«Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω μέλι…» Κι ένα σχόλιο για τους αφελείς Κα(ϊ)λή ώρα

118
11221

«Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω μέλι…» Κι ένα σχόλιο για τους αφελείς Κα(ϊ)λή ώρα

Η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και προφανώς στην ελληνική -όπως τονίζουν στα άρθρα τους οικονομικοί συντάκτες στην Καθημερινή κ.α.-  είναι οριακή και εύκολα η ρευστότητα των παραμέτρων μπορεί να οδηγήσει σε εκτροχιασμό και διαρκή ανακατωσούρα.

Η καθαρά προεκλογική ψηφοθηρική πολιτική των επιδομάτων που δόθηκαν αρχικά στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος συνεχίζεται στα τρόφιμα (κι ας είναι του «καπαμά» ή της τάξης των 30ευρώ «ψίχουλα», σύμφωνα με την αντιπολίτευση).

Το πρόβλημα, όμως, δεν τελείωσε. Τουναντίον, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση με τις προγραμματισμένες αυξήσεις από την αρχή του νέου έτους .

Ήδη, οι έμποροι λένε ότι οι ελλείψεις που παρουσιάζονται σε πολλά ήδη, είναι «λόγω συγκέντρωσης στοκ στις μεγάλες αποθήκες των χονδρεμπόρων προκειμένου να «καρπωθούν» το κέρδος των νέων ανατιμήσεως τους επόμενους μήνες, όπως προδιαγράφουν οι αγορές» (αν είναι έτσι σε καλή μεριά, αλλά μετά νομοτελειακά μη λένε «από που μας ήρθε το έκτακτο…»)

Θα χρειαστούν, συνεπώς,  πολλά ακόμα κονδύλια και επιδόματα για να στηριχθούν τα νοικοκυριά μέσα στον χειμώνα. Και το ερώτημα είναι αν αυτά υπάρχουν και αν επαρκούν τα έσοδα. Και φυσικά μετά τις εκλογές, με τη νέα υπηρεσιακή ή άλλη ‘κυβέρνηση συνεργασίας» (τρέχα γύρευε…) ποιος ή ποιοι θα κληθούν να πληρώσουν τον πραγματικό λογαριασμό.

Και όπως πολύ σωστά γράφει το (άκρως φιλοκυβερνητικό Πρώτο Θέμα) «μετά ας μην αναρωτιούνται για την πλήρη απαξίωση της πολιτικής και γιατί ο κόσμος κατά καιρούς ψηφίζει διάφορους λαϊκιστές και ‘βαρεμένους’.

Κι όλα αυτά ενώ το νέο «φρούτο» της εποχής είναι λέει οι «λομπιστές», που περιφέρονται στα γραφεία και στους διαδρόμους των Βρυξελλών.

Οι οποίοι με τους συνεργάτες τους… Ευρωβουλευτές (που υποτίθεται εκπροσωπούν το λαό που τους έστειλε εκεί) «κόβουν και ράβουν» νομοσχέδια υπέρ των συμφερόντων των αφεντικών τους που στη συνέχεια ψηφίζονται από τους ευρωβουλευτές. «Πέσε… για να πέσω».

Η ‘ωραία Εύα’ και παλαιότερα ο Άκης ήταν απλώς οι αποδιοπομπαίοι… Οι άπληστα αφελείς και τα εύκολα θύματα του συστήματος (παραδίπλα, αποπάνω και αποκάτω τους ήταν, είναι και θα είναι η «σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα» σχεδόν όλων των παρατάξεων). Το χρήμα δεν έχει ιδεολογία ούτε πατρίδα. Τον (αφελή) απατεώνα ουδείς αγάπησε, το χρήμα και την απάτη πολλοί…

Όλος λοιπόν αυτός ο πολυεθνικός υπόνομος των «λομπιστών» και των συνεργαζόμενων γραβανταρισμένων πολιτικών, που ψεκάζεται με ακριβές κολόνιες για να καλύπτει τις βρωμιές του, αναθεματίζει σήμερα την τάχα «αμαρτωλή» Εύα που πιάστηκε «με το αρνί στην πλάτη». Όλοι αυτοί οι αδάμαντες φρίττουν και εξανίστανται… Αλλά αφού ως άτεγκτοι δικαστές θεωρούν δεδομένη τη δωροδοκία εκ μέρους του Κατάρ , γιατί δεν καταγγέλλουν ως δεδομένη για παράδειγμα  και  τη δωροδοκία προς τα μέλη της FIFA, που στο κάτω κάτω αυτοί αποφασίζουν για το Μουντιάλ κι όχι η Καϊλή;

Δεν πήρε το αυτί τους μήπως για τον Πλατινί και τους άλλους της FIFA που κατηγορήθηκαν ότι πούλησαν το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ και αποπέμφθηκαν κακήν κακώς;

Το ιστορικό παράδοξο όπως θα έλεγε κι ο υψηλόφρων γαλάζιος «Γκλόρι»* Δ. Αβραμόπουλος (κάτι γράφτηκε για τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ Παντσέρι αλλά τον έφαγε η δημοσιότητα της… Πισπιρίγκου), είναι ότι όλοι αυτοί που παριστάνουν τάχα μου τους έκπληκτους, δουλεύουν για εταιρείες και συμφέροντα τα οποία μοιράζουν αβέρτα χρήμα, ακριβά δώρα και διακοπές.

(* Η ιταλική LaStampa έχει άρθρο με τίτλο «Qatargate: Σκιές για τον Αβραμόπουλο». Υποστηρίζει ότι για έναν χρόνο, ο πρώην επίτροπος λάμβανε πληρωμές από τη ΜΚΟ που ίδρυσε η Panzeri. «Ασχολήθηκε πολύ περισσότερο από τα άλλα επίτιμα μέλη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα.)

Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε (ποιος θυμάται την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ) δεν ζούμε στη Σουηδία που αποπέμψανε υπουργό… για μια σοκολάτα Toblerone.

Όσο για το άλλο θέμα της Σπυράκη… Τι σας κάνει εντύπωση; Είναι ακριβώς το ίδιο που κάνουν όλοι οι βουλευτές με τις αποζημιώσεις των βοηθών τους (υπερωρίες και οδοιπορικά)- με την κάλυψη φυσικά της νομοθεσίας- υπογράφουν για το ανώτατο όριο, ασχέτως αν πραγματοποιούνται. Όλα σε βάρος του προϋπολογισμού, είτε της Ελλάδος, είτε του Ευρωκοινοβουλίου, είτε οποιασδήποτε χώρας (γιατί παντού γίνεται αυτό). Απουσιάζει ο έλεγχος, σκόπιμα (όπως σκόπιμα νομοθετούν οι έχοντες το «μέλι» για αυξήσεις των μισθών τους (δικαστές και Σία) όταν όλοι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι της μνημονιακής Ελλάδας στέναζαν στο «σφίξτε κι άλλο το ζωνάρι).

 

Βέβαια, (στον δρόμο για το «μονόφθαλμο» που λέγαμε…) διαχρονικά ο λαός μας ήξερε και έλεγε, μοιρολατρικά, ότι πάντα «τα συμφέροντα κυβερνάνε».

Η σχέση πολιτικής και οικονομικών συμφερόντων είναι τοις πάσι γνωστή και παγιωμένη, Ένα μέρος της συσσώρευσης του τεράστιου πλούτου διοχετεύεται σε πολιτικούς που φροντίζουν μέσω της νομοθεσίας για την διαιώνιση της εξουσίας αυτών των ανθρώπων.

Αμείβονται πλουσιοπάροχα, όταν οι ίδιοι εισηγούνται καταστροφικά μέτρα για τους λαούς που τους ψήφισαν και τους έστειλαν στα… άντρα της διαφθοράς (από κάθε είδους απάτες που βγαίνουν κάποτε κάποτε στη φόρα από κάποιους αφελείς, Κα(ι)λή ώρα).

Κι επειδή η εμετικά υποκριτική ηθικολογία τους για την ΜΚΟ της Κιβωτού «σπάει καρύδια», αφού απευθύνονται -το λιγότερο- σε κάφρους…

Ποιοι αλήθεια  δημιούργησαν τη «μόδα» των τελευταίων ετών για μεγάλες μπίζνες και σπουδαία κέρδη στην Ελλάδα και την Ευρώπη με τη νομική μορφή των ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις);

Το να κουνάνε λοιπόν το δάχτυλο και να ρίχνουν στο «πυρ το εξώτερον», την Εύα, τον Άκη τον Παντσέρι, τον Φραντσέσκο, τον π. Αντώνιο ή το Χαμόγελο του παιδιού (που δεν πρόλαβαν και ίσως το κρατάνε για αργότερα ανάλογα με τα στραπάτσα που τους έρχονται) και πάει λέγοντας, είναι το συνηθισμένο επικοινωνιακό παιχνίδι της «στάχτης στα μάτια» για τηλεορασόπληκτους ηλίθιους,  που έπαιζαν στα δάχτυλα και με την υποτιθέμενη πανδημία (σιγά σιγά αποκαλύπτεται τι παίχτηκε και από τους ίδιους τους γιατρούς, αλλά τώρα ποιος ασχολείται…πάμε για άλλα. Α, και όσοι τους άκουσαν κι έκαναν τις δόσεις τους τώρα τους παρέχουν «δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις… «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω μέλι»)

Επί του Πιεστηρίου: Δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που αποκαλύπτει τις συναλλαγές της χωματουργικής εταιρείας «Ιόνια Τεχνική», που εμπλέκεται και στην αγορά του παράνομου λογισμικού Predator, με τη γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων Marc… («Πιάσ’ το αβγό και κούρευ’ το»)

Χαμογελάτε! Καλά Χριστούγεννα!

 

 

118 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πράγματι Γιάννη η Εύα λέει πως την έστελναν οι ευρωπαϊκές αξιωματούχοι και ήταν εις γνώση τους τα ταξίδια της δωροδοκίας. Όμως τώρα όλοι την πρόδωσαν όταν η απληστία της την έριξε στα κάγκελα. Γιατί κατά τον φιλόσοφο Επίχαρμο από την Κω οι άνθρωποι συνηθίζουν πάντα να κλωτσούν όποιον πέσει. Και όταν η βελανιδιά πέσει τρέχουν όλοι να αρπάξουν τα ξύλα της. Λοιπόν υπάρχει κανείς που πιστεύει σε αυτό το μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στος πολιτικούς που ο καθένας λειτουργεί μόνο για το συμφέρον του;;Ευχαριστω..

