Οι τηλε(κατα)δίκες, οι «αποδιοπομπαίοι» τράγοι και το «ξέπλυμα-ξεθώριασμα» όλων των τελευταίων σκανδάλων δεν μας βγάζουν από τη σαπίλα

112
6533

Οι τηλε(κατα)δίκες, οι «αποδιοπομπαίοι» τράγοι και το «ξέπλυμα-ξεθώριασμα» όλων των τελευταίων σκανδάλων δεν μας βγάζουν από τη σαπίλα

Σε μια χώρα και σε μια παγκόσμια κοινότητα γενικότερα, που οι παρακολουθήσεις είναι στα φόρτε τους με την τελευταία λέξη της («κακόβουλης») τεχνολογίας, είναι πολύ εύκολο ανά πάσα ώρα να αλλάξεις την ατζέντα και να βάλεις όσους «σκελετούς» θέλεις στο ντουλάπι (για να μην ξεχνιόμαστε το ‘χαμε πει-γράψει σε ανύποπτο χρόνο, θεωρώντας παραπάνω από βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα γινόταν).

Κάπως έτσι η περιβόητη λίστα του παιδοβιαστή-προαγωγού Μίχου έμεινε στα δέκα ονόματα- «μαρίδες΄, χωρίς ποτέ να μαθευτούν τα τρανταχτά ονόματα (πολιτικών κ.α.) Και φυσικά η τέλεια «σύμπτωση», την ώρα που η Ελλάδα είχε γίνει βούκινο στον διεθνή τύπο (όπου δεν υπάρχει λίστα Πέτσα και σία) για τις απίστευτες αποκαλύψεις* στο θέμα των παρακολουθήσεων από την κυβέρνηση και τον «ωτακουστή Πρωθυπουργό της», αυτές πέρασαν εντελώς ξαφνικά στη σκιά της κιβωτού…( άσχετα αν «όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω θα τον βρεις… βλέπε τηλεοπτικό διάγγελμα Μητσοτάκη για στήριξη της #ΚΙΒΩΤΟΥ του κόσμου)

*«Βήμα της Κυριακής» (Δεξιά εφημερίδα-κουμπάρου Ντόρας): Ο Πιερρακάκης έδωσε άδεια στην intellexa για το λογισμικό παρακολούθησης Predator ! Η αγορά κόστισε 7 εκατομμύρια, κι αγοράστηκε λίγο καιρό μετά την νίκη της ΝΔ στις εκλογές (Μάλλον έτσι εννοούν τη «ψηφιακή διακυβέρνηση»).

Το Predator αγοράστηκε 7εκατ. € το 2019. Και οι 10 επισυνδέσεις κοστίζουν 150.000€/μήνα. Αν μέχρι στιγμής έχουν βγει 70 ονόματα κ αναμένονται άλλα 100+- κάντε τα μαθηματικά.Ποιος «ιδιώτης» θα διέθετε αυτά τα θηριώδη ποσά για να παρακολουθεί το πολιτικό περιβάλλον και επίδοξους δελφίνους; Δηλαδή για 10 επισυνδέσεις τον χρόνο χρειάζονται 1.800.000 € εδώ μιλάμε για 170-180 παρακολουθήσεις πολιτικών, δημοσιογράφων κ.α. Μόνο μια «ισχυρή διακυβέρνηση» μπορεί να διαθέσει αυτά τα ποσά…

Έχει ένα πολύ ωραίο κείμενο ο γνωστός σε όλους μας «Πιτσιρίκος» pitsirikos.net για το θέμα των ημερών την παιδική κακοποίηση και την ιδρυματοποίηση γενικά (μην ξεχνάμε άλλωστε τα πρόσφατα σκάνδαλα με τα γηροκομεία και το πιο πρόσφατο κραυγαλέο την 45χρονη από τη Ρόδο που έπνιξε 4 ηλικιωμένους επειδή δεν την άφηναν να κοιμηθεί… (και μην πει κάποιος ότι η συγκεκριμένη ήταν για ψυχίατρο γιατί στην εποχή που ζούμε δεν ξέρουμε πόσοι πραγματικά είναι ή θα έπρεπε να είναι κανονικά για εκεί…)

Κι όλα αυτά γιατί πρώτα απ’όλα έχουμε γίνει απάνθρωποι εμείς οι ίδιοι «αποθηκεύοντας» τα παιδιά ή τους γονείς μας, για να κάνουμε τάχα τη ζωάρα μας (έλα όμως που κύκλος είναι και γυρίζει) και μετά ζητάμε ευθύνες από τους άλλους…

Για το θέμα των ημερών η αρμόδια υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου διαβεβαίωνε μάλιστα (σε όλους τους τόνους και με όλες τις ματιές…) ότι «είχε συγκροτήσει μεικτά κλιμάκια που κάνανε μυστικούς ελέγχους και είχαν πάει σε όλες τις Περιφέρειες για να ελέγξουν δομές ανηλίκων». Βέβαια, τώρα που πέρασε η διοίκηση της μη κυβερνητικής οργάνωσης στην κυβέρνηση (σε «κολλητούς»-κομματάρχες δηλ. που διορίστηκαν αμέσως στο νέο ΔΣ ποιος τους πιάνει με τη διαχείριση όλων αυτών των ιδιωτικών δωρεών-μαμούθ…)

Οι τηλε(κατα)δίκες των σούπερ «προπαγανδιστικών», οι «αποδιοπομπαίοι» τράγοι και το «ξέπλυμα-ξεθώριασμα «όλων των άλλων τελευταίων σκανδάλων δεν μας βγάζουν από τη σαπίλα στην οποία δυστυχώς, θέλουμε δεν θέλουμε, βρισκόμαστε ως κοινωνία και σύγχρονος (που θέλει να ονομάζεται μάλιστα και ¨πολιτισμένος») κόσμος. Στο μόνο που θα διαφωνήσουμε κάπως είναι στην επισήμανση ότι «όταν είναι σάπια κάποια μήλα δεν πετάς όλο το καφάσι, αλλά τα ξεδιαλέγεις». Το θέμα είναι ότι η σαπίλα προχωρά ολοένα και περισσότερο παντού και σε λίγο θα ΄ξεδιαλέγουμε΄ μόνο μερικά καλά μήλα και όλα τα υπόλοιπα θα είναι για τη χωματερή…

Κιβωτός του Κόσμου (κάποιες σκέψεις – «Πιτσιρίκος»)

«Διαβάζοντας τις καταγγελίες κάποιων ανθρώπων για τις συνθήκες διαβίωσης στην “Κιβωτό του Κόσμου” και τις κατάρες των χρηστών στα social media να πέφτουν βροχή -για ανθρώπους που μέχρι χτες αποθέωναν-, θα ήθελα να γράψω μερικές ψύχραιμες -θέλω να πιστεύω- σκέψεις.

Κατ’ αρχάς, κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να είναι σε δομή παιδικής προστασίας, είτε αυτή είναι δημόσια, ιδιωτική σε ΜΚΟ (είδαμε τι έγινε με το μεταναστευτικό με εμπλοκή ακόμα και σε κατασκοπευτικά παιχνίδια) κλπ. Τα ορφανά παιδιά -ή τα παιδιά με γονείς που δεν μπορούν να τα φροντίσουν- θα έπρεπε να είναι σε ανάδοχες οικογένειες. Με την επίβλεψη, βέβαια, κοινωνικών λειτουργών.

Από την άλλη, αν δεν υπάρχουν ανάδοχες οικογένειες για όλα τα παιδιά, είναι προτιμότερο τα παιδιά να είσαι σε κάποια δομή παιδικής προστασίας από το να βρίσκονται στον δρόμο. Αλλά αυτή η δομή να είναι κρατική, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν πιο επαρκές προσωπικό και να υπάρχει και ευθύνη. Και θα πρέπει αυτές οι κρατικές δομές να είναι ανοιχτές στην κοινωνία και να ελέγχονται από την κοινωνία.

Διαφωνώ με την ανθρωποφαγία σε βάρος του πατέρα Αντώνιου και των συνεργατών του. Ας γίνει η αστυνομική έρευνα, ας αποδοθούν ευθύνες -αν υπάρχουν- από την Δικαιοσύνη, και ας σταματήσει η ανθρωποφαγία. Αν ένα ή δυο μήλα είναι σάπια, δεν πετάς όλο το καφάσι. Ο πατέρας Αντώνιος έκανε αυτό που μπορούσε να κάνει· εκτός αν αποδειχθεί το αντίθετο. Τέλος πάντων, έκανε κάτι. Διαβάζω πως αυτό του το αναγνωρίζουν και τα παιδιά εκείνα που σήμερα κάνουν τις καταγγελίες. Κάποια παιδιά πήγαν στο σχολείο και έμαθαν γράμματα -εξαιτίας του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού του Κόσμου-, αντί να ζητιανεύουν στους δρόμους. Καλό είναι να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Η φιλανθρωπία υπάρχει αιώνες τώρα και δεν έλυσε τα προβλήματα -δεν πιστεύω στη φιλανθρωπία- αλλά, όταν έχεις μπροστά σου έναν άνθρωπο που πεθαίνει της πείνας, καλό είναι να τον ταΐσεις, και να αφήσεις για λίγο την ιδεολογία σου στην άκρη.

