Αντιθέσεις και αντιφάσεις του φόβου… «Άντε και άσπρ(γ)ο πάτο»

152
10091

Αντιθέσεις και αντιφάσεις του φόβου…»Άντε και άσπρ(γ)ο πάτο»

Το γράφαμε και το καλοκαίρι, με την απρόσμενα θετική ευτυχώς τουριστική περίοδο (μακάρι και για το 2023, χωρίς τους αστάθμητους διεθνείς παράγοντες και την εκτός ορίων αυξανόμενη προκλητικότητα των απέναντι, ενόψει εκλογών ένθεν και ένθεν), είμαστε στην εποχή των μεγάλων αντιθέσεων και αντιφάσεων.

Από τη μια λοιπόν τουριστική «έκρηξη» για το 2022 (που όλοι ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχιστεί και το 23) και από την άλλη τα επίσημα στοιχεία των μισθών στην Ελλάδα («pou pass» με την ανεξέλεγκτη ακρίβεια) είναι τουλάχιστον για να τραβάς τα μαλλιά σου…

Δημοσιεύθηκαν αυτές τις μέρες και ως συνήθως (-λόγω Πισπιρίγκου-Μπισμπίκη-Καϊλή, κάποιων έκτακτων απωλειών, όπως του τέως κλπ -για τις «ξαφνικίτιδες» δεν πολύ μιλάνε, το πολύ πολύ κανένα επικοινωνιακό αυτό-φασκέλωμα, για τα μάτια) πέρασαν στα πολύ ψιλά:

Στην 28η θέση ανάμεσα σε 30 χώρες του ΟΟΣΑ κατατάσσεται μισθολογικά η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της βρετανικής ασφαλιστικής εταιρείας William Russel. Ο μέσος μισθός στην Ελλάδα ανέρχεται σε 25.944 δολάρια. Μόνο δύο χώρες, η Σλοβακία και το Μεξικό βρίσκονται χαμηλότερα.Στη δεύτερη θέση, όχι όμως για καλό βρίσκεται η Ελλάδα -ξανά πάνω από το Μεξικό- με 39,20 ώρες εργασία την εβδομάδα.

Οι πιο ξεκούραστοι υπάλληλοι είναι οι Δανοί και οι Νορβηγοί με 26,60 ώρες εργασίας. Χαμηλά βρίσκεται η Ελλάδα και στις συνολικές συνθήκες εργασίας συμπεριλαμβανομένων μισθού, ωρών εργασίας και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αφού καταλαμβάνει εκ νέου την 28η θέση, πάνω από ΗΠΑ και Μεξικό.

Στη λίστα θα προστεθεί το αίσθημα ότι οι κρατήσεις στους μισθούς δεν είναι αντίστοιχες των υπηρεσιών του δημοσίου. Για παράδειγμα, κυριαρχεί η αίσθηση ότι τα δημόσια σχολεία δεν είναι ασφαλή ή δεν επαρκούν για τη σωστή μόρφωση των παιδιών. Ανάλογα συναισθήματα δημιουργούνται και για τη δημόσια περίθαλψη.

Η λύση δεν είναι λιγότερη κρατική χρηματοδότηση, ή λιγότερο δημόσιο. Το αντίθετο. Να επενδύσει το κράτος περισσότερο στις υπηρεσίες, στη βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζομένων, των επιχειρήσεων. Εν ολίγοις, τα λεφτά των (όποιων – τα γράφαμε στο προηγούμενο- άλλο θέμα κι εκείνο με τα συνήθη «κορόιδα») φορολογουμένων, να πιάνουν τόπο.

Το είδατε εσείς να γίνεται αυτό για παράδειγμα στην υγεία΄κι ενώ περάσαμε υποτίθεται πανδημία που όλοι -ώ του θαύματος- κόπτονταν τόσο μα τόσο πολύ μην τυχόν και αρρωστήσουμε, κυνηγώντας μας μεταφορικά και κυριολεκτικά με τις σύριγγες ακόμα και στα σπίτια, ακόμα και εκτός ωραρίου εργασίας τους;

Τρανό παράδειγμα τα νοσοκομεία μας-κέντρο υγείας και το δεύτερο ΚΥ στο τρίγωνο (όπως και όλα τα νοσοκομεία – ΚΥ της χώρας, μια από τα ίδια είναι)… Πέρασαν υπουργοί-υπουργίνες, βουλευτές, παράγοντες… η σάρα και η μάρα, εγκαίνια, φωτογραφήσεις (αντιαισθητικές τελείως σαν τους αστροναύτες με τις αποκριάτικες μάσκες, άστο, πάμε παρακάτω),  σέλφι και δεν συμμαζεύεται…

Η στελέχωση-κατάσταση στο νοσοκομείο όπως και σε όλα τα νοσοκομεία είναι τουλάχιστον (άλλοι το έχουν γράψει αλλιώς)… για κλάματα.

Τα ίδια και χειρότερα στην παιδεία. Και μετά αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την τρομακτική και ραγδαία αυξανόμενη παιδική παραβατικότητα και εγκληματικότητα.

Εντοπίζεται ανησυχία για τις προοπτικές στην εργασία.

Η προστασία των εργαζομένων στην Ελλάδα από συλλογικές συμβάσεις εργασίας -σύμφωνα με τα ίδια επίσημα στοιχεία- είναι όσο πιο κάτω γίνεται.

Σύμφωνα με σχετική οδηγία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ελλάδα πρέπει να αυξήσει το ποσοστό κάλυψης των συλλογικών συμβάσεων κατά 54,2 ποσοστιαίες μονάδες. Την τελευταία δεκαετία καλύπτονται μόλις 950.000 εργαζόμενοι, δηλαδή το 25% του συνόλου. Το α΄ εξάμηνο του 2022 η Ελλάδα καταλάμβανε την τρίτη θέση μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωζώνης όσον αφορά το ύψος του λόγου έμμεσοι/άμεσοι φόροι, πίσω από τη Λετονία και την Πορτογαλία.

Βέβαια, σε καθαρά προεκλογική χρονιά -περίοδο είμαστε και όπως σχολιάζει κάποιος φίλος πολύ γλαφυρά, «άντε και… «άσπργο πάτο».

Τα λεφτά μοιράζονται σε επιδόματα και pass με το τσουβάλι, ή μάλλον με το καλάθι… Ο τελικός λογαριασμός θα μας έρθει -φυσικά- μετά τις εκλογές με την όποια κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση.

Έτσι τα «πάρτυ των απευθείας αναθέσεων» είναι πια «μόδα» παντού…

Αλλά σου λέει (όπως έλεγε κι ο Πάγκαλος) «Δεν δίνουν μόνο σε ελίτ και φίλους  (Χειμάρες, Πάτσηδες, Ευθυμίου και τα ρέστα)-που καταγγέλλει η αντιπολίτευση, αλλά μοιράζουν και στον κάθε… πικραμένο 200ευρα και 500ευρα».

Οπότε κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι τα 65 (;) δισ. που μοίρασε η κυβέρνηση σε τριάμισι χρόνια, δεν θα παίξουν ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Θα παίξουν και μάλιστα πολύ μεγαλύτερο από την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη, του στρατηγού Φλώρου και της ατέλειωτης λίστας των υπολοίπων θεσμικών και μη,  από την ΕΥΠ…

(για δε τους παρακολουθούμενους  κυβερνητικούς, δεν το συζητάμε, δείχνουν να το απολαμβάνουν μαζοχιστικά σαν φετίχ, διαπιστώνοντας ότι το τρίτο μάτι τους βλέπει από την κλειδαρότρυπα…  ίσως μεθυσμένοι από το «πάρτυ» και τη ζάλη της εξουσίας)

(σε ότι αφορά τις συνεχιζόμενες #ξαφνικίτιδες τα #αυτοάνοσα τις #μυοκαρδίτιδες τους #καρκίνους κλπ που χτυπάνε κόκκινο… Με όλη την παραπάνω κατάσταση, μόνο ο Θεός μπορεί να βάλει το χέρι του…)

 

*Atlantic Council: Δέκα πιθανές παγκόσμιες εξελίξεις έως το 2033 σύμφωνα με τους ειδικούς

152 ΣΧΟΛΙΑ

 1. σαν ειδική οικονομική αναλύτρια , (Ωωω ναι, είναι και αυτό !!!!) να ξεκινήσει τα σχόλια και να μας ενημερώσει με το τι πραγματικά ισχύει.

 2. , νοσοκομεία, περίθαλψης,  σε όλη την Ελλάδα και την διαλυσης του ΕΣΎ.. υπάρχουν κύμματα παραιτήσεων και αποχωρήσεων γιατρών που δεν αντέχουν άλλο την επιστημονική απαξίωση(κάντε εμβόλια, αλλιώς αναστολές 2 χρόνια ) εκτός αυτού οσοι εμβολιαστηκαν Δεν .. Αντέχουν.. , την εφημεριακή και εργασιακή εξόντωση, την συμπεριφορά, της συνθήκες εργασίας, των διοικήσεων,
  Αυτά είναι στοιχεία από την Ομοσπονδία γιατρών!! Πήρατε παραδείγματα και από το νοσοκομείο της Κω με παραιτήσεις των πιο αξιόλογων ανθρώπων.. Που δεν θέλουν να μιλήσουν για συνθήκες, προέδρους, διοικήσεις, ωράρια , και το μπάχαλο ….!!
  Αυτή η εγκατάλειψη των νοσοκομείων . υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης των δημόσιων νοσοκομείων είναι ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ από την κυβέρνηση της ΝΔ πολλών περιφερειακών νοσοκομείων για να έρθει το οριστικό κλείσιμό τους!!
  Η ΛΎΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌ ΣΧΈΔΙΟ
  είναι το κλείσιμο των περιφερειακών νοσοκομείων.. να απομείνει μόνο ένα νοσοκομείο-κόμβος σε κάθε περιοχή το είχε ανακοινώσει ήδη από το καλοκαίρι του 2021 ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ με συγχωνεύσεις
  Ψηφίστε Μητσοτάκη,

 3. Και το έργο της προδοσιας,,,εεε αμυντικής πολιτικής ήθελα να πω.. συνεχίζεται..

  Εντωμεταξύ συνεχίζουμε με την αποστρατικοποιηση των νησιών.. Γιατι άραγε?? Ο ίδιος ο Μητσοτάκης παραδέχτηκε πως τα γερμανικά τεθωρακισμένα Marder θα πάνε στον Έβρο και όχι στα νησιά. Όλα αυτά μετά την αποστολή των όπλων στην Ουκρανία και τη στιγμή που η Τουρκία ζητά επισταμένα αποστρατιωτικοποίηση των νησιών…!!!
  Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ κάνει αυτό που ζητούν οι («φίλοι του,) οι Τούρκοι!! Ολοταχώς στην αποστρατικοποίηση των νησιών μας, εξαλου αυτό ζητούν απεγνωσμένα οι Τούρκοι και τους το ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΌΧΕΡΑ Ο φίλος του Μητσοτάκης..δεν ξέρω αν η αποστρατικοποιηση των νησιών σας λέει κάτι… Και τι έρχεται… Εμένα κάτι μου θυμίζει που ενας άλλος προδότης.. Πράκτορας των Αμερικανών και εξονοματος του ΝΑΤΟ.. Ο πασίγνωστος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ απέσυρε στρατό και όπλα από την ΚΥΠΡΟ, πριν γίνει η εισβολή των Τούρκων.. μετά φυσικά υσηλθε ανενόχλητος ο ΑΤΤΙΛΑΣ ,αποδεχθεί βεβαια ότι ήταν πράκτορας των Αμερικανών.. Όπως και ο Μητσοτάκης εξαλου… Τι άλλο παρά η λέξη ΠΡΟΔΟΤΗΣ..Να χαρακτηρίσει τέτοια πολιτική!
  άραγε την συνταγή μπακλαβά που ζήτησε την πηρε από την γυναικα του ερντογαν ?)

 4. μέσα στο 2020 παρελήφθησαν 1.453 νέα οχήματα, το 2021 η Ελληνική Αστυνομία  354 νέα οχήματα επιπλέον. Μαζί με τα 76 που έφτασαν τώρα, έχουμε 1.883 νέα οχήματα!!. Προς τι όλα αυτά,, τον έλεγχο των πολιτών αν φοράνε μάσκες επί λοκντσουν???

  Οταν στο κρίσιμο τομέα της υγειας, η Κως, όλα τα νησια και όλη η Ελλάδα έχει έλλειψη ασθενοφόρων… Αρρωστοι πεθαίνουν περιμένοντας.. Χωρίς να έρθει ποτέ το ασθενοφόρο
  Άσε που είναι δημόσιος κίνδυνος.. Όσα χιλιάδες παμπάλαια κυκλοφορούν…μαζι με την έλλειψη πληρωμάτων ασθενοφόρων..
  !!! Τα εμβόλια σας μαραναν…μπ@στ@ρδοι..!!και το πρόστιμο!!
  Οτανλόγω έλλειψης ασθενοφόρων
  Χρησιμοποιούν ιδιωτικά ασθενοφόρα,!! ιδιωτικά μέσα..δυστυχώς ιδιωτικό ελικόπτερο δεν έχουμε) για να πηγαίνουνε Ρόδο στα έκτακτα, και αν έχει λόγω της κατάντιας του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ
  χειρουργεία όμως χωρίς γιατρόυς δεν γίνονται. Οταν έχουν ακυρωθεί χιλιάδες Δεν γίνονταν επί των αναστολή γιατρών..
  Να πάω και στην έλλειψη φαρμάκων!!?

 5. Πάμε στην αύξηση μισθού από 720 σε 750…
  Σύμφωνα με στοιχεία
  Δύο μισθούς στερούνται οι Έλληνες εργαζόμενοι εν έτη 2022

  Η μάλλον επιβαρύνονται οι πολίτες εργαζόμενοι από την αύξηση των τιμών του ρεύματος, με βάση στοιχείων Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων και ΓΣΕΕ.!!

  Η Ελλάδα μαζί με την Εσθονία, σύμφωνα πάντα με την έρευνα της ΣΕΣ είναι οι χώρες οι οποίες οι εργαζόμενοι, μετά την Τσεχία,(το φτωχότερο κρέατος) χρειάζονται τις περισσότερες ημέρες εργασίας για να πληρώσουν τους ετήσιους λογαριασμούς ρεύματος.
  Και δεν έχουμε βάλει το έχτρα κόστος διαβίωσης ,που εκτινάχθηκε (και έρχονται ακόμα αυξήσεις το 2023)…
  Άραγε σου μένει κανένας μισθός…

 6. Επειδή τα νούμερα πάντα λένε ότι θελουμε να πούμε .Βασικα από πια μεριά θελουμε να τα δούμε,κανω κάποιες ερωτήσεις καλοπροαίρετα .Υπάρχει κάποια θέση της Ελλάδας σε οποιαδήποτε κατηγορία να ήταν υψηλότερα από αυτές που αναφέρει το αθρο και σήμερα με την κυβέρνηση ΝΔ να είναι χαμηλότερα;Όταν ψηφίσαμε το Μητσοτακη το 2019 το 40% των Ελλήνων είχε υποσχεθεί ότι θα γίνουμε Δανία και Νορβηγία;Εμείς οι ίδιοι πιστεύαμε ότι σε 4 χρόνια θα διπλασιάσουμε τα εισοδήματα μας;Η πολιτική είναι και σύγκριση.Τι είναι χειρότερο σήμερα αν και 2 χρόνια λόγω πανδημίας και τον επόμενο χρόνο ο Πούτιν και οι ολιγάρχες του οδήγησαν σε ένα πόλεμο τον Ρωσικό λαό και την Ευρώπη,από την εποχή που ανέλαβε ο Μητσοτάκης;Μειώσαμε παρόλα αυτά τη διαφορά με τις άλλες χώρες ναι η όχι;Τώρα αν ξέρετε εσείς κανένα μάγο να μας πάει σε 4 χρόνια στη πρώτη θέση του ΟΑΣΑ να μας τον πητε να τον ψηφίσουμε.

