Καρδιολόγος-Μέλος ΠΙΣ (ανοίγουν στόματα): Παρά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ χορηγούσαμε ιμβερμεκτινη και επισκεπτόμασταν ασθενείς με covid στο σπίτι για να σώσουμε ζωές!

2
3453

Ανοίγουν τα στόματα!Ο καρδιολόγος & μέλος του Πανελ. Ιατρικού Συλλόγου Αντώνης Παπαδόπουλος αποκάλυψε στον

ότι παρά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ χορηγούσαν #ιμβερμεκτινη σε ασθενείς με #coronavirus & τους επισκέπτονταν στο σπίτι προκειμένου να σώσουν ζωές!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμένα ο καρδιολόγος μου και δύο ακόμη φίλοι γιατροί δεν συμφωνούν.Γιατι να πιστέψω τον κύριο;Ο καθένας τα συμπεράσματα του.Αλλα θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι εμβολιασμοί έφτιαξαν το τοίχο της ανοσίας και περνάει σήμερα σαν συνάχι.Ας τα λέμε και αυτά……

  2. Χαχαχα αυτή την άποψη έχεις σχηματίσει???? Βλεπε Παπαδάκη… Ο κοβιντ ειναι πλεον το λιγότερο…. Μακαρι να μην σε πιάσουν τα αλλα που έφτιαξαν τα καλά παιδιά της νέας τάξης πραγμάτων τα οποία πλέον δημοσιευονται και σε επιστημονικά περιοδικά. Βλεπε καρκίνοι καρδιοπαθειες και η λίστα είναι ατελείωτη…. Αν θα ανοίξει το φαιζερ γκειτ θα τα μάθεις όλα και στα συστημικα κανάλια….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.