούω είναι μείωση στο ΦΠΑ.Αλήθεια όταν μειώθηκε ο ΦΠΑ στην εστίαση από 23 στο 13 είδες εσυ μειώσεις;

 42. Προς Ανώνυμος (miranta) 20 Δεκ 2022 at 7:13:00 Δεν σου έδωσαν τίοτα εσένα;Καιμενε

  Την π@π@ρθα σου θα την γραψεις είτε με το ψευδώνυμο σου miranta… Είτε ως ανώνυμος….. ΒΡΕ ΖΏΟΝ… μιλάμε για την πραγματικότητα.. Που πεθαίνουν Έλληνες, κωοι,,.. Που δεν έχει ασθενοφόρα, γιατρούς, γάζες και προσωπικό το νοσοκομείο της Κω.. Και ειρωνεύεσαι ξεφτιλισνμενη νεοδημοκρατισσα miranta Δεν.. Φτου σου ξεφτυλα.. Εσυ και Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ … Ας ……………… για να μαθεις τι πάει να πει ζωή ..

  • Έχεις δίκιο όλοι ξέρουμε ότι το ασθενοφόρο διαλέγει.Αν είσαι Κωος δεν σε πέρνει ,αν είσαι αλλοδαπός τρέχει.Φαντάζομαι ανεμβολιαστος είσαι έτσι;

 43. Του Μητσοτάκη
  Ψηφίζει σήμερα το vομοσχέδιο για τον «έλεγχο» των ΜΜΕ – Τα «ανεπιθύμητα» μέσα θα αποκλείονται από διαφημιστικά έσοδα!!Η ΝΈΑ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ δεν τις έφτασε που κυνήγησε με διώξεις του δημοσιογράφους που αποκάλυψαν σκάνδαλα, που δολοφόνησε 2(καραιβαζ, τραγκα έμμεσα) και αποπειράθηκε τον τρίτο «(ΣΤΕΦ ΧΙΟΣ).. ΑΝΤΊΘΕΤΑ επιβράβευει με πακτωλό χρημάτων τα συστημικά ΜΜΕ, και με διώξεις Έλληνες γιατρούς για τα εμβόλια.. Φιμώνει ΤΏΡΑ την ελευθερία του Τύπου, και λογοκρισία του ίντερνετ, επιχειρεί τον απόλυτο ΦΑΣΙΣΜΟ..έλεγχο των ΜΜΕ, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης.. Αυτός είναι!!!!

  • Τι να απαντήσεις σε έναν ψεκασμένο.Αταματησα να διαβάζω εκεί που κες για Χίο.Τέλος εμπιστέψου το μέλλον των παιδιών σου στο Χίο.Δεν μπορώ να κανω κάτι.Όλοι είμαστε κακοί , μόνο ο Χίος λέει αλήθεια .Δημοσιογράφο λες έτσι;Άσε που το καινούργιο που μας είπες.Δολοφονιααν τον φτωχό και τίμιο Τράγκα.Αυτά λες στα παιδιά σου;Όλα Καλα.Αξιος.Είπαμε δεν έχω πρόβλημα να μιλάω με ηλίθιους αλλά ποτέ με αρρώστους μανιακούς.Σου έχει περάσει η ιδέα ότι κατηγορείς ανθρώπους δολοφόνους;Πρόσεχε εσυ δεν είσαι Χίος που βάζει μπροστά έναν Πακιστανο να εισπράτει τις μηνύσεις σαν διευθηντης των μέσων του.Κατάντια …να μαζέψετε λεφτά να δώσετε στον καιμενο το Χίο.Αλήθεια πως συντηρείτε αυτός;Από τις πωλήσεις του Μακελειού;Φαντάζομαι θα σας λέει ότι τον σαμποτάρουν δεν τον αφήνουν να πουλήσει,να μεταφέρει τις ιδέες του.Μα όλοι τις ξέρουμε ,όλοι τον ξέρουμε.Πως βγάζει το ψωμί του θα μας πεις;

  • Ρε φίλε μου ποιος σε εμποδίζει να λες και να γράφεις ότι βλακεία θες όπως αυτά που μας λες;Μήπως να σκευτεις λίγο τι λες;Άνετα τους λες τόσα για χούντες ,βρίζεις υπουργούς,πρωθυπουργό.Ποιος σε εμποδίζει;Έχετε τρελαθεί τελείως;

   • Και είναι μηνυσιμα. Απορώ που έχεις το σθένος ακόμη και απαντάς. Έχεις καταλάβει βέβαια ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σου απαντάει πάντα. Χωρίς όνομα, με βρισιές αλλά είπαμε ανήκει στον Θεό!!!!