 7. Ανυπομονώ να διαβάσω στο Τοκουμέντο για τις σακούλες με τα χρήματα που έφευγαν από το γραφείο του Καλογρίτσα και πήγαιναν στο Σύριζα.Σίγουρα θα έχουν κάνει έρευνα και γι’αυτό.

  • Ο τύπος ελέγχεται από τον Μητσοτακη όποτε δεν θα το γραψει ο Βαξεβάνης.Έγραφε τις μαρτυρίες κουκουλοφόρων ανώνυμων.Τωτα που κάποια πήγε με το πρόσωπο της και το ονοματεπώνυμο της ,γαργάρα.Αυτός είναι δημοσιογράφος όχι σαν του Σκαι.

 8. την ετήσια έκθεση του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων –για τον ΚΙΜ ΚΟΝΓΚ ΓΙΟΥΝ ΕΕΕΕ…. ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!
  Ειδικά η ετήσια έκθεση του Human Rights Watch, του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, για τα γεγονότα του έτους 2022 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΉΤΑΝ .. καταπέλτης για την κυβέρνηση !!! Ειδικά για
  τα γεγονότα του έτους 2022, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών, στην επιχείρηση «φίμωσης» του Τύπου αλλά και στις διώξεις δημοσιογράφων, όπως του Κώστα Βαξεβάνη και της Γιάννας Παπαδάκου για τις αποκαλύψεις τους στην υπόθεση Novartis – θέματα που η κυβέρνηση επιχειρεί με κάθε τρόπο να αποσιωπήσει, τις αμέτρητες παρακολουθήσεις πολιτών, δημοσιογράφων, αρχηγών ενόπλων δυνάμεων, πολιτικών αντιπαλης παράταξης… Και συνεχίζει..

 9. Η μακροσκελής έκθεση Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων δικαιωμάτων

  … υπογραμμίζει και κατακεραυνωνειτην πολιτική φίμωσης, τύπου,.διώξεων ,,συγκεκριμενα ότι δεν υπήρξε σημαντική πρόοδος στην έρευνα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2021 στην Αθήνα.Αναλυτικότερα, στην έκθεση της λέει : «οι περιορισμοί της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης και ένα σκάνδαλο παρακολούθησης προκάλεσαν ανησυχίες σχετικά με την κατάσταση του κράτους δικαίου.!!! Οι καταχρηστικές πρακτικές των αρχών επιβολής του νόμου εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες. Οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου δεν ανταποκρίθηκαν επαρκώς στα εγκλήματα μίσους και σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν εμπλοκή σε αυτά»

  • Είναι αυτός ο τύπος που κατηγορεί την Ελλάδα και τους λιμενικούς και λέει ότι έχει δίκιο η Τουρκία για τις επιστροφές;Να πας να τον υπερασπιστείς στο δικαστήριο μετά τη μήνυση που του έκανε η εισαγγελία.

 10. αναφέρεται στην θέση που κατέταξαν την Ελλάδα του Μητσοτάκη στην 108η θέση στην Ελευθερία του Τύπου, πίσω από χώρες όπως το Τόγκο και η Μποτσουάνα. Γράφει λοιπόν: «Η Ελλάδα μέσα σε ένα έτος υποχώρησε κατά 38 θέσεις στην έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα για το 2022 αναφορικά με τον δείκτη ελευθερίας του Τύπου, με την οργάνωση να επισημαίνει ότι είναι η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη χαμηλότερη κατάταξη, αντανακλώντας τη σοβαρότητα των ανησυχιών για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης στη χώρα»… Αυτά περί φίμωσης, χούντας από το κομουνιστικο καθεστώς ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που λέγεται ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ…..

 11. »… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι βαθύπλουτος γόνος του πολιτικού συστήματος που δεν χρειάστηκε να δουλέψει ποτέ στη ζωή |του
  …… Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της δεξιάς!!!
  ….. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε ιδεολογική ή πολιτική συγγένεια με αυτό το γελοίο τσίρκο (ΝΔ)!!!
  … Εάν είσαι βαθύπλουτος γόνος, εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία εκείνων που δεν χριεάζεται να εργάζονται ποτέ στη….» ‘

  Τάδε έφη Αδωνης Γεωργιάδης.από το βήμα της Βουλής… .!!!
  Τωρινός υπουργός ανάπτυξης.

  • Συμπερασμα;Δεν μας είπες.Δεν μπορεί να αλαξει κάποιος γνώμη;Ξέρεις τι έλεγαν το 100% των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ παλιά και τι κενέ σήμερα;Εδώ ακόμα και ο δικός σου ο Κασιδιάρης ήταν ΧΑ και καμάρωνε σήμερα Αλαξε και έκανε δικό του κόμμα.Σοβαρά τώρα έχει κανένα νόημα αυτά που γραφεις;Εδώ ο Ανδρέας του Ψιτ έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το διό συνδικάτο έφυγε από κάπου;

  • κι εμεις εργαζομενοι ειμαστε.Ουτε γονοι ουτε τιποτε.Και τα χρωστουμενα μας εχουμε κα συνεχιζουμε οπως μπορουμε. Η διαφορα μας ειναι οτι εμεις τα εχουμε λυσει τα ψυχολογικα μας και δε ζηλευουμε ουτε τους γονους ουτε τους προγονους. Εσεις ακουτε ΝΔ κι εχετε πεισει τον εγκεφαλο σας οτι προκειται για Βασιλεια!!
   Δε βλεπετε ποσο μπροστα εχει παει η χωρα εν μεσω κρισης, κορονοιου, πολεμου. Μιλαμε, ο ανθρωπος δινει χρημα. Οπου κι οπωσ μπορει.Σε απειρα επιπεδα καλυτερευση. Δηλαδη αν ηταν ο Τσιπρας θα γλιτωναμε τις ανατιμησεις????χαχαχα. Επισης οπως υπαρχουν οι διευθυντες σε εταιριες με τα βαρια προγραμματα τους ετσι κι ο πρωθυπουργος εχει τετοιο ποστο. Με βαρυ προγραμμα ημερησιως, συναντησεις, συσκεψεις, μελετεσ τα παντα. Ευκολο? Αν ηταν ετσι θα ανεβαινε ο οποιοσδηποτε για Πρωθυπουργος δηλαδη για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ που ειναι η πιο δυσκολη εργασια. Σπουδαγμενος χροοονια οταν αλλοι κανανε κοπανες απο το σχολειο. Τι εννοεις δεν εχει δουλεψει? Σε φουρνο? Σε συνεργειο? Ε οχι εκει δε χρειαστηκε, εχει τα εχεγγυα για διοικητικες θεσεις. Δε θα τον ζηλεψουμε ΚΑΙ γι αυτο. ΕΛΕΟΣ.

 12. ΟΠΟΙΟς ΒΡΕΙ καποιο προγραμμα για την επομενη τετραετια του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ συγκεκριμενα

  και ΛΥΣΗ ΣΤΑ προβλημτα δημοσιας υγειας.. οικονομιας,αμυνας.μεταναστευσης.πολεμου…ακριβειας
  μπορει να τα γραψει ελευθερα ..απλα θα μας διευκολυνει να αποφασισουμε..ποιος θα μας καταστρεψει λιγοτερο την επομενη 4ετια ..-εγω γνωριζω το προγραμμα ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ…!!!!! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ..και οποιος βγει ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.απο οποιοδηποτε κομμα.(ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ–ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ…ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ..και ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΝΕΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ..ΕΚΤΟΣ .εκτος αν καπποιος εχει τυψεις η ηθικους φραγμους και παραιτηθει.Η ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΨΟΙ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ….γιατι οι ΜΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΣ..!!!!. …θα απογοητευσω πολλους ΝΔ αν τα αναφερω ,,..οπως και πολους πασοκους..οπως και πολλους συριζαιους..ολοι μαζι συμπρατουν..ο ενας συνεχεια του αλλου..!!

  • Εσυ βρήκες στο πρόγραμμα του Κασιδιάρη όποτε άσε τα αλλά κόμματα.Πρόβαλε την προγράμματαρα του Καδιδιαρη.Τι λέει περίπου μας έχεις πει.Δέρνουμε γυναίκες και λέμε απλά ήταν χάδι. σκοτώνουμε όποιον εκφράζει άλλη άποψη σαν τον Φύσσα και βρίζουμε και την μάνα του στο δικαστήριο όπως κάνει ο Λαγοσβπου ακόμα και σήμερα πέρνει τα λεφτά σαν Ευρωβουλευτής.Επίσης θα κόψουμε το Δικαιομα ψήφου σε όποιον δεν μας ψηφίζει γιατί είναι βλάκες.Αυτό δεν λέει το πρόγραμμα του;Αν κάτι ξέχασα η είπα λάθος να μας το πεις.

 13. Δικη Χρυσης Αυγης….
  (στα προσωπα που εμπλεκονται μπορειτε να σκεφτειτε το παιδι σας και σας..)
  …Στο μεταξύ, νωρίτερα την Παρασκευή (13.01.2023), κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων υπήρξε ένταση όταν ο κατηγορούμενος Γιάννης Λαγός επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.
  Η ένταση προκλήθηκε όταν η κ. Φύσσα ζήτησε να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της «μακαρίτη», καθώς όπως είπε με φόρτιση: «Έχει δολοφονηθεί»!
  Στην παρατήρησή της αντέδρασε ο Γιάννης Λαγός, που με βαρύτατες εκφράσεις της είπε: «Είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα», φωνάζοντάς της «άντε γ…», με τη κυρία Φύσσα να του απαντά: «Τόσο πολύ στεναχωριέστε για τις μανούλες;».
  Ο Γιάννης Λαγός δε σταμάτησε να φωνάζει ακόμα και όταν οι αστυνομικοί τον τραβούσαν, βάζοντάς του χειροπέδες. Το κοινό από την πλευρά των θυμάτων της Χρυσής Αυγής φώναζε «δολοφόνοι», με τον κατηγορούμενο να λέει «άντε γεια ρε…».
  Δικο σας…. που λενε κι οι τραγουδιστες.

   • ΔΕΝ είναι ο υπουργός της ΝΔ. Έχει αποστασιοποιηθεί χροοοοοονια από τον πατέρα του. Είδες θάρρος και γενναιότητα; Απαρνήθηκε κυριολεκτικά τον ίδιο του τον πατέρα για τις ακροδεξιές του πεποιθήσεις. Κι αυτό δεν επιδέχεται διαπραγμάτευση.Ουδεμια σχέση έχουν, άρα άκυρο αυτό που απάντησες και θες να παραπλανήσεις. Κι ο Γιάννης αρθρογραφεί, γράφει τις ιδέες του τα πιστεύω του, τις αντιρρήσεις του αλλά ποτε δε θυμάμαι να συσχέτισε πατέρα και γιο Πλεύρη.Είναι ευρέως γνωστό ότι έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους.

    • Ναι αλλά είναι και συνήγορος του πατέρα του,έχει κάνει δηλώσεις, υπάρχουν γραμμέμα στην ιστορία

     όπως τα σχόλια των 2 μαμούχαλων έτσι υπάρχουν και οι Δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη,έτσι υπάρχουν και οι απαντήσεις απ το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο!!!Και αυτό θα το αμφισβητήσετε καλή μου κυράτσα?
     https://kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1018:-l-r&catid=12:2009&Itemid=41
     Σταματήστε να πέρδεστε ,δεν είστε σε θέση να στηρίξετε σάχλες!!!!!!

    • «Ο κ. Θάνος Πλεύρης το 2009 ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης

     έκανε, μεταξύ άλλων, την εξής αναφορά: «Και θα σας πω σε θέματα που σας έχουν προβληματίσει: Σας προβλημάτισε η αναφορά για το Αουσβιτς. Που λέει «να τηρείται σε καλή κατάσταση το στρατόπεδο του Αουσβιτς»…
     Υπεράσπιση ενώπιον της Δικαιοσύνης και ενάγων του πατέρα του για δηλώσεις κατά του ολοκαυτώματος…εν έτη 2009.
     Γι Αυτόν τον Πλεύρη λέμε και οι δύο μας αρίστη μου.Τον Θάνο,αυτόν που άφησε στην ψάθα χιλιάδες υγειονομικούς,αδιαφορώντας το πως θα επιβιώσουν.
     Γι αυτό υπάρχει το αρχείο κυράτσα μου.Να μην ξεχνιόμαστε.

  • Με το θράσος μιλάς;όταν εδώ σας έχουν αναρτήσει στα μούτρα σας

   δηλώσεις στελεχών της άκρας δεξιάς,βίντεο με ψεκ,με ρόπαλα, χαιρετισμούς συγγενών υπουργών σας,βίντεο με δηλώσεις πρωτοκλασάτων υπουργών σας ενάντια στην Ν.Δ..με τι μούτρα παραμιλάς και κατηγορείς όλους τους σχολιαστές σαν ναζί,όταν υπάρχουν σχολια καταγεγραμμένα,δεν έχεις κουκούτσι μυαλό σαν την Πανηλίθια ;δεν διαβάζεις δεν ακούς δεν έχεις έναν άνθρωπο να σου πει ότι λες ακίες;;;;
   Ηλιθιαααααααααααααααασαααααασσσσσσσσσσαασσσ προσπαθείς να ξαναγράψεις την ιστορία .

   • Ο Μητσοτάκης ΔΕΝ είναι Ακροδεξιά. Κι ούτε θα κουβαλήσει στην πλάτη του σα νέος άνθρωπος την Ακροδεξιά και την ιστορία λάθος η όχι του παρελθόντος. Αυτός δεν ανήκει στην Ακροδεξιά. Αυτόν έχουμε τώρα. Γιατί πας πίσω;
    Εμπρός πάμε. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

    • Αριστοτυφλό ονομάζουμε τον οπαδό του Μητσοτάκη, που στα μάτια του να δει τον Μητσοτάκη να κλέβει εκκλησία, θα πιστέψει ότι του δίνει τα λεφτά ο Άγιος, αρκεί να δικαιολογηθεί με αυτό τον τρόπο ο Μητσοτάκης

   • Καθε σου δηλωση-κατηγορια μπορεις να την αναρτησεις εδω να τη δουμε ολοι. Μαζι με χρονολογια φυσικα. Θυμαμαι εναν καθηγητη καλη του ωρα που μας ελεγε οταν απαντουσαμε. » Παραδειγμα?»
    Επισης δε χρειαζεται να γραφεις 5 σχολια στη σειρα. Χωρανε ολα αυτα που γραφεις σε 1.
    Φιλικα απο τα υπεροχα θρασυτατα μουτρα μας.