 2. Καilly 100% arabica…. Μια φορά ΠΑΣΟΚ, για πάντα κλέφτης…Μην προσπαθείτε να συγκρίνετε Καilly,με περίπτωση Σπυράκη.Η μια οικειοποιήθηκε εκατομμύρια ευρώ και η άλλη λογοδοτεί για μετακλητο υπάλληλο της.Το πόσο των 21.000 ευρώ επέστρεψε η ίδια, στράφηκε νομικά εναντίον του, ανεστάλη η ιδιότητα της, και η κομματική ταυτότητα.Γρηγορα ανακλαστικά και όχι φόρτωση στον αντίπαλο (άκου τι είπε το άτομο.. ΔΟΎΡΕΙΟΣ ΊΠΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ).. Τώρα όσον αφορά τα εμβόλια,η απάντηση είναι ότι αν δεν εμβολιαζομασταν εμείς, δεν θα μεταλλασονταν ο ιός, για να τον περνάτε εσείς σαν ιωσουλα….(Σκεφτείτε όμως και πόσους ανεμβολιαστους χάσαμε εδώ στην Κω). Όσον αφορά τα επιδόματα, βλέπω και ακούω ότι είναι καλοδεχούμενα από τον κόσμο.Εξαλλου σε λίγες μέρες θα μάθετε την ημερομηνία των εκλογών και θα πορευτούμε προς αυτές.Υπομονη και χαλάρωση… Και μην τρέφεται αυταπάτες,ο Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν χάνουν από αυτήν την αντιπολίτευση(Τσίπρας, Ανδρουλάκης)….»Δεν κάνουν τα παιδιά» που έλεγε και ο επίτιμος πρόεδρος Κ .ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  • Ντροπη σου νεοδημοκρατη. Εσεις χρεοκοπησατε την ελλαδα. Ειστε η παραταξη της ολιγαρχιας, του κατεστημενου, εφοπλιστων και βιομηχανων και των μονοπωλειων, ελληνικων και ξενων.Ειστε οι κλεφτες του πλουτου που παραγει ο λαος.

   • 10 στα 20 σχόλια το βλαμμένο νυχτοφύλακας/σεκιουριτας του κ@λου.Ξενυχτα Μητσοτάκη βλέπει, ξυπνά Μητσοτάκη βλέπει.Ρε,τι …..από ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ έχεις φάει; Τώρα όσον αφορά τους άλλους δύο που βλέπουν πτώση της ΝΔ, προβλέπουν 20%, λένε ότι η ΝΔ χρεοκόπησε την χώρα, ότι το 40% των Ελλήνων είναι εφοπλιστές μάλλον συναγωνίζονται τον βλάκα ή είναι ο ίδιος με άλλο όνομα.Τωρα προτείνω ανακωχή λόγω Χριστουγέννων..Αν θέλετε και δεν προκαλέσετε θα το τηρήσω.Αν και είναι δύσκολα να κάνεις συμβιβασμούς με ηλίθιους…. Αυτά και για να μην ξεχνάμε:Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

    • Χωρίς ομόνοια, χωρίς φανατισμό,χωρίς διαίρεση κανένα κράτος δεν πάει μπροστά

     Ειδικά όταν έχει πολίτες ρατσιστές και φασίστες σαν και σένα, ένα σκουλήκι που διαχωρίζει τον κόσμο ανάλογα με το επάγγελμα και την ώρα που γράφει σχόλια, έτσι θα σέρνεται μια ζωή στα μνημόνια, στην υποδούλωση και θα βρωμίζει τον χώρο που μοιράζεται με τους άλλους. Και βέβαια δεν είμαι εγώ αυτός που σε ‘στολίζει’ και καλά σου κάνει..Η πιο φασιστική υπογραφή που πέρασε απ το νησί.
     Αν εσύ έχεις το ΦΩΣ των Χριστουγέννων μέσα σου με τόσο μίσος, τέτοια ανηθικότητα, τέτοια απανθρωπιά που κουβαλάς, τέτοια μισαλλοδοξία, τέτοιο απωθημένο. Σίγουρα οι γονείς σου απέτυχαν να σε μάθουν τα βασικά και βλέποντας την κατάντια σου με αυτό το μίσος που κουβαλάς δεν πρόκειται να ξανα-προσπαθήσουν. Είσαι για λύπηση και φυσικά σκουλήκια σαν και σένα έχουν άδοξο τέλος.

    • με τέτοιο μίσος? με τέτοια υπογραφή?
     Μ αυτά τα χαρακτηριστικά περιέγραφες έναν ταγματασφαλίτη προδότη, ρουφιάνο…Το κυνήγι της με οποιονδήποτε τρόπο αυτοδυναμίας από κοπρίτες σαν και σένα, φέρνει την χώρα πίσω στην εποχή της αποστασίας.

    • κάνουμε τους εχθρούς. Εσύ και η συνεταίρα σου είστε ο ορισμός του μίσους,της βρωμιάς,του παρακράτους,της φασιστείας,της εμφυλιοφυλικής μας κατάντιας..
     Τα τοπικά αποστήματα,τα σιχάματα του συστήματος.
     Οι ύαινες που παραφυλούν,οι λυσσασμένοι φακελαδόροι…οι δειλοί και ανήθικοι.

    • Μεθυσμένο από αλαζονεία,από έπαρση,αυταρέσκεια όπως ακριβώς το αφεντικό του θέλει να μας παραδώσει και μαθήματα εορταστικού κλίματος ο μπετόβλακας..όλοι τον φτύνουν, όλοι τον απομονώνουν αυτός νοιώθει σαν παγώνι..,ότι παραδίδει και μαθήματα, ότι διαμορφώνει και γνώμη…αν περάσεις δίπλα του βρωμάει σάλια, κολλάει από βλέννες ,η μια απ’ τις δυο ροχάλες του τοπικού διαλόγου.

    • στο θέμα της Σώκιαλη η στο διπλανό για την αγάπη…
     Μια -μια οι λέξεις σου και ειδικά ο επίλογος είναι το δείγμα του τι κουβαλάς μέσα σου.

    • απο το να ακούω παραδοσιακούς δεξιούς στο νησί να σε βρίζουν εσένα και το δίδυμο τάγμα εφόδου,τα κυανά Χμερ,εσάς που πάτε να καπελλώσετε την.ιδια την παράταξη σας…
     Πουστ κοπρόσκυλο σε φωνάζουν και την άλλη πατσαβούρα.. καθιερώθηκε το στίγμα σας
     Ηλίθιοι μεγαλομανείς, άχρηστα σκουπίδια

    • που την πιάνεις στο στόμα σου τέτοιες μέρες..μόνο μην δηλητηριαστεί η ίδια σου η γλώσσα αν την διαγνώσεις.
     Τι θα σερβίρεις στο γιορτινό τραπέζι της οικογένειας σου εκτός από αηδία.
     Απλά Η χωματερή της Κω…

    • το δεύτερο ενας τερματοφύλακας,το πέμπτο ένας που βγάζει ρετσίνι απ τα πεύκα,ενώ το προτελευταίο ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας..
     Όλα τα επαγγέλματα είναι τίμια εκτός αυτό του γλείφτη..του σαλίγκαρου.

  • Και να βγει θα πέσει,είναι η μοίρα της φαμίλιας των αποστατών…η μοίρα των δικτατόρων..
   Τουλάχιστον η ………………. ουσία είναι δικής σου παραγωγής, χωρίς μεσάζοντα, τουτέστιν χειροπαλαιστής…πήγαινε να πάρεις την εσπρέσσο που έχει δώρο.μια τράπουλα να παίζεις με το άλλο Μαμούχαλο.

  • δεν πρόκειται να πάρει πάνω από 20%. .
   Αφού οι πολίτες αυτής της Ερήμης χώρας και μάλιστα οι μικρομεσαίοι θέλουν υπουργό ανάπτυξης τον Άδωνι και η επιστημονική κοινότητα που έχει σχέση με την υγεία θέλει υπουργείο που να ηγείται ο Σαπουνοκόρακας,ε δεν μπορεί να ελπίζει ο λαός σε τίποτα.
   Απλά να σκάσει με κρότο και αν θες βάζουμε και στοίχημα.

  • Τότε γιατί την διέγραψε; γιατί η κοινοβουλευτική ομάδα την απομόνωσε;

   Την βραδιά της κάλπης θα σε δω…..

 3. Τα πολλά χρήματα δεν δίνονται σε σακούλες και βαλίτσες. Δίνονται σε υπεράκτιους λογαριασμούς γιατί στην σακούλα δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις. Σε πόσα εστιατόρια να πας και πόσα ρούχα να αγοράσεις; Είναι όμως χρήσιμα για εξαγορά επιλεκτικών ψήφων. Αν αύριο ΔΕΝ ψηφίσεις θα πάρεις 20.000 και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

 4. Τα πολλά χρήματα δεν δίνονται σε σακούλες και βαλίτσες. Δίνονται σε υπεράκτιους λογαριασμούς γιατί στην σακούλα δεν μπορείς να τα αξιοποιήσεις. Σε πόσα εστιατόρια να πας και πόσα ρούχα να αγοράσεις; Είναι όμως χρήσιμα για εξαγορά επιλεκτικών ψήφων. Αν αύριο ΔΕΝ ψηφίσεις θα πάρεις 20.000 και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

 5. Χριστούγεννα είναι.Κάτι θετικό δεν μπορείτε να βάλετε;Τόσα κακά απορώ πως ακόμα ζούμε.Είναι αλέθει ότι δεν βρίσκεις δωματιο στους χειμερινούς προορισμούς;Ότι τα αεροπλάνα είναι γεμάτα στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού;Είναι αλήθεια ότι φέτος περνούμε τη μεγαλύτερο επίδομα ανεργίας από ποτέ;Είναι αλήθεια ότι ο λογαριασμός του ρεύματος που ήρθε είναι χαμηλότερος από τον αντίστοιχο περσινό;Είναι αλήθεια ότι η πόλη της Κω άδειασε πάλι όχι επειδή δεν βγαίνουν ελλα οι περισσότεροι λείπουν ταξίδια;Ναι υπάρχει και η άλλη πλευρά σίγουρα που πάντα υπήρχε και θα υπάρχει.Φταίνε τελικά μόνο οι πολιτικοί;Έρχονται από άλλου αυτοί;Δεν είναι από εμάς;Είμαστε μια τέλεια κοινονια όλοι κοιτάμε το κοινό συμφέρον,εκτός από τους πολιτικους.Μπνο αυτοί κοιτάνε το προσωπικό τους συμφέρον.Απορια αυτοί ποι διεκδικούν την εξουσία και βρίζουν τους πολιτικους,δεν κάνουν πολιτική ;Δεν είναι πολιτικοί;Καλα Χριστούγεννα.