    • Ότι ώρα θες να δημοσιεύσω ένα-ένα τα μηνύματα της ενάγουσας/φίλης σου.

     Είσαι απ τον ίδιο στάβλο, επιλεκτικά δικάζουσα, πως να ξεχάσει κανείς τους νεκρούς στρατιώτες της Κύπρου, κακόμοιρους υπαλλήλους των ξενοδοχείων, τα εμβόλια, το ψωμοτύρι φασίστες, ρατσιστές που ξεστομίζει σε κάθε μήνυμα. ‘Ότι ώρα θες με τα μηνύματα ανά χείρας στον εισαγγελέα …εκεί που κρίνεται η επιλεκτική ελευθεροτυπία…να τα βγάλουμε όλα στην φόρα..ένα-ένα.
     Η επιστροφή στην 7ετία που επιχειρήσατε κυράτσα μου τέλος..Πάει…
     Αν το καταλάβατε και ο Επίτροπος τη Ε.Ε. καταζητείται,,,στην δημοσιότητα έρευνα για τις επαφές του!!!!!!Η πιο σκοτεινή περίοδος της χώρας…απο-δομείται!!!!!

 44. Μια και τον ανέφερε κάποιος φίλος.Ο Χίος από που τα πέρνει;Τι δουλειά κάνει ακριβώς η έκανε παλιά και τα έχει οικονομισει;Τον κυνηγάνε αλλά κανένα πρόβλημα δεν έχει επιβίωσης.Περίεργο δεν είναι;

 45. Προς miranta... ΑΥΤΌΝ ΞΈΡΕΤΕ ΑΥΤΌΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΑΙ.. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ 4ΕΤΙΑΣ..

  https://twitter.com/kmitsotakis/status/925780848225538049?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E925780848225538049%7Ctwgr%5Ec86e73a42133bccc192a59b11a99e0848b4fee94%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Felliniki-politiki%2Ffood-pass-otan-o-k-mitsotakis-itan-kata-ton-epidomaton-prin-ginei-kyvernisi-kai-tora-metatrepei-tin-xora-se-sovietiki-enosi%2F

  O ίδιος ο Κ.Μητσοτάκης πριν από 5 χρόνια ήταν κατά των επιδομάτων «για να μην έχουμε ανθρώπους εξαρτημένους από τα επιδόματα αλλά να πάρουν ξανά την ζωή στα χέρια τους».
  . Ο εκπρόσωπος ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ 2019
  » Η χώρα δεν μπορεί να ζει με επιδόματα και ελεημοσύνες, δεν μπορεί επί 11 μήνες να αδειάζει η τσέπη σου, να μην μπορείς να έχεις τα αυτονόητα και να περιμένεις έναν πολιτικό, τον οποιοδήποτε πολιτικάντη, ενώ πλησιάζουν οι εκλογές να έρθει να σου δώσει 1 ενώ πριν σου έχει πάρει 10».

 46. Μπορεί να μου πει η miranta... Ποιος είναι αυτός.. Που ανήκει.. Και τι υποσχόταν.. ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
 47. Αλλά δεν γίνεται.. Η πραγματικότητα σε διαψεύδει… Στην υγεία, στην φτώχεια.. Στο μεταναστευρικο… Άσε τα ψεματα και τις μπούρδες,, μιλάμε με την. Πραγματικότητα…. Αλλά ακόμα δεν απάντησες για τις δολοφονίες των δημοσιογράφων.. Και την φίμωση του τύπου.. Ποιος φταίει….. Οσό για το ποιος έριξε τον σαμαρά.. Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.. ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ… ΈΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ .. ΤΗΣ ΝΔ, ΑΛΛΆ ΑΝΈΒΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΤΥΡΡΑΝΟΣ… Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ…. υποχρεωτικά εμβόλια,, φίμωση τύπου, φυλακίσεις… Ποιος ειναι δημοκράτης ΒΛΑΜΜΕΝΕ ζωοο.. Βουκεφάλα..οσο για τον ΧΊΟ..χαχα..ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΆ ΑΝΑΡΩΤΉΣΟΥ .ΆΡΑΓΕ Από που τα παίρνουν οι δημοσιοκαφροι τα 20 δις.. Και οι φύλλο κυβερνητικές εφημερίδες του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..με 24 ώρες προπαγάνδα από τις 6 ως τις 9 το βράδυ… Βλακα