    • Μα αυτό σου λέω κυράτσα μου.Τα γραπτά μένουν ή το θέλεις είτε όχι

     Απλά κάνεις scroll στα θέματα Δεν μασάμε ,ή θες να σου θυμίσω τα ανιστόρητα που έχουν ξεστομισθεί εδώ μέσα.

   • Να μας συγχωρεί η Χάρη σου μεγαλειότατε που τολμήσαμε να μιλήσουμε κι εμείς τα ανθρωπάκια. Υπόσχομαι την επόμενη φορά να ζητήσουμε άδεια και για αυτοτιμωρια που σας εκνεύρισα θα πάω τρέχοντας να καθαρίσω τους στάβλους σας, να μαγειρέψω το βασιλικό δείπνο, να φροντίσω τα μπάνια σας και να τρέξω στο ράφτη για τα νέα σας ρούχα. Μπορείτε αν θέλετε να με μαστιγώσετε κιόλας. Να με αλυσοδέσετε και να με ρίξετε στο μπουντρούμι. Ακούς εκεί;;; Να μιλάμε κιόλας;; Που ακούστηκε. Ζήτω ταπεινά συγνώμη Μεγαλειότατε.

    • Στην ουσία μπες κυράτσα μου,έχεις δει ποτέ όλα τα σχόλια εδώ και 11 μήνες?

     Έχεις ξεχάσει τα απίστευτα μαργαριτάρια, ειρωνείες ,κατηγορίες των υπερασπιζόμενων σας?
     Τις σάχλες ξέρεις και τις λες…όταν το νυμφ… ειρωνευόταν όσους μιλούσαν για έλλειψη γιατρών, για άνιση μεταχείριση, για την γαλέρα των φουκαράδων εποχικών, όταν έλεγε για την ΕΛΔΥΚ, για τα ατυχήματα, για την ακρίβεια, που είσουν? Να στα θυμίσω αφού δεν θες να ???
     Αλλά απάντησε μου : γιατί η κυβέρνηση σπρώχνει με το καλάθι της νοικοκυράς 6 αλυσίδες? Γιατί εξαναγκάζει όλα τα MINI MARKET,τα μπακάλικα, τα συνοικιακά μικρά καταστήματα που πάνε για κλείσιμο και η ΗΛΙΘΙΑ η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ τους αποκαλεί μαυραγορίτες !!! το σαλεμένο νυμφ…. ,η ντροπή του Δημόσιου Διαλόγου του νησιού. Όσο αφορά τα χάπια, εσύ θες διανυκτερεύον ψυχιατρείο.
     Είστε ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ,ο τσογλανισμός αυτοπροσώπως.Κ.Γ.

  • Δεν δικαιούνται να μιλούν τσουτσέκια που έχουν στο κόμμα τους 3 ακροδεξιούς υπουργούς

   Που συμπλέει με το κόμμα του Καρατζαφέρη,που είναι εμπλεκόμενοι στο μεγαλύτερο σκάνδαλο υποκλοπών στην Ευρώπη…φωνάζετε απ το κακό σας…απ την ηλιθιότητα σας.. δυστυχώς δεν θα μας βγάλετε και στραβούς…. ηλίθια κάθε σχόλιο και.μια μαχαιριά στην κοινωνία, ελεεινοί τρισάθλιοι.. βόδια, κούτσουρα

   • Τι είσαι? Από που πετάχτηκες? Από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας?
    Δε δικαιούνται να μιλούν τσουτσεκια?????????
    Πάρτε τη χρόνο κάψουλα σας και βγείτε έξω όταν φτάσεις πιιιιιιιιιισω στην εποχή του Στάλιν.
    Εδώ έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Βάλε να στο εξηγήσουν.
    Που θα μας κουνήσεις και το δάχτυλο ποιος θα μιλήσει και ποιος όχι.
    Πίσω στην εποχή σου η αν θες κατά Ταλιμπάν μεριά.

    • Εκεί την έχετε καταντήσει, τσ@τσέκια.

  • Δυστυχώς έχετε οπαδοποιήσει το φόρουμ και πρέπει και να γίνει

   το έχετε καταντήσει Ολυμπιακός -ΠΑΟ…και αυτό είναι κατάντια.
   Προσπαθούν κάποιοι να πουν την γνώμη τους,έστω και την λάθος άποψη τους,αν είστε στραβή μπείτε να δείτε τα χιλιάδες σχόλια..ένα συγκεκριμένο κατασκεύασνα θα πετάγεται και θ απαντά ξεχωριστό στο κάθε σχόλιο,ή μάλλον δύο. Το να κάνεις quote σε κάθε σχόλια ξεχωριστό,είναι φίμωση δημοσίου λόγου, ακύρωση..το έχω ακολουθήσει προσωπικά,αλλά όσο και να γράψω την γνώμη μου,πάντα σε κάθε σχόλιο δικό μου ή οποιουδήποτε άλλου έχει αλλά γνώμη,θα συνοδευτεί από απάντηση μιας αγράμματης που έχει φακελώσει μαζι με τον ψυχασθενή όλους εδώ μέσα..αυτή είναι η αλήθεια και ας σε πονά…πιάσε και διάβασε απ τις αρχές Μαρτίου όλα τα θέματα..αν έχεις τσίπα πάνω σου,που ΔΕΝ..

   • Ένας σοβαρός άνθρωπος λέει έχετε οπαδοποιησει το φόρουμ.
    Και μετά καταλήγει και αυτός να βρίζει τη Μιράντα. Μπράβο και σε σένα λεβέντη.

    • Έπαψα να ενημερώνομαι απ οτιδήποτε άλλο κυράτσα μου
     Η ουσία είναι ότι είδες φως και μπήκες αλλά δεν είπες κάτι .ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ υπάρχει ανάλογο προηγούμενο με τα δύο ηλίθια κατασκευάσματα που ο ένας έχει για υπογραφή του βρίσιμο ΟΥΣΤ Κοπρόσκυλα?
     Ότι και να γράφεις μα ότι και να υποστηρίζεις όλοι μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να δει τα σχόλια.Τα υπόλοιπα είναι θέματα για σουτζουκάκια.

    • Λυσσασμένη αγέλη λύκων ,μπαίνει να φιμώσει τους σχολιαστές,τους έχει φακελώσει,άσε να γράψει ο καθένας ότι θέλει,μην απαντάς από κάτω..δεν είναι δικός σας το φόρουμ,δεν είστε μπράβοι της αλήθειας..Ούτε εισαγγελείς,τον Χίο ,το Ντοκουμέντο υπάρχει εισαγγελέας να τα δικάσει,αλλά απ ότι βλέπουν όλοι δεν τους έκαναν τίποτα,κάθε μέρα γράφουν,εσείς ποιοι είστε????Γιατί υποκαθιστάται τους Εισαγγελείς?

    • Άνοιξε τα νήματα 'Δεν μασάμε' και διάβασε...Το αρχείο της Aegeanews γι αυτό υπάρχει!!!!!

     ΄Τα υπόλοιπα που λες είναι αβάσιμα, αστήρικτα….θες να διαβάσεις και να αποστομωθείς?
     Δεν γίνεται να μην απαντάω σε σάχλες….αυτά που υποστηρίζεις δεν ευσταθούν, είναι αερολογίες. Όλοι που γράφουν εδώ μέσα το ξέρουν.

    • Κυράτσα μου,πάρε πόνο...ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί...με ένα ΚΛΙΚ παίρνεις το σπίτι.

     https://www.landea.gr/?gclid=Cj0KCQiAn4SeBhCwARIsANeF9DKXtN9smt-0Lw-tiYqZ_Sc3oJ79X3LyvOoE3vptHwCMceVVfNhPsCsaAgrmEALw_wcB
     χαχαχαχαχαχαχαχ
     για 881 ευρώ κοινοχρηστα κυράτσα μου…
     Μια Μάγδα,μα ποια Μάγδα?
     Η Καρχάλω,η Μαγδάδω,η Ματζουράνα,η Μανταλιώ,η Βαρβάρα…..μ΄ένα κλικ κυράτσαμ .Ποια Χ.Α ? Με κλειδαρά ενώ ήταν άνθρωποι μέσα,ο Δικαστικός Κλητήρας?
     Λεφτερια στα funds Κυράτσα μου..χαχαχαχαχαχ

    • Ξεχάστηκα και νόμιζα ότι είμουν στο Facebook…πως να μην συγχαρώ την εγκυκλοπαίδεια σκουπιδιών…με τα λυσσασμένα πελελά

    • Έτσι απλά για να μην σέρνεται και αυτο-εξευτελίζεται…

 14. Μπορεί κάποιος να μου πει..? ..ειπαμε είναι πολιτικά κρατούμενοι λόγω ότι δεν ψήφιζαν ΚΑΝΕΝΑ νόμο των κλεφτών… Μην μου πει κάποιος ότι μπήκαν φυλακή γιστι 2 άσχετα μέλη σκότωσαν 2 παιδιά.. Και εν πιάσει περίπτωση,, γιστι δεν μπήκαν αυτοί που ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ΤΑ 2 ΝΕΑΡΑ ΜΈΛΗ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΓΣ ΑΥΓΗΣ… ΕΝ ΈΤΗ 2023 ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟΙ… Βρε δεν έχετε να φάτε, να ζήσετε, να πληρώσετε τα δίδακτρα των παιδιών… Έχουν πάρει την Μακεδονία,.. Και τα βάζετε με ενα κόμμα,, 3 χρόνων… Όταν τα άλλα κόμματα.. για 50 χρόνια κατέστρεψαν, πούλησαν, λεηλάτησαν κατεκαψαν, δώρισαν την ΕΛΛΑΔΑ.. Σε Γερμανούς.. Και έδιωξαν τους Έλληνες από την Ελλάδα για να βρουν δούλεια έξω, φέρνοντας 3 εκκατομυρια λαθρο…. Και ειναι έξω οι κλέφτες,, και μέσα οι..φασιστες,,εεεε….. Άρε ανώμαλε Έλληνα τι ψηφίζεις,,, στις άλλες εκλογές πάλι παδοκ η σύριζα.. ??

  • Λίγο ακόμα και θα έβαζα τα κλάματα για τους καημένους τους φασιστες.Τι ακριβώς έκαναν στη Βουλή;Εκτός από το ότι ήθελαν να δείρουν τους πάντες ;Να σου θυμίσω μιας και μιλάς για Μακεδονία.Έριξαν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ τον Σαμάρα ναι η όχι;Βγαίνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ μετά υπέγραψε με τα Σκόπια;Για σκέψου λίγο.Το ότι κανένα εθνικιστικό κόμμα στην Ευρώπη δεν τους ήθελε για συνομιλητές δεν σου έκανε εντύπωση;Με ποιος είχαν πάρε δώσε μόνο;Με τους ΝΑΖΙ της Γερμανίας .Αυτά για σκέψη.

 15. Όχι δεν λέει αυτά το πρόγραμμα του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.. Παρόλο που δεν ξέρω αν θα ψηφίσω… Αλλά αυτά όλα που λες, βιασμούς ανηλίκων,, χειροπέδες σε γριούλες 90 χρόνων,,, αθωώσεις Πακιστανών κατά Ελλήνων κοριτσιών,, φυλακίσεις, δικές σε αντιφρονουντες ανεξάρτητους Γιατρούς,, αναστολή γιατρών… Καταστροφή υγευας,,, Νομιμοποίηση λαθρομεταναστων… Απόπειρες δολοφονίες δημοσιογράφων,,,, ειναι στο καθημερινό και μελλοντικό της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ ΝΔ…. Οσό για το χαστούκι της κανελη αυτό σε πείραξε.. Όταν χτυπάνε γέρους με ρόπαλα και δακρυγόνα.. . Ποτέ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ Η Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ απαγόρεψε δικαιωμα ψήφου κατά των αντιφρονουντων.. . Η ΝΔ.. ΤΟ ΈΚΑΝΕ.. ΉΤΑΝ … .έχεις ακούσει βλακα λόγους του λαγού η άλλων κομμάτων στην βουλή η μόνο της καιλη και του Αβραμόπουλου που επαιρναν μίζες δις από ΜΚΟ εκτός το μισθό ευρωβουλευτή.. Πανιβλακα

  • τρικιμια εν κρανιω. Σορυ αλλα τι εχεις γραψει? τα ξαναδιαβασες? τα πιστευεις αυτα? δωσε μας στοιχεια.
   Εκτος Χιου και Βαξεβανη δωσε μας κι εμας να πιστεψουμε ολα οσα λες. Ενα προς ενα. Αλλιως κανεισ απλα προπαγανδα, σαμποταζ και κιτρινισμο.
   Περιμενουμε ολοι εδω οι καλοι αναγνωστες του φορουμ.

    • Θα μας κακομαθεις. Που ξέρεις εσυ αν είμαι κυράτσα η κυρατσος. Πάντως δεν είμαι η Μιράντα που της κάνετε απροκάλυπτο μπουλινγκ με ρατσιστικά, σεξιστικά και υβριστικά σχόλια. Σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο όσον αφορά στις κατηγορίες-παραπλανήσεις που έγραψες από πάνω. Σου είπα παράθεσε μας τα στοιχεία – αποδείξεις. Κι εσυ ως απάντηση μου παραθέτεις άρθρο της Ναυτεμπορικής για την ακρίβεια των τροφίμων; Η δεν έχεις επικοινωνία με εγκέφαλο η δεν καταλαβαίνεις την ελληνική γλώσσα, είπαμε είναι δύσκολη η Δεν θέλεις να συζητήσεις γιατί πολύ απλά δεν έχεις απαντήσεις για τους κιτρινισμούς σου και τη δολοφονία προσωπικοτήτων που πολύ εύκολα πράττεις σα να πηγαίνεις στην τουαλέτα όμως δε στηρίζεται από πουθενά. Ο Γιάννης που αρθρογραφεί, πάρε παράδειγμα, εξηγεί γιατί έχει αμφιβολίες για το κάθε τι. Επειδή τον διαβάζω συνέχεια δεν θεωρεί κάτι ντεφάκτο αν δεν αποδειχθεί. Κάνει έρευνα προβάλλει ερωτήσεις. Πάρε παράδειγμα κι από το λόγο του. Μιλάει ωραία όσο κι αν διαφωνώ σε κάποια. Και ναι είμαι μαζί του όταν λέει για το νοσοκομείο. Ανεξαρτήτως κυβέρνησης αυτό πρέπει να λυθεί.

   • είπα πάω να μαγειρέψω πρασόρυζο πρώτη φορά και δεν ξέρω και πόσο ρύζι να βάλω για ένα κιλό πράσα. Μάλλον ένα 1 και -1/4 φλυτζάνι του καφέ. Φέτα δεν θα φάω , κάνω οικονομια να αλλάξω μανικιούρ…
    Λοιπόν να βάλω το πράσο στο νερό ,ένα ζωμό κότας αλάτι πιπέρι και το καπάκι…..από κάτω οι πύρινοι λόγοι του Υπουργού θα σιγοβράσουν τον τενεκκέ ..καλή μας όρεξη.
    Κούρεμα στην καλοπέραση ….