Πριν από μερικά χρόνια, ήμουν εθελοντής για κάποια χρόνια σε μια δομή για παιδιά. Ορφανά και εγκαταλελειμμένα παιδιά και με πολλά σωματικά προβλήματα. Αν δεν έχεις ζήσει μια τέτοια κατάσταση, δεν ξέρεις πώς είναι. Εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που στην ομάδα που κάναμε με τα παιδιά, καθισμένοι σε κύκλο -παιδιά και μεγάλοι, και βέβαια και με κυρίες που είναι κοινωνικοί λειτουργοί-, ζητήσαμε από τα παιδιά να μας πουν τι θυμούνται από τη ζωή τους πριν έρθουν στο ίδρυμα. Δεν θα σας πω τι είπαν αλλά θα σας πω πως, ενώ τα παιδιά μιλούσαν, εγώ κοιτούσα το παράθυρο και σκεφτόμουν να πηδήσω από το παράθυρο, να φύγω και να μην επιστρέψω ποτέ. Πιστέψτε με, οι περισσότεροι θα σκεφτόσασταν το ίδιο. Δεν είναι θέμα προσωπικής δειλίας ή ευαισθησίας, απλά δεν το αντέχεις. Δεν ήταν τόσο οι τρομακτικές και απάνθρωπες ιστορίες που έλεγαν από τη ζωή με τις “οικογένειές” τους αλλά το ότι τα δεκάχρονα παιδιά τα έλεγαν όλα αυτά, χωρίς κανένα δραματικό τόνο. Σαν να είναι φυσιολογικό, ας πούμε, να είσαι ένα παιδί που δεν μπορεί να περπατήσει, να σέρνεσαι στο πάτωμα και να σε σαπίζει διαρκώς στο ξύλο ο πατέρας σου ή η μάνα σου με κλωτσιές.

Μια άλλη μέρα, ένα κοριτσάκι ήταν πολύ χαρούμενο -ενθουσιασμένο θα έλεγα- γιατί μίλησε στο τηλέφωνο με τη μητέρα της -μετά από χρόνια- και η μητέρα της της είπε πως θα την πάρει στο σπίτι. “Αχ, τι ωραία” θα σκεφτεί κάποιος· κι εγώ αυτό σκέφτηκα, όταν το είπε. Όχι. Η μητέρα της -μια γυναίκα με πάρα πολλά προβλήματα και με ανάγκη για βοήθεια και η ίδια- ήθελε απλά να παίρνει το επίδομα για το ανάπηρο παιδί. Οι “οικογένειες” αυτών των παιδιών είναι ακατάλληλες για τα παιδιά. Σκληρό αλλά ξέρουμε όλοι μας πως έτσι είναι. Το βλέπουμε γύρω μας.

Σε μια άλλη περίπτωση, ξέραμε όλοι πως δυο ορφανά κορίτσια που είχαν έρθει από μια άλλη δομή, είχαν βιαστεί σε αυτή την άλλη δομή. Δεν συνεχίζω, αυτές οι ιστορίες δεν έχουν τέλος.

Θα πρέπει κάποτε να σκεφτούμε πως είμαστε τυχεροί -όσοι από εμάς είχαμε την τύχη- που είχαμε γονείς που μας μεγάλωσαν με αγάπη και έκαναν ό,τι μπορούσαν για εμάς. Όσο ήξεραν, όσο μπορούσαν. Είμαστε τυχεροί να έχουμε γονείς που δεν μας πήδησαν, δεν μας εξέδωσαν, δεν μας πλάκωναν στις μπουνιές, δεν μας έκαναν ζητιάνους. Δεν έχουν όλα τα παιδιά αυτή την τύχη. Το διαπιστώνουμε καθημερινά. Ας δείξουμε λοιπόν ευγνωμοσύνη στους γονείς μας, αντί να είμαστε γκρινιάρηδες, άπληστοι και αχάριστοι.

Ζούμε σε μια εποχή που σκέφτεσαι αν πρέπει να βοηθήσεις κάποιον, γιατί μπορείς να βρεις τον μπελά σου. Σε μια εποχή που μπορεί να σταματήσεις να βοηθήσεις κάποιον σε ατύχημα με το αυτοκίνητο, και να βρεθείς κατηγορούμενος για το ατύχημα.

Ζούμε σε μια εποχή που δεν τολμάς να κοιτάξεις ένα παιδάκι ή να χαϊδέψεις τα μαλλιά του, γιατί μπορεί να βρεθείς κατηγορούμενος. Για την ακρίβεια, ζούμε σε μια εποχή που δεν τολμάς να κοιτάξεις στα μάτια κάποιον, γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί.

Κι έτσι φτάσαμε στο σημείο να δολοφονούνται άνθρωποι μπροστά στα μάτια μας στο κέντρο της Αθήνας και εμείς να τραβάμε βίντεο με το κινητό, χωρίς να κάνουμε κάποια κίνηση για να το σταματήσουμε. Αλλά μετά στα social media είμαστε αδέκαστοι.

Μπορούμε να είμαστε όσο φοβισμένοι και καχύποπτοι θέλουμε, αλλά σε όλων των ανθρώπων τη ζωή υπάρχουν στιγμές που χρειάζονται βοήθεια. Όπως μου είχε πει εκείνη η φοβερή νοσοκόμα στο νοσοκομείο μετά από μια εγχείρηση -που δεν είχα και μεγάλα κέφια και δεν ήθελα να με πλύνει- “έλα, σήμερα έχεις ανάγκη εσύ, αύριο θα έχω ανάγκη εγώ”. Έτσι είναι.

Ζούμε σε μια εποχή που μπορεί ένας άνθρωπος να κατηγορήσει έναν άλλον για το οτιδήποτε -σε μια τηλεοπτική εκπομπή ή στο Διαδίκτυο- , και αμέσως θα βρεθούν εκατομμύρια άνθρωποι να υιοθετήσουν την οποιαδήποτε κατηγορία, να πετάνε κατάρες και να ζητούν την εξαφάνισή του, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του και χωρίς να έχει δικαστεί.

Ξέρουμε πως υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που καταδικάστηκαν σε θανατική ποινή, εκτελέστηκαν και μετά αποδείχτηκε πως ήταν αθώοι. Αλλά ήταν κάπως αργά. Αργά και για συγγνώμες. Επίσης, πολλοί άνθρωποι αυτοκτόνησαν επειδή δεν άντεξαν την κοινωνική διαπόμπευση.

Ας σταματήσουμε την ανθρωποφαγία και ας επιδείξουμε ψυχραιμία.

Οι κατάρες δεν θα βοηθήσουν κανένα παιδί, κανέναν άνθρωπο.

Δεν είναι όλα θέμα προσωπικής μας προβολής και πώς θα φανούμε αδέκαστοι και ηθικοί, ώστε να πάρουμε πολλά like στα social media.

Ας αφήσουμε τις υποθέσεις για τις οποίες δεν γνωρίζουμε και πολλά πράγματα στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Αν δεν εμπιστευόμαστε τις αρμόδιες υπηρεσίες, ας τις αλλάξουμε.

(Υπάρχει ένα εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ, το “The Hunt” του Τόμας Βίντερμπεργκ με τον Μαντς Μίκελσεν, το οποίο μου έρχεται πάντα στο μυαλό, όταν διαβάζω κατηγορίες για κακοποίηση σε βάρος κάποιου παιδιού ή κάποιου ενήλικα. Δείτε αυτήν την δανέζικη ταινία, αν δεν την έχετε δει. Δείτε πώς είναι να είναι κάποιος αθώος και να θεωρείται ένοχος -επειδή “τα παιδιά δεν λένε ψέματα”- αλλά δείτε και την ευκολία με την οποία βιάζονται να τον καταδικάσουν οι πάντες· ακόμα και οι φίλοι του. Σχεδόν όλοι θέλουν να είναι με τη μεριά των πολλών αλλά αυτή δεν είναι πάντοτε η σωστή πλευρά. Το δίκαιο δεν είναι πάντα η γνώμη των πολλών. Επίσης, τα παιδιά -όπως και οι μεγάλοι- δεν λένε πάντα την αλήθεια. Και τα παιδιά και οι μεγάλοι λένε και ψέματα. Ιδιαίτερα, σε μια εποχή που είναι πολύ δημοφιλές να υποδύεσαι το θύμα. Πουλάει η θυματοποίηση και το έχει περιγράψει υπέροχα ο Πασκάλ Μπρυκνέρ στο βιβλίο του, “Ο πειρασμός της αθωότητας”. Ας αντισταθούμε στον πειρασμό της αθωότητας και ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας.)»

Διονύσης Μακρής Δημοσιογράφος-Εκδότης (35χρόνια στο εκκλησιαστικό ρεπορτάζ):

Από τη μια άλλαξαν την ατζέντα με το σκάνδαλο των υποκλοπών από την άλλη στο «πιτς φυτίλι» άρπαξαν με κολλητούς τους την διοίκηση του Ιδρύματος, με όλες τις δωρεές…

112 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Όλα αυτά τα ανακαλύπτουμε τα λέμε τα διαδίδουμε,προσθέτοντας ότι θελουμε,λέμε τη δικιά μας ιστορία ,βρίζουμε όποιον θελουμε,πετάμε λασπη όπου θελουμε γιατί;Επειδή έχουμε την πολυτέλεια την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Όσο και μα βγάζετε σπυριά κάποιοι ακούγοντας αυτή τη μαγική λέξη,θα συνεχίσουμε μα έχουμε και πι μισάνθρωποι θα παραμένουν στα σεντούκια τους.Αν είχαμε χούντα όλα θα ήταν τέλεια γιατί απλά δεν θα μας τα έλεγε κανένας ούτε εμείς θα μπορούσαμε να λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

 2. Δεν κάνανε ρεπορτάζ τόσα χρόνια για την Κιβωτό. Η ανθρωποφαγία πουλάει. Όλα αυτά τα χρόνια παρουσιαζόταν ο Αντώνιος ως πρότυπο χωρίς να ενδιαφέρει το πραγματικό ρεπορτάζ.