  • Με αερα σας λέει ότι ζει ο Χίος;Οι δημοκράτες της ΧΑ;Τι καλός.Ο Κασιδιάρης ο αρχή δημοκράτης γιατί έφυγε από τη ΧΑ;Όταν δεν συμφωνούμε με αύτα που λέτε θα δέρνετε;Μια Απορια ειλικρινά τώρα.Ποια είναι η διαφορά αας με το ΚΚΕ;Γιατί δεν ψηφίζετε ΚΚΕ;

 48. Τελευταία νέο ζεστό ζεστό.Όλα τα κόμματα είναι χουντικά εκτός από τη ΧΑ λέει ο φίλος.Μεγάλε μην το λες γιατί οι οπαδοί της θα φύγουν μιας και είναι δημοκράτες και θα πάνε άλλου.Σκέψου το λίγο.

 49. αν έχεις αποδείξεις.. Για τον Χίο.. Που είπες ότι τα παίρνει.. Γιατί δεν λες.. ΜΆΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΆ

  και λέει την αλήθεια… Μπροστα στο ψέμα του απατεώνα Μητσοτάκη… Τώρα ας έρθουμε στο θέμα στο πόσα εκκατομυρια (δημοσιευμένα στο διαυγεια) πήραν οι ΤΣΙΟΡΔΑ, ΒΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΠ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ… ξέρεις από πού πήρε 700 χιλιάρικα ευρώ ο βασιλακοπουλος για να προωθεί τον θάνατο… Διότι θάνατος είναι όχι εμβόλια.. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ αλλα τόσα ο Τσιορδας… Εκτός τον πάγιο μισθό της προέδρου των κλόουν.. Παγωνη.. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΆΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ…συν ξέρεις τον μισθό του Παπαδάκη, του Ευαγγελάτου και των άλλων δημοσιοπουλημενων καφρων επί εποχής κορωνοιου…ΓΙΑ ΠΡΟΏΘΗΣΗ ΨΕΜΑΤΟΣ… ΌΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.. Ξέρεις πόσα πήρε ο Μητσοτάκης για να στείλει όπλα στην Ουκρανία, που να τα ξέρεις βλακα… Εγώ τα ξέρω γιστι μου το επιτρέπει η… Θέση μου.. .. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ..

  • Όλοι δουλεύουν και έχουν ένα μισθο.Ο Χίος από που πέρνει μισθο;Τον κυνηγάνε όλη μέρα ,δουλεύει σε εφημερίδα με διευθηντη Πακιστανο ,άγνωστο ιδιοκτήτη,βγαίνει στο Ίντερνετ και τρέχει στα δικαστήρια συνέχεια με δικηγόρους.Για σκέψου τι απόδειξη θέλεις;Η πλάκα είναι που βρίσεις όλη μέρα και κατηγορείς εκλεγμένους ……με αποδείξεις.Γελειε.

 50. Είπα να μην συμμετάσχω σε αυτό το άρθρο.Αλλα από στα 103 σχόλια,τα 70 ήταν (52 του βλάκα νυχτοφύλακα/σεκιουριτα του κ@λου, και τα 20 του συναγωνιστή του στην…ρολογια).Ρε, θα πάτε γιατρό; Όλο και χειρότερη η κατάσταση.Προτεινω να σταματήσουμε εγώ και η miranta να σχολιάζουμε για ένα διάστημα (δεν ξέρω αν συμφωνεί).Τι θα κάνετε αρρωστακια τότε;Θα πάτε γιατρό ή θα συνεχίσετε μονόλογο; Έως να το αποφασίσετε….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  • ..αλλά εσύ εκείνη την παχύρευστη ………..την έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα παραγωγής που σου στάζει από τα αφτιά…..
   Ουστ μαντρόσκυλο,κομματόσκυλο,δειλέ άνδρα,κανένας δεν έγραψε 52 σχόλια,είσαι και ανίδεος εκτός από ΄΄΄………

  • Πρέπει να σε ακολουθεί κάποιος με κουβάδες να μαζεύει την ημίλευκη, κολλώδη και παχύρευστη ουσία...