   • Γυαλιά θες .Αν θες αποδείξεις για το πόσο οι 5 μισθοί των 800 που παίρνει ένας εποχικός υπάλληλος του 4ου Τουριστικού προορισμού φθάνουν για αγορά τροφίμων,ένδυση,υπόδηση,διασκέδαση,φροντιστήρια,σπουδές παιδιών,ενοίκια,πινακίδες κυκλοφορίας,ΔΕΗ,Θέρμανση,έ να με συγχωρείς που θα στο επαναλάβω ,ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ υπάρχει να ειρωνεύεστε και από πάνω.. νοσείς κυράτσα μου ,ζεις σε ανοικτό φρενοκομείο, δεν στέκεις στα σύγκαλα σου..τις σάχλες αλλού κυράτσα μου!!!!!!!!

    • Δεν λεω ότι είναι πολλά αλλά δεν ξέρω που δούλευες.Εγώ πήρα 1200 επι 6 συν 2000 ανεργεια και δώρα .150 το καλοκαίρι για βενζίνη μου και 50 ευρώ από τον άλλο μήνα για σούπερ μάρκετ.Εγώ δεν βάζω του άντρα μου.Είναι πολύ περισσότερα από οσα επερνα το 2019 με τους προηγούμενους ούτε βλέπω να έχουν προοπτική να δώσουν κάτι παραπάνω αντίθετα να χάσω προβλέπω.Εσυ δηλαδή είσαι με τον Τσίπρα να σε σώσει η στηρίζεσαι στο Βελόπουλο και τον Κασιδιάρη να μπουν στη Βουλή να εξασφαλίσουν τα παιδιά σου;Να σοβαρευτούμε λίγο;

   • Γι αυτό επιμένω,δεν άνοιξες το αρχείο της Aegeanews παρόλο που σε προκαλώ συνεχώς

    να διαβάσεις τα σχόλια δύο σκουληκιών,που όλα μα όλα που κάνει αυτή η Κυβέρνηση να βρίσκουν τέλεια και όποιος πάει να πει κάτι,θα πέσουν quote-άροντας πάνω του να τον φάνε.Ποτέ σε κανένα φόρουμ από τότε που συνδέθηκα απ το 2006 δεν βρέθηκε ένα τσ@γλάνι να κάνει το μαύρο άσπρο για 11 μήνες, να αποκαλεί μαυραγορίτες τους μπακάλιδες,να μιλάει ότι έχουμε υγεία στο νησί, ότι όλοι διασκεδάζουμε, ότι όλα είναι γεμάτα,ότι τα πάντα είναι φθηνότερα απ όλη την Ευρώπη ,ότι όσοι υπάλληλοι δούλευαν καλοκαίρι με κόνβιντ υπό την απειλή απόλυσης έλεγαν ψέματα, ότι έχουμε γιατρούς ότι όλα θα ήταν χειρότερα αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ ,τι για την Ελισάβετ, τα εμβόλια, την υγεία του καθενός, την διαχείριση πανδημίας, για την ΕΛΔΥΚ ότι τους έστειλαν Έλληνες να σφαγιαστούν,τι για το Νοράτλας που το καταρίψαμε εμείς και το γελοίο είναι η επιμονή ,η προσβολή σε όποιον πει κάτι διαφορετικό.Ε,λοιπόν εγώ λέω να μην γίνουν εκλογές,ΝΑ ΧΡΗΣΤΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ. στο ξαναλέω ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ

 16. Σε όλους τους τομείς,, για να τον ψηφίσω.. Συγκεκριμένη ερώτηση..

  • Της ΝΔ κύριε. Από αυτό το φόρουμ περιμένεις να το μάθεις;
   Δε νομίζω ακόμη κι αν κάποιος έχει μελετήσει το πρόγραμμα να κάτσει να στο καθαρογραψει. Άσε που δε χωράει διότι οι σελίδες είναι αμέτρητες.
   Αναζητήστε το εκεί που υπάρχει κι αν δεν το βρίσκετε πολύ σύντομα θα το ακούσετε. Υπομονή.

 17. Σταμάτα να δίνεις την απάντηση την χρυσή αυγή.. Ξεκολα το μυαλό σου το βαρεμενο…σου χει πει κανείς ότι ψηφίζει χρυσή αυγή… Και βάζεις και αποσμασματα… Η μόνη σου απάντηση σου.. Χρυσή αυγή… Πες και τον ΚΙΑΡΗ.. Χρυσαυγιτη!!!… Μιλάμε για το τι εκανε ο Μητσοτάκης,,.. Και άσε την μάνα του φυσσα… Και τα παιδιά μέλη χρυσής αυγής φουντουλης, καπελωνης, ειχανε μανάδες,,.. Και ήταν Έλληνες,,.. Έχεις διαβάσει τραγούδια του φυσσα? ,, ότι σκ….και αυτός και η μ..περισσότερο λυπήθηκα , για τα δύο ηθικά παιδιά της χρυσής αυγής… Χωρίς πολιτικά κριτήρια… Όλα προπαγάνδα… Για την μάνα του φυσσα που βρίζει συνέχεια η κατσίκα,.. Να φανταστείς ήθος,, ενώ πήρε αποζημίωση 100αδες χιλιάδες.. Άλλοι την βάζουν. ΞΥΠΝΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

  • Κατά αρχήν κοίταξε πως σε κάθε ποστάρισμα θα πεταχτεί από κάτω να ακυρώσει τον άλλο,έχει χαλάσει νήματα,έχει επιτεθεί σε νηματοθέτες με τέτοιο μίσος, ειρωνία,με φανατισμό και διαστρέβλωση..όχι κυρά μου,δεν θα σου κάνουμε την χάρη,σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ θα την είχαν αποβάλει μαζί με τον ψυχάκια..δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ από δημόσιο διάλογο..δεν μπορεί ένας μεθυσμένος να κατηγορεί κάποιον για επικίνδυνη οδήγηση…είναι αυτονόητο,είστε και οι τρεις φασίστες..τι θα πει μας τα έλεγε η πατσαβούρα; Η ίδια η Καθημερινή λέει ότι είναι ντροπή για μια χώρα ,οι κυβερνώντες να λένε σε όλους ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση..αλλά εσείς εκεί..Χιους, Βελόπουλος,κασιδιαρηδες..κάνε μας την χάρη και σάλτσα …

  • τουλαχιστον γι αυτα που γραφεις για το Φυσσα που του γυρνουσαν το μαχαιρι για να πεθανει βασανιστικα. Αλλα η χειροτερη απαξια ειναι αυτη που φυλαξες για τη μανα του παιδιου αυτου. Κατσικα???
   Πηρε λεφτα???
   Αρνουμαι να σε θεωρησω ανθρωποειδες, στο ειδοσ γενος με μενα.
   Κυριε Γιαννη, αναφερετε την παραβατικοτητα των παιδιων στο αρθρο σας συν τοις αλλοις. Αφηνετε να εννοηθει οτι απο τισ καταστασεις που μας υπερβαινουν συμβαινει αυτο. Οχι. Οχι μονο. Οι καταστασεις και οι συνθηκες ειναι ο εκατοστος παραγοντας. Ειδατε το σχολιο του κυριου παραπανω που βριζει απροκαλυπτα μια μανα που εχασε το γιο της? Με ποιουσ συμπλεει αυτο το αισχρο σχολιο? ποιος την βριζει αυτη τη μανα? και τι παραδειγμα δινει στα παιδια του ο καθενας που μιλαει ετσι?
   Οχι οχι το θεωρω εφιαλτικο αυτο που διαβασα. Λυπαμαι πραγματικα.

 18. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Τους στίχους αυτούς η μάνα του, τους έκανε σλόγκαν στο δικαστήριο…

 19. Κυρία Μιράντα,, οπότε θέλεις να σου δείξω το πρόγραμμα και του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και των άλλων κομμάτων.

  .. Της ΝΔ δεν υπάρχει πουθενά..
  .απλά θέλω να μου πεις εφόσον ειρωνεύεσαι.. την προγράμματαρα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. Τι λέει περίπου μας έχεις πει.? Συνεχίζει τις παρακολουθήσεις, την φτώχεια, την ακρίβεια, την διάλυση, τα λοκντσουν,,.. σκοτώνουμε όποιον εκφράζει άλλη άποψη δημοσιογράφο πολίτη, επιστήμονα,,.. και βρίζουμε τους ανεβολιαστιυς Έλληνες ως ψεκασμενους.απειλουμε με στέρηση εργασίας τους μη εμβολιασμενους,,. Και αναστολή,,.. Η έχει ευρωβουλευτές που παίρνουν δις για κομπινες όπως κάνει ο Αβραμόπουλος.. ακόμα και σήμερα πέρνει τα λεφτά σαν Ευρωβουλευτής.?? Επίσης θα κόψουμε το Δικαιωμα ψήφου στους πολιτικά φυλακισμένους αντιρρησίες,, σε όποιον δεν μας ψηφίζει γιατί είναι χρυσαυγιτης .Αυτό δεν λέει το πρόγραμμα του;Αν κάτι ξέχασα η είπα λάθος να μας το πεις.Βλακα

 20. Γνώμη μπορεί να αλλάξει κάποιος,, αλλά το ερώτημα είναι γιατί… Μηπως ήταν τόσα πολλά τα λεφτά από την νοβαρτις… Η τις πωλήσεις λιμενών.. Που έκανε ο ΓΕΩΡΓΙΆΔΗΣ…Η Και τα δύο?? Πόσα πήρε.. Να φυλάει τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΜΌΝΟ στο στόμα που δεν τον φίλησε. .. !!!..πάλι η χρυσή αυγή εδώ… Βρε πανιβλσκα το σχέση έχει η χρυσή αυγή και πάλι?? Και δεν είναι κανείς… Δικός μου.. Αλλά αφού το θες. . Ο κασιδιαρης δεν άλλαξε κομμά ιδεολογίαδημιουργησε νέο με τις ίδιες ιδέες ,, η χρυσή αυγή.. Εξαφανίστηκε Έκλεισε από την βουλή.. Των Ελλήνων προδοτών… Με ντοκουμέντα ξεπούλημα τος της ΕΛΛΆΔΑΣ.. !!!
  Σοβαρά τώρα έχει κανένα νόημα αυτά που γράφεις.. Σαν απαντήσεις..κάθε φορά.. .ΑΝΤΊ ΝΑ δεις το χαλί που έφτασε ο πολίτης.. ….ασχολείσαι με άλλους,, που βγήκαν 4 χρόνια και λπηκαν φυλακη.. .. ΒΛΑΚΑ… Εδω θα είμαι για να σου απαντάω.. Στις ασυναρτησίες σου βλακα γιατι είσαι

 21. Σας πονάει η Μάγδα ξεφτιλισμένα ναζίδια.Σας πονάει γιατί αγαπούσε και αγαπάει το γιο της, συναίσθημα που εσείς δεν νιώσατε ποτέ από τις δικές σας οικογένειες!
  Ακριβώς για το λόγο ότι η Μάγδα Φύσσα σας αντιμετωπίζει στα ίσια…ΦΟΒΑΣΤΕ και,σαν γνήσιοι ναζί, όταν φοβάστε καταφεύγετε σε ύβρεις και φωνές, όπως κάνουν τα μικρόσωμα συμπαθέστατα (σε αντίθεση με εσάς) σκυλάκια που γαβγίζουν για να καλύψουν το φόβο τους και να προκαλέσουν το φόβο των άλλων.Όμως,η Μάγδα είναι δυνατή και…δεν μασάει.Η Μάγδα έχει το δίκιο με το μέρος της, έχει την ιδεολογία που αγαπάει την ανθρώπινη ύπαρξη,σε αντίθεση με τη δική σας την απάνθρωπη,την ιδεολογία που τσακίζει χαμένα κορμιά σαν και του λόγου σας!
  Η Μάγδα Φύσσα είναι εκεί κάθε μέρα και,το κυριότερο,θα είναι εκεί,στην αίθουσα του δικαστηρίου και θα κοιτάζει πως θα κλαίτε όταν καταδικαστείτε ξανά .Θα είναι εκεί να πανηγυρίσει μπροστά στα μιαρά μούτρα σας την οριστική καταδίκη σας!
  Όσο,όμως,σας φοβίζει η Μάγδα Φύσσα και την βρίζετε, άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο σας φοβίζει ο Παύλος κι ας είναι νεκρός!

  • Γιατί βάζεις στον ανεμιστήρα όλα τα σχόλια,όλους τους σχολιαστές ////////?

   Ηλίθια,ποιος σου είπε ότι είμαι ΝΑΖΙ και χάρηκα ,απάνθρωπη σκουληκαντέρα είσαι εσύ,το μίσος που κουβαλάς.Είσαι το ίδιο με τα τάγματα εφόδου,γεμάτη μίσος έτοιμη να σκοτώσεις παλιο/////.

 22. RESPECT απο ολους εμας που τρεφουμε ακομη ανθρωπια και συναισθηματα.

 23. Ο Μιραντος @υστ κοπροσκυλας και η Μιραντα τα μακαρονια να ναι μισκο ειναι δυο από τα χιλιαδες τρολ που εχουν οργανωσει τα υπογεια του Μαξιμου για να απαντουν στους αντιφρονουντες πανελλαδικα και να δημιουργουν εποικοινωνιακο αντιπερισπασμο. Το ξερουν και οι πετρες. Διαβαστε τα σχολια στα μεγαλα σαιτ να δειτε παρομοια κοπροσκυλα που γραφουν man to man Της τοπικης ειναι με εντολες απο πανω. Ένα…………… το θελουν

  • Εσύ πρέπει να είσαι μάντης ή βοηθός φακίρη.Δεν εξηγείται αλλιώς.Θεωρεις τον εαυτό σου αντιφρονούντα και δεν δέχεστε απάντηση στις μ@λ@κιες που γράφετε.Προσωπικα παρακολουθώ aegeanews από την ίδρυση της.Συμμετειχα με ευπρεπή σχόλια ώσπου μια μέρα είπα δεν πάει άλλο.Σε κάτι φασιστακια,αναρχοαπλυτα βλαμμένα,πρασινοφρουρισμου ραμολιμεντα, πρέπει να απαντάς όπως τους αρμόζει, δεν χρειάζεται επίπεδο.Οσον αφορά για την τελευταία φράση, ελάτε με την όπισθεν, ξέρεις εσύ…Θα σας τρολαρω, γιατί το λέει και η σελίδα,ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ, κομπλεξακια, πάρτε το χαμπάρι 2-3 είστε με διαφορετικά ψευδώνυμα.Επαναστατες του κώλου, που φοβάστε να πείτε τί πιστεύετε.Εγω είμαι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εσείς τι είστε: Συριζανελ,Πασοκια,κομμουνια,άναρχες,βαρουφολαφαζανια, χρυσαυγουλα;Μην απαντήσετε, γιατί δεν ξέρετε τι είστε.Το μόνο σίγουρο είναι: Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

  • Έτσι συνέχισε να μπενεις με το ίδιο ψευδονυμο και θα σου απαντάω….Ναι συτο ακριβώς λεω.Οποίος έχει άλλη γνώμη η διαφωνεί μαζί μας θέλει ένα….σωστά;Γιαυτο ακριβώς απαντάω πάντα στους φασιστες.Όσο μιλάνε τόσο αποκαλύπτονται.Πάντως η ΧΑ-Κασιδιάρης ,πρέπει να το ομολογήσω.Έχουν ένα σεβασμό στις γυναίκες.Μόνο τις βρίζουν και τις κτυπουν.Τους άνδρες όμως….ρωτήστε τους Γονείς Φύσσα.