 6. …..Τελικά ατυχία για κάποιους δεν είχανε φωτιές φέτος ούτε κρυώνουμε.Θυμάμαι τον Αύγουστο που γράφανε για καταστροφικό χειμώνα που θα πεινάγαμε και θα κυρώναμε επειδή δεν αφήσαμε τον Πούτιν να κάνει ότι θέλει.Αντίθετα έχουμε αυξησεισ Μισθών,συντάξεων και τελευταία πέφτει και το αέριο.Ασχετα αν περνάει ντουγκου αυτό αλλά οι εφημερίδες ξεκίνησαν για το ποσό άσχημα θα είναι τον επόμενο μήνα.Τέλος αν και εμβολιασμένοι .ακόμα ζούμε.Περίεργο.

  • Καλά συγνώμη, εσύ τώρα τα πιστεύεις αυτά? Από κει ενημερώνεσαι?
   Κύριε ελέησον!
   Χριστός Γεννάται υψώθηται.

  • Αντί να χάνεις το χρόνο σου να αναπαράγεις ότι ηλιθιο βρεις στο Ίντερνετ κάνε κάτι πιο απλό.Ναι δεν σου αρέσει ο Μητσοτάκης ,πρόβαλε τα καλά του δικού σου να μας πιέσεις.Τοσο απλά.

 7. ΑΝΤΙ να χανεις τον χρονο σου να ..παρακολουθεις ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ (ενας ειναι )στην TV με τα διαγγελματα πεινας..ψεματων ..συγκαλυψεων..και τον σανο..των δημοσιοκαφρων..,κανε κατι πιο απλο..διαβασε καμια αλλη πηγη μπας και ξυπνησεις απο την μουροχαυλιαση….ΝΑΙ δεν σου αρεσει η χρυση αυγη,ο βελοπουλος το κκε..το πασοκ.ο τσιπρας ..και ολα ταλλα…..προβαλε τα καλα..του δικου σου.,.η τουλαχιστον πες μας μια λυση γι ατο κυμα ακριβειας..της φτωχειας. μια λυση αγι ατην μειωση του ηλεκρτικου ρευματος…πες μας τελικα ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ…πες μας πες …ποιο το οφελος της ΕΛΛΑΔΑΣ παο τον πολεμο πθτ στηριθζει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..πες μας..ποτυε θα μειωθουν οι 5απλισε αυξησεις τα τροφιμα..πες μας..ποτε θ αμειωθει η αξια του ρευτατος.των φορων..ποτε θ αυξηθει ο μισθος..πεςμας τι θα γινει με την τουρκια..θα μας επιτεθει ο ερντογαν,πες ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…??.μπας και μας πεισεις.ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ…..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.!!!

 8. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙΣ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ???ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Η ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ-ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΣΟ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.ΚΡΕΑΣ ,ΓΑΛ/ΚΑ..ΣΙΤΗΡΑ..ΚΑΤΛΛ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΥΘΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΔΕΣ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,.,,ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΟΥ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΟΝ 200 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΠΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ…ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ…ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ

 9. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..Η γενηση του Θεανθρωπου για εμας τοιυς χριστιανους!!!ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ…..ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
  το ΙΕΡΟ δεν υπαρχει στις καρδιες των πολιτικων και δη μασονων(Μητσοτακης..κτλ)
  και ποτε δεν θα ευχηθει καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..διοτι είναι αθεοι..αντιχριστοι..θα πουν τα συνηθισμενα..καλη δυναμη,για την νεα χρονια…και λοιπες υποκρισιες…οι λησταρχοι..

 10. 10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..ΠΩΩΩ ΦΟΒΕΡΟ..ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΗΦΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

  ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ
  ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
  60.000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα, καθώς δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

  Πολλαπλασιάζονται οι καταναλωτές που το τελευταίο διάστημα καταγγέλλουν πως λαμβάνουν και πάλι φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος, με τους παρόχους (στους οποίους διαμαρτύρονται) να τους ενημερώνουν ότι πρόκειται για «αναδρομικά» από τις ρήτρες αναπροσαρμογής, έστω και αν αυτές έχουν καταργηθεί!

  Οι αυξήσεις τον Ιανουάριο στις τιμές θα αγγίξουν και το 25%!
  Εν τω μεταξύ, από τον Ιανουάριο αναμένονται αυξήσεις σε τουλάχιστον 500 προϊόντα.
  ΚΑΛΟ 2023

 11. Να βοηθήσω όσους απλά βρίζουν.Πάλι δεν προτείνουν κάτι.Έχουν κωλησει στο να μιλάμε για Μητσοτακη.Για Σκευτητε,αυτοί που τον ψήφισαν το 19,γιατί να μην τον ψηφίσουν ξανά τώρα;Τι υποσχέθηκε και δεν έκανε;Ανάμεσα σε πανδημία και πόλεμο;Σε πρωτοφανή παγκόσμια κρίση.Μήπως έχει εμφανιστεί κάποιος νέος με ιδέες να τον ακολουθήσει ο κόσμος;Τα ίδια λόγια που έλεγαν πρην 10 και 20 χρόνια λένε.Από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αρριστερα τα ίδια έπιχηρηματα λένε που έλεγαν πάντα.Είδατε δεν βρίζω καμένα κόμμα αλλά ο μόνος λόγος να μην ψηφίσει κάποιος τον Μητσοτακη και να πάει αλλού ,είναι επειδή το λέει …. Ο Ερντογκαν.

 12. ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΗΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ...-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...

  ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ….ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..
  ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ..ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ FOOD PASS..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΤΓΕΝΩΝ?
  Η ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???

 13. ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΣΙΤΙΟΥ..ειχαν μονο οι ΔΟΥΛΟΙ…αν σας λεει τιποτα?για να δειτε ποσο δουλικοι ειστε στο συτημα..
  ενας πονηρος ..σατανικος τροπος να εισχωρηγσει το κρατος στην αγορά τροφίμων!!!και στον ελεγχο των ανθρώπων,αυτη ειναι η ατζεντα..ηερω ξερω τα προβατα -θα το δουν ως ενισχυση ,διευκολυνση κτλ αρλπουμπες..αυτ ΠΟΙΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ..μμεσω των δημοσιοκαφρων ξεποπυλημενων
  ΚάθεΕΠΙΔΟΜΑ που δίνει το κράτος ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ,ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΣΩ GOV ΚΑι οτι σκ@τα θες..δεν ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ..ΔΕΝΣΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙΟ..ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΤΑΙ… ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΣΤΟΝ έλεγχο της καθημερινότητας σου ώστε να εξαρτάσαι απόλυτα από αυτό ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
  ΚΑΙ θα συνεχισει με την κομμουνιστικη πρακτικη της κινας. σαν καπιταλιστισικο κομουνιστικο κρατος που ειμαστε .με το ΟΝΟΜΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΓΑΙ

  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ…

 14. Ο ΜΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ...πατέρας Αντώνιος καλείται ως ύποπτος για ασέλγεια ανηλίκου....χαχαχαχαχαχα

  οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 200 ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ 12 ΧΡΟΝΗΣ,.ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΕΠΑΝΑΛΗΨΗ..ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ 12 ΧΡΟΝΟ..ΜΕ 100 ΒΙΑΣΜΟΥΣ….ΑΚΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΑΝΤΟΙ……ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

 15. Επειδή συνεχίζετε να προκαλείτε: Ξεχάσατε πριν από μόλις λίγο καιρό τί λεγατε;Τι έγινε εκείνος ο χειμώνας του 1942 που θα ζούσαμε;Η έλλειψη ρεύματος;Η έλλειψη καυσίμων;Η έλλειψη τροφίμων;Τα σπίτια που θα έπαιρναν οι τράπεζες;Ο κόσμος που θα πέθαιναν χωρίς φάρμακα; Όπως τότε,έτσι και τώρα μέσα πέσατε… Αισίως φτάνουν τα Χριστούγεννα, πέρασε ο μισος χειμώνας και ο Μητσοτάκης και η ΝΔ συνεχίζουν να απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.Σημερινο γκάλοπ 8,1% διαφορά.Αντε, για εμάς Καλά Χριστούγεννα, για εσάς καλά κρασιά…….. Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

  • Κόκκινα δάνεια, άποροι που οι Δήμοι και οι Εκκλησίες ταΐζουν, Η Εκκλησία της Ελλάδος μιλά για χιλάδες γεύματα αγάπης καθημερινά ,μαραθώνιοι αγάπης για ανήμπορους συμπολίτες μας, αλλά στα 10 εκατομμύρια, κάποιοι εξισώνουν τον τυροπιτά με την Καϊλή.
   Και του Χρόνου.
   Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
   https://www.ethnos.gr/greece/article/79298/geymaagaphsgia1200aporoyskaiastegoysapotondhmoathhnaion

   • 100 χρόνια τουρκικά για γεύματα αγάπης και βοήθεια στους δήμους και τις εκκλησίες ακούω. Για τα κατασχετήρια χροοοοοοονια τώρα επίσης αυτό γίνεται. Οι τράπεζες δεν αστειεύονται. Ψήφισε Τσίπρα να σε κάψει. Ο Νερων του πάει πολύ!

    • Είσαι καλά?Ανοίγεις καμιά φορά τις ειδήσεις?Μιλάμε για εξπρές κατασχέσεις/

     Πάνε αυτές που άκουγες,που ήξερες, σφράγισμα οικίας, κατασχέσεις των θαφτικών που έχεις για να σε κηδέψουν..
     Γιατί δεν γίνεται και στο κόμμα σου που χρωστά 390 εκατομμύρια εδώ και χρόνια?
     Έτσι μάγκας το παίζεις με ξένα κόλλυβα.

 16. Ρε νεοδημοκρατη βλακα... Γιατί άλλαξες το ωράριο σου που γράφεις

  15:15 εχτές,,, μόλις σχολασες…δεν είχες κάτι σημαντικότερο να κάνεις φαίνεται… Αλλά έχεις πλάκα… Και θα ήθελα να συνεχίζεις να γράφεις.. Για να αποδεικνύεται πόσο μα πόσο …….ας νεοδημοκρατης είσαι.. ..

 17. Απορώ ποιους βρίζεις ως κ@προσκυλα….τους πολίτες που πληρώνουν τους φόρους, τις αυξήσεις,, τις επιπτώσεις του πολέμου,, το ρεύμα που ειναι κομμένο η απλήρωτο στις μισές οικογένειες., τα χρέη που χρωστάνε από τα 2 χρόνια λοκνταουν….αυτην την περίοδο ο Μητσοτάκης αύξησε τα ακίνητα, το ρευστό τις μίζες από τα εμβόλια, τις πυρκαγιές, συμφωνίες Siemens, δωράκια δις από τις ΗΠΑ. Για την ενίσχυση πολέμου κατά τωνρωσσων…μαζί με την υπόλοιπη μαφιά.. Τους.. Ποια εμπιστοσύνη βρε πανΙβλακα απολαβανειο ΠΡΟΔΟΤΗΣ… αφού όλη μέρα οι δημοδιοκαφροι λένε ψέματα και δεν αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα τα εγκλήματα… Της μαφίας που κυβερνά τον τόπο…
  Είμαστε 2023 χωρίς ρεύμα οι μισές οικογένειες, χωρίς λεφτά για να περάσεις τα χριστουγεννα, σωστά συγκρίνεις το1942 πανιβλακα..τοτε που ήρθαν οι γερανοί.. Οι φίλοι νεοναζί του πατέρα του μητσοτακη….. Και τώρα συνεχίζει τις μπίζνες ο προδότης γιος

  Σου εύχομαι μια ευχή για τα χριστουγεννα… Στους πολιτικούς και στον πρωθυπουργό με όλη μου την ψυχή σε σένα και σαυτον που διοικεί τον τόπο…
  ΟΥΣΤ.. Κ@@ προσκυλα….!!!!