   ..γιατί θα γλιστρήσεις ,θα πέσεις και θα σπάσεις κανένα ποδάρι ….
   Στάσου μύγδαλα.. μην μας το κάνετε αυτό ..πως θα την βγάλουμε χωρίς τα δύο Μαμούχαλα?
   Γιάννη άστο όλο με το σαπιόσκυλο…

 51. Κύριε Γιάννη.Πολύ άστοχη η φωτογραφία που έχετε βάλει στο αθρο.Προβολατορικη και με ένα είδος κακιάς.Σε όλα αυτά που αναφέρετε δεν βρήκατε κάποιον που να έχει ανακατευθεί η ύποπτο να βάλετε;Βάλατε τον Γεωργιάδη ο οποίος είναι ο περισσότερο ελενμενος πολιτικός.5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ τον έψαχνα οικογενειακώς μέχρι και όσους του έλεγαν καλημέρα.Δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΑ,δεν του είπε κανείς Συγχνωμη .Μήπως επειδή δεν είναι από τζάκι;Υπάρχει άλλος υπουργός να ξέρετε και να έχει δουλεψει περισσότερο;Ρωτήστε εργαζομενους σε υπουργία που έχει περάσει και φια τη δουλειά του και για την συμπεριφορά του.Ναι ξέρω μιλάει και στριγκλίζει και φωνάζει δυνατά.Ναι το κακό του είναι που έχει δουλεψει από μικρός και χαλάει τι σούπα στους «προοδευτικούς» βολεμένους.

  • Που μου έκανε κι εμένα ως άστοχο και δηκτικό. Καμία σχέση η κυρία Εύα με τον κύριο Άδωνη.
   Άλλες παρατάξεις, άλλα μυαλά, άλλα background , άλλα γενικώς.
   Μην ξεχνιόμαστε η Εύα ήταν στη συμμορία Ανδρουλάκη. Οι φωτό δεν είναι ποινικά κολάσιμες όπως κι αν παρουσιάζονται.
   Sorry

 52. ……Ο κόσμος όμως ξέρει να κρίνει γιαυτο τον βγάζει πρώτο στις εκλογές αν και πρην μερικά χρόνια ήταν σε άλλο κόμμα.Έχετε σκευτει σε τελική για πιο λόγο τον κατηγορούν;Έχει πάρει μέτρο να βλάψει κάπου το λαό ;μόνο κάποιους συνδικαΛΗΣΤΕΣ ξεβολέψε.Από τότε που πήρε μέτρο οποίος πάει στο νοσοκομείο να πληρώνει 5 ευρώ να έχουν έσοδα και αυτά και βγήκαν να το φάνε με αποτέλεσμα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να βάλει 6%στις συντάξεις πας δεν πας.Καλύτερο έτσι;Σας χάλασε το κλικ way που δούλεψαν μαγαζιά στην πανδημία;Σας χαλάει το καλάθι η η ενίσχυση τώρα;Η άλλη πρόταση πια είναι;Έχουν συγχρονιστεί ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ στη μείωση του ΦΠΑ.Όπως τότε που μειώθηκε στην εστίαση αλλά οι τιμές συνέχισαν την ανηφόρα.Μακάρι να είχαμε πολλούς Γεωργιαδηδες και ας στριγκλιζαν .Θα κάνουν λάθη αλλά θα είναι καθαροί και θα δουλεύουν.

  • Δεν είναι άστοχη η φωτογραφία. Είναι σημειολογική και ο φίλος σας Άδωνις και η Εύα, όπως εξηγούμαι είναι θύματα της κακής συγκυρίας (μπορεί και των συντρόφων τους) και των αδηφάγων μέσων που ζητούν αποδιοπομπαίους όπως εξηγούμε αναλυτικά παραπάνω. Έπειτα, ο Άδωνις έχει πει κατά καιρούς τις μεγαλύτερες αλήθειες. Η δε σταθερότητά του είναι παροιμιώδης … Επί παραδείγματι: https://www.youtube.com/watch?v=AtN_mc89p9E https://www.youtube.com/watch?v=khTSz0d6xo4 https://www.youtube.com/watch?v=WbdMEbZePN8 Εάν δεν τα εμπεδώσατε. Υπάρχουν κι άλλα…

   • Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι έξυπνη αλλά,πιο απλά τι σχέση έχει ο Αδωνης με την Καϊλή;Κάτι κοινό;Η μια είναι παιδί κομματικού σωλήνα .Ενός κόμματος που έχει δώσει σπουδαία λαβράκια,από Κοσκωτάς,Κουτσόγιωργα,βίλες της Μιμης,μέχρι πρόσφατα, Τσοχατζόπουλου,Παπαντωνίου,κλπ.Γιατί στέλνετε παραπομπές και δεν λέτε να αυτό έχουν κοινό.Πιστεύω ότι αυτοί που θα παρασυρθούν από τι φωτό και δεν θα σκεφτούν και θα πουν όλοι ίδιοι είναι , το έχουν κάνει ήδη.Ακόμα και αν ελάχιστοι το κάνουν ακόμα είναι πολύ λίγοι και δεν είναι ο κόσμος που απευθύνετε ένα σοβαρό ….κίνημα.Ναι δεν είναι όλοι ίδιοι .