 3. Εννοείται ότι υπάρχουν σκάνδαλα στο τσεπακι για την ώρα ανάγκης! Εδώ παρακολουθούνταν μεταξύ τους,δε θα ήξεραν τί συμβαίνει με ένα παπαδάκο; Μόλις ζοριστηκαν και αφού πλέον υπήρχαν και καταθέσεις κοντά 30 εκατομμύρια ευρώ, σιγά μην άφηναν στον παπά τα λεφτά… Όμως τα παιδιά την πληρώνουν πάλι.

  • Παιδιά εντάξει λήξη συναγερμού για την εξαφάνιση παπά και παπαδιάς. Εμφανίστηκαν, στις τράπεζες βέβαια που πήγαν και άδειασαν τις θυρίδες. Αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι είναι καλά

   • Καλά ρε οι ορκωτοί μέσα σε μια μέρα βρήκανε και δώσανε τόσα στοιχεία? Μιλάμε για ρεκόρ γκίνεθ

    Οι δωρεές δεκάδων εκατομμυρίων σε πέντε χρόνια δεν είναι πολλές για τις ανάγκες της Κιβωτού , τόσο τις μόνιμες όσο και τις έκτακτες. Πρέπει να βρεθούν περιουσιακά στοιχεία για τα παραπάνω πρόσωπα για να μιλήσουμε περαιτέρω για διαφθορά. Αλλά δεν θα βρεθεί ούτε σέντσι.
    Γιατί τόσο μίσος;
    Ο πατέρας Αντώνιος και η Εκκλησία ολόκληρη βρίσκεται υπό διωγμό.
    Διότι κάποιοι ,άλλης θρησκείας, και πίσω από αυτούς πολιτικά πρόσωπα, έχουν εξαπολύσει διωγμό. Τα καλά που είδαμε με πατέρα Δημήτριο των αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού από γνωστό πολιτικό , τέτοια και χειρότερα θέλουν να κάνουν και στον πατέρα Αντώνιο.
    Στο πρόσωπο του πατρός Αντωνίου συνεχίζεται ,φανερά πια ο διωγμός κατά της ορθοδόξου Εκκλησίας, ο οποίος ξεκίνησε με το κλείσιμο των Εκκλησιών για μεγάλο χρονικό διάστημα και ειδικά την Ανάσταση.
    Στα χρόνια που έρχονται οι άγιοι θα αγιαστούν κι άλλο και οι εχθροί της Εκκλησίας θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

    • Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω.
     Αν ο παπάς είχε τη φωλιά του λερωμένη, γιατί δεν φρόντισε να τα έχει καλά με τον αρχιεπίσκοπο και την κυβέρνηση;
     Τώρα θα είχαν όλα κουκουλωθεί.

 4. Προτείνω η έρευνα για την Κιβωτό να ανατεθεί στον Άνθιμο, που έχει εμπειρία από το Παπάφειο.

 5. «Η υπεράσπιση των δικών μας εργασιακών δικαιωμάτων έρχεται σε δεύτερη μοίρα, ο αγώνας που κάνουμε είναι για να μην χαθεί το δικαίωμα του λαού στη δωρεάν και δημόσια περίθαλψη», λέει στο tvxs.gr η γιατρός Δέσποινα Τοσονίδου, μεταφέροντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΕΙΝΑΠ για επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες ως απάντηση στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που καταργεί την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των νοσοκομειακών γιατρών.

  «Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει τους γιατρούς του ΕΣΥ σε κυνηγούς πελατών», προσθέτει η γιατρός. Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο προβλέπει δυνατότητα άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος σε γιατρούς του Δημοσίου και κάλυψη κενών του ΕΣΥ από ιδιώτες.

 6. https://www.kathimerini.gr/society/562153213/dynatotites-epanodoy-stin-ergasia-dinei-apofasi-toy-ste-se-anemvoliastoys-ygeionomikoys/
  Αντισυνταγματική η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό.
  Τι σφαλιάρα ,ούτε που το άγγιξαν τα γνωστά τσουτσέκια.
  35.000 ψυχές εν τάφω και άλλες τόσες απ το οικονομικό λοκντάουν..
  Τι πόνος σήμερα οι απανταχού φούρνοι…
  Τι πόνος ,πάω να σβήσω τον φούρνο μικροκυμάτων ,θα την κάψω την σπανακόπιτα.

 7. Ανθρωποφαγία διασυρμός διαπόμπευση. Γι’αυτό στο επίμαχο άρθρο μου Γιάννη για τα ιδρύματα έγραψα δεν θα ασχοληθώ με την κιβωτό αφού ασχολείται η δικαιοσύνη αν όσα λέγονται αληθεύουν μένει να αποδειχθούν με αποδείξεις και όχι με απλές ενδείξεις μαρτύρων ή ψευδομαρτύρων. Ωστόσο τα βοθροκαναλα είναι να μην βρουν αφορμή για μήνες κατασπάραξαν την πισπιριγκου μέχρι που ο Κούγιας άρχισε τις αγωγές αθώα η ενοχή η δικαιοσύνη θα το αποδείξει. Όμως σε όλες τις περιπτώσεις προδικάζουν και προκαταδικαζουν για να κάνουν υψηλή ακροαματικότητα. Κανιβαλισμός ακόμα και σε άτομα που κάποτε τα φόρτωναν βραβεία και επαίνους. οχι πως τα ιδρύματα είναι αθώα όλα τα ίδια σχεδόν κάνουν ίδιες τιμωρίες ίδιες κακοποιήσεις απο κάποια ανθρωπομορφα τέρατα με ψυχολογικά ή απωθημένα. όσο για τις υιοθεσίες όσοι άτυχοι τις ζήσαμε και πέσαμε σε κακούς κηδεμόνες ξύλο ύβρεις και ταπεινωτικές τιμωρίες αυτή είναι αλήθεια και ας πονάει δυστυχώς .

 8. Τι ψάχνετε;Υπάρχει φυλακισμένος και εγκληματική οργάνωση που βρίσκονται στη φυλακή και 2,5 του κόσμου τους ψηφίζει.Τι μέλλον υπάρχει έτσι;Τι περιμένουν οι άνθρωποι αυτοί ;Να βγει στη Βουλή να τους δείρει;Να γυρνάνε στους δρόμους να σέρνουν κόσμο;Έχετε καταλάβει τι κάνετε;Έχετε μια πρόταση θετική ;Ένα στόχο;Ένα όραμα;Τόσο πολύ τι μισητέ τη χώρα και την κοινωνία μας;Τέλος ένα μπράβο στους μαϊμού αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ που σιγοντάρουν τους φασιστες απλά περιμένοντας να κερδίσουν κανένα ψηφαλακι.

 9. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ. ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗς ΣΥΓΚΑΛΕΙΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…

 10. Κάτι για τα εγκλήματα όλων των ειδών που βγαίνουν στη φόρα.Να το πάρουν χαμπάρι οι εγκληματίες.Όλα στο
  φως.Με αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει κουκούλωμα .Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε τόσα εγκλήματα.Πάντα είχαμε αλλά πολλοί τα σκέπαζαν έχοντας ισχυρούς προστάτες.Να τα λέμε όλα.

  • Πάρτυ εκατομμυρίων για τους ημέτερους. Η κυβέρνηση τσιμουδια. Βγάζει από το τσεπακι άσχετα για να παροδηγει την κοινή γνώμη. Όμως υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι.

  • Το παρατράγουδο που ψηφίσατε για πρωθυπουργό πήρε σβάρνα τα μεσημεριανάδικα στο φυσικό του περιβάλλον δηλ.. Για κανά ντιμπείτ ούτε λόγος..