 24. να βάλω μέσα μερικά κουτιά ντεπόν.
  Ρώτησα φαρμακείο σήμερα να μου δώσει 4 κουτιά ,αλλά ήθελε Α,Φ,Μ φοβήθηκε ότι θα τα κάνω εξαγωγή.

 25. Βέβαια επειδή η χουντοκρατια…. Εεε η δημοκρατία ήθελα να πω στην Ελλάδα λειτουργεί τέλεια… Και οι εξαρτημένοι… Πουλημένοι…… Εεεε οι αδέκαστοι ήθελα να πω δικαστές…χαχα… Κάνουν καλά την δουλειά τους…. Που τους αναθέτει η κυβέρνηση… Ποτέ δεν δικάζουν οι ξεπουλημενοι ότι βλάπτει την κυβέρνηση, παρακολουθήσεις, βιασμοι ανηλίκων,..ολα αποκαλυπτικά με ονόματα και διευθυνσεις . Αλλά αθωωνουν πακιστανους που βιάζουν Ελληνίδες.. Η εγκληματίες άλλων άλλων κομμάτων οπψς χρυσης αυγής… Γιατί ο νόμος τηΝΔ προστατεύει τους εγκληματίες πάσης φύσεως, (κλέφτες, βιαστές, δολοφόνους ,μιζαροδους,.. Και ΚΆΘΕ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑ – ) ενώ η .. χρυσή αυγή.. Ειναι η εγκληματική οργάνωση,!!! Η εγκληματική οργάνωση του ΕΘΝΟΥΣ, των πολιτών, των βιασμών, των αρπαγων ειναι η ΝΔ που ξεπουλαει δικαστές, γιατρούς, δημοσιογράφους,πολιτικούς και παίρνει μίζες από τις πωλήσεις εμβολίων ..αυτά περί χούντας..

 26. Κάνεις δεν βρίζει την μαγδα φυσσα,, αυτή καταριέται και βρίζει τον καθένα. 18 οικογένειες και τα μέλη της χρυσής αυγής. . . Αφού πήρε την αποζημίωση.. Και την έβαλαν εκεί τα κοπρόσκυλο της ΝΔ να επιτελεί το έργο της προπαγάνδας… Δεν σκέφτηκε όμως ότι 2 μανάδες παιδιών της χρυσής αυγής, κλαίνε στο σπίτι τους εξίσου.. Χωρίς να παίζουν θέατρο.!! Όχι 1 δολοφονία..αλλά Με 2 δολοφονίες μελών αλλού κόμματος. ..εντωμεταξύ δες τον ευστο σου ποιος βρίζει… Συνεχώς.. Ως ναζί πολίτες… Η χρυσαυγιτες όταν γράφουμε ένα άρθρο ή σχόλιο..ποτέ δεν μας φοβίζουν αληταρια.. Οπως . Η μαγδα φυσσα και ο γιος της,. ,, ..αναξίας μνείας και οι δύο,,,σουργελ@ του κ@ρατα.. Και οι δυο,. Θα μας πονούσε αν ήταν σοβαροί ηθικοί άνθρωποι .ευπατριδηδες.. Μας φοβίζει η πουλημένη διεφθαρμένη, δικαιοσύνη… Που αθωωνουν κλέφτες, βιαστές και κοπρόσκυλα. …

 27. Δολοφονουνται 2 μέλη της χρυσής αυγής. Από την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ. (ΕΠΊ σαμαρά)
  Σε ποιο κόμμα ανήκαν οι δολοφόνοι αν και όλοι ξερουν..καταδικαστηκαν? Πόσα χρόνια έφαγαν? .. Μάλλον κανένα..
  Οι μάνες των παιδιών, δεν έτυχαν να δουν τους δολοφόνους τους στα δικαστήρια για να απαλύνουν τον πόνο τους,, γιατι ήταν ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.. Η τους κσκυοτε η μαφθα της ΝΔ χωρίς δικαιοσύνη…εδώ!
  Επίσης έχουν περάσει 26 χρόνια από τον θάνατο 2 ευπατριδηδων νεαρών ηρώων του Τασου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού..από τους Τούρκους (σημερινούς φίλους του Μητσοτάκη που τρώει μπακλαβά μαζί..)..
  Επετετειος, δική, και απονομή δικαιοσύνης ποτέ….ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 2 ΚΟΜΜΑΤΙΚΏΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ.. ΚΑΙ 2 ΕΘΝΙΚΏΝ … ΔΙΌΤΙ ΌΛΟΙ ανήκουν στον κύκλο των ΠΡΟΔΟΤΏΝ..4 μανάδες και πατεράδες ποτέ δεν επαιξαν θέατρο ..ποτέ δεν έσβησαν τον πόνο τιυς …ΟΠΩΣ ///////////////

 28. Το θέμα είναι Μιράντα.. Ότι ο αδωνης άλλαξε κόμμα, πήγε εκεί που έχει λεφτά..

  Αλλά… Ότι έχει πει για το κόμμα και τον Μητσοτάκη… Ισχύει 100%… Αυτο δεν αλλάζει…

  • Έλα δεν ήταν ο Μητσοτάκης τότε.Ασχετα με τι είπε.Κάτι άλλο στη δημοκρατία μας δεν διορίζεται κανένας.Ο Γεωργιαδης κατέβηκε υποψήφιος στη ΝΔ και παρόλα αυτά που λες ο κόσμος τον έβγαλε πρώτο .Πάλι το ίδιο θα λέτε το 2023;Ξέρεις πως λεγεται αυτός που λέει τα ίδια κανει τα ίδια και περιμένει άλλο αποτέλεσμα;

 29. Χμμ…. Μοιράζει χρήμα η ΝΔ?? ΕΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ…εντωμεραξυ διάβασε με το τόσο χρήμα που μοιράζει τις επίσημες εκθέσεις που υπάρχουν και στα άρθρα του ΚΙΑΡΗ.. Που 8 στους 10 ειναι στα όρια της φτώχειας..και απορώ γιατι κουπόνια… Όταν ο κόσμος δεν πεινάει.. Σου είπα Μιράντα να μιλάς με νούμερα… Και την πραγματικότητα… Βλέπεις κανένα να αποταμιευει, εχωντας ξοφλήσει τις υποχρεώσεις του… Από το χρήμα που μοιράζει.. Ο απατεώνας…

 30. Σου έχω περισσότερα ντοκουμέντα από του μπαξεβανη και του Χίου… Για την εγκληματική οργάνωση.. ΝΔ

 31. Φυσικά δεν περιμένω να ενημερωθώ από τον φίλο Γιάννη ΚΙΑΡΗ και το Aegean.. για το πρόγραμμα ΤΗΣ ΝΔ.. ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ.. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ..οσο έγκυρος δημοσιογράφος και να είναι ο φίλος Γιάννης,, δεν νομίζω ότι θα το βρει πουθενά…. Ούτε εσύ εξαλου… Μιλάς για αμέτρητες σελίδες,, προγράμματος υπάρχουν αμέτρητες σελίδες σίγουρα ξεπούληματος Υγείας.. Σίγουρα ξεπούληματος Αιγαίου..σίγουρα για τις ανεμογεννήτριες στις καμμενες.. Περιοχές, σίγουρα αμέτρητες σελίδες μπιζνων, αγοραπωλησιων, μιζων,,εμβολιασμων…Να στα πω εγώ που τα ξέρω.. Ως καλύτερος ερευνητής αναλυτής.. Και εκ τω έσω πηγών από την κυβέρνηση. Μητσοτάκη.. ?! .Όχι τίποτα για να σε ενημερώσω να μην κάθεσαι στο σκοτάδι…… Εντωμεταξύ βεβαια..δεν αγχωνομαι για το τι θα ακούσω στο προεκλογικο πρόγραμμα του απατεώνα..μητσοτακη Διότι ξέρω το πρόγραμμα, του ήδη…..

 32. Πάντως είμαι περήφανη για το νησί μας.Όσους Χρυσαυγίτες-Κασιδιάρη έχω συναντήσει από κοντά και ξέρω,δεν έχουν καταγωγή από εδώ.Τυχαίο;Όχι πάντα το νησί μας ήταν δημοκρατικό.Κόμματα αλλάζαμε,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ αλλά φασιστες δεν γίναμε ποτέ ούτε θα γίνουμε.

  • Τους έλεγες μαυραγορίτες,ότι πιο μισητό και ηλίθιο ερπετό υπάρχει σε σάιτ πανελλαδικά,εσύ η /////με τον κόπρο και η σαχλέ που δεν βάζει τόνους..ότι πιο ηλίθιοι!!!!!!!!

   • Εμένα μου έχουν πει ότι στη πόλη υπήρχαν 3 μόνο παλιά οι οποίοι είχαν στο τέλος τη μισή Κω.Την άλλη μισή οι Γιατροί.Ψέματα μου έχουν πει;

    • Αυτοί που λένε να κάνεις την 25η δόση του μπουρλά κι εσύ κάθεσαι κ μας κάνεις κήρυγμα ανο(η)σίας???

 33. k miranta...συμφωνω οτι Επειδή τα νούμερα πάντα λένε ότι θελουμε να πούμε .Βασικα από πια μεριά θελουμε να τα δούμε

  εξαλου…πολυ περισσοτερο οταν ειναι φτιαχτες και καραπληρωμενες οι δημοσκοπησεις….τωρα οσον αφορα Τώρα αν ξέρουμε κανενα κανένα μάγο να μας πάει σε 4 χρόνια στη πρώτη θέση του ΟΑΣΑ να μας τον πητε να τον ψηφίσουμε…οχι δε ξερουμε..ξερουμε ομως εναν μαγο..τυφλα ναχει ο κοπερφιλντ…που μας εκοψε 2 μισθους μεσα σε ενα χρονο…εμμεσα

  • Αν είχες ένα όνομα θα σου απάνταγα.Απαντήσεις σε τέτοια ψευδώνυμα τέλος.Σκέψου μόνος αν έχεις απορίες και ψήφισε Τσίπρα που επερνες περισσότερα .Δεν είσαι κανένας κουτός.Ξέρεις εσυ.

 34. Εφοσον δεν ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Κ μιραντα το προγραμμα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που επανειλημεν σε ρωταω…θα στο πω εγω

  »Το 2019 ανακοίνωσα ότι σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό πλαίσιο θα κλείσουμε όλες τις λιγνιτικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής….
  Πιστεύω ότι γίνεται πραγματικότητα, ειδικά για τη νέα γενιά, ότι πρέπει να αλλάξουμε δραστικά τον τρόπο με τον οποίο παράγουμε ηλεκτρικό, χτίζουμε τα σπίτια μας, παράγουμε τρόφιμα, μετακινούμαστε. Αυτό πρέπει να γίνει και πρέπει να αρχίσουμε τώρα».
  Αλλάζει λοιπόν ο τρόπος, κατά τον οποίο θα χτίζονται σπίτια, θα παράγονται τρόφιμα, θα γίνονται μετακινήσεις κοκ…
  Η Ελλάδα να ετοιμάζεται για την μαζική παραγωγή τροφίμων εργαστηρίου και για περιορισμένες μετακινήσεις!»………….
  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..
  Συνεντευξη cnn

  αραγε αντιλαμβανεστε ποιος κατεκαψε την ΕΛΛΑΔΑ για παραγωγη ενεργειας απο ανεμογενητριες…
  ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ….υπερηφανευεται που έκλεισε όλες τις ηλεκτρικές μόναδες του λιγνίτη ,.εφοσον εβγαλε τουλαχιστον 25 νεες αδειες για νεμογενητριες ..και και θα εξάγει μαζί με τους κολλητούς τον λιγνίτη στη Γερμανία αφού εκεί περιμένουν τα εργοστάσια για να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια κλέβοντας την Ελλάδα για να γεμίσουν τις τσέπες τους λεφτά

 35. αφου λοιπον κατεκαψε την ΕΛΛΑΔΑ ενα χρονο μετα τις 30 αδειες για ανεμογενητριες,και τις συμφωνιες δις με γερμανους.,…ερχεται το προγραμμα.,.για να αρχιζει να παιρνει τα κερδη…

  τη Δευτέρα στη Διυπουργική Επιτροπή το ενεργειακό επιτελείο της κυβέρνησης. θα ανακοινωσει το Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ), το οποίο θα προτείνειΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ
  επενδύσεις ύψους 50 δισ. ευρώ έως το 2030,..
  μας ειχε προιδεασει και ΚΛΕΦΤΗΣ υπουργός Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας (ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΕΕΕ) στις 9 Σεπτεμβρίου, στο 24ο Ετήσιο Φόρουμ του Capital Link στη Νέα Υόρκη.ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ…

 36. Θέλετε να ακυρώσουμε τα Ραφαλ;Θέλετε να ακυρώσουμε τις συμφωνίες με Γαλλία και Αμερική;Τη συμφωνία με την Αίγυπτο και τη συνεργασία με το Ισδραηλ;Θέλετε να γκρεμίσουμε το φράχτη στον Έβρο;Θέλετε να αφήνει το λιμενικό να έρχονται ελεύθερα με βάρκες όπως το 15;Ποιος τα υποστηρίζει αυτά;Έτσι να μην λέμε φαντασίες και ιστορίες του καθένα.Όλα αυτά τα υπόσχεται ο Αλέξης και το ΣΥΡΙΖΑ.Ψέματα ειναι;Είπα κάτι που δεν το έχετε ακούσει η παραφράζει;Επιλογή μας ειναι ελεύθερα.Απλά οποίος θέλει αυτά ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.

 37. Γελάω με τους υπερδεξιούς »πατριώτες» που απειλούν να αφήσουν να αρπάξουν οι αριστεροί κατσαπλιάδες την εξουσία και να στείλουν τη χώρα στα σκουπίδια.
  Γελάω με τους αστείους που απειλούν ή σκέφτονται να ψηφίσουν Βελόπουλους, Χρυσαυγίτες, Μπογδαναίους και λοιπούς »καθαρούς» δεξιούς, όπως έκαναν το ’12 και το ’15 και ψήφισαν Καμμενοχαϊκάληδες,, τους ανθρώπους που πούλησαν την Ελλάδα.
  Γελάω με τους αστείους που όταν τους ρωτήσουν τι είναι, ντρέπονται να πουν ότι είναι δεξιοί.

  • miranta.αν κρινω με αυτα που γραφεις, δεν εχεις ζησει την εποχη, που εμπαινε ο χωροφυλακας στο μαγαζι,και σε εγραφε, επειδη ψηφιζες ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ.
   Τα χρονια της ΕΡΕ, του εθναρχη,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!
   Τοτε που υπηρχαν 4000 εξοριστοι στην μακρονησο και στον αη στρατη.
   τοτε που για να διοριστεις στο δημοσιο, στο στρατο, η στα σωματα ασφαλειας, επρεπε να εισαι εθνικοφρων καραδεξιος. απογονος των ταγματασφαλιτων!!!