    • Είτε δεν είστε έξυπνη όπως λέτε, είτε μας κάνετε τη χαζή η σχέση τους πάει πολύ πίσω κ είναι στενή...

     Οι σχέσεις όμως με τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται να πηγαίνουν πολύ πιο πίσω και αφορούν και τον πατέρα της Αλέξανδρο Καϊλή, ο οποίος σύμφωνα με την βελγική «L’Echo», βρίσκεται επίσης στα χέρια των αρχών. Ας θυμηθούμε τι Έγραφε το Βήμα το 2014 σε κείμενο με τίτλο «Ο Αδωνις και η Εύα (πάλι)»:
     «Και μιας περί Αδ. Γεωργιάδη ο λόγος, σας έχω νέα σπουδαία. Με απόφασή του διόρισε τον κ. Αλέξανδρο Καϊλή πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ποιος είναι πάλι αυτός; Προφανώς θα διερωτάσθε. Είναι ο πατέρας της κυρίας Εύας Καϊλή, υποψηφίας ευρωβουλευτού με την Ελιά, η οποία είχε και αυτή διοριστεί σε κρατική θέση, πάλι από τον κ. Αδωνι Γεωργιάδη. Τελικά, με τη φόρα που έχουν πάρει ορισμένοι και λόγω της προεκλογικής περιόδου, καθόλου δεν αποκλείω να διοριστεί κάπου και η αδελφή της Εύας Καϊλή (ονόματι Μανταλένα) σε κάποιο νοσοκομείο, πιθανότατα και καμιά φίλη της Καϊλή.Το ενδιαφέρον με το διορισμό του Αλέξανδρου Καϊλή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου είναι ότι δεν είχε την παραμικρή σχέση με με το χώρο της υγείας αφού ο άνθρωπος είχε σπουδάσει μηχανολόγος.

 53. 23:45 δεν ειχες υπνο???τετοια ωρα κοιμασαι εσυ συνηθως…μπαινεις το πρωι πριν πας δουλεια…μηπως ειχε διαγγελμα ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..και εκατσε να το παρακολουθησεις?η ειχες αυπνιες.,,,,,

 54. φιλε Γιαννη...εγω λεω να βαλεις στο site ενα chat..live...Γιατι η μιραντα κουραζεται να απανταει σε καθε ενα..

  θα ηταν πιο ενδιαφερων να δουμε ποσοι θα την βριζουν…ομαδικα…η απο την αλλη να δηλωνει καθενας το ονομα του στην aegean…ΚΑΙ ΜΕΤΑ μπορει να βριζει…,να δουμε ποσο ευκολα θα βριζει καθε σχολιαστη…ως φασιστα…

  • Όχι φίλε.Δεν είναι όλοι οι σχολιαστές φασιστες.Τους Χρυσαυγίτες λέω φασιστες και Ναζί.Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις η δεν θέλεις να καταλάβεις;Με τα αλλά κόμματα απλά δεν συμφωνώ και πιστεύω ότι στις μέρες μας το καλύτερο είναι η ΝΔ.Εσυ πιστεύεις τον ΣΥΡΙΖΑ;Μαγκιά σου πισε μας.Εγώ Μπένι πάντα σαν miranta και λέω την γνώμη μου.Ναι Μπενουά και άλλη με το ίδιο ψευδώνυμο αλλά δεν με ενοχλεί ας Μπενουά και να λένε ότι θέλουν γνώμες και ιδέες γράφοντες και κρίνοντες,όχι ονόματα.