   • Αν δεν το ξερεις και στο εξωτερικο συμβαινει αυτο. Πρωθυπουργοι βγαινουν σε lifestyle εκπομπες κι υπαρχει ουσιαστικος λογος γι αυτο. Εσεις οι υβριστες χωρις προτασεις κοιμαστε και ξυπνατε με τις κινησεις του Μητσοτακη. Πως θα τον βρισετε για καθε του κινηση για καθε του ανασα. Ποση αρρωστια. Επισης κουνηστε το κεφαλι σας. Αν καποιοι υπουργοι κυβερνησης κι αντιπολιτευσης εκθειαζαν την Κιβωτο καποτε ΔΕΝ σημαινει οτι ΗΞΕΡΑΝ τι συμβαινει. Τωρα εδρασαν ταχυτατα αλλαζοντας Διοικηση και πλαισιο. Ακομη, αν ηταν μπλεγμενοι (το τονιζω για τα πιο αρρωστα μυαλα του φορουμ) δε θα το αφηναν να αποκαλυφθει ποτε. ΕΛΕΟΣ

    • Το θέμα είναι ότι αποκαλείτε άρρωστα μυαλά και τους εκφραζοντες

     διαφορετική άποψη απ το ίδιο μας το κόμμα.
     Ένα απίστευτο κρεσέντο ταγμάτων εφόδου από 3-4 άτομα που άνετα θα προσλαμβάνονταν απ τον Κιμ Γιουν..δεν μπορεί κάποιος να πει κάτι για τον μονάρχη και πέφτετε σαν λυσσασμένα σκυλιά να τον φιμώσετε πετώντας τη μια μαλακία μετά την άλλη.
     Όχι κύριε υπάρχουν στην παράταξη στελέχη και οπαδοί που διαφωνούν σε κάποια θέματα πολιτικής εξουσίας.
     Όπως ο Τζαβάρας, μιλώντας με πολλούς εδώ στην Κω διαφωνούσαν, διαφωνούν και θα διαφωνούν σ’ αυτήν την έπαρση,την αλαζονεία και την φιλοσοφία μόνο ‘ ο Κούλης τα κάνει σωστά ‘.
     Είστε γλοιώδης , αντιπαθείς και τάγματα εφόδου χειρότεροι και από χουντικούς ταγματασφαλίτες.
     Μια σειρά από στελέχη δεν συμφωνούν με την πολιτική του Μητσοτάκη,πολλά,δεν μπορείς να τους αποκαλείς φασίστες και Χ.Α, γιατί είστε χειρότεροι απ αυτούς.

    • Δεν ήταν συνέντευξη,ήταν ενας θεατρικός μονόλογος ατάλαντου θεατρίνου,ενας φόρος τιμής στον εαυτό του .Ήρθε,είπε,χασκογέλασε,αυτοεξυμνήθηκε χωρις αντίλογο και έφυγε.Ολα αυτά μπροστά σε εναν ελληνικό λαό που υπέφερε απο τις επιλογές και το «κουλ» του.

    • Ο Τζαβάρας παραιτήθηκε απ την Επιτροπη Κακοθεσμίας και Αδιαφάνειας

     για να μην προκαλέσει ρήξη στο κόμμα.
     Για προσωπικούς λόγους λέει η επίσημη ανακοίνωση του Μονάρχη,αλλά πόσες φορές κατηγόρησε την Κυβέρνηση ο συγκεκριμένος βουλευτής? Είχε άδικοΠόσο συνταγματολόγοι είπαν ότι ήταν εκτροπή του πολιτεύματος οι παρακολουθήσεις.Ποτέ δεν μ άρεσε ο Βαξεβάνης,αλλά γιατί δεν τον κάλεσε ο Εισαγγελέας?Για τον ίδιο λόγο που δεν κάλεσε όσους έλεγαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού…

    • κάνετε τα στραβά μάτια σε ό,τι κι αν κάνει ο Μητσοτάκης, γιατί αντιπαθείτε (μισειτε μάλλον) τον αντίπαλο.
     Δηλαδή έχετε φτάσει στο σημείο να λέτε λίγο πολύ ότι κι όλα τα ξένα ΜΜΕ, ιδρύματα, δημοσιογραφικές ενώσεις, που τα γράφουν αυτά… είναι λίγο πολύ συριζαϊκά, και θέλουν το κακό της χώρας! Και δεν τα γράφουν βέβαια πλεον μόνο «οι εφημερίδες του» και «οι δημοσιογράφοι» του, αλλά και πολλά άλλα ελληνικά ΜΜΕ και δημοσιογράφοι πλέον, που δεν ήταν και ούτε είναι τα φιλικά σε αυτόν

 11. Το ανατριχιαστικό δεν είναι ότι είχαν από τον Αύγουστο τις καταγγελίες για την Κιβωτό, αλλά ότι αποφάσισαν μόλις πριν λίγες μέρες να τις βγάλουν εσπευσμένα στη δημοσιότητα για να στρέψουν μακριά από τις υποκλοπές την προσοχή της κοινής γνώμης. Και δεν τα αποκαλύπτει αυτά η Αυγή ούτε το Ντοκουμέντο, αλλά τα ΝΕΑ χθες και το ΒΗΜΑ σήμερα. Αδίστακτη, επικίνδυνη συμμορία.

  • Ολοσωστο. Δυστυχώς πλέον και πέρα από κόμματα είναι μια πραγματικότητα που θίγει όλους τους Έλληνες όπου γης. Παρακράτος με τη βούλα.

 12. Οικονόμου για δημοσίευμα Documento: «Μύθοι και κατασκοπικές νουβέλες»

  Αφορμή για την δήλωση του κυρίου Οικονόμου, αποτέλεσε το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που παρουσιάζει νέα λίστα με «στόχους παρακολουθήσεων», υποστηρίζοντας ότι ανάμεσά τους ήταν υπουργοί της κυβέρνησης της ΝΔ και στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και άλλοι αξιωματούχοι.
  Με βάση αυτό το δημοσίευμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατηγορώντας την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό για «συνταγματική εκτροπή»
  Γιάννης Οικονόμου
  «Η πολιτική αντιπαράθεση, σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία, γίνεται επί στοιχείων και γεγονότων. Συνταγματική και δημοκρατική εκτροπή είναι το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής ανωμαλίας, υιοθετώντας πλήρως, αναπόδεικτους ισχυρισμούς επιλογή που συνιστά τον τραμπισμό αλά γκρέκα. Όσο για τον κ. Βαξεβάνη φαίνεται ότι ζήλεψε τη δόξα του Αισώπου(αχαχαχαχαχα) και συνεχίζει τη δημοσίευση, σε συνέχειες, των δικών του μύθων.

 13. Η εγκυρότητα των δημοσκοπησεων....για τα πρόβατα βρε ακόμα και στο πρωτάθλημα ο Μητσοτάκης θα πάρει το κύπελο ...
 14. Προς Μιράντα κσι νεοδημοκρατη είμαι ένα ανθέλληνας, απατεώνας, κλέφτης, παιδοβιαστής, αρπαγας.λωποδυτης.. ..

  Χρυσαυγιτης!!….
  ΣΥΝ τοις άλλης…προδότης,, πούλησα το Αιγαίο. Τα Σκόπια. Την Μακεδονία..
  Αμερικανόφίλος, γερμανοτσολιας, υποστηρικτής των γκει πάρτυ Χ gaypride,υποστηρικτής των λαθρο, εντολοδοχος του σωρρος και της διεθνής συμμορίας παγκόσμιας τάξης της μασωνιας..μέλος της .λέσχης της μασωνικης λέσχης bildeberg….!..ξεχασα,,.. Σε λίγο έχει το κόμμα μου επικοινωνία με την μερκελ την ναζίστρια, , μετα με τον Αμερικανό πρόεδρο για το ξεπούλημα τιυ Αιγαίου και αύριο θα φάω κανταΐφι με τον ερντογαν……ελα βρισε που είμαι χρυσαυγιτης… .

  • Δεν σε βρίζω.Εσείς δέρνετε γυναίκες.Απορώ υπάρχουν γυναίκες που ψηφίζουν το ζωο τον Κασιδιάρη;Αυτόν που χαστούκισε γυναίκα επειδή απλά είχε άλλη γνώμη;Έτσι κάνετε όλοι σπίτια σας;Δέρνετε τις γυναίκες σας;

 15. Πιστεύω στην Μιράντα... Πρέπει να έχει αρχίσει να επιδράσει η 15η δόση του εμβολίου..

  Αποχαύνωση, στέρηση σκέψης, βούλησης, κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, αποχαύνωση, αλλαγή ορμονική σύστασης (σιγά σιγά μεταβάλλεται από άντρα σε γυναικα..) διχασμός προσωπικότητας φυλλου,…

  • προς μια γυναικα που απο οτι βλεπω εχει τα ……. να απανταει ευστοχα σε ολους σας. Οταν δεν εχουμε επιχειρηματα ξεκιναει η λασπη. Ετσι κανουν και στο Αφγανισταν, στο Πακισταν κλπ.
   Συγχαρητηρια σε σενα και τους ομοιους σου σοφους!!!!

   • …..τηγανίζοντας πατάτες,το ίδιο περιεχόμενο λογικής έχει με τα θρεπτικά γεώμυλα

 16. Επειδή κάποιοι βρίζοντας νομίζουν ότι θα ξεχάσουμε τι έχουμε δει.Ένας εγκληματίας φυλακισμένος για εγκληματικη οργάνωση έχει οπαδούς που καμαρώνουν επειδή κτύπησε γυναίκα στη τηλεόραση επειδή δεν συμφωνούσε μαζί του.Καλα κορίτσια υπάρχει κάποια που ψηφίζει τέτοιο τύπο ;Βρίζουν τους πολιτικους από την άλλη και λένε μπράβο στο μίασμα.