 18. Δεν υπαρχει έλλειψη ρευματος απλά η κιλοβατώρα αυξήθηκε 500%…το κόβεις από μόνος σου…. Η αν δεν πληρώσεις στο κόβουν…
  ΔΕΝ υπάρχει έλλειψη τροφίμων… Απλά αυξήθηκαν και θα αυξηθούν αλλά 500 είδη το 2023. 300%..απλα δεν αγοράζεις.. Και έτσι δεν υπάρχει έλλειψη.. Αγοράζεις. Μόνο από το καλάθι της σαβούρας..
  ΔΕΝ υπάρχει έλλειψη καυσίμων.. Απλά από 1,9 πήγε 2,5.. Αν θες δεν βάζεις… Και πας με τα πόδια στη δουλειά.. Έτσι δεν θα υπάρχει μείωση…
  Μισθός ο ίδιος!!!! Ααα ξέχασα ένας συνταξιούχος φίλος μου είδε αύξηση 7 ευρώ… Βουκεφάλα
  Πόσοι πέθαναν από τα εμβόλια αποδεδειγμένα Βουκεφάλας…. Ότι είπαμε έγινε και γίνεται χειρότερο από τον. ΠΡΟΔΌΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ Μητσοτάκη…
  ..επιπεδο βιωσιμότητας πολέμου όπως το 1940!!!..

  • Στον Όμιλο Αλαφούζου που ανήκει ο ΣΚΑΙ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ,εκεί που αρθρογραφεί ο Πορδοσάλτε

   που έχει δημοσιογράφους όπως τον Καμπουράκη,Κοσιώνη,Παπαδημητρίου,Αυτιά εδώ και 4 Κυριακές στο πρωτοσέλιδο ο πιο έγκυρος Οικονομικός αναλυτής βομβαρδίζει την Κυβέρνηση. Βαρυσήμαντα σχόλια που δείχνουν πως είναι η πραγματική εικόνα στην χώρα. Σήμερα ήταν καταπέλτης με το πρωτοσέλιδο: ‘Mobile pass; Μια πραγματική ελίτ θα ντρεπόταν αν η χώρα της δεν διέθετε εναλλακτική λύση διακυβέρνησης !!’
   Πραγματικός καταπέλτης ,λέει ότι το Market pass είναι εκλογικό επίδομα ,ότι όλα θα τα βρούμε μπροστά μας όποια Κυβέρνηση και να βγει. .,ότι επιχειρήθηκε αυτά τα τρία χρόνια η χειρότερη μορφή πολιτικής Μαυρογιαλούρου ,για το ποιοι επωφελήθηκαν απ τα επιδόματα αυτά και καταλήγει λέγοντας ‘..αν υπήρχε ΕΛΙΤ στην χώρα μας δεν θα μηρύκαζε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική’..
   Αυτά για εκείνους που χλευάζουν όσους ακούν Ανατρεπτικό ,κόντρα και ειρωνεύονται απαξιωτικά λέγοντας για Χίους κ.λπ…
   Μ ένα δίευρο .

   • Κατάντια…σου θίξανε τον Χίο;Μαζί τα τρώτε;Αυτός μια χαρά περνάει λέγοντας ιστορίες χωρίς να κάνει τίοτα άλλο.Εσυ;

    • Αν δεν κατάλαβες τι γράφει τότε ρώτησε έναν συγγενή να σου το μεταφράσει

     Αν όχι ξεφύλλισε ένα Walt Disney κλασσικά και καλά σου είναι.
     Για τον Χίο γράφει? Αυτό κατάλαβες? Αυτό συνέλαβε η αντιληπτικότητά σου?
     Διάβασες έστω τους τίτλους μια Κυριακάτικης εδώ και κάποιους μήνες?
     Δηλαδή περνιέσαι για έξυπνος μ αυτό το σχόλιο?
     Ποτέ μου δεν διάβασα Χίο, αλλά κάτι διαβάζω απ τους υπόλοιπους,εσύ φαίνεται να έχεις καιρό να διαβάσεις κάτι εκτός από facebook …

    • Όσο αφορά τον μισθωτό, τον συνταξιούχο, τον Ιδιωτικό υπάλληλο τα Νέα είναι δυστυχώς

     όλα και απ όλων των αποχρώσεων τις εκδόσεις τα ίδια.
     Αυτό που διαφέρει είναι ο σανός, η μπαμπακόπιττα, η κανναβουρόπιττα, τα σέκλα και τα ραδίκια καλή ώρα…
     https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/98436/apokalyptiki-ereyna-pano-apo-enas-stoys-treis-katanalotes-daneizetai-i-troei-apo-ta-etoima/

   • Να είσαι Καλα σύντροφε.Ευτυχως που υπάρχετε και εσείς και βγάζω το ψωμί μου απλά βρίζοντας όλη μέρα αραχτός.

    • Επιχειρήματα δεν βλέπει κανείς….
     Μόνο βλακεία σε υπερθετικό βαθμό

   • Τελικά φίλε μου τα έχεις μπερδέψει.Έχει έγκυρους αναλυτές ο όμιλος του Αλαφούζου ναι η όχι;Αποφάσισε.Άσχετο αλλά ο Καμπουράκης έχει Παρί στο Οπεν του Σαββιδη.Όπως όλοι οι κανονικοί δημοσιογράφοι αλαζουν δουλειές ανάλογα προσφοράς.Μόνο κάποιοι σαν τον Χίο που παρακολουθείς απλά βρίζουν και τρέφονται από ψεκασμενους σαν εσένα.Κάποια στιγμή θα μάθουμε ότι και αυτός θα βρεθεί με περιουσία σαν του Τράγκα.Αλήθεια σου άφησε εσένα τίποτα αυτός;

    • Όχι..όχι οι καλικάντζαροι θα είναι, όχι τώρα θυμήθηκα αυτοί βγαίνουν τα Θεοφάνια.
     Το θέμα πατσαβούρα είναι ότι η Καθημερινή δεν τα έχει μπερδέψει..Εδώ και ένα μήνα έχει πρωτοσέλιδο που λέει πως απέτυχε η Οικονομική πολιτική..δεν γίνεται βέβαια να γράψει κάτι άλλο απ αυτό που συμβαίνει αλλιώς δεν θα πουλάει τίποτα..Δεν σου μοιάζουν όλοι ΕΣΕΝΑ που πουλά και την ψυχή σου μήπως τσιμπήσει ο δικός σου κανα ψήφο.
     Με αγάπη από τον Ενκό. Τι Χίος τι Μυτιλιναίος ,τι Λωζάνη,τι Κοζάνη..σου είπα πήγαινε πάρε ένα βιβλίο να μάθεις τα βασικά,γιατί έχεις καταντήσει η ντροπή του Νησιού μαζί με τον Πουστ Κοπρόσκυλο.

     https://www.enikos.gr/international/ispania-i-kyvernisi-katargei-ton-fpa-se-eidi-protis-anagkis/1904445/

 19. και αγαπατε τη χωρα σας, ποιος θα μας σωσει? Τι να ψηφισω? Τι δεν εχω δει που το ειδατε εσεις? Πειτε μου παρακαλω.

  • Αυτό λεω εδώ και μήνες φίλε μου.Σιγά μην πάρεις απάντηση.Βρισιές μόνο και λασπη.Ευτυχως εσυ δεν βάζεις ψευδονυμο όποτε θα βρίσουν εμένα.

  • Αυτό που γίνεται από 3 τσογλάνια στο forum που προσπαθούν να επιβάλουν ακόμα και σε φίλια κομματικά στελέχη την άποψη τους δεν υπάρχει πουθενά. Μιλάμε για ψηφοφόρους Δεξιούς που θέλουν άλλο αρχηγό,δεν επιθυμούν ακροδεξιούς φασίστες στην παράταξη και ας μην έχει αυτοδυναμία.
   Και μιλάμε για παραδοσιακούς δεξιούς που δεν θέλουν να εκπροσωπούνται από έναν Πλεύρη,έναν Βορίδη, έναν Άδωνη, έναν ΣΚΑΙ. .και όμως και αυτούς θα τους βαφτίσουν φασίστες, εχθρούς της χώρας, τραμπούκους, ρατσιστές, ότι κτυπάνε γυναίκες και άλλα τόσα ηλίθια που μόνο 2 πανηλίθιοι λένε.
   Δες καλέ μου φίλε τι έρχεται.. Κατασχέσεις εξπρές σε 9 βήματα!!!! για μικρο-χρέη στο Δημόσιο, αυτό ποτέ δεν θα το ψήφιζε ο Μειμαράκης σε πληροφορώ.
   Αλλά τι να πω, φαίνεται ότι δεν κατέχεις και πολλά απ΄την οικονομική επικαιρότητα.
   Άλλοι αγοράζουν Μορτανδέλα για ποικιλία και άλλοι από …ανάγκη.
   Ξαφνικά όλοι οι Έλληνες πήγαν Ντουμπάι, ταξίδεψαν Ευρώπη, όλοι έκλεισαν στο Μέτσοβο διακοπές…αλλά η αλήθεια είναι πικρή.
   https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1420938/katascheseis-expres-se-eisodimata-kai-katatheseis-gia-chrei-pros-to-dimosio/

   • Εσυ δηλαδή ψήφιζες Σαμάρα;Η Μειμαρακη και τώρα δεν ψήφισες Μητσοτακη;Μακάρι μα μην ξαναψηφίσεις δεν χρειάζεται.Ποτέ δεν είπα σε κάποιον τι να ψηφίσει.Απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει καλύτερος να μου τον πουν και εμένα να τον ψηφίσω.Μας λες ότι δεν είσαι Σιριζα η ΧΑ.Τι είσαι μεγάλε;ΠΑΣΟΚ η Βελόπουλος;Δεν έχει άλλον.Πες μας λοιπόν τι περιμένεις από τον Ευρωβουλευτή Ανδρουλακη η τον Κρεμουλα να μας πισεις και άσε την κσκια ΝΔ.Να φανταστείς ούτε οι Τούρκοι και ο Ερντογκαν τον θέλουν τον Μητσοτακη.

