Τελικά δεν είναι μόνο «κάτι σάπιο… αλλά πολλά τα ‘σάπια’, στο βασίλειο της Δανιμαρκίας…»

130
7486

Τελικά δεν είναι μόνο «κάτι σάπιο… αλλά πολλά τα ‘σάπια’, στο βασίλειο της Δανιμαρκίας…»

για να παραφράσουμε τη γνωστή ρήση από τον Άμλετ του Σαίξπηρ.

Από τότε που έσκασε το θέμα της παρακολούθησης Ανδρουλάκη συζητιόταν ανοιχτά σε όλη η δημοσιογραφική πιάτσα (off the record, γιατί επισήμως βλέπετε είναι σε ισχύ ακόμα οι λίστες Πέτσα και Σία…) ότι οσονούπω θα σκάσουν κι άλλα πολλά και τρανταχτά ονόματα (το γράφαμε κι εμείς εδώ από τότε μέχρι και το προηγούμενο σημείωμά μας με το φαινόμενο του απίθανου βουλευτή Πάτση με την αγορά των κόκκινων δανείων).

Και τελικά δεν πέρασαν 3-4 μέρες και τα έβγαλε στη φόρα ο έχων τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ, Βαξεβάνης.

Ιδιαίτερα  αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα είναι η ανάλυση του Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ (που δεν έχεις ως γνωστόν και τις καλύτερες σχέσεις με τον προαναφερόμενο συνάδελφό του) για το τί πραγματικά συμβαίνει.

Γράφει χαρακτηριστικά ότι «η πιάτσα βόα» καθότι η λίστα των παρακολουθουμένων περιλαμβάνει όχι μόνο τα 33 ονόματα που δημοσίευσε ο Βαξεβάνης αλλά 106 συνολικά… Και κανείς δεν άκουσε, κανείς δεν είδε τίποτα (κυβέρνηση, δικαιοσύνη κλπ)

«Το μαρτύριο της σταγόνας…»

Αναφέρει χαρακτηριστικά είναι αυτό που περνάει η κυβέρνηση η οποία επικοινωνιακά το χειρίστηκε όπως και με το προηγούμενο σκάνδαλο διαφθοράς με σπασμωδικές κινήσεις που δείχνουν ακριβώς την ενοχή της.

Από την πλήρη άρνηση («ψεύτικη η λίστα»), το γύρισε μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο στο ναι μεν αλλά («υπάρχει τελικά, αλλά εμείς δεν ξέρουμε τίποτα…» όπως έκανε άλλωστε και με τον Πάτση και όλα τα προηγούμενα… παρατράγουδα)

Αλλά και από την άρνηση αυτή, πάλι προκύπτει ένα τεράστιο ζήτημα, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά «Τα ΝΕΑ».

Ακόμη και αν ο Βαξεβάνης κάθισε ένα βράδυ σπίτι του, και είπε «κάτσε ρε να φτιάξω μια λίστα με άτομα που ΠΙΘΑΝΟΝ παρακολούθησε η κυβέρνηση για να τους αναστατώσω», η έως και ενοχική στάση της κυβέρνησης, όλο το προηγούμενο διάστημα, τι άλλο από μια απόδειξη ότι «εδώ κάτι τρέχει», είναι;

Από πού θέλεις να το πιάσουμε; Από τους ρυθμούς κουτσής χελώνας με τους οποίους προχωρεί η έρευνα (δικαστική και «τεχνική», για το ποιος διαθέτει και ποιος χειρίζεται το κατασκοπευτικό λογισμικό) για το θέμα της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και των δημοσιογράφων;

Από την «ετσιθελική» (με εντολή Μαξίμου) άρνηση να εμφανιστούν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής και της PEGA το «κουμπαράκι» του Γρηγόρη (Δημητριάδη), ο ίδιος και όσοι εμπορεύονται το παράνομο σύστημα; Ή από την ίδια στάση απέναντι στην Επιτροπή PEGA; Από το γεγονός ότι ενώ ξέρουν ποιος το έχει το λογισμικό, δεν έχουν προχωρήσει στο αυτονόητο, που είναι η παραπομπή του στη Δικαιοσύνη, με βαριές κατηγορίες;