 17. ΠΡΟς...,miranta 27 Νοέ 2022 at 19:32:43..ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.,ΚΑΙ

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΡΠΟΔΕΤΕΣ..ΛΑΜΟΓΙΑ ΩΣ …ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ.,…ΤΟΣΟ ΚΑΨΙΜΟ ..ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΣΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ….ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ..ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ..ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…ΤΩΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ.ΑΚΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΕ…ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙΣ Π@ΡΗΞΕ ΜΕ ΤΑ 150 ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΑΚΑ

  • Τι ακριβώς έχουν κάνει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;Μεγάλωσαν τι χώρα ,την έκαναν ισότιμο μέλος της ΕΕ και σεβαστή παγκοσμίως.Οι τελευταίοι προδωτες στη χώρα είναι οι χουντικοί που πούλησαν την Κύπρο και την έκαναν.Το μόνο ευχάριστω είναι που ακόμα και ανώνυμα ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι χρυσαυγητης.Θρασυδηλα άνθρωποιρωπακια.

 18. ΜΙΡΑΝΤΟΥΛΑ...ΤΑ 203 ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ..ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ..ΑΠΟ ΤΝ ΧΑΡΤΗ

  ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ..ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ…..ΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.,.ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΝΕ..δεν ειναι ομως ,ουτε ενας απο τους
  203 …αφου μεταξυ τους οι @ουστηδες…της ΝΔ ψηφιζουν νομο για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΙΑ…εσυ ανηκεις σε αυτους αραγε..ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΛΕΙ PRIDE..ΓΑΙΥΤΟΙ ΣΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗ Ο ..ΚΟΥΝΙΣΤΟς..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ../????εντωμεταξη ας αλλαξουμε θεμα γιατι ποναει τους ΝΔ ,,ΚΑΙ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟ….ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΟΝΑΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΝΔ

  • Αυτό τώρα που λες είναι απάντηση σε τι;Ότι ο Κασιδιάρης κτυπήσει γυναίκες;;Οποίος είναι παιδοβιαστης να μπει στη πιο βαθιά φυλακή ας είναι ότι ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ,ΧΑ ΚΚΕκαι ότι άλλο .Ας είναι Ολυμπιακοί Παναθηναϊκοί ,ΑΕΚ ΠΑΟΚ και ότι άλλο.Τι δεν καταλαβαίνεις;Αν ξέρεις κάποιον στον εισαγγελέα.Τι ακριβώς θέλεις να πεις;Το τι είναι όμως οι φασιστες το είδαμε ζωντανά στη τηλεόραση .Κτυπισε γυναίκα ο αρχηγός σας και μετά κρύφτηκε.Ναι η όχι;Βγήκατε και είπατε Καλα έκανε ναι η όχι;Απευθηνομαι στις γυναίκες και ρωτάω.Τέτοιους άνδρες θέλετε;

  • που ΝΤΑΗΛΙΚΙ επιβαλλετε ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δεν παει κανεις μπροστα. Αντιθετως μας τραβατε πισω στη λασπη, στο βουρκο και την καχυποψια.
   ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ η απλα DOCUMENTO?????????

    • Οι αποδειξεις στον Εισαγγελεα κυριε!!!!!
     ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
     Κατανοητο η οχι ακομη?

    • Ναι συμφωνείς ότι δεν ήταν πεναλτυ και εμποδίζει η κυβέρνηση να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός;Σε τρία χρόνια ΝΔ έχει πάρει 3.Που τον εμπόδισε;Λένε και αυτά τα ΝΕΑ και το Βήμα.Έχουν δίκιο;

 19. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΕ 15 ΑΚΙΝΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΑ..ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ,..ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ..ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ |OFFSHORE οΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ….ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΙΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ..ΑΝΤΙ ΕΡΓΑ/././/ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΟΙ ….ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΥ..ΨΗΦΙΖΕ ΕΕΛΗΝΑ Μ@Λ.. ΕΛΗΝΑ ΝΔ.ΠΑΣΟΚ.ΤΣΙΠΡΑ…ΜΙΑ ΖΩΗ Μ@ΛΛ ΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Μ@ΛΑΚΑΣ

  • Δικός σας είναι ο παπάς ;Τι κτυπιεσαι;Όλοι οι εγκληματίες μέσα.Με αποδείξεις.Σε λίγο πρέπει να μπενουν και οι συκοφάντες και λασπολόγοι ααν εσένα.

 20. ΜΙΡΑΝΤΑ...ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ..ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΞΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟΡΩ

  ΦΤΑΙΕΙ Η ……….ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΣΟΥ…? Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?..ΟΙ 5ΠΛΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ…?
  ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!

  • Ένταξη εμένα απλά με βρίζεις.Εύχομαι να μην δέρνεις τη γυναίκα σου περνοντας παράδειγμα από τον αρχηγό σου.Αυτά σας λένε στο κόμμα σου;Οι γυναίκες είναι αδύνατες να τις βρίζετε και να τις κρυπατε αν δεν λένε πάντα ναι.Αντράκια.

 21. Υπαρχουν εγκληματικες οργανωσεις και στο εξωτερικο? Κι εγω απο δω μεσα εμαθα οτι στην Ελλαδα γινονται ολα…
  Γερμανία: Εξαρθρώθηκε οργάνωση που σχεδίαζε πραξικόπημα – Ήθελαν να απαγάγουν τον υπουργό Υγείας σε ζωντανή μετάδοση

  • Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και.πηγαινε ξανά τις πρώτες τάξεις του Νυχτερινού γυμνασίου,κάνε την χάρη στην πάρτη σου,μήπως και κυριαρχήσει η λογική έναντι στην σύγχυση που σε δέρνει..είσαι ένας μεγάλος βλάκας που προσπαθεί να διασωθεί μέσω σαχλών επιχειρημάτων… σκιαγραφώντας το προφίλ σου.

   • μετα το πτυχιο μου δηλαδη να ξαναπαω πισω. Τελεια.
    Να σε ρωτησω κυριε καθηγητα, η προταση…
    Επειδή άνοιξες βεντέτα με κάποιους λόγω ελλείψεως γνώσης
    ειναι σωστη γραμματικα?

 22. Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και τα φερέφωνα του κάνουν — εσκεμμένα — ένα μεγάλο λάθος και παραπληροφορούν: Κανένας δημοσιογράφος δεν έχει υποχρέωση να καταθέσει «στοιχεία» (αποδείξεις εννοεί!) στον εισαγγελέα. Οι δημοσιογράφοι δημοσιεύουν ΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ. Αφού τα τσεκάρουν κατά δύναμη — δεν χρειάζονται «νόμιμες αποδείξεις.» Διαφορετικά δεν θα δημοσίευαν ποτέ οτιδήποτε.
  Ετσι έγινε με την αποκάλυψη ΟΛΩΝ των μεγάλων σκανδάλων ΔΙΕΘΝΩΣ. Οι δημοσιογράφοι δεν είναι ούτε εισαγγελείς ούτε ανακριτές. Και ούτε τους υποκαθιστούν. Ειδικά όταν οι δικαστικοί λειτουργοί για λόγους — που μάλλον εν προκειμενώ εξυπηρετούν την κυβέρνηση — κάνουν, και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο, ελλιπέστατα τη δουλειά τους.

  • Καθολου καλα και παραπληροφορεις τον κοσμο. Όταν σε φωναξει εισαγγελεας καταθετεις αποδειξεις. Και ναι. Στον εισαγγελεα εισαι υποχρεωμενος να τις δωσεις. Αλιμονο να ελεγε ο καθενας απο μας κατι για τον απεναντι χωρις αποδειξεις. Δε λειτουργει ετσι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κι αν δε θυμασαι το πολιτευμα μας ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Όλοι ειναι ισοι απεναντι στο νομο. Κι αν εισαι και παπας με την αραδα σου θα πας. Μη γραφεις βλακειες.
   Οι δημοσιογραφοι στην τηλεοραση και στο μεσο που δουλευουν εχουν το δημοσιογραφικο απορρητο. Στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Το καταλαβες η να κανω τουμπες????

   • Να σας διευκολύνω λίγο. Η ελληνική νομολογία έχει κατ’ επανάληψη τονίσει ότι η άρνηση του δημοσιογράφου να αποκαλύψει την πηγή των πληροφοριών του συνιστά άσκηση νομίμου δικαιώματος που θεμελιώνεται στο άρθρ. 14 παρ. 1 του Συντάγματος για την ελευθερία του Τύπου και ότι δεν είναι άδικη πράξη η άρνηση μαρτυρίας (μορφή «ψευδούς κατάθεσης», κατ’ άρθρ. 224 παρ. 2 νέου Π.Κ.) του δημοσιογράφου που δεν αποκαλύπτει τις πηγές του σύμφωνα με το άρθρ. 20 Π.Κ. [βλ. Πλημμ. Αθ. 10541/1976 Π.Χ. ΚΣΤ/667, Συμβ. Πλημμ. Αθ. 4092/1999 Ποιν. Χρ. ΜΘ΄/1057 Πλημμ. Ηρ. 60/1999, Π.Χ. Ν.Α. (2001) 1107 Ομοίως το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, όπως και το Ευρ. Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΕΔΑΔ: “Iερό” το δημοσιογραφικό απόρρητο https://lawnet.gr/law-news/diethni/edad-aieroa-to-dimosiografiko-aporrito/
    Ελπίζω να σας βοήθησα και τους δυο..