   • Εσύ τώρα μας έπεισες.Εισαι Νεοδημοκρατης.Αυτοαποκαλεισε δεξιός.Ισως κάποτε έχεις ψηφίσει ΝΔ, αλλά μετά ΑΝΕΛ και ΧΑ.Κανεις στην ΝΔ δεν αμφισβητεί τον Μητσοτάκη, κάνεις δεν αυτοαποκαλείται δεξιός αλλά ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.Οσο για αυτά που γράφεις ότι θα γίνουν, καμία σχέση με ΝΔ, επίσημα σάιτ, έντυπα ενημέρωσης του κόμματος.Θα ήθελες να είσαι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ αλλά δεν έχεις το σθένος.Μεινε δεκανικι του ΣΥΡΙΖΑ ή ξαναψηφισε ΠΑΣΟΚ και ΧΑ.Τσογλανια είναι αυτοί που ψηφίζεις, όχι οι οπαδοί και ψηφοφόροι της ΝΔ.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

    • Αληταράδες

  • Δύο εξάμηνες καραντίνες ,κεκλεισμένων των θυρών ,που πρέπει να στέλνεις μήνυμα για να κάνεις βόλτα στο τετράγωνο της γειτονιάς, δύσκολα ‘φαίνονται’ ..αόρατες, αφού καλέ τις ξεχάσαμε κιόλας ,όπως ξεχάσαμε τους 35.000 θύματα.

 20. Υπάρχουν 50 κόμματα… Υπάρχει άκυρο, υπάρχει μαύρο… Το θέμα είναι ποιος θα κάνει το λιγότερο κακο…δεν είναι θέμα σωτηρίας,, εσύ είπες δεν εχευς πρόβλημα κατά αλλα.. Άσε που σωτηρία από πολιτικούς δεν υπάρχει.. Ποιος ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και όχι το χρήμα… Η χρυσή αυγή, ο βελοπουλος το ΚΚΕ, και τα υπόλοιπα 40 που βρίζεις,, ΔΕΝ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΣΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ, ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ,.. ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ 200 ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΆΘΕ ΕΝΑ..ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΣΕΑΝΑΣΤΟΛΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ 2 ΧΡΟΝΙΆ, ΔΕΝ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.. ΔΕΝ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΕΜΒΌΛΙΑ . ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ… ποιος θα πληρώσει για όλα αυτά να σκεφτείς, κσι αν καταφέρει να γυρίσει πίσω τους νεκρούς την καμμένη Ελλάδα, την τιμή των τροφίμων, της βενζίνης,,.. Φύση αδύνατο… Τότε θα πω ότι ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΤΗΣ… και τον ψηφίσω… Τα άλλα κόμματα δεν μπορούν να γυρίσουν τους νεκρούς, την καμμένη Ελλάδα,, την μείωση τροφίμων… Επομένως δεν υπάρχει σωτηρία…. Από κανένα.. Έτσι όπως τα κάνε

 21. Για το ερώτημα ποιος θα μας σώσει…. Βλέπεις τον Μητσοτάκη να ενδιαφερεται για την υγεία 2 χρόνια.. Όχι, μόνο μίζες, η μόνη σωτηρία τα εμβόλια..εντωμεταξύ Σε αναστολή οι γιατροί, χωρίς ιατρούς, χωρίς χειρουργεία, πάρε παράδειγμα την Κω.. επομένως στην υγεθα ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΣ ΣΏΣΕΙ..
  ΠΆΜΕ οικονομία.. Κυρώσεις, φτώχεια.. Με ενίσχυση με εντολές του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛαδα, τους Έλληνες, μόνο τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ.. ΕΞΟΥ και τα εκκατομυρια από τις ΜΚΟ, για να μπαίνουν μόνο 300 την ημέρα από τον Έβρο.. Ο Μηταρακης θέλει 144 χιλιάδες πρόσφυγες για εργασία…
  ΔΕΝ ενδιαφερεται για την σωτηρία των ανθρώπων..δη των Ελλήνων Αλλιώς δεν θα πουλούσε θάνατο σε 3 δόσεις…
  ΔΕΝ ενδιαφέρεται,, για σωτηρία… Αλλά για ΚΈΡΔΗ ΔΙΣ, από Γερμανούς, Αμερικανούς, γερμανους, σοιμπλε, πως να αυξάνει τις μετοχές, τα ακίνητα

 22. ...Εσεις οι νεοδημοκρατες...του κ@λου που βριζετε του ελληνες ως φασιστες;..

  ενω ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ
  και ΛΕΤΕ ΟΤΙ αγαπατε τη χωρα σας, ποιος θα μας σωσει? Τι να ψηφισουμε? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ…ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ.Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.ΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ..ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ…Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ….ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ,ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΘΛΟΥ ΣΥΝΕΡΕΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ..ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΙΚΟ…ΑΠΛΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ.

 23. Πρώην αναλυτής της BlackRock: «Να διεξαχθεί δικαστική έρευνα για την απάτη της πανδημίας και των εμβολίων κατά Covid-19» – «Οι φαρμακευτικές ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος και όχι για να θεραπεύσουν»
  «Η φαρμακευτική δεν είναι φίλος σας. Η δουλειά της είναι να πουλάνε νέα κατοχυρωμένα φάρμακα και να μην προωθούν φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή ή ξέρετε, χρήση φαρμάκων για άλλο σκοπό. Και αυτό κάνουν.

  Είναι εκεί για το κέρδος, δεν είναι εκεί για την υγεία σας. Αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα, δεν θεραπεύουν το βασικό αίτιο (της ασθένειας). Δεν θέλουν να θεραπεύσουν τίποτα».
  Ο Ed Dowd, ήταν ένας άκρως επιτυχημένος αναλυτής της Wall Street και πρώην διαχειριστής χαρτοφυλακίου της BlackRock, συνεργάζεται με τον ειδικό ασφαλιστικό αναλυτή Josh Stirling, για να συγκεντρώσει δεδομένα από τον ασφαλιστικό κλάδο, τις εταιρείες κηδειών και τις κυβερνητικές βάσεις δεδομένων για να δείξει ότι υπάρχει μια έκρηξη υπερβολικών θανάτων μεταξύ των εργαζομένων και των ηλικιωμένων που ξεκίνησε το 2021, που ήταν η χρονιά εκκίνησης των μαζικών αναγκαστικών εμβολιασμών.

  • Αφού δεν τα λένε εσυ πως τα έμαθες;Ελεύθερα μας τα είπες.Τώρα;Σου έχει περάσει από το νου ότι τα ξέρουμε απλά δεν δεχόμαστε ηλιθιότητες;Δεν είσαι λοιπόν ο τυχερός που τα έμαθες μόνο εσυ.Στην εποχή μας εύκολα μάθε εις οτιδήποτε απλά πρέπει να ξεχωρίζεις τα σκουπίδια .

 24. ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΣΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

  ΠΩς: τα συνολικά επιδόματα που , το κοινωνικό μέρισμαta που δόθηκαν συνολικά το χρονικό διάστημα 2019 έως 2021 ήταν 559 εκατομμύρια ευρώ – το 2016 έως 2018 , 2 δισεκατομμύρια 159 εκατομμύρια ευρώ.!!! το κοινωνικό μέρισμα μειώθηκε περισσότερο από 65% προς τους Έλληνες και Ελληνίδες.!!

  συγχρονως οι Ελληνες.. έχουν αντιμετωπίσει 2 φορές την αύξηση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας, την κατάργηση της 13ης σύνταξης, μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ισοπέδωση επιδομάτων, την αφαίμαξη του αποθεματικού του ΕΦΚΑ και πολλά άλλα σκάνδαλα που πραγματοποιήθηκαν εις βάρος της ποιότητας ζωής στη χώρα.

 25. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, …ΚΑΘΩΣ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ -συμβουλος ΚΑΙ εντολεασ ολων των ευρωπαικων χωρων ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ. …ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ

 26. Η εξουσία, και υπεξαίρεση του Δημοσίου χρήματος, και αντίστροφα, είναι τα δύο άκρα της ίδιας αλυσίδας, και γενεσιουργός αιτία, της δημιουργίας κατεστημένων δομών εξουσίας. Το σπάσιμο αυτής της αλυσίδας, το υπ’άριθ. ένα πρόβλημα, για να βγει η χώρα, από το βούρκο στο οποία έχει περιπέσει εδώ και τόσα χρόνια. Η ηθική στην πολιτική, που εμπεριέχει μαζί με άλλα, τον απόλυτο σεβασμό στον Δημόσιο πλούτο της χώρας, είναι απαραίτητη προυπόθεση αν και όχι η μοναδική, για να επανέλθει η εμπιστοσύνη των πολιτών στους Κυβερνώντες, για μια διαφορετική αξιόπιστη πορεία της χώρας, σεβαστή όχι μόνο στο εσωτερικό της, αλλά διεθνώς!!!!

 27. και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΖΩ ΤΟ @ΡΧΙΧ..
  ΣΤΟΧΟΣ 519C ΤΗΣ ΕΥΠ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ! Κωνσταντίνο Φλώρος ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ….ΠΟΥ αντιμετωπίζεται από την ΕΥΠ ως στόχος επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια….ΤΑ ΡΕΜΑΛΙ….ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙ ΑΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΕΙΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΕΙΤΕ ΓΕΕΘΑ..ΕΙΤΕ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.,…ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ..ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ..ΞΗΛΟΝΤΑΙ..ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ..ΤΑΔΕ ΕΣΤ..ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΚΑΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ. ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ .ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 28. ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ….ΘΑ ΜΑΣ ΣΣΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟς ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΡΜΑ..Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ..Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ..Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ..Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ..ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ,ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΒΑΟΥΣ….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..ΓΙΑΤΡΟΥΣ…ΔΙΚΑΣΤΕΣ..
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΨΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ .παίρνουν εκατομμύρια σε OFF-SHORE ,ΑΚΙΝΗΤΑ ,ΜΙΖΕΣ..ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ

  • Πες μας ποιον να στηριξουμε που θα σωσει η θα παει μπροτα τη χωρα μας. Απο τους υπολοιπους. Οποιονδηποτε που θεωρεις οτι δεν ειναι πουλημενος και θα κανει σωστη δουλεια.

   • ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕΣΑ.

    • Για να βγει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ;Αυτούς είχε και ψήφισες Αλέξη.Εκεί να μείνεις.

 29. Εσεις οι οπαδοί του Χίου έχετε ενημερωθεί ότι τον κρατάνε σε τμήμα στη Λακωνία;Μαντέψτε τι έκανε το αστέρι των φασιστών.Κτυπισε γυναίκα.Μέχρι εκεί πάει ο ανδρισμός σας τελικά.