   • Παλιά δεν έζησα.Καλα εσυ ποσό είσαι ;Έχεις παράπονο από τον Καραμανλή;Επι Καραμανλή είχαμε Μακρόνησο;Μήπως παπου τα έχεις μπερδέψει;Εγώ έχω ακούσει ότι ο Καραμανλής αναγνώρισε το ΚΚΕ .Ψέματα μου είπαν;Όλα τα κόμματα του αναγνωρίζουν ότι έφερε και θεμελειώδεις τη δημοκρατία που έχουμε.Στο Σύνταγμα του ακόμα και σήμερα στηριζόμαστε και έχουμε τη μακρύτερη διάρκεια δημοκρατιας που είχαμε ποτέ.Ναι υπήρχε Μακρόνησος.Έχω ακούσει είχαμε εμφύλιο και κάποιοι Θελανε να μας κάνουν Σοβιέτ.Ευτυχως δεν τα κατάφεραν .Έχεις ακούσει τι έκαναν στους αντιπάλους τους σε άλλες χώρες που επικράτησαν;Εδώ απλά τους έλεγαν να απαρνηθούν ότι θέλουν να προξενήσουν ξανά εμφύλιο.Κακό ήταν;Αλήθεια από την άλλοι όλοι όσοι κενέ ότι έκαναν στη Μακρόνησο μια χαρά τακτοποιημένοι ήταν και είναι.Απορώ τι έκαναν εκεί;Τέλος παπου τα είχατε κάνει θάλασσα τότε.Αυτό θέλετε να ξανακάνετε;Αφήστε τους νέους να ζήσουν όπως όλοι οι νέοι στα προοδευμένες Ευρωπαϊκά κράτη.Ξέρουν αυτοί.

 38. Κσι η επόμενη κυβέρνηση το ίδιο θα κάνει… ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ…. Ξυπνήστε…. Αλλαγή στα πρόσωπαδεν υπάρχει κόμμα ή παράταξη . Απλά βάζουν τα ανάλογα τστσέκια ανεξαρτήτως που ανήκουν… Τα μόνα προσωπα, απλά να είναι εκλεγμένοι… Όπως λέει ο ΣΒΑΜΠ να είναι ανθέλληνες, απατριδες..

 39. Οι μισές άδειες για ανεμογεννήτριες βγήκαν από τον Παπανδρέου σαμαρά και τον τσιπρα

  Και ο Μητσοτάκης… Τώρα προχωράει στην εφαρμογή της πράξης…..την κατακαυση της Ελλάδας για να γίνει το εργο πράξη…. Οι συμφωνίες που υπογράφουν τα προηγούμενα τσουτσέκια ΠΡΈΠΕΙ. να εκτελεστούν από τα επόμενα τστσέκια… (Μητσοτάκης…

 40. Εμείς γελάμε με αυτά που γράφεις… Πως γίνεται χωρίς να ξέρεις από πολιτική πάρα μόνο από τις γονείς σου… . Να εχευς γνώμη για την. ΕΛΛΆΔΑ, τον Μητσοτάκη, και τα πάντα… Δεν ειναι λίγο βλακώδες? Επομένως πως χαρακτηρίζεζαι….? Οι βελοπουλοι κσι οι μπογδαναιοι… Που βρίζεις γίνονται νεοδημοκρατες

 41. Ρε Μιράντα... Ποιος ήταν ο Σαμαράς και ο σύριζα που ήθελαν να ρίξουν κατά τα λεγόμενα σου ή χρυσή αυγή..

  Οι προηγούμενοι ξεπουλητες της Ελλάδας,,,… Θυμάσαι τι εξτρωματα νόμους ψήφισαν..και οι δύο… Ποιους ήθελαν να δείρουν η χρυσή αυγή… Κανέναν μόνο κατά την φανταστώ σιυ… Ενώ τα υπόλοιπα.κόμματα είναι που δέρνουν Έλληνες, όταν… Συγκεντρωνονται…κατά εκκατομυρια στους φασιστικούς νόμους που φηφιζουν οι ΝΔ τιυ Σαμαρά,,.ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑι όλων.. . Αλλά έχει προσλάβει εκκατομυρια μπάτσους… Η χούντα της ΝΔ για να προχωράει ακάθεκτη στον φασισμό. Με ρόπαλα, δακρυγόνα…γκλομπ,,,… Θύμισε μου ποιος έδειρε ποιον.. Με χαστούκι??? Χαχα.

 42. Την κατάντια που είχε ο βιβλιοπωλης αδωνης.(όσο εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε. ...

  Θα έχει ο βελοπουλος (κοιραλοιφες) και ο μπογδανος. .. ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΘΑ ΠΆΝΕ ΣΤΗΝ ΝΔ.. ΕΚΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΧΡΉΜΑ. ΜΕ ΚΟΙΡΑΛΟΙΦΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ??? βριζε τον βελοπουλο και τον μπογδανοτώρα….. Συμφωνώ. Απλά συνέχισε να τους βρίζεις και μετα… Μην αλλάξεις γνώμη.!! .. Ήδη ο βελοπουλος εισχωρεί στον Μητσοτάκη…. Και όπως λες.
  Γελάω με τους αστείους που απειλούν ή σκέφτονται να ψηφίσουν Βελόπουλους….. (σε λίγο θα εινσι νεοδημοκρατες…. Χαχα…. ΓΕΛΆΩ… για ένα κόμμα που νομίζουν ότι εινσι η ΔΕΞΙΆ…!!!!

 43. Αποδεδειγμένα πιο ΠΡΟΔΟΤΗΣ…πεθαινεις….18 χρόνια φυλακή οι εθνικοφρονες,..χωρίς να ψηφίζουν ούτε ένα αντί εθνικό νόμο… Με 153 ψήφους περνάνε όλες οι συμφωνίες και λαμογιες του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .με ΝΌΜΟ.. ΌΤΑΝ θες να κρίνεις κάποιον κρίνε τον στην πράξη,.. Το έχει ψηφίσει.. Τέλεια και παύλα… !ο Μητσοτάκης συνεχίζει Και απολαμβάνει τα κέρδη από τις πωλήσεις.. Και τις συμφωνίες και τις μίζες.. … Και ταΐζει τον λαό με κουπόνια…. Οσό για ραφαλ… Τι τα θες, όταν αφοπλίζει τα νησια της Ελλάδα και ανοίγει την κερκοπορτα στους Τούρκους…
  Τα Ραφαλ σε μαρανανε..χαζε.. Είδανε τις συμφωνίες τσοχατζοπουλου κσι του καμμένοι στην αμυντική πολιτική… Χιλιάδες Hotspot.. Κλείσιμο στρατοπέδων.., μιλάς για συμφωνίες με Γαλλία και Αμερική;.. Την Αίγυπτο και το ισραηλ Φυσικά. Ευνουν ΤΟ ΝΑΤΟ στα εβραιωμασιοωνιστικα σχέδια του,, σαν εβραιολαγνοι..μιλάς για τον φράχτη στον Έβρο όταν μπαίνουν καθημερινά από το Αιγαίο με άδεια στις λιμενιξες αρχές να μην τους εμποδίζουν…; το λιμενικό έχει εντολές από την κυβέρνηση να αφήνουν ελεύθερα να έρχονται με βάρκες.. Οι Πακιστανοί Που δουλεύω.. Βρε κ@λ@χανα..ανιδεε βλαξ?

 44. Τζίμης πανούσης της πατρίδας μου η σημαία
  Γιαυτό που κάνει κάθε μέρα….

  Προσοχή ακατάλληλο για ανήλικους

 45. Να ξέρεις ότι το 80%. Από τα σώματα ασφαλείας, ειδικές δυνάμεις, αστυνομία,,…ειναι φασιστες,… Δηλ χρυσαυγιτες,,, που δυστυχώς πληρώνονται για να υπηρετούν τα σχέδια του ερντογαν… Κσι του Μητσοτάκη .

 46. Μητσοτάκης,, Μπακογιαννης. Οι πλέον φασιστες κατα των Ελλήνων

  Ένοπλοι «Kόβουν βόλτες» Mε ρόπαλα και μαχαίρια στα Φιλιατρά Φορώντας κουκούλες!

  Και σκόρπουν τον πανικό στους ελληνες κατοίκους των Φιλιατρών, αργά το βράδυ της Τετάρτης,!!!
  ΌΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ…… ΕΙΝΑΙ 10… ..προσφυγες(ο θεος να τους κάνει ..ΧΑΧΑ) ..ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!!!!
  Όταν ο θείος του Κυριάκος Μητσοτάκης . Υποστηρίζουν τους ΛΑΘΡΟ και κυνηγάνε τους ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ
  ΟΙ Ορδές μεταναστών που κατέκλυσαν την πλατεία Συντάγματος για να υποδεχτούν το 2020…Ήταν μάλιστα τόσοι πολλοί οι αλλοδαποί που κατέκλυσαν την καρδιά της πρωτεύουσας για να…ακούσουν τις Μέλισσες και τους υπόλοιπους εγχώριους καλλιτέχνες, που νόμιζε κανείς ότι δεν βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά στο Ισλαμαμπάντ!αυτή είναι η πολιτική για τους ΕΛΛΗΝΕΣ

 47. προανήγγειλε ρύθμιση ώστε να μείνει εκτός Βουλής το κόμμα

  Αναλυτικότερα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή, ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει ότι σύντομα θα αναληφθεί πρωτοβουλία για το «κόμμα Κασιδιάρη».

  Δυστυχώς δεν αφήνουν κανένα ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (, πουλημένοι, απατεώνες,) να τους σταθεί εμπόδιο στο σχέδια ξεπούληματος και στα σχέδια τους..

  Δεν βλέπω καμιά διαφορά με τον φίλο του Ερντογάν (που έχουν στρατιωτικο καθεστώς ΚΑΜΊΑ ΔΙΑΦΟΡΆ, ΊΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ χουντο ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ.. που διαλύει τους πολιτικους αντιπάλους βγάζοντας νόμους και κλείνοντας τους στις φυλακές….

 48. Για όποιον ενδιαφέρεται για την πορεία της υγευας στην Ελλάδα

  Εδώ μπορείτε να βρείτε την Συνέντευξη τύπου της Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών για το υγειονομικό πραξικόπημα… Και την ΔΡΆΣΗ του υγειονομικόυ καρτέλ στην Ελλάδα
  (ΌΧΙ… ΒΛΑΞ ΜΙΡΆΝΤΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ… ΝΑΖΊ ..φασιστες.. ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ (ΕΛΛΉΝΩΝ) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΓΙΑΤΡΩΝ…

  https://fb.watch/i19fWqdjPb/

  • Λες για τους γιατρούς που πληρώνονται από το κράτος με ψηλούς μισθούς σαν στρατιωτικοί,εκπαιδευμένοι στις καλύτερες σχολές με λεφτά του κράτους και δουλεύουν έξω εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ;Τι παράπονο έχουν πες μας με δικά σου λόγια.Μην μου πεις ότι λένε ότι είχαμε καλύτερη υγεία πει χούντας;Αλήθεια;Πρέπει να ξαναέχουμε χούντα λοιπόν,σωστά;Έλεος ρε παιδιά ποιον πείθετε έτσι;

 49. Εσύ,εσύ,ΜΟΝΟ εσύ...Προσωπική αντωνυμία που δηλώνει τομαρισμό και δυστυχώς έχεις κα οπαδούς

  Ξέρω 100 και βάλε συναδέλφους από 30-60 χρονών,με 40 χρόνια στην πλάτη τους και παίρνουν μέσο όρο 900 ευρώ, όπως και εγώ ..την φετινή σαιζόν η βενζίνη είχε περίπου 2,30 ευρώ και πολλοί συμπατριώτες σου δούλευαν 10-20 χιλιόμετρα μακρυά,όπως και ο σχολιάζων…ήθελα με τα σπαστά ωράρια που κάνω περίπου 190 ευρώ που αυτόματα μίκραιναν τον μισθό μου σε 700 ευρώ καθαρά,πέρα απ το κολατσιό δύο περιόδων 8 και έξι ωρών. Ευτυχώς αυτά που γράφετε τα 3 εγκάθετα πελελά θα μείνουν γραμμένα ψηφιακά και θα αποτυπώνουν την υστερία, τον φανατισμό και την διχόνοια που σπέρνετε. Πολλοί συμπατριώτες σου έχουν περικόψει ανάγκες και άλλοι θα δανειστούν από κάρτες μέχρι το άνοιγμα της σαιζόν. Χειροκροτείστε την !!!!!!

 50. Θα με αναγκάσεις να το ξαναβάλω… Χαχα…
  Θεατρική παράσταση..ειναι . Τώρα οποίον προσβάλει.. Μπορεί να καταλάβει ποιος ειναι….

  • Πανουσης.Μεγαλοαστική οικογένεια ,διορισμένος από την χούντα σε τράπεζα.Μετά την δικτατορία παρετηθηκε και έγινε καλιτεχνης …αντιεξουσιαστής.Κάνοντας χαβαλέ και λέγοντας διαφορά που ήθελε να ακούει ο Έλληνας του χαβαλέ τα οικονομισε.Πλήρωνε βέβαια μηνύσεις που του έκαναν αν κει στα δικαστήρια έκανε την κότα μόλις έβγαινε έξω έλεγε τα ίδια και να τα εισητηρια και πάλι από την αρχή.

   • Λατρεμενη μου…
    οποτε σε συμφερει το παιζεις μπεμπεκα δεν ηξερες,δεν εζησες…και αλλοτε…ξερεις τι ετρωγε καποιος πριν 40 χρονια….οποιος δεν σας ξερεις εσας τους ακρο(δεξιους)..τι κουμασια ειστε!!!!θα ερθει η ωρα σας ομως…..

    • Αγαπητέ αν είσαι ελεύθερο άτομο χωρίς δεσμεύσεις,δεν χρωστάς σε κανένα ούτε περιμένεις από κανένα απλά στηρίζεσαι στα δικά σου χέρια ,μπορείς και μιλάς για όλους.Εσυ είσαι εξαρτημένος μιας και σε βοήθησε το ΠΑΣΟΚ όποτε και ΣΥΡΙΖΑ θα γίνεις και Κασιδιάρης,αρκεί να μην ψηφίσεις Μητσοτακη.Αυτή είναι η διαφορά μας.Εγώ λεω σήμερα η καλύτερη λύση για την Ελλάδα να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες είναι ο Μητσοτάκης.Αύριο μπορεί να θεωρώ άλλον καλύτερο και να στήσω.Εκτός από φασιστες όλοι οι υπόλοιποι μέσα είναι στις επιλογές μου.

    • Λατρεμενη μου εξ ιδιων κρινεις…εισαι πιο ακρο(δεξια)και απο τον Σαμαρα…
     ΔΕΝ χρωσταω σε κανεναν π@στh…εξαρτημενος ειμαι μοναχα απο το ωραιο φυλο….οι διαφορες μας ειναι αγεφυρωτες…..Και το τελευταιο που θα σου πω…οτι ασχημο μπλεξιμο ειχε η χωρα αυτο ηταν προιον ΔΕΞΙΑΣ(και χουντοδεξιας) κυβερνησης!!