    • Οποίος και να είσαι παρουσιάζεις αποδείξεις. Ειδικά όταν κατηγορείς κάποιον για κάτι δεν πας να πιεις καφέ στον εισαγγελέα και να του πεις τις θεωριες της έρευνας σου. Αλίμονο. Ο καθένας τότε θα πήγαινε και θα έλεγε έχω κάνει έρευνα και βρήκα αυτά. Ο εισαγγελέας τι θα κάνει; Θα στοιχειοθετήσει κατηγορία επειδή απλά το λες; Ρα συνέλθετε. Έχετε πάει σε εισαγγελέα; Ψάχνουν τα πάντα. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! Δε λειτουργεί αλλιώς η σύσταση για κακούργημα η πλημμέλημα η οτιδήποτε. Τότε πάω κι εγώ και λέω είδα το γείτονα να ασελγεί σε παιδια. Α πολύ ωραία θα μου πει ο εισαγγελέας. Να στοιχειοθετήσουνε κατηγορία αμέσως. Ρε πάτε καλά; Ποσό δύσκολο είναι να βάλετε το νου σε τάξη; Τι παραλογισμός είναι αυτός; Άλλο το δημοσιογραφικό απόρρητο κι άλλο τα στοιχεία που ΟΦΕΙΛΕΙΣ να προσκομίσεις. Τι μπερδεύεστε;;;;

   • Εσύ δεν καταλαβαίνεις, προφανώς τα καλά και συμφέροντα. Κάνε όσες τούμπες θες, αφήνω τα της παραπληροφόρησης για τα φερέφωνα σαν κι εσένα.

    • Η αλήθεια σώζει. Εσυ τσούζεσαι; Αν έχεις μαζεμένες αλήθειες στον εισαγγελέα με τα αποδεικτικά σου. Τι μας κοροϊδεύεις εδώ;

 23. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των γιατρών για να μην διαλυθεί το ΕΣΥ!!! Μητσοτάκη κάθαρμα διαχρονικά.

 24. Αυτοι στην κυβερνηση ειναι κατι ιδεολογικοι και βιολογικοι απογονοι αυτων που ειχαν κανει την επιτηρουμενη ζωνη στη Βορεια Ελλαδα πριν οχι πολλα χρονια. Εκει αρπαζε η δεξιουλα 97% ποσοστο.. Για αυτους μιλαμε οχι για καποιον Κιμ..

 25. Το Θέμα είναι ότι οι ΜΚΟ είναι ανεξέλεγκτες και καλά οι αριστεροί τις αβάνταραν

  Όμως η Κυβέρνηση είπε ότι θα ελεγχθούν όλες, που λειτουργούν σαν κράτη μέσα στο ίδιο το Κράτος. Πόσες ελέγχθηκαν? Ας δούμε ο έλεγχος τι έδειξε.. Εμείς όπως και τα άλλα 4 Νησιά γίναμε βάση για τέτοιες συμμορίες, Κάτι μεταφραστές, αλληλέγγυοι, φιλεύσπλαχνοι δήθεν με ξένα κόλλυβα γύριζαν από Beach Bar σε μπαλκόνια με ψησίματα και πάρτι και το έπαιζαν υπεράνω.
  Που είναι οι αναλυτικοί ισολογισμοί ,ρωτάω τα Μαμούχαλα του φόρουμ.
  Έπρεπε να γίνουν όσα έγιναν για να μάθουμε τις καταθέσεις στους κοινούς λογαριασμούς, τις μετοχές, τα ακίνητα δήθεν δωρεές που αγοράστηκαν με εικονικά τιμολόγια..
  Γι άλλη μία φορά το Κράτος βρίσκεται εκτεθειμένο στην πολιτική του Πασά…γαμάει όλους τους μικρομεσαίους και αφήνει να αλωνίζουν οι ‘ημέτεροι’ .Η ίδια η Βούλτεψη είπε πριν 20 μέρες ότι το ταμείο ανάκαμψης χρηματοδοτεί τα Hot Spot ,αυτός είναι ο προορισμός του Ταμείου Ανάκαμψης??Δεν μας έλεγαν τόσο καιρό ότι τα λεφτά δίνονται για την ανασύσταση των Ευρωπαϊκών Κοινωνιών απ τα προβλήματα που προκάλεσε η Πανδημία?
  Εκεί Μνημόνια μέχρι ν ανατείλει ο Ήλιος από Δυσμάς.

  • Ξέχασες να μας πεις ότι οι ΜΚΟ που κάνουν τις μεγάλες δουλειές δεν είναι Ελληνικές .Επίσης αν πάει να γίνει κανένας έλεγχος πάει το θέμα στην ευρωβουλή ο ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την Ελλάδα.Άσχετο πολλές ΜΚΟ έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο και έδωσαν δύναμη σε πολλούς αδύνατους .Μην τα ισοπεδώνεις.Άορια.Έχεις κάνει ποτέ κάτι εθελοντικά;

   • Πατσαβούρα…βέβαια το θέμα είναι αν υπάρχει.

 26. Tο 95% των Ελλήνων ψηφοφόρων στις επικείμενες εκλογές θα ψηφίσει με γνώμονα να μην βγει ο μισητός του αντίπαλος

  Και οι μεν και οι δε θα ψηφίσουν για να μην βγει αυτός που μισούμε. Δυστυχώς αυτός είναι ο νέος εμφύλιος της Πατρίδας που μας παει κάθε μέρα και πιο κάτω,Φανατισμός,ένταση,πόλωση,Κορεατικού τύπου μίσος και φυσικά την πιο μεγάλη ευθύνη έχει το Κυβερνόν κόμμα.Ποτέ στην ιστορία της χώρας δεν έγινε αυτό με τον διπολισμό των εμβολιασμένων και μη. Με την δήθεν υποχρεωτικότητα’ που έμοιαζε με φιρμάνι,με την απαγόρευση κυκλοφορίας, με τις παρακολουθήσεις.
  Εγώ σαν απλός πολίτης που θέλω να πάω να ψηφίσω σε λίγους μήνες, θέλω να μάθω γιατί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρακολουθείτο για εσχάτη προδοσία…γιατί?? Γιατί η παρακολούθηση σταμάτησε μόλις εξελέγη Πρόεδρος.
  Το ότι παρακολουθείτο είναι μια Πρωθυπουργική δήλωση, δεν χωρά αμφιβολίες, εκτός αν είσαι.. πρόβατο.
  Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά τα ζωντανά που έμελλε να διασωθούν στην εξέλιξη του ζωικού βασιλείου σαν υβρίδια.
  Το μίσος δεν δίνει αισιοδοξία για λύση, για αλλαγή.

  • Ποσό άλλου είσαι;Η κυβέρνηση έκανε αυτά που λες;Τι ακριβώς έκανε που δεν ήταν οδηγία του παγκόσμιου οργανισμού υγείας μου λες;Σοβαρέψου.Έγραψες όλα αυτά να πεις τελικά ότι πι άλλοι είναι καλοί,όσοι υποστηρίζουν αυτό που πιστεύεις εσυ και όσοι υποστηρίζουν την κυβέρνηση είναι οι κακοί.Τώρα τη διχόνοια την προδοθεί ποιος;Τι είναι αυτό που λέει και πιστεύεις ότι θα κάνει η αντιπολίτευση που θα είναι καλό στη κοινωνία;Αυτά πες μας.Όσοι ψήφισαν ΝΔ το έκαναν για να δημιουργηθούν περισσότερες δουλειές ,καλύτερα αμοιβομενες,να πληρώνουν λιγότερους φόρους και να εχουν περισσοτερη ασφαλεια ταυτόχρονα με την ισχυροποίηση της χώρας διεθνώς.Αυτά κρίνω εγώ .Κάποιοι άλλοι βλέπουν την εθνικότητα του γυμναστή ,τι είχε ψηφίσει η τι ομάδα είναι ενας εγκληματίας κλπ

 27. Αντί να ψάξουν οι δημόσιο κάφροι.. Για τις κομπίνες, τις μίζες

  Τα χρέη,.τις μίζες εκατομμυρίων από τον θάνατο των ενέσεων που πουλάνε,, την καμμένη Ελλάδα το ποιος φταίει.. Τις παρακολουθήσεις.. Τον ΜΙΧΟ και τιυς βιασμούς του 12χρονου από μέλη της ΝΔ Την Της ΝΔ…. ψάχνουν.. Για την ΚΙΒΩΤΌΑπό κει να καταλάβετε ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΉ ΣΤΑ ΜΜ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ για το τι θα προβληθεί…πρωτα εντολή να προωθήσουν τα εμβόλια ότι κάνουν καλο, πήραν τα πτωρα 20 δις επιδότηση για αυτό.. Μετα την αποβλακωση για τον πόλεμο, που ξεκίνησε η ΗΠΑ.. ότι φταίει ο πουτιν,, (αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ,, η εντολή ήταν να θάψουμε τον ΠΟΥΤΙΝ) βλεπα Μ@ΛΑΚΑ ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥ ΑΚΌΜΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ… Η ΛΊΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 200 ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΙ ΈΓΙΝΕ..