 30. Όταν οι «θεωρίες συνωμοσίας» ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ μετατράπηκαν σε προφανείς πραγματικότητες....

  «»»Η αρχή της Αποκάλυψης της Μεθόδου έχει ως κύριο συστατικό της, έναν κλόουν, χαμογελαστό χλευασμό του/των θυμάτων, ως επίδειξη δύναμης και μακάβρια αλαζονεία.
  Όταν αυτό εκτελείται με καλυμμένο τρόπο συνοδευόμενο από ορισμένα απόκρυφα σημάδια και συμβολικές λέξεις και δεν προκαλεί καμία ουσιαστική αντίδραση αντίθεσης ή αντίστασης από τους στόχους, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές ψυχολογικού πολέμου και μυαλοβιασμού.
  Michael Hoffman II, Secret Societies and Psychological Warfare
  ..ολα οσα ειπαμε ..εμεισ οι ψεκασμενοι….τα βιωνουν τωρα..και οι αψεκαστοι…

 31. Η πλάκα είναι ότι οι πατριώτες εθνικιστές,ναζιστες στη διεθνή γλώσσα,μιας και δεν θα είναι ύποψηφιος ο Κασιδιάρης σαν μέλος εγκληματικής οργάνωσης θα ψηφίσουν Τσίπρα.Αληθεύει;Αυτός που είχε υπουργούς που έλεγαν ότι έχουμε πολλά νησιά τι έγινε αν χάσουμε και κανένα;Που έλεγαν δεν χρειάζεται ενίσχυση η χώρα και θα το διακυνδινευσουμε με την Τουρκία;Ότι η Τουρκία έχει και αυτή τα δίκαια της;Αυτός που δεν ψήφισε την συμφωνία με τη Γαλλία και θέλει να γυρίσει τα Ραφαλ που δεν αρέσουν στους Τούρκους;Που δεν ψήφισε τη συμφωνία με την Αμερική για την Αλεξανδρούπολη που έχει τρελάνει τους Τούρκους;Την συμφωνία με την Αίγυπτο;Ψηφίστε τον.Έτσι και αλλιώς αυτό είναι το dna σας.Το κακό της Ελλάδας.Πιο παλιά μαζί με τους Ναζί,μετά πουλήσατε την Κύπρο.Τωραωτι σκοπό έχετε;

 32. Μούγκα βλέπω, σε αυτά που επιβάλει ο φασίστας ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ,, ο Χίος κατά τύχη είναι ζωντανός,,, ο καραιβαζ εκτός.. Από ποιον ρε ρεμάλια Φασισμός δεν είναι να βρίζεις γυναίκα.. Που κλέβει τον ελληνικό λαό… ΜΕ ΔΙΣ.. Φασισμός είναι να φιμώνεις, να βάζεις φυλακή,.Να σκοτώνεις . Να υποχρεωνευς με εμβόλια, φόρους, να παίρνεις σπίτια… Μέχρι εκεί φτάνει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ.. ΡΕΜΆΛΙΑ… Φτου σας,,.. Ανθέλληνας μασώνοι βρωμεροι

  • Εσυ τώρα ψηφίζεις;Εύχομαι να μην ψηφίσουμε ποτέ το ίδιο και…..να μην έχεις οικογένεια.Θα υποφέρει.

 33. Προς Μιράντα... Ο Χίος έκανε το αυτονόητο.. Εβρισε τους κλέφτες..δεν χτύπησε καμία γυναίκα.. Ζωοον

  Εντωμεταξύ ο Μητσοτάκης βρίζει όλους τους ανεβολιαστιυς ως… Ψεκασμενους… Τους χλευάζει, τους στερεί δικαιωματα εργασίας… Χιλιάδες σε αναστολή γιατροί… Αλλά θέλει φόρους,ΦΠΑ, ,.ο τραγκας δεν ζει για να τον βρίζει… Τον πέθαναν.. . Το ρεμάλι… ΜΈΧΡΙ ΕΚΕΊ ΈΦΤΑΣΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.. ΤΟΥ ΠΡΟΔΌΤΗ..

 34. Να μπαίνετε εδώ μέσα.. Καλύτερα να διαβάσετε κάμια πουλημένη φύλο κυβερνητική εφημερίδα του Μητσοτάκη, η κανένα πουλημένο δημοσιογράφο.. Η κανέναν πουλημένο γιατρό, τιυ κράτους… .. ΈΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ.. ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ… ΣΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ…. ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΦΥΛΑΚΉ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.. ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ…. ΕΣΥ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ .. ΤΟΥΡΚΑΛΑ

 35. Μακάρι να υπήρχαν 100 ΧΙΟΙ.. Πάρα 100 πουλημένοι δημοσιοκαφροι.. Είμαι υπερήφανος για την χρυσή αυγή, τον Χίο, τους Έλληνες ανεξάρτητους δημοσιογράφους, και τους Ελληνες πολίτες, από κάθε κόμμα, που διώκονται ρορθση βρίζουν ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. τους ανεξαρτητους γιατρους που είναι φυλακή κσι διώκονται για την αλήθεια..για τον απατεώνα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,, είμαι υπερήφανος για όσους… » ψεκασμενους ‘όπως λέει ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ.. Που ΔΕΝ. ΑΝΈΧΟΝΤΑΙ να είναι υποδουποι στην ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…. Φυλακή ΚΑΙ ΚΡΕΜΆΛΑ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ… ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΦΙΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ.. στους παιδοβιαστες, φόρο εισπρακτορες, ,. πολιτικούς, γερμανοτσολιαδες

  • Έτσι να πεφτουν οι μάσκες.Οπαδοί του Χίου.Το μέλλον των παιδιών σας.Ακολουθιστε τον….κατάντια

 36. Θυμησε μου νεοδημοκρατιισα miranta... Γιατι η χρυσή αυγή είναι φυλακή...

  Και όχι ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ… ΘΥΜΗΣΕ μου πάλι πόσα χρωστάει η Νέα Δημοκρατία,,, πόσα, σκάνδαλα έχει, πόσες παράνομες 0αρακολουθησεθς έχει κσνει,, πόσες πολιτικές δολοφονίες δημοσιογράφων έχει κάνει και έχει αποπειραθει… Ώστε οι υπόλοιποι φοβούνται να αποκαλύπτουν σκάνδαλα πλέον..,θυμησε μου ποιος φταίει για την φτώχεια,, θυμησε μου ποιος συνεργάζεται με σοιπμλε, μερκελ, σβαους, Αμερικανούς, θυμησε μου ποιος τρώει με τον ερντογαν μπακλαβά και ποιος πούλησε την Μακεδονία, σκοπιά, θυμησε μου,..ποιος διώκει πολίτες, γιατρούς, δημοσιογράφους που αποκαλύπτουν τα σκάνδαλα (εκκατομυρια πρόστιμα πλήρωσε ο τραγκας,,) θυμησε μου ποιος αφήνει λαθρομετανάστες να εισέρχονται νόμιμα…. Και θυμήσου μου και πάλι γιατί είναι φυλακή η χρυσή αυγή… ποιο το έγκλημα τους στον ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ..και στους Έλληνες,ΚΑΝΈΝΑ . . γιατι διώκεται ο Χίος… Ποιο το έγκλημα του στον ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ..επειδή αποκαλύπτει τις μπίζνες ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. Η ΜΟΝΗΑΛΗΘΙΝΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ . Η ΜΆΦΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  • Γιατί δολοφονίσε άνθρωπο επειδή είχε άλλη γνώμη από αυτή.Κτυπαγε ταλεπωρους μετανάστες.(περίεργο ποτέ Αλβανούς.Τους φοβόταν η ήταν σύμμαχοι;)Εσπιρε μίσος στη κοινονια.Αλήθεια έχω Απορια.Ο Κασιδιάρης γιατί έφυγε από τη ΧΑ;Τέλος γιατί κανένα εθνικιστικό κόμμα στην Ευρώπη δεν μιλούσε μαζί της;Μόνο Ναζιστικα κόμμα της Γερμανίας είχαν πάρε δώσε,

 37. Έρευνες για τις υποκλοπές κσι το βαθύ παρακράτος της μαφίας… Για τα σκάνδαλα,,,.. Απλά εβρισε μια που τα είχε αρπάξει… Όπως όλος ο κόσμος βρίζει την καιλη με τα 35 δις…. Τοσο φασίστας ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ.. ΔΙΏΚΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΈΝΑ . ΘΈΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΡΏΕΙ… ΤΟΝ ΑΠΑΤΟ

  • Μας επισες.Ο άνεργος ερευνητής έκανε έρευνα.Μήπως ξέρεις εσυ που βρίσκει τα λεφτά;Από τις πωλήσεις του Μακελειού μήπως;Γιατί εγώ από ότι ξέρω προηγούμενη δουλειά του ήταν να λέει τα αθλητικά στη Μενεγακη.Εκεί τα οικονομισε;Μήπως μας βγει κανένας καινούργιος Τραγκας.

 38. «Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες» ….

  ΑΥΤΟ συμβαινει με την περιπτωση Χιου..ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ…
  μεχρι τώρα έχουμε δει μόνο την κορυφή της κορυφής του(βρωμερού)παγόβουνου ΤΗς ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  Κόμματα που χρωστούν θα έπρεπε άμεσα να αποκλείονται των εκλογών.
  Η εντύπωση που αποκομίζει ο ενημερωμένος πολίτης είναι ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί εργάζονται για να αποκομίσουν προσωπικά, οικονομικά και πολιτικά οφέλη αγνοώντας το Εθνικό συμφέρον. ΑΣΕΛΓΟΥΝ καθημερινα εις βαρος του ΕΛΛΗΝΑ ΛΑΟΥ….οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

 39. που συνέβη ποτέ στην χώρα μας,ο ομαδικός βιασμός και βιντεοσκόπηση 15χρονου από ομάδα νεαρών εγκληματιών που τους καταλογίζεται ελαφρυντικό η νεαρά τους ηλικία..εδώ και τώρα αλλαγή του νόμου και διακοπή στην ανοχή της κοινωνίας.
  Ένα θέμα που δείχνει πόσο ξεφτυλίστηκε η κοινωνία μας.