 55. ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΘΕΣΕΙΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΑ ΔΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΒΡΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΙΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ

 56. που έχεις την εντύπωση ότι έχεις φίλο τον κύριο Γιάννη κι απέναντί σας είναι η κυρία Μιράντα, ώστε να του κάνεις και προτάσεις τι να κάνει με το site του , μας ξεπερνάει. Ο φίλος σου όπως λες, κύριος Γιάννης για εμάς, πολύ σοφά και πολύ σωστά δημοσιεύει τις αντίθετες απόψεις. Κι επειδή είναι Κύριος, άσχετα αν διαφωνώ κι εγώ μαζί του σε κάποια έχω τη βεβαιότητα ότι ΔΕΝ του αρέσει το site του να βρωμίζει και να ζέχνει από βρισιές δικές σας….των φίλων όπως λες.
  Πρόσεχε τη γλώσσα σου εσύ και άλλοι 2-3. Κατεβάζετε το επίπεδο δραματικά σε αυτό το φόρουμ κι είναι κρίμα για τον κύριο Γιάννη το φίλο σου όπως νομίζεις διότι αρθρογραφεί κι επωμίζεται όλη αυτή τη σαπίλα που του χαρίζετε. Θα μπορούσε να έχει και περισσότερα κλικ, ξέρεις πολύς κόσμος δεν ανέχεται τη σαπίλα στο δημόσιο λόγο. Καλές Γιορτές και να κοινωνήσεις φέτος αφού εξομολογηθείς.

 57. ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ..ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ..ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ..ΜΙΡΑΝΤΑ

  https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2022/12/22/970_250.png
  Τα έγγραφα εξαγωγής του Predator στην Μαδαγασκάρη( Κατά τα λοιπά «δε γνώριζαν την ύπαρξή του») .αποδεικνύοντας έτσι όχι μόνο τη στενή συνεργασία της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την εταιρεία Intellexa αλλά και ότι γνώριζε τα πάντα για το λογισμικό παρακολούθησης.Υπενθυμίζεται ότι από τις 23 Ιουλίου του 2019 ολόκληρη η αλληλογραφία από τις διευθύνσεις Α,Β,Γ, Δ και Ε του υπουργείου Εξωτερικών διαβιβαζόταν και στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

  Ως εκ τούτου τα έγγραφα της Β6 Διεύθυνσης του ΥΠΕΞ που είχαν σχέση με την εξαγωγή του Predator στη Μαδαγασκάρη ήταν σε γνώση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Σε ομολογία ενοχής είχε προχωρήσει στους New York Times, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι είχε πλήρη γνώση για το Predator και ότι παραχώρησε άδεια στην ισραηλινή εταιρεία Intellexa για την εξαγωγή του κατασκοπευτικού λογισμικού στη Μαδαγασκάρη, ενώ είχε δοθεί άδεια και για την Ουκρανία δια στόματος του εκπροσώπου του ελληνικού ΥΠΕΞ Αλέξανδρου Παπαϊωάννου.

  Μέχρι τότε η κυβέρνηση Μητσοτάκη «διερρήγνυε τα ιμάτιά της» ότι δεν γνώριζε τίποτε για το κατασκοπευτικό λογισμικό.

 58. η ΕΙΡΩΝΕΙΑ Παραπέμπονται για κακουργήματα οι υπερασπιστές της νομιμότητας............

  ΚΑΙΛΗ…ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ…Παναγιώτης Δημητράς, διευθυντής του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…πολυ ΒΡΩΜΑ Υποκλοπές, μιζες.. εικονικά τιμολόγια, Qatargate, εγκληματικότητα, παιδοβιασμοι….παρακολουθησεις..κουπονια τροφιμων…
  ΟΠΩς ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ..»»10δες εικονικά τιμολόγια από περίεργη εταιρία για την εταιρία δημοσκοπήσεων που βγάζει θηριωδες προβάδισμα Μητς με εικονικες δημοσκοπήσεις. Με μεθοδους παρακράτους το καθεστώς Μαξιμου επιχειρεί να επηρεασει την κοινή γνώμη. Και θα κάνει ακομη χειρότερα. Στην απογνωση του.

  • Αφού το λέει ο Αντώναρος εγγύηση .Αλήθεια μια κακιά εταιρία δημοσκοπήσεων βγάζει κάποια αποτελέσματα.Οι άλλες τι βγάζουν ;Διαφορετικά;Αλήθεια τι σας ταΐζουν;Η εταιρία που εμπιστεύεται η Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ τι βγάζει;Μια-δυο μονάδες διαφορά που είναι μέσα στο στατιστικό λάθος;Ελεος με τα μυαλά κάποιων που θεωρούν ότι τρώμε κουτόχορτο.

 59. Τελικά πειστικά.Η Καϊλή έβγαινε πρώτη σε ψήφους στη Θεσσαλονίκη με το ΠΑΣΟΚ,έβγαινε πρώτη ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ,συμμέτοχε στις εσοκοματικες και στήριζε Ανδρουλακης για πρόεδρο…..αλλά ήταν Νέα Δημοκρατία.Απλά σηκώνω τα χέρια ψηλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