  • Ενημερωσε μας για αυτα που λες εκτος κι αν λες αερολογιες. Ποιες μιζες? για πες να μαθουμε και μεις. Συγκεκριμενα. Τι χαρτια εχεις? ποιες παρακολουθησεις? τι βρηκε ο εισαγγελεας και που απεδωσε ενοχη η συλληψη? για πες. ποιος εκ της ΝΔ βιασε? για πες. Μεχρι τωρα βρηκαν απο αλλα κομματα. Για ενημερωσε μας με ονοματα. Καθαρα και ξαστερα. Μην κρυφτεις. Αφου ξερεις οπως λες. Για τη λιστα με τους 200 παρε την αστυνομια να σου πουνε οτι η απλη συνομιλια δεν συνιστα αδικημα γιατι πολυ απλα απαντουσε ο Μιχος.
   Τελος, να κανεις το σταυρο σου και να πας στην εκκλησια να αναψεις μια λαμπαδα που φανερωθηκε το θεμα με την Κιβωτο επι ΝΔ. Οπως και τοσα αλλα. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ κι ερχονται κι αλλα. Γι αυτο φοβαστε τις παρακολουθησεις -αν γινονται- ειστε πουθενα μπλεγμενοι? εμενα δε με ενδιαφερει καν. Κοιμαμαι ησυχα το βραδυ κι απο τοτε που βγηκε η ΝΔ ακομη πιο ησυχα. Επιτελους!!!

 28. .αυτό δείχνει ότι εκτός τα χαρακτηριστικά
  ενός κρυμ…ανδρογυναικου Κυριολεκτικά και μεταφορικά… Γράφεις σαν κρυμμένη …..φοβωντας μην αποκαλυφθεί… Αν έχεις το θάρρος της γνώμης και πιστεύεις ότι γρςφευς σωστά πράγματα… Κσι 9ψι αρλούμπες, γιστι δεν γράφεις με ονοματεπώνυμο.. Κρυψινους …….

  • Την γνώμη μου λεω .Εσυ τι λες που γράφεις με ονοματεπώνυμο;Το πρόβλημα σου είναι το όνομα μου η αυτά που λεω;Δεν θυμάμαι να ζήτησα όνομα κάποιου ούτε σχολίασα το φύλο κάποιου.Γνώμες ιδέες σκέψεις συμπεριφορές σχολιάζω και πολιτικές πρακτικές.Συμφωνείς με αυτά που υποστηρίζω ;Αν όχι σχολίασε τα και πες τη γνώμη σου η αγνόησε τα.Το να βρίζεις δείχνει αδυναμία .Ακόμα περισσότερο δείχνει κάτι άλλο.Ότι είσαι άλλος ένας μισογύνης σαν τον Κασιδιάρη που υποστηρίζεις.Δεν μπορείς να δεχτείς ότι μια γυναίκα έχει γνώμη και τι λέει και δεν μπορείς να αντί παραταθείς.Καταλαβε το επιτέλους ότι υπάρχουν γυναίκες που έχουν φωνή και γνώμη.Αν φοβόμουν θα έβαζα αντρικό όνομα.Τέλος λέγε και πίστευε ότι θες για το φύλο μου.Εγώ δεν θα σταματήσω να λεω ότι χειρότερο υπάρχει στη γη είναι οι φασιστες.Καλα κάποια αντράκια ,αλλά γυναίκες να υποστηρίζουν τον τύπο που δημόσια κτυπά γυναίκες σαν πιο δυνατός επειδή δεν συμφωνεί μαζί τους είναι απαράδεκτο.Αναφερομει στο Κασιδιάρη και τους Χρυσαυγίτες .

 29. Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί και τα σχόλια του aegenews…για να δει ποιος μιλάει άσχημα γιαυτον.. Και θα του κοπεί η σύνδεση στο Aegean.. Επίσης παρακολουθεί και κάθε πολίτη.. Και όταν καταγραφεί η λέξη » ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ @ΑΜΙΕΣΑΙ»..»..απο οποιαδήποτε πηγή..,γραπτως η προφορικως, αμέσως στέλνεται εντολή στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να του κοπεί η σύνδεση. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… @ΙΕΣΑΙ.!!!!! .

 30. Και στη Βρετανια προβληματα που εχουν παει τοσοι τυχεροι Ελληνες για μια καλυτερη ζωη? Δεν το πιστευω.
  Σε απεργιακές κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν χιλιάδες νοσηλευτές σε όλη τη Βρετανία καθώς ζητούν αυξήσεις, όπως ανακοίνωσε σήμερα το σωματείο τους.Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των νοσηλευτών αναμένεται να εντείνουν την πίεση στον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ αφού η Βρετανία βρίσκεται στο κατώφλι της οικονομικής ύφεσης, με τον πληθωρισμό να ανέρχεται σε υψηλό 41 ετών (11,1% τον Οκτώβριο)-πιο πολυ απο την Ελλαδα!!!!! και το κόστος διαβίωσης να γίνεται δυσβάσταχτο για πολλά νοικοκυριά.
  Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, περίπου 7 εκατομμύρια ασθενείς στη Βρετανία βρίσκονται σε λίστες αναμονής για νοσοκομειακή περίθαλψη. !!!!!!!!! Τι ? Κατεστραμενο βρετανικο ΕΣΥ? ΔΕΝ το πιστευω. Εγω εδω εμαθα οτι μονο στην Ελλαδα εχουμε προβληματα.

 31. Να αποχωρήσουν οι δυνάμεις καταστολής απο το υπ.Υγείας
  Περικυκλωμένοι γιατροί από τα ΜΑΤ απαιτούν την απόσυρση του νομοσχεδίου έκτρωμα
  Οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν τρομοκρατούνται – Παλεύουν για δημόσια και δωρεάν Υγείας
  «Θέλουμε οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση στο δημόσιο νοσοκομείο. Δε θέλουμε να βγάζουν από την τσέπη τους για να περάσουν την πόρτα του νοσοκομείου και του γιατρού».
  Από χτες το πρωί πραγματοποιούν συμβολική κινητοποίηση απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.
  «Τα νοσοκομεία τα πλήρωσε ο λαός, δεν τα παζαρεύουμε για χάρη κανενός» και «Κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία – Δικαίωμά μας είναι η δωρεάν υγεία» φωνάζουν απαιτώντας την αποχώρηση των δυνάμεων καταστολής.

  • Τελικά οι γιατροί αγωνίζονται για τον λαό;Δεν θέλουν αμοιβές απλά μάχονται για εμάς.Κοιμόνται και ξυπνάνε με την σκέψη μας και όχι για τη τσέπη τους.Τι άλλο θα ακούσουμε το 2022;

   • Εσύ και που ακούς δεν έχεις μυαλό να φιλτραριστει, τζουφιο είναι, ακλαφτο πάει οτιδήποτε ειπωθεί που έχει αξία για το λαό, διότι ζεις στο μητσοτακισταν. Κάτι αηδιες σαν κι εσένα κατάντησαν το νησί χωρίς νοσοκομείο και νοσοκομειακούς γιατρούς με τις νουΔουλικες μπούρδες τους. Άιντε ξεκουβαλα τώρα.

 32. Αλήθεια λυπάμαι για το επίπεδο κάποιων.Τι κερδίζουν με τέτοιες συμπεριφορές;Δεν τους φταίει κανείς αν είναι ανίκανοι και άχρηστοι στη ζωή τους.Δεν τους φταίει κανένα κόμμα και κανένας….καιρός.Ας κοιταχτούνε επιτέλους στο καθρέφτη είναι πι μόνοι υπευθηνοι για την κατάντια τους.

 33. Ώσπου να σβήσει ο ήλιος. Μια χαρά σας απαντάνε. Μια χαρά σας τα λένε. Ποτε δεν διάβασα να υποστηρίζουν ότι όλα είναι άψογα κι όλα είναι τέλεια. Ποτε δεν έδωσαν τέτοια απάντηση. Είναι ρεαλιστές ξέρουν τι συμβαίνει, ξέρουν το γίνεται σε οικονομικό, δημοσιονομικό, ενεργειακό επίπεδο και παρακολουθούν τη διαχείριση της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα της σε τόσο δύσκολους καιρούς και με αυτά τα δεδομένα. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβετε μερικοι είναι ότι εμείς δεν έχουμε ξάδελφο τον πρωθυπουργό η καμία συγγένεια με την κυβέρνηση. Βλέπουμε αποτελέσματα και κρίνουμε και πορευόμαστε. Αυτή τη χρονική στιγμή, τι να κάνουμε τώρα, δεν υπάρχει δεύτερο κόμμα. Παρά μόνο κατ επίφαση . Οι σοβαροί άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να πάει η χώρα μπροστά βλέπουν την ουσία. Για όλους μας. Αλήθεια τώρα υπάρχει άνθρωπος σοβαρός που να πιστεύει ότι θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνει τι; Εδώ στα εύκολα του έκαψε κόσμο. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Σοβαρευτείτε.

  • Μόνο σε τηλε-εκπομπή γνώσεων υα μπορούσαν να σταθούν με νικητή βέβαια ,,

   αυτόν που απαντάει το ανάποδο απ το εγγυημένα σωστό.
   Και οι δύο βλάκες,ανίδεοι,ανιστόρητοι,παπαγάλοι και πανηλίθιοι.
   Και συ τραβάς το σχοινί από πίσω…δεν υπάρχουν σε Πανελλαδική εμβέλεια άτομα που να είναι συνώνυμα της βλακείας.
   Ρωτήστε Καλύμνιους,Λεριούς,Ροδίτες που μπαίνουν και διαβάζουν για το πώς τους αποκαλούν.Η επτομή της βλακείας

 34. Μείωση 0,5% σημείωσε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα (30.11.2022) η Eurostat. Μείωση του δείκτη και στην ευρωζώνη.
  Στην Ελλάδα, ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο ήταν 9%, από 9,5% τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τη Eurostat.
  Στην ευρωζώνη, ο δείκτης διαμορφώθηκε στο 10% από 10,6% τον προηγούμενο μήνα.
  Και στη ΒΡΕΤΑΝΙΑ ο πληθωρισμος 11,1. Μην ξεχνιομαστε.
  Παμε γερα, να σκασουν οι εχθροι μας!!!!!