  • Το πιο σωστό το πιο ακριβές σχόλιο εδώ μέσα. Οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση είπαν ότι οι γονείς όλων των κατηγορουμένων μηδενος εξαιρουμένου είναι παντελώς αδιάφοροι και δε σοκαρίστηκαν καθόλου με αυτά που έκαναν οι γιοί τους. Μετά θα μιλάμε για πολιτική; Θα βρίζουμε τη Μιράντα η το Νεοδημοκράτη η τον οποιονδήποτε; Γιατί; Το μεγάλο στοίχημα φίλοι μου είναι ποιος θα μεγαλώσει σωστά την οικογένεια του. Και μπορεί εσείς που βρίζετε ασύστολα στο φόρουμ , να έχετε προβλήματα στην οικογένεια κι αύριο μεθαύριο να σας καλέσουν για εξηγήσεις. Μπορεί η Μιράντα κι οι υπόλοιποι να μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους. Αυτό για σας έχει κάποια σπουδαιότητα; Κάποιο νόημα; Η χάσαμε εντελώς τα ήθη και τις αξίες;

  • Δεν προφυλακίστηκαν;Τι λες;Τώρα αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και αλλάξει τον νόμο να βγούνε έξω τι να πω.Ψηφίστε τον

 40. -Είναι η μόνη χώρα που όσο ανεβαίνει το Φυσικό Αέριο,όσο ανεβαίνουν οι τιμές,η ενέργεια

  τόσο ανεβαίνει και η δημοτικότητα αυτού του Πρωθυπουργού..αφού φοβούνται εκεί στο Μαξίμου μήπως αρχίσουν και πέφτουν οι τιμές και πέσουν στις δημοσκοπήσεις.
  -Τα πήρε όλα η Καϊλή και δώσανε στον σχοινά μόνο σοκολατάκια
  Αξεπέραστος Λαζόπουλος….

  https://www.youtube.com/watch?v=WMjS7IK1Dtk&ab_channel=newsbreak

 41. Θέλω κάποιες απαντήσεις στα παρακατω ..προτιμώ να απαντήσουν οι νεοδημοκρατες..

  1.τι σχέση έχει ο αδωνης(ΝΔ) στην κομπίνα των δις με την Εύα καιλη
  2.Γιατι ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ
  3.τι σκοπεύει να κάνει με το ΕΣΎ (υγεία) το 2023
  4.ποσο θα είναι η αύξηση των τροφιμων το 2023..
  5.ποσο θα αυξήσει τους μισθούς ο Μητσοτάκης το 2023
  .. Αν μου λύσουν αυτές τις απορίες,,. Συνεχίζω με άλλες 10..

  • Αυτός ο Αδωνης εφιάλτης έχει γίνει και στους φασιστες και στους αριστερούς.5 χρόνια των έψαχνε ο ΣΥΡΙΖΑ με κουκουλοφόρους μαρτυρες και επίορκους δικαστές που βρίσκονται σε δίκη αυτές τις μέρες.Έψαξαν οικογένεια μέχρι και όποιον του έλεγε καλημέρα,ακομα τα ίδια σου πουλάνε;Μήπως επειδή δεν προέρχεται από σόι και ότι έχει κάνει το έκανε μόνος του;Μήπως είναι ο πιο δουλευταράς και χαλάει την πιάτσα;Ίσο για τις υπόλοιπες ανόητες ερωτήσεις σου δεν μας λες από που προέρχονται;Ποιος έχει και δίνει στοιχεία για παρακολουθήσεις;Ο Μητσοτάκης προφανως τα λέει στο Βαξεβάνης .Άλλος;Αυτός που τα έχει πάρει να στήσει προπαγάνδα υπέρ του Πούτιν;Από αυτόν ενημερώνεσαι;Ξέρεις ο στρατηγός παρέμενε στη θέση του επιμηκύνθηκε η θητεία του.Ξέρω χαλάει αυτό τον φίλο σου Ερντογκαν και τους Τούρκους αλλά άλλη μια φορά ο δούρειος ίππος του ο Αλέξης δεν τα κατάφερε.

  • … Αλήθεια αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξανά μειώσει τις συντάξεις;Θα κόψει τις αυξήσεις;Θα γυρίσει πίσω τα Ραφαλ και τις φρεγάτες;Θα χαλάσει τη συμφωνία με Φαλλια και Αμερική,Με την Αίγυπτο;Θα κλείσει την Αλεξανδρούπολη;Τον βραχνά των Τούρκων;Έλα πες την αλήθεια.Αυτά δεν σε χαλάνε από τον Μητσοτακη;

 42. Καλα εσείς οι Αρριστεροι δεν ενοχληστε να λέτε τα ίδια με τους φασιστες τις χρυσής αυγής;Όλα μήπως και πάρετε κανένα ψηφαλακη;Έλεος.

 43. Το θέμα είναι απλό.ΣΥΡΙΖΑ,Βελόπουλος,Κασιδιάρης,ΧΑ και Ερντογκαν είναι στην ίδια πλευρά.Ναι η Όχι;Ας μας πει ο Χίος …. Σε τι διαφέρουν;

 44. Είπα να κάνω ανακωχή λόγω Χριστουγέννων.Ειδα ότι ο νυχτοφύλακας/σεκιουριτας του κ@λου δεν σταμάτησε λεπτό.Εβριζε μέρες που είναι.Δεν περίμενα και τίποτα άλλο από αυτόν.Εχει ακόμα έναν αριστερό και ένα βλάκα ελληναρα/χριστιανοταλιμπαν/αντιεμβολιαστη που τον σιγονταρουν.Λοιπον επειδή δεν θα αφήσω το σάιτ ούτε εγώ, πιστεύω ούτε η miranta,θα την ακούτε καθημερινά, θέλετε και μη την άποψη μας.Εγω δεν δίνω βάση σε αυτά που λέτε, και κάνω το ζωγράφο (ξέρετε εσείς).Σε λίγες μέρες θα ξέρετε και την ημερομηνία των εκλογών.Υπομονη και όσο ζυγωνει,η ////α θα μεγαλώνει.Ετσι θα σας μιλάω, γιατί έτσι καταλαβαίνετε.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

  • ..που επιπλέουν σκορπώντας δυσοσμία…πουστ κοπρόσκυλο

 45. Τώρα όσον αφορά το ηθικό κομμάτι της ιστορίας.Βιωνετε απέραντη μοναξιά και αποδεικνύεται από τις ώρες,τις φορές που γράφετε.Επισης πάσχετε από μανιοκατάθλιψη.Τα θέματα που σχολιάζετε καταλήγουν σε 2-3 στερεότυπα, copy paste, επιθετικότητα, βρισιμο, χωρίς ειρμό, πρόταση.Γενικα ,ανάμεικτα,ασυναρτητα
  σχόλια. Αν μη τι άλλο προδίδουν ψυχολογικό νόσημα.Σιγουρα δεν φταίτε εσείς.Αλλα το ότι δεν υπάρχει περίγυρος να σας βοηθήσει. Κρίμα , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας παραχωρηθεί ο χώρος για να σχολιάζετε ασυστολα.Συνεχιζουμε μπροστά, μείνετε στη μιζέρια.Οσον αφορά το βρισιμο, εσείς με μάθατε,οταν όλοι μαζί βριζατε μια γυναίκα (miranta). Εξάλλου είναι πολύ lite το Ουστ κ @πρ@σκ@λ@…… μπροστά σε αυτά που λέτε…..

  • Το ότι σας βρίζει όλο το φόρουμ για τον σαρκασμό,την έπαρση και αλαζονεία, έχει αρχίσει

   απ την φασιστεία σας,απ την μετατροπή του άσπρου σε μαύρο,Απ την αλαζονεία,απ τον ρατσισμό….το διαχωρισμό σε νυχτερινό και πρωινό..τώρα έγινες και γιατρός …όλα τα γνωρίζεις εκτός την τύφλα σου λαμόγιο..ανήθικο ανθρωπάκι,δειλέ άνδρα,ντροπή του νησιού,ντροπή των Δεξιών, λαμόγιο ανήθικε .
   Η αξία του παραμερισμού σας απ όλους δείχνει πόσο λαμόγια είστε.
   Εγκεφαλικές δυσλειτουργίες και τα δύο Μαμούχαλα

   • βριζει ολο το φορουμ. 1 η 2 ειναι που βριζουν και γραφουν τα 98 απο τα 100 σχολια. Ειναι ευκολο να το αναγνωρισεις πια απο τον τροπο γραφης και τα ιδια συντακτικα και ορθογραφικα λαθη..

    • Μήπως φίλε πρέπει να πιάσεις τα θέματα του 'Δεν Μασάμε' και να διαβάσεις τα σχόλια ξανά?

     1 ή 2 είναι αριθμητικά επιρρήματα, ακέραιοι αριθμοί, ουσιαστικά ή στελέχη τάγματος εφόδου?
     Κοίταξε πόσοι σχολιαστές έγραφαν για τα εμβόλια, για τις Κυβερνητικές επιλογές στην Πανδημία ,την καραντίνα,δάφορα θέματα Τοπικού Διαλόγου και πρόσεξε τις ομοιότητες μεταξύ των δύο όχι σε σημεία στίξης, τονισμό και ορθογραφία, αλλά σε Φασισμό, αλητεία, ρατσισμό, μηδενισμό ,φίμωση, φακέλωμα..και αναπαραγωγή!!!!!
     Παρατήρησε την υπογραφή ενός απ αυτούς και στο aegean αλλά και στο Βήμα της Κω που με τον ίδιο τρόπο ‘υπογράφει’ τα σχόλια ,βρίζοντας και τους αναγνώστες του εκεί φόρουμ και μετά αναθεώρησε την αξία των απλών πράξεων αριθμητικής.
     Τριάντα σχόλια απ τα 107 ανήκουν σε δύο άτομα,που προκαλούν,έχουν ανοίξει λογαριασμούς με άλλους σχολιαστές και βγαίνουν σε κάθε θέμα Δημόσου Διαλόγου σαν ύαινες,σαν λυσσασμένα σκυλά και απαντούν ξεχωριστά στον καθένα ακυρώνοντας τον.

    • Πόσους νηματοθέτες έχουν προβοκάρει, ειρωνευτεί και ας μην τους απαντούν ποτέ. Πάρε παράδειγμα την δημοσιογράφο Ξανθίππη, σαν σκυλί μαύρο γράφει από ‘πάνω της΄ η ηλίθια, πόσους αρθρογράφους, ειδικούς και μη μπαίνει και διαπομπεύει και ο ένας ….άκας και η ηλιθιότητα.
     Τι να την κάνω την τέλεια σύνταξη και ορθογραφία, όταν χειροκροτώ ένα κρησφύγετο ????
     Άντε και του χρόνου με οξείες, δασείες, περισπωμένες και σβάτσικες.

    • Αυξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε την κάλπην και κατακυριεύσατε αυτής..

     Ιδού ο έτερος της Αγίας Αγριάδως, ομοούσιος τω Πατρί και τω Υιώ…
     Κυρ Ελέεισον……

    • Όλα τα σχόλια είναι διαθέσιμα στα περίπου 50 ‘δεν μασάμε ‘,αισίως 5.000 περίπου σχόλια.. προσβάσιμα σε όποιον θέλει και βέβαια υπό κρίσιν για όποιον διαθέτει εγκέφαλο.
     Ρίξε μια ματιά και δες αν είναι 2-3 ,ποιοι ξεκίνησαν να βρίζουν, ποιοί χαλάνε τα θέματα, ποιοί απαντάνε κάνοντας quote κάτω από κάθε σχόλιο..ποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη, ποιοί είναι οπαδικά φανατισμένοι και μέτρησε λίγο…
     Τα υπόλοιπα που λες καταρρέουν απ την πραγματικότητα.
     Καλό μέτρημα..