    • Αλλά η δική σας ώρα δε θα έρθει ποτέ. Μην το πάρεις κατάκαρδα, απλά το ΠΑΣΟΚ πέθανε. Θα το συνηθίσεις σιγά σιγά. Στο λέω να μην έχεις προδοκίες κι απογοητευτείς φίλε Ψιτ.

 51. Ρε φίλε μου Ασχολήσε με ενα πελελο ούφο.. (ΆΤΙΑ επίσημη ονομασία, Αγνωστου Ταυτότητας Ιδιομορφίες Α.νανα) .. Που το ταΐζουν οι γονείς του,,πρωί μεσημέρι βραδυ μέχρι και τις πάνες τιυ, πλυνουν.. Η του αγοράζουν.. δεν ξέρω αν είναι και 15..χαχα..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ενηλικίωση δεν την έχει ζήσει,ακομα και αν είναι 25 , γιατι τόσο βλακας και ενηλικιωμενος.. Απίθανο.. Επομένως βρίσκεται σε πνευματική υποαναπτυξη , δηλ με λίγα λόγια.. Ένα 10 χρόνο, σε ηλικία 25 χρόνου που ασχολείται με πολιτική…και ψηφίζει Μητσοτάκη . …

  • ότι μια καθαρίστρια παίρνει 1200 το.μηνα και ότι την φθάνουν.. ασχολούμαι γιατί όταν κάποιος δημοσίευσε άρθρα της Καθημερινής που έκανε έρευνα στις φτωχογειτονιές της Αθήνας,στα τολλ,στα χοτ σποτ γιατί μπουλιγκ που υπόκεινται οι μουσουλμάνες απ τους συζύγους τους με την βοήθεια των μουφτίδων επειδή δεν άντεχαν άλλο το ξύλο, ΒΓΉΚΕ και ποσταρε ότι οι μουσουλμάνες στο νησί μπορούν να κάνουν μπάνιο ελεύθερες στην παραλία και στις πισίνες χωρίς τις κελεμπίες..για τέτοια κατάντια μιλάμε για ένα βόθρο που κοσμεί τον τοπικό Δημόσιο Διάλογο και έχει το θράσος να μπαίνει να απαντά στον καθένα ξεχωριστά..η πατσαβούρα.

   • Δεν είπα καθαρίστρια.Γιατί σας αρέσει να απαντάτε αλλά αντράκλων.Ρεσεψιόν είναι και επερνα τόσα.Τι να κανω;Πες για τα δικά σου αν εινσι λιγότερα.Ψήφισε τον Τσίπρα να σου δώσει πολλά.Τι άλλο να σου πω;Πέρναγες καλύτερα το 2019;Μαγκιά σου υποστήριξε τον Αλέξη.Εμένα γιατί με βρίζεις;

    • Γιατί δεν έχεις τσίπα πάνω σου συν όλα τα άλλα..που σου γράφουν εδώ μέσα.

    • Δεν υπάρχει τέτοια κατάντια πουθενά.

    • Υπάρχει επιχειρηση που εμπιστεύεται εσένα στον χώρο υποδοχής;

     Άσχετα με το αν έχεις προτέρημα την δουλοπρέπεια και το γλείψιμο σε ποια γλώσσα θα επικοινωνήσεις με έναν ξένο;έστω και αν το ,70% των επισκεπτών έρχονται γιατί φαι,το σκατό και τις μπόμπες και πάλι σε τέτοια θέση πρέπει να γνωρίζει κάποιος τα βασικά και να είναι εντός πραγματικότητας.
     Πράγματα που εσύ δεν κατέχεις..μου θυμίζεις έναν Αλβανό που έλεγε τον Ιούλιο του 17 μετά τον σεισμό στους ξένους ότι περιμένουμε πιο μεγάλο σεισμό και ότι πρέπει να κοιμούνται έξω,απλά για να πάρει μπουρμπουάρ μέχρι που τον κατήγγειλαν κάποιοι εδώ μέσα.

 52. Μηπως… Η του Λαζόπουλου….?? Θα ήταν ενδιαφέρων…. Να μας πεις άνθρωποι του πνεύματος (άγνωστη λέξη για σένα.. Γιατι δεν το χεις) να μας πεις… Γιατι έλεγαν τα ίδια για τις κυβερνήσεις??…χαζοί πρεποι να ήταν…. Σωστά…

  • Λαζοπουλος άνθρωπος του πνεύματος;Έλεος επειδή λέει Καλα τα ανέκδοτα η επειδή σατιρίζει την Ντενίση;Εκτός αν είναι καλλιτεχνία η προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

 53. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ 2021 ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για την Ανασυγκρότηση της Εύβοιας
  Ολοτυχαιως ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ κατά κάηκε Η ΕΥΒΟΙΑ.! (σπίτια,ανυπολογιστές γεωργικές εκτάσεις, πανίδα, χλωρίδα, ένα οικολογικό έγκλημα, περιουσίες, αν υπολογιστώνζημιών,!!! Στις 10 Αυγούστου οΚυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την λεγόμενη “Επιτροπή Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας” 

 54. Στις 14 Αυγούστου 2021 Όταν είχε κατακαει η Εύβοια παρουσίασε το προγράμμα Ανασυγκρότησης ΕΥΒΟΙΑΣ
  ο πρόεδρος Σταύρος Μπένος εχωντας έτοιμους τους Πυλώνες Ανασυγκρότησης, και μάλιστα τους έιχε και σε πλήρη γραφιστική αποτύπωση στην κρανίου τόπου καμένη γη… ΕΥΒΟΙΑ !!
  Δηλαδή, ενώ η πυρκαγιά μόλις έχει τεθεί υπό έλεγχο μια μέρα πριν, χωρίς να έχει αποσβεστεί ..
  .. Τι δεν καταλαβαίνετε..??
  μέλη επιτροπής
  Προεδρος Ο Σταύρος Μπεος…και μέλος η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη , αδελφή του πρωθυπουργού.!!! Όλος τυχαίως και πρόεδρος της ρυθμιστικής αρχής Ενέργειας (δηλ για τα αιολικά πάρκα, ανεμογεννήτριες)!!
  σύμβουλοι.. :
  Η Λία Αθανασίου είναι σύμβουλος της Ρ. Ε. Α. που δίνει άδειες για να γίνουν τα αιολικά πάρκα…..
  Ο σύζυγος της Αθανασίου είναι ο υπουργός Γεραπετριτης!!! .. Ο πατέρας της Αθανασίου (πεθερός του Γεραπετριτη) εχει εταιρεία που κατασκευάζει τα, αιολικά πάρκα…

  Πείτε μου κάτι που δεν καταλαβαίνετε!!!! Από όλα αυτά για το πρόγραμμα με επενδύσεις ύψους κοστολογίου 50 δις..
  Του Μητσοτάκη…

 55.  Μέτα την Εύβοια.. Πάμε στη περιοχή Natura 60 χιλι στρέμματα καταηκαν !! Το μεγαλύτερο Εθνικό πάρκο χλωρίδας, πανίδας..! Ο Μητσοτάκης – κυβέρνηση κατηγόρησε γιαυτό το “αντιεμβολιαστικό κίνημα”λέγοντας ότι οι αντιεμβολιαστες βάζουν τις φωτιές για να κάνουν κακο στις…. Ανεμογενήτριες..
  , οι αρμόδιοι υπουργοί διαβεβαίωναν ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες.

  Ομως η Ρ. Α Ε. Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, εκδωσε βεβαιώσεις παραγωγού σε εταιρίες ΑΠΕ (το παραδέχτηκε και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς.

  Ποιος αποκάλυψε τις συμφωνίες Μερκελ – Μητσοτάκη για τα αιολικά… Ο Γ τραγκας (αποθανών δημοσιογράφος)

 56. Τον πρόγραμμα για την ενέργεια του Μητσοτάκη ήταν προσχεδιασμενο προγραμματισμένο, χρόνια πριν.
  Ολοτυχαιως… Δεν έγιναν οι απολύσεις 5000 δασοπυροσβεστων!! Ολοτυχαιως ,, η πολιτική προστασία,ΔΕΝ ΕΙΧΕ έτοιμα ΤΑ μηνύματα εκκένωσης για τους κατοίκους.. Ολοτυχαιως δεν ήταν ο Τσουβαλας αρχηγό Ελλάς το 2019
  Ολοτυχαιως δεν έκανε αρχηγο της πυροσβεστικής τον κατηγορουμενο για τις φωτιές και τους θανάτους στο Μάτι.. Σ Κολοκουρη..(ξερει από καψίματα…)
  Μητσοτάκης:»Δεν θέλω σαν κράτος να διαχειριζόμαστε χρήματα, για αυτό θα αναθέσουμε τα έργα της αναδάσωσης σε ιδιώτες».
  (με μέλη υπουργούς, αδελφη Μητσοτάκη, κτλ)
  Τι δεν καταλαβαίνετε στο πρόγραμμα αιολικών πάρκων 50 δις

  • Αυτά σου λέει ο Χίος η ο Βαξεβάνης;Πάρε τυχαία τηλέφωνο ένα κάτοικο της βόρειας Εύβοιας να σου πει τι έργα και ποσό γρήγορα έγιναν για αποκατάσταση και απαγόρευση οποιαδήποτε εκμετάλλευσης χορού που ήταν δάσος.Αντίθετα επενδύσεις γίνονται στη νότια Εύβοια.Προχθές υπογράφτηκε με την ΤΕΡΝΑ.Έχετε ξεφύγει ανθέλληνες που προσπαθήστε να δυσφημήσετε τη χώρα σε όλα.Κερδίζετε κάτι έτσι;

 57. Και ερχόμαστε στο πρόγραμμα της υγειας.. Της επομενης 4ετιας..

  Συγχώνευση νοσοκομείων, απολύσεις εργαζομένων, ιδιωτικό ποίηση…εχουν βγει οι πρώτες Ανακοινώσεις ..του Πλευρη

  • Πες μας τι καλό έκανε το ΠΑΣΟΚ;ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο;Αυτό δεν έλεγε κοντράροντας τον Καραμανλή και μετά εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση ξεχνοντας τα συνθήματα του;Πως Αλαξε η Ελλάδα από το 81;Με την ανάπτυξη που έφερε το ΠΑΣΟΚ;Ερχόντουσαν με τα κοντέινερ τα λεφτά από την Ένωση να φτιάξουμε το κράτος μας και εμείς τα τρώγαμε στην κατανάλωση.Όλη οι αγρότες με 4Χ4 και τα σκυλάδικα φύτρωναν παντού.Μετά πλάκωσαν οι ανατολικές γκόμενες και τα τρώγατε Μαζί.Μήπως δεν θυμάσαι που ο Ανδρέας ήθελε Βα μας βάλει στις ανεξάρτητες δεν θυμάμαι πως το έλεγαν το γκρουπ,Γιουγκοσλαβίας,Συριας,Ιράκ,Λιβυη και Νικαραγουα.Τρομερό έτσι;Σκέψου που βρισκοντε αυτά τα πρωτυπα του μεγάλου Ανδρέα.Ξέρεις κάτι;Αν ψήφιζα τότε που υποψήφιος ήταν ο Σημιτης θα τον ψήφιζα.Ο μόνος από το ΠΑΣΟΚ που κάτι έκανε.Πιο από αυτά βλέπεις καλό από το ΠΑΣΟΚ δεν μας είπες και πιο κακό από τη ΝΔ;

 58. Χωρίς να είμαι…. Χρυσαυγιτης…. Πασοκος, τσιπρας η Νεοδημοκρατης…
  Ο Μητσοτάκης (που πάντα αυτός…. Δεν φτάιει..!! ).. Νομίζω ότι στα 3 χρόνια.. Έκανε πολλά πράγματα…. Φτωχοποιηση, λοκντσουν, κλείσιμο επιχειρήσεων, πριν 2 χρόνια, αύξηση ρεύματος, τροφίμων,, 500%έκοψε δηλ δύο μισθούς..διάλυση τουριστικής σαιζόν πριν 2 χρόνια με εκατομυρια ανέργους και τώρα κουπονακια. .για φαγητό Η υγεία διαλύθηκε,,.. Στην άμυνα αφόπλισε όλα τα ελληνικά νησιά…εφαρμοσε νέο σύστημα ελέγχουν οικονομικών για τους πολίτες ΑΑΔΕ που συνδέεται με τράπεζες να δει αν χρωστάς ένα ευρώ.. Να σου κατασχέσεις το σπίτι η. Ότι έχεις.. Έχει κάνει πολλά, δεν έχω παράπονο.στην μεταναστευση νομιμοποιεί και δίνει νόμιμη εργασία στους λαθρο.. .. Και έχει και συνέχεια.. .. ΌΛΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ ΕΠΊ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. …μας έκανε πιο φτωχούς από ότι ήμασταν….πιο ευαλωτους αμυντικά, με περισσότερους νόμιμους λαθρο..και bonus δώρο… Αύξηση βιωτικου επιπεδου 300%…και υποχρεωτικόυς εμβολιασμους .. Με ανάλογες επιπτώσεις… ΨΗΦΊΖΩ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 59. ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ Μεγαλοαστική οικογένεια ,διορισμένος από την χούντα σε τράπεζα.Μετά την δικτατορία παρετηθηκε και έγινε καλιτεχνης …αντιεξουσιαστής.Κάνοντας χαβαλέ και λέγοντας διαφορά που ήθελε να ακούει ο Έλληνας του χαβαλέ τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΜΕ ΜΙΖΕΣ .!!!! Πλήρωνε βέβαια μηνύσεις που του έκαναν αν κει στα δικαστήρια έκανε την κότα μόλις έβγαινε έξω έλεγε τα ίδια και να τα εισητηρια και πάλι από την αρχή.
  ΤΆΔΕ ΈΦΗ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ

  • Σου έθιξα τον αναρχικό με το τζιπ 3500 κυβικών κάτοικο Ψυχικού;Δήλωνε και κουμουνιστης έμαθα.Σωστά;Ιδο για τον Μητσοτακη πρέπει επιτέλους εσείς οι φασιστες να καταλάβετε κάτι απλό.Ο πρωθυπουργός δεν διορίζεται.Εκλέγεται από την πλειοψηφία του λαού.

 60. Όταν έφυγε,,, μπήκαν κάτι τσουτσέκια που το παίζουν πολιτικοι.. ,, σε όλα τα κόμματα… Ήξερε για το γιο του πόσο μ@λ…ειναι..θυμίστε μου ποιος μας έβαλε στην ΕΕ.. ήταν για καλό βέβαια… Και το κερασάκι η κρίση μετά το 2010 .που έγινε πρωθυπουργός ο γιος του..

 61. Στη μεταπολίτευση δυο δημοψηφίσματα έλαβαν χώρα.
  Το 1974 επι Καραμανλή,ο λαός αποφάσισε με 69% υπέρ της Αβασίλευτης δημοκρατιας.
  Το 2015 επι Τσίπρα της ΠΦΑ ο λαός αποφάσισε με 61% κατά της συμφωνίας με την ΕΕ.
  Το πρώτο τηρήθηκε και το αποδέχτηκε και αυτός που έχασε.
  Το δεύτερο δεν τηρήθηκε ούτε από αυτόν που κέρδισε…
  Να θυμόμαστε αυτά τα ιστορικά γεγονότα για να διακρίνουμε τη πολιτική σοβαρότητα και αξιοπρέπεια από τα επαναστατικά καραγκιοζιλίκια.!!