 35. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. Με τη αδρανή σιωπή τους φτάσαμε σε 14.000 νεκρούς κοβιντ το 2022. Οι γιατροί των δημοσίων νοσοκομείων είναι ήρωες.
  Οι γνωστοί μπουρδολογοι της εφημερίδας ας μπουρδολογουν μόνοι τους. Γραφικά φερέφωνα μιας εγκληματικής πολιτικής για το Λαό. Με κύριο υπεύθυνο το Μητσοτάκη.

  • Απορώ.Ρε μήπως τελικά σκοτώνει όσους δεν τον ψηφίζουν;Κάνουν ανάλυση ούρων και αν δουν ότι δεν είναι νεοδημοκράτης τον εξωντονουν.Αστω μεγάλε με τέτοια αντιπολητευση 100 χρόνια θα κυβερνάει.Δεν πιστεύω να είσαι νεοδημοκράτης και επίτηδες να λες αυτές τις βλακείες για να βλέπει ο κόσμος τι χάλια αντιπολητευση έχουμε και να ψηφίζει ΝΔ

   • Μπουρδολογα ελεύθερα!
    Μέχρι το Περιφερειακο Συμβουλιο Αττικης πήρε θεση κατα του νμσχ Γκαγκα-Πλευρη. Αυτή τη στιγμή στο Περιφερειακό όλες οι παρατάξεις, με πρώτους τους γιατρους της παραταξης Πατουλη, τοποθετούνται υπέρ του βγάλουμε ψήφισμα κατά του νμσχ της υγείας! Και επιχειρηματολογουν για ποιο λόγο το σχέδιο νόμου είναι καταστροφικό και για την υγεία και για τους γιατρους.
    Αυτά για να μην έχουν κενά οι δεξιοι! Στον αγύριστο λοιπόν.

    • Κανε ονειρα εσυ και λεγε τα δικα σου. Και μαγια να κανεις, δεν παει πουθενα.

    • Ναι το νομοσχέδιο δεν εξυπηρετεί τους ιδιώτες γιατρούς.Ο Πατουλης φυσικό είναι σαν ίδιο της γιατρός μα πάρει αυτή τη θέση.Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;Τα νομοσχέδια γίνονται για τον λαό και όχι για τους επαγγελματίες.

    • Ακόμα εκεί είσαι;Ούτε η Αυγή πια δεν ασχολητε.Άραγε θα βγάλει συνέχεια αυτή τη Κυριακή το Μτοκουμεντο;

   • Σε παρακαλώ, ας κρατήσουμε ένα επίπεδο, μη το ξεφτιλίζουμε το πράγμα

    Eγώ δεν αμφισβητώ ποτέ τα σχόλια επιπέδου λαϊκής αγοράς και κιβωτού του Κομμωτηρίου,

   • Εσύ ξεπέρασες τα όρια του σύμπαντος.
    Δεν εννοείται τέτοια αμάθεια,τέτοια ηλιθιότητα,με τέτοια υπερπροσφορά γνώσης και πληροφόρησης να υπάρχουν άτομα που να μην αποδέχονται τα γεγονότα.
    Τέτοια παρακμή από τρείς τέσσερεις βλάκες που διαλύουν την ροή ενός δημόσιου διαλόγου.
    Μιλάμε για πανηλιθιότητα..δεν υπάρχει πουθενά τέτοιο προηγούμενο,να υπάρχει τέτοια βλακεία,ο άλλος ακομα επιμένει ότι είμαστε σε καλύτερη θέση απ την Γερμανία…
    Έλεος με τους βλάκες.

  • Τετοιο πολιτικο λογο ειχα ωρες να ακουσω. Συριζαιος ετσι? Ευκολο να το καταλαβει κανεις απο την ηλιθιοτητα και την ψευτια.

   • Από τη δωρεάν περίθαλψη των ανασφάλιστων περάσαμε στην επί πληρωμή περίθαλψη των ασφαλισμένων. Χωρίς μνημόνια. Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κανείς για να υποστηρίζει αυτή την ανωμαλία…
    Συγγνώμη από τα γίδια που τα προσβαλα.

   • Με πολιτικο αρχηγο που χαιρεταει τις κουκλες στη βιτρινα δε θα μιλουσα για ηλιθιοτητα.

 36. Αυτές τις μέρες γίνεται η δίκη για το Ματι;Περνά στα ψιλά.Γιατί;Δυο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο ειδικό δικαστήριο αυτεσ τις μέρες,άλλο ένα θέμα που περνά στα ψιλά.Μήνες μας είχαν ζαλίσει που δεν πήγε ο Δημητριάδης στην επιτροπή να εξεταστεί γιατί φοβόταν τος αποκαλύψεις.Πήγε προχθές τι έγινε;Πέρασε στα ψιλά.Πήγε ο Τσιπρας στον Γάλλο πρέσβη και είπε θα επαναδιαπραγματευθεί ξανά τα Ραφαλ και τη συμφωνία,όπως και μα την Αμερική.Τους λόγους δηλαδή που έχουν τρελάνει τους Τούρκους και έχουν δυναμώσει τι χώρα.Πέρασε στα ψιλά.Έχουμε ακρίβεια αλλά ο πληθωρισμός της χώρας είναι κάτω από το μέσω προ της Ευρώπης.Ξαναητανε ποτέ έτσι στην ιστορία;Άνοιξαν τα ναυπηγός της Ελευσίνας και άνθρωποι ξανά πήγαν στη δουλειά μετά από δεκαετίες.(έργο ΚΚΕ ήταν).Περνά στα ψιλά.Σκευτητε με τι ασχοληστε…τον Μίχο που μόλις βρέθηκαν στη λίστα του κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το θέμα έφυγε από την επικαιρότητα.Τελικά απορώ ποιος κουμαντάρει τον τύπο ;

 37. Ο ίδιος ο Πλεύρης σώθηκε από θάνατο σε ΜΕΘ δημόσιου νοσοκομείου. Αλλά νομοθετεί να μη σωθεί κανένας άλλος, αν δεν πληρώσει. Σημερα ψηφίζουν ενα δώρο στους μεγαλοκλινικαρχες και τους μεγαλοκαθηγηταδες-συναδέλφους της Γκαγκα, που βάζει ταφόπλακα στο ΕΣΥ. Ήταν γραμμάτιο από το 2019, το καθυστερησε η πανδημία, αλλα πριν πάνε σε εκλογές πρέπει να το εξοφλήσουν. Είναι ντροπή για όσους το ψηφίσουν. Για αυτόν που σώθηκε χάρη σε ΜΕΘ του ΕΣΥ διπλή, τριπλή, ντροπή

 38. Ανεργία: Μειώθηκε στο 11,6% το ποσοστό τον Οκτώβριο – Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

  Μειώθηκε ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα και έπεσε στο 11,6% το ποσοστό ανεργίας τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Τα στοιχεία ανέφεραν ότι το ποσοστό ανεργίας ανήλθε στο 11,6% τον Οκτώβριο φέτος, έναντι του αναθεωρημένου προς τα κάτω 13,3% τον Οκτώβριο 2021 και του αναθεωρημένου προς τα άνω 12% τον Σεπτέμβριο 2022.
  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!

 39. Έπρεπε να ντρέπεται κόσμος που ανήκει στα λαικά στρώματα να ακολουθεί κόμματα που επιτρέπουν και προωθούν με την πολιτική τους η υγεία να είναι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους ! Ντροπή και πάλι ντροπή !

  • Το προβλημα στην Ελλαδα ειναι οτι δεν αντιλαμβανονται πως ανηκουν στα λαικα στρωματα. Οποιοσδηποτε εχει ενα μαγαζακι νομιζει οτι ειναι μεγιστανας και οποιοσδηποτε κερναει πιτες τον παπα της ενοριας νομιζει οτι εχει βυσμα στο Θεο. Τι να περιμενει κανεις απο τετοια γιδια. Καλα σας κανουν αυτα σας αξιζουν

 40. Τόση διαφήμιση/πίεση για κορονοεμβολιασμό δεν θα χρειαζόταν ένα «safe and effective» εμβόλιο.
  Ούτε καταστολή κάθε αμφισβήτησης.
  Ούτε Πετσωμένα ΜΜΕ.
  Ούτε ακαταδίωκτα.
  Ούτε 100εύρα πρόστιμο.
  Ούτε αναστολές.
  Ούτε υποχρεωτικό ράπιντ μόνο οι ανεμβολίαστοι ενώ όλοι νοσούν/μεταδίδουν.

 41. Οταν ψηφισαν την κατάργηση του 8ώρου, συλλάβανε τον πιλότο. Οταν ψοφούσαμε σαν τις μύγες απ τον κορωνοιο, ανακάλυψαν την πισπιρίγκου. Όταν στριμώχτηκαν με τις υποκλοπές, θυμήθηκαν την κιβωτό του κόσμου. Οργανωμένη μαφία που παρακολουθεί και ελέγχει τα παντα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