  • Ο άνθρωπος που νοιώθει απόλυτη μοναξιά και έχει τα λογικά του έχει λύσεις

   Δεν κάθεται να γράφει ραβασάκια καθημερινά, υπάρχουν πολλά να κάνει…εσύ και ο ρατσισμός σου βλέπουν ‘νυχτερινούς’, νυχτοφύλακες,ανθρωποφύλακες,σεκιούριτι,μόνο ένα ρεμάλι σαν και του λόγου σου θα περιθωριοποιούσαι ζώνες εργασίας, ζώνες κινητικότητας, υπονοώντας ότι όσοι δραστηριοποιούνται τις ώρες που εσύ κοιμάσαι είναι παράνομοι..
   Απόβρασμα σκέτο, παράδειγμα του τι σημαίνει φασίστας και ρατσιστής…
   Ρεμάλι μεγαλοπιασμένο, κατακάθι των άκρων, ανηθικο σκουλήκι…οι κάμπιες είναι λιγότερο αποκρουστικές απ τα σχόλια σου..μια ντροπή και επειδή ψήφισα παραπάνω από μία φορά λαϊκή δεξιά και ξέρω πολλούς, Όλοι σε σιχαίνονται.
   Άρον τους ό…. μου και περιπάτει λαμόγιο

 46. Εγώ είμαι ο » πρωινός » φασίστας Έλληνας, ψεκασμενος,, αντιεμβολιαστης,….ο νυχτερινός ειναι άλλος… Φασίστας Έλληνας, ψεκασμενος… Και οι υπόλοιποι ενδιάμεσα.. Ειναι άλλοι φασίστες, Έλληνες,.. Ψεκασμενοι…….παντως πρεπει να πας στον ψυχοθεραπευρη να σε σώσει από την ακια που σε δέρνει να κοιτάς τις ώρες,,… Και θέλω να σου πω.. Οι άνθρωποι που δουλεύουν βράδυ… Να ξέρεις.. Δουλεύουν… Δεν τον ////…οπως εσενα όλη την ημέρα και πληρώνουν τους ίδιους φόρους.. Και δεν ειναι νυχτοφυλακες… ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ οι άνθρωποι που δουλεύουν το βράδυ πάρα ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ τρομπάρουν. το πρωί….οπως εσενα, αν θες να σου πω την δούλεια μου,, γιατι έχω συναδέλφους 24 ώρες σε υπηρεσία (‘ ‘νυχτοφυλακες’ όπως τους αποκαλείς ‘στην αστυνομία, λιμενικό.. Για να υπηρετούμε τον ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ να αφήνουμε βάσει τις εντολές του σε επίσημα έγγραφα τους λαθρομετανάστες να μπαίνουν.ελεύθερα.. .. …Η να γράφουμε 3 η το πρωί πριν 1χρονο όποιον δεν φορούσε μάσκα.. πανιβλακα

 47. Ρε.. Νεοδημοκρατη.. Δεν βάζεις καλυτερα το προσωνυμίο.βλακας.. .

  Διότι όταν διαβάζω… Τα σχόλια σου,, καταλαβαίνω πόσο καμμενος είσαι…. Αυτο είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που λύνεται.. Με ψυχοθεραπεία.. Πεστο πρόβλημα σου στον γιατρό, δεν ειναι ντροπή.. Απλά θα χρειαστεί για να αποτοξινωθεθς από την ///////που σε δέρνει.. Αποχή από τις ειδήσεις..των 6, των 2 και των 8…(ο λεγόμενος σανος των ηλιθίων ) απαγορευεται να διαβάζεις φύλλο κυβερνητικές εφημερίδες (επιπλέον σανος, δηλ, )..και στην τελική … Εκτός ότι θα ΔΕΙΣ αληθινά την πραγματικότητα.ΙΣΩΣ..συνέλθεις από τη ..που σε δέρνει

 48. Καλά ρε ηλίθιοι,5 σχόλια για να απαντήσετε σε ένα;Αν είσαι ένστολος όπως λες και δεν μασάς πες μου πότε δουλεύεις πρωί να έρθω να σε βρω να τα πούμε;Τι σόι εξουσία είσαι άμα κολωνεις από έναν ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ;Οι υπηρεσίες που αναφέρεις βλάκα δουλεύουν κυλιόμενο 24ωρο και όχι συνέχεια νύχτα, χειμώνα/καλοκαίρι.Θα ήθελες βλάκα να υπηρετείς στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας αλλά είσαι τόσο μαλαξ που μόνο νυχτοφύλακας/σεκιουριτας του κώλου μπορείς και εκεί χαριστικα.Πονας πολύ και με αντιγράφεις ενώ σε γλενταω κορόιδο.Αντε καλή βάρδια μαζί με τον αριστερό βλαμμένο.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…….

 49. Καλα εγώ είμαι χαζή.Εσείς οι έξυπνοι προοδευτικοί,Συριζαίοι πως αισθάνεστε;Έβαλε ο αρχηγός σας εκπρόσωπο τύπου την Τσαπανίδου;Έλεος.Δημοσιογράφο από τα βουροκαναλα;Χρονια στο Σκαι η κυρία πρην στην ΕΡΤ με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ .Τελικά ήταν κρυφοσυριζαια;Τι άλλο θα σας ταΐσουν;Φαντάζομαι τώρα θα την υπερασπίζεστε.

 50. Όπως διαβάζουμε, η χονδρική τιμή της MWH (μεγαβατώρα) στην Γερμανία έχει καθοριστεί στα 14,00 ευρώ. Ναι σωστά διαβάσατε, δέκα τέσσερα ευρώ. Στην Ελλαδίτσα μας το κόστος της ανέρχεται στα 250 ευρώ. Σίγουρα φταίει, ο πόλεμος, ο παγκόσμιος πληθωριμός, ο …, ο…, η ακρίβεια κλπ. Μόνο ένας ΔΕΝ φταίει, Αυτός που δν φταίει ποτέ και για τίποτα…Τα συμπεράσματα και η πάσα δικά σας…

 51. ΠΡΟς ΤΑ ΖΩΑ MIRANTA-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ-αν και δεν απευθυνομαι σε αυτους σαν προβατα..αλλα στον κοσμο με καποιο ΙQ

  16.000.000 εμβόλια ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΤΟ 2009 » για τον #H1N1″
  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ–ΤΣΙΟΡΔΑΣ!!!!! Την ιδια περιοδο ξεσπα σκανδαλο με τις παραγγελιες εκκατομυριων αχρηστων αντιγρριπικων εμβολιωκ και φαρμακων..που χρεωθηκε η Ελλαδα.. ο συνεργατης του ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο Β. Κοντοζαμανης -σημερινός υφυπουργός υγείας !!!..Ο ΟΠΟΙΟΣ πριν ένα χρονο ειπε -δεν ΘΑ πληρωνονται ΟΣΟΙ δεν εμβολιαστουν-ΠΟΣΑ ΑΡΑΓΕ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ..…περισσοτερα αποτ 2009??
  συνεχιζουμε με μια απατεωνα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ απου αντι να φταιχνει υποδομες για απορους,παιδια…τα βαζει με τις ηδη υπαρχουσες δομες(χαμογελο παιδιου-κιβωτος..)ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

 52. ΑΠΛΑ για το τι ειναι και ποιοι αποτελουν την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ…(ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ) .ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Το 1999 παραιτήθηκε όλη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά από πόρισμα για απάτες και κακοδιαχείριση.
  Η Κομισιόν και οι πολιτικοι…(ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΙ.ΜΗΤΣΟΙΤΑΚΗΔΕΣ..ΚΑΙΛΗΔΕΣ.ΤΣΙΟΡΔΕΣ…)θα μπορούσε να λέγεται και Μαφία. Αν και αυτό αδικεί κάπως τη Μαφία.!!
  Αν δεν είσαι λαμόγιο και δεν έχεις μπλεχτεί σε σκάνδαλα, είναι πολύ δύσκολο να γίνεις επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  Δεν είναι χαζοί να βάλουν έναν αδιάφθορο ανάμεσά τους, γιατί θα τους χαλάσει την πιάτσα. Και τη μάσα ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,,ΤΣΙΟΡΔΑΣ..ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΙΑΤΡΟ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΛΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ…

 53. Βλεπω Miranta εφοσν σαρεσει να παντας. βλεπω .να μην μου απαντας στα 5 ερωτηματα μου

  ετσι θα ξεδιαλυνεις ..αν αξιζεις να ψηφιζεις ενα λαμογιο που λεγεται πρωθυπουργος ..
  οταν -καταφερεις -και απαντησεις παρα να βριζεις χρυσαυγιτες,βελοπουλους ,αχετους δηλ..ανθρωπους στην φυλακη κλπ..ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ…

 54. Η Ελλάδα στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης, είχε δώσει μια άδεια για φυσικό αέριο το 2019 και φυσικά με κυρίαρχο στην Ενέργεια μια Δημόσια ΔΕΗ

  τι συνεβηκε ομως οταν ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Εξουσία,?? μοίρασε στους ολιγάρχες φίλους του άδειες για ηλεκτροπαραγωγή με φυσικό αέριο και την εγγύηση ότι θα κάνουν απόσβεση σύντομα.και κατεκαψε τα δαση για μιζες απο τις ανεμογενητριες απο τους γερμανους φιλους του !!!!

  Επίσης δέσμευσε τη ΔΕΗ με ΄δάνειο από την Goldman Sachs, , με ρήτρα την απολιγνιτιποίηση έτσι ώστε να δεσμεύσει την εταιρία για τα επόμενα χρόνια.

  Ενεργοποίησε το Χρηματιστήριο Ενέργειας, ΄έτσι ώστε οι νταβατζήδες του να πουλάνε την ενέργεια όσο θέλουν. Κλείδωσε την τιμής της ενέργειας 100% με το φυσικό αέριο και έβαλε και τη ΔΕΗ στη ρήτρα αναπροσαρμογής, έτσι ώστε η δωρεάν ενέργεια των υδροηλεκτρικών να μην μπορεί να ανταγωνιστεί την αισχροκέρδια.

  Σήμερα,πληρώνει τους νταβατζήδες του Ο Μητσοτάκης περίπου 1 δισεκατομμύριο κάθε μήνα, ως «ενίσχυση», ενώ οι πολίτες πληρώνουν το ρεύμα ακριβότερο από όσο θα πλη΄ρωναν αν δεν ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