 62. Επιτέλους με τα παραμύθια.Έρχονται εκλογές και όλοι έχουμε μπροστά μας το δηλημα.Μητσοτάκης η Τσιάρας.Όλα τα αλλά είναι ιστορίες.Συγγρινετε και αποφασίστε.Έχουμε να συγκρίνουμε πρώτη φορά δυο που έχουν κάνει πρωθυπουργοί.Έχουμε έργο Τσίπρα και της ομάδας του και έργο Μητσοτάκης και της δικιάς του ομάδας.Που θα εμπιστεύθηκε τα επόμενα 4 χρόνια για το μέλλον σας και των παιδιών σας.Χωρίς φανατισμούς .Συγγρινεται κάθε υπουργό χωριά.Όλα οικονομία,παιδεία,υγεία,άμυνα,ασφάλεια,κύρος της χώρας και διεθνείς σχέσεις.Σε ποιο θεωρήστε ότι υπερέχει αν υπερέχει σε κάτι ο Τσιπρας να το συζητήσουμε;

 63. Σουρχονται κι άλλα με αποδείξεις… Περίμενε… Εσυ βλεπα παπαδακη…Να ενημερώνεσαι… Για τους ιούς…. Χαχα όσο ξεπουλάνε τα πάντα. Χαχα.. Μιλάμε με επιχειρήματα… Αν θες να γίνεται διάλογος…

 64. Προς Μιράντα.. Δεν μου έθιξες τον πανουση...και Τον τιμώ πιο πολύ από τον Μητσοτάκη . .

  Αλλά μήπως εγώ σου θίγω τον Μητσοτάκη με τα, 150 ακίνητα…?…. Εχει διαφορά ποιος άνθρωπος τα αγόρασε.. Μόνος του και ποιος με μίζες… Και εγώ έχω ένα μερσεντες,(κινητο σπίτι, πιο πολλά μου στοιχίζει σε έξοδα) , πληρώνω φόρο, τέλη, Βενζινη, την πούλησα 1000 ευρώ!! … Μηπως ο Μητσοτάκης πληρώνει μαζί με τα λαμογια.. Κάτι από αυτά.??? Ούτε τΒενζινη.. Ούτε τα οχήματα, ούτε τους φόρους, ούτε τα ακίνητα…… Πως πληρώνει τα δίδακτρα των παιδιών του στα ακριβότερα κολέγια.αυτος και οι 300 κλέφτες μηοως από τις μίζες από τα εμβόλια.?? . Με τις τζεπες του ελληνικού όλα… Συν 7000 ευρώ τον μήνα!!!!.. Ξέχασα μας πήγε τον μισθό από 720 σε 750!!! Χαχα.. ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ…

 65. .επειδή, τα συγκρίνω πάμε λοιπόν
  οικονομία..τι λένε οι δείκτες φτώχειας,, η αύξηση βιοτικού επιπέδου για τον Έλληνα με μισθό 700ευρω,τα κουπονακια. .Η καταχρεωση της Ελλάδας… Διαβάζεις δείκτες, βλέπεις την πραγματικότητα,?
  υγεία,:… Πιστεύω να είδες σε 3 χρόνια.. Την διαλυση του ΕΣΎ,(σε όλη την Ελλάδα) υποστελέχωσης, διάλυση δημόσιας υγειας., έλλειψη Ιατρών..
  άμυνα:( γνωρίζεις πως θα αναπληρωθεί η αφόπλιση των νησιών.. υπέρ της Ουκρανίας με τίποτα!! ,.προσφατα βάπτισε τα ελληνικά νησιά νατοιικα!! .)
  Μετανάστευση :κάλεσμα από τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ σε όλους τους λαθρο να εγκατασταθουν στην Ελλάδα… προσφαρα με δηλώσεις.
  ασφάλεια:νιώθουμε τόσο με τις παρακολουθήσεις.
  κύρος της χώρας και διεθνείς σχέσεις.. .:προχωράμε τις μπίζνες με γερμανικά συμφέροντα… Αυτο ειναι το κύρος ενός κλέφτη… Με τις γερμανικές εταιρείες.

 66. Κάποιος ζήτησε αποδείξεις. .και προς miranta . Οι αποκαλύψεις για την βρωμιά της ΝΔ συνεχίζονται.. .

  Για πες μου ποιος συγκρίνει με φανατισμό..? Έχεις πάθει αποβλακωση, ούτε τα άρθρα του ΚΙΑΡΗ σε συγκινούν ούτε οι πραγματικότητα ούτε οι αποκαλύψεις, ούτε οι κομπίνες….απορώ γιατί βλεπεις τηλεόραση για να ενημερωθεις?? ..(.από τα εξαγορασμενα κανάλια της κυβέρνησης. Αν πραγματικά θες να ενημερωθείς.??? Δεν σε ενδιαφέρει η ενημέρωση .απλά, διότι φοβάσαι να την μάθεις… .βριζωντας τους αληθινούς δημοσιογράφους…. Εσυ συνέχισε να βρίζεις, και άσε τον κόσμο να ενημερώνεται.. .. Μπορείς να συνεχίσεις την ενημέρωση σου με…… Παπαδάκη….

 67. Δύο πρόσωπα… Που ανήκουν στην ίδια παράταξη,,.. Και για τα μάτια του κόσμου…το ένα λέγεται Σύριζα και το άλλο ΝΔ.. Ο ένας συνεχίζει τις υπογραφές που εβαλε ο άλλος ανθέλληνας (τσιπρας υπογράφει Μητσοτάκης εκτελεί.) και τώρα θα αλλάξουν οι ρολόι έτσι για να σπάσει. ι η ρουτίνα.. Ο τσιπρας που υα βγει θα εκτελέσει τις υπογραφες του Μητσοτάκη στα ξεπούληματα… Για τα πρόβατα οι διαχωρισμοί και οι ονομασίες κομμάτων..πασοκ,νδ, τσύριζα,.. . ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ..στην Ελλάδα, για το Αιγαίο, την οικονομία, τα πάντα ποιος ειναι ξέρετε!!! ?? Και έρχονται εκλογές.. Που θα πάνε τα πρόβατα… Να ψηφίσουν… Για αλλαγή… Δεν θα ανεβει κάνεις… Αν δεν είναι ανθέλληνας έμπιστος…. Στις »… Διεθνείς. ». Χαχα σχέσεις μεταξύ τους.γερμανικές συμφωνίες και Αμερική .δεν υπάρχει ιδεολογία, πατριωτισμός στην πολιτική… Βλακες… ΠΡΌΒΑΤΑ.. ΚΥΡΙΑΡΧΟΎΝ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ . …

 68. Προς miranta.. Χαίρομαι που το λες μόνη σου ότι αρχίζουν εργασίες η ΤΕΡΝΑ

  .. Εφόσον έχεις μάθει αυτό.. Προτείνω να μάθεις και τα υπόλοιπα
  , ακριβώς 40 ημέρες πριν από πυρκαγιές στην Εύβοια, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ με μέλος αδελφής του Μητσοτάκη ) εξέδωσε απόφαση (υπ΄ αριθμόν 504/2021) , με την οποία χορηγούσε άδεια παραγωγής αιολικών πάρκων στην Εύβοια!!

  Η απόφαση 504/2021 εκδόθηκε στις 24 Ιουνίου 2021. Η εταιρεία που λάμβανε το «πράσινο» φως για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου ανήκει στο ομίλου «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ».

  Στις 15 Ιουλίου 2021, ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης, δήμαρχος Μαντουδίου – , αναφερόταν στην απόφαση της ΡΑΕ.

  Και Στις 21 Ιουλίου 2021 (δηλαδή 13 ημέρες πριν ξεσπάσουν οι πρώτες πυρκαγιές στον χώρο ) το Συμβούλιο της κοινότητας Πηλίου συνεδρίασε, έκρινε ως «απαράδεκτη και επικίνδυνη» την απόφαση της ΡΑΕ για εγκατάσταση αιολικού πάρκου.

 69. Για την ιστορία, η άδεια της ΡΑΕ προς τον όμιλο ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, που ελήφθη στις 24 Ιουνίου 2021, προέβλεπε την εγκατάσταση 16 ανεμογεννητριών, με διάμετρο πτερωτής 90 μέτρα.!!!!!
  αφεντικό,,,στην ΤΕΡΝΑ και αντιπρόεδρος είναι ο πεθερός του Γεραπετρίτη υπουργού Επικρατείας!!
  η συζυγος του Γεραπετρίτη και κληρονόμος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι δικηγόρος στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για τις αποφάσεις

  Ο Γεραπετρίτης εινσι το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη
  Τι δεν καταλαβαίνεις…!!!!

 70. ΄΄΄΄΄΄. Μπορείς να μας πεις ποιος είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων…?

 71. Τα ΜΜΕ που εναγονται στον Μητσοτάκη.. Κσι επιδοτούνται με δις κάθε χρόνο… Ποτέ δεν θα αναφέρουν τίποτα για την – βρώμικη – κυβέρνηση γιατί είναι το αφεντικό τους…Ο Μητσοτάκης… Οποιοσδήποτε πει, αποκαλύψει… Οτιδήποτε κακό… Η θα απολυθεί.. Η τον έφαγε το σκοτάδι, και να ξεχάσει την δημοσιογράφοι για πάντα.. Μπορεί και να φυλακίστει..!!επομενως ακυρώνεται το επάγγελμα των δημοσιογράφων..σκοπός αυτών η προπαγάνδα, (τα εμβόλια καλά, η αμυντική πολιτική άριστη, η οικονομία άριστη,, Υ υγεία άριστη…) η συγκάλυψη σκανδαλων, τα ψεύτικα στατιστικά, οι καλό πληρωμένοι γιατροί απατεώνες με δις(τσιορδας).. Ο πόλεμος μια χαρά,, ,, και… Ο εκφοβισμός, του λαού, με την τρομοκρατία,.. Και ο χλευασμός καθημερινά.. (επιβαλεται αυτό, να το ξέρετε)σε πολίτες,η μη ανεξάρτητους δημοσιογράφους, γιατρούς, δικαστές..για οτιδήποτε αρνητικό.. Εκφερουν στα σχέδια τιυς… Όλη η δικαιοσύνη εξαγορασμενη,.. Όλοι οι γιατροί, όλοι οι δημοσιογράφοι…

 72. Για τον Μητσοτάκη…. Αν βρεις… Όπως επίσης αν βρεις..για το πρόγραμμα του… Όχι απλά παρεξηγήτε η Μιράντα… Μηπως είσαι χρυσαυγιτης????.. Χαχαχα..αλλάξαμε τον όρο δημοσιογράφος, οποίος εκφέρει δημοσιογράφοι αποκαλύψεις ειναι
  Χρυσαυγιτης ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ είναι και ο Χίος και ο τραγκας, κσι ο μπαξεβανης.. Και ολοι οι πολίτες… Άρε κακόμοιρε ο Χίος… Βλακα Μιράντα, δεν ξέρει τίποτα μπροστά σε αυτά που γνωρίζω εκ τω έσω…. Χρειάζονται τόμοι

 73. ΚΑΠΟΙΕς ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ …συμπτωσεις συμβαινουνν….εδω και 10 χρονια!!!υπουργοι..προεδροι δημοκρατιας..πρθωυπουργοοι..αδερφοι πρωθυπουργου..γαμπροι,πεθεροι…..δυστυχως δεν θα τα μαθετε από τον Παπαδακη ευαγγελατο…τα κ@πρ@σκυλα της πουλημενης με δις..ενημερωσης..που επιτελουν το εργο της παρα-πληροφορησης και όχι ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ..δημοσιογραφιας..εππαγγελμα…ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ..ΒΙΑΣΜΩΝ..ΠΩΛΗΣΕΩΝ..ΜΠΙΖΝΩΝ..ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
  Ξεκιναμε το ταξιδι λοιπον…της διαπλοκης της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..με τα μεγαλα κεφαλαια..που ανοιξε τον δρομο στις μπιζνες …απλα οι προεδροι δημοκρατιας..οι διορισμενοι επιλεγμενοι υπουργοι..και μελη ολης αυτης της εγκληματικης οργανωσης μαφιας…είναι ενταλμενοι για ένα σκοπο..ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

 74. Ξεκιναμε πισω στο 2012 .(-κυβερνηση ΝΔ …ΣΑΜΑΡΑ…) η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τοποθετειται.. σύμβουλος στο Συμβούλιο Επικρατείας, !!και ειδικα…τοποθετειται.. στο πέμπτο τμήμα του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου που εχει αμεση σχεση με το περιβάλλον

  Αμεσως μετα ένα χρονο ..το 2013 ανοιγει Τον δρομο ΤΟ συμβουλιο ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ,!!!…. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ στις δασικές περιοχές !!! ( απόφασης ΣΤΕ (1421/2013) Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Επι λεξητο αποσαμσμα από την αποφαση του συμβουλιου
  «υπό την συνδρομή επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος επιτρέπονται, κατ’ εξαίρεση του Συντάγματος ,επεμβάσεις που μεταβάλλουν ή αλλοιώνουν τον δασικό χαρακτήρα μιας περιοχής».!!!
  ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ το 2012..εκδιδεται επισης αποφαση από το Συμβουλίο της Επικρατείας ( η υπαριθμον αποφαση 2499/2012) που επέτρεπε την ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε αναδασωτέες περιοχές.!!!!!
  Στις 24 Ιουνίου 2021 η ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) εξέδωσε την 504/2021 απόφαση με βάση την οποία η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έλαβε άδεια να εγκαταστήσει 16 ανεμογεννήτριες

 75. Πως συνδεεται η βρ@μα Σακεραλοπουλου με την ΤΕΡΝΑ
  Το σπίτι της Σακελλαροπούλου ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΙΣΙΝΑ το έχει κατασκευάσει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. το τετραγωνικο κοστολογειται 3800 ευρω στο μεταξουργειο!!!

  ο υπουργός Γεραπετρίτης πρότεινε το 2019 την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για πρόεδρο της Δημοκρατίας
  ΕΝ ΟΛΙΓΟΙς….ΤΙ εχουμε!
  η σύζυγος του ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ υπουργου επικρατειας.. είναι δικηγόρος στην αρμοδεια ΡΑΕ που εκδιδει αδειες ..(ΚΑΙ έδωσε άδεια για 16 ανεμογεννήτριες στο Μαντούδι Ευβοίας. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ .ο ομιλος ΤΕΡΝΑ στον οποίο είναι αντιπροεδρος.. πατέρας της δικηγόρου της ΡΑΕ!!)και συΖυγος του γεραπετριτη . Και για να παρακαμφθεί το Σύνταγμα είχε εκδοθεί απόφαση του ΣτΕ με εισηγήτρια δικαστίνα ..την ΠΡΟΕΔΡΟ δημοκρατιας ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ η οποία αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα από τον ίδιο κατασκευαστικό όμιλο. Και στην συνέχεια αυτή η ίδια … έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από πρόταση του ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ
  σας αφιερωνω ενα βιντεο…

  https://www.youtube.com/watch?v=2igfZB3YFU8

 76. Να ζει την ζωη που δικαιουται,αποκτα το δικαιωμα να περιφρονει τους νομους΄΄΄
  Nelson Mandela

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