Και πάμε τώρα στα ειδικότερα. Πόσο σώφρον είναι να αρνείσαι την ύπαρξη αυτού του καταλόγου, όταν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε το επόμενο διάστημα δημοσιευμένους διαλόγους των θυμάτων της παρακολούθησης με φιλικά τους πρόσωπα ή συνεργάτες τους;

Και αφήνω κατά μέρος αυτόν καθ’ εαυτόν τον κατάλογο, που δημοσίευσε η εφημερίδα. Φέρει 33 ονόματα. Αλλά η «πιάτσα» βοά ότι ο κατάλογος συμπεριλαμβάνει 106 ονόματα. Και προφανώς αυτός, ΑΥΤΟΣ λέω, που διοχέτευσε τα συγκεκριμένα 33, ασφαλώς και δεν έχει κανένα πρόβλημα να «σπρώξει» με την ίδια μέθοδο και τα υπόλοιπα 73. Διαμιάς ή σε δόσεις – που ταιριάζει περισσότερο και με το μαρτύριο της σταγόνας…

Και μετά το σούσουρο και τη διεθνή κατακραυγή δήλωσε στο Bloomberg ότι: «Η Ελλάδα θα απαγορεύσει τα παράνομα συστήματα παρακολούθησης…» Τώρα πως θα το καταφέρει αυτό ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι το παράνομο λογισμικό δεν είναι μόνον ελληνικό αλλά και ευρωπαϊκό, είναι «αλλουνού παπά ευαγγέλιο».

Και το ερώτημα που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν κατάλληλα οι εταιρείες δημοσκοπήσεων (για να δούμε τι ποσοστό πιάνει το ναί η όχι) ήταν η ατάκα Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 «αναρωτιέμαι αν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι ένας Πρωθυπουργός μπορεί να παρακολουθεί τους υπουργούς του…»

Predator σημαίνει λοιπόν «αρπακτικό»

Οι κοινωνίες μας κρύβουν τη σήψη κάτω απ’ το χαλί και η δικαιοσύνη είναι εντελώς τυφλή ή ανύπαρκτη. Ο κάθε διαπλεκόμενος με «γνωριμίες» ρουφά το χρήμα από τις τράπεζες και μετά μιλάμε για κόκκινα δάνεια! Αδιαφάνεια και παραπληροφόρηση καλύπτει το δημόσιο, κοινωνικό και τραπεζικό χρήμα.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε ότι δεν είστε Ελέφαντας. Απλά ότι δεν είστε κατάσκοπος. Ο Ανδρουλάκης σας περιμένει στην γωνία…

Αν μάλιστα ισχύει η διαρροή φιλομητσοτακικών κύκλων ότι «αν φύγει», η χώρα θα πρέπει να κυβερνηθεί από «προσωπικότητα διεθνούς κύρους», καταλαβαίνει κανείς ότι γυρνάμε στην εποχή Παπαδήμου (έχει γούστο να ‘ναι ο «φίλος» της Κω Μαργαρίτης Σχινάς που έκανε και τον «αγιασμό» του ‘πεντάστερου’ στο Πυλί…)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

130 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποτέ στην χώρα,ακόμα και στις πιο μαύρες σελίδες της,δεν πήγε Υπουργός

    σε αλυσίδα Super Market και να διαφημίζει προϊόντα που υπάρχουν στο ράφι,ποτέ..ακόμα και σε χώρες Λατινικής Αμερικής δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο.
    Να κάνει διαφήμιση εκπτώσεων ακόμα και σε είδη βασικής ανάγκης με σκοπό να σπρώξει μονοπώλια,ενώ η κάμερα να δείχνει τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας του Ομίλου που επισκέπτεται.
    Λιμοκτονούν οι ‘μικροί’ και στο νησί μας,όπου η αγοραστική δύναμη τον χειμώνα είναι χαμηλή.Δεν τους νοιάζει να κλείσουν,να καταχρεωθούν…αρκεί να μην επιβιώσουν …
    Το συγκεκριμένο πολιτικό κατάλοιπο της χώρας νομίζει ότι πουλά ακόμα βιβλία ..που και αυτά μόνο από το ίντερνετ τα σπρώχνουν.
    Ενώ ούτε ένας έλεγχος δεν γίνεται..αν ο καθένας μας γράψει την εμπειρία του εδώ μέσα για τις ανατιμήσεις,θα γράφουμε επί μέρες.
    Ούτε ένας έλεγχος,όπως ακριβώς λειτουργούν τα καρτέλ.
    Τα ξένα μέσα εξάλλου καθημερινά γράφουν για τις δημοκρατικές και ηθικές αξίες της Κυβέρνησης,αλλά είναι και αυτά αριστερά ΜΜΕ.

      • Όχι τόσο.μεγαλομανείς,αυτάρεσκους, αλαζόνες, διεφθαρμένους…
        Έχει πολύ πιο καλούς ηγέτες η Δεξιά.
        Εσύ απ’ το πολύ ξύσιμο, βλέπεις μόνο κόμματα για αυτό σε λένε πατσαβούρα.

      • ΜΙΡΑΝΤΑ /////
        Μήπως έχεις κανένα δάνειο στην Τράπεζα της Μιχαλούς να στο τακτοποιήσει?
        Αυτό είναι το κόμμα σας όπως το εκφράζει ο Μυξομάντηλος. Τα κόκκινα δάνεια έξωση και αφαίρεση απ τον δανειολήπτη, πώληση σε ξένους και τα Δάνεια της Νέας Δημοκρατίας στις πλάτες του κόσμου. Πατσαβούρα /////.
        Εγώ γουστάρω να βγει αυτοδυναμία ο Γουρλός ,να δεις τι ευμάρεια και προκοπή θα έχουμε…

      • Τα καρτελ χορευουν με τον Μητσοτακη. Σε ολους τους κολλητους του μοιρασε τα χρηματα μας! Οταν ο Τσιπρας εδωσε το μεταφορικο ισοδυναμο λεγατε οτι θα μας κανει Σοβιετια. Τωρα ψωνιστε Μαλατα και καλαθι του νοικοκυριου γιδια.

  2. Γιάννη για αυτά που γίνονται θα σου παραφράσω και εγώ μια γνωστή φράση του Γάλλου πολιτικού και φιλοσόφου Βολταίρου. Η πολιτική είναι σαν τον αποπατο στο σπίτι. Βρώμικη μεν αναγκαία δε. Φαίνεται ότι εδώ δεν πιάσαμε μόνο πάτο αλλά αποπατο με όσα τραγικά γίνονται στη χώρα μας. Τόσα που μας μέμφονται και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας.

    • Μια κουβεντα ειναι αυτη….
      Ποιοι μας μεμφονται?
      Οι Αγγλοι ας πουμε που δεν ξερουν τι τους γινεται και κολλησαν τοσα παιδακια HIV?
      Εδψ το διαβασα στο aegean… Εμεις υποτιθεται εχουμε κακο συστημα υγειας…
      Μας μεμφονται και καλα αλλα μας λατρευουν.. καθε καλοκαιρι εδω. Και αγορες σπιτιων εδω.
      Κανεις δε μπορει χωρις μια γευση Ελλάδας.

  3. Με τόσα που έγιναν η κυβερνώντες εμπλεκόμενοι από ευθιξία έπρεπε να παραιτηθούν όπως γίνεται σε άλλες χώρες

    • Ακριβως αυτο. Αλλα ποιος εχασε την ευθιξια και την τσιπα για να την βρει ο Μητσοτακης, η Μενδωνη, ο Αδωνις, ο Πλευρης και η Κεραμεως.

        • Γιατι να παραιτηθουν για το Ματι; Δεν εδωσαν αυτοι προαγωγες σ εκεινους που ηταν υπευθυνοι. Ουτε καινε τα δαση για να βαλουν ανεμογεννητριες. Η ρυθμιση για τη νομιμοποιηση των μεγαλων αυθαιρετων πως παει; Προχωραει;

  4. Θα θέλατε πραγματικά να είναι έτσι τα τελευταία γεγονότα.Βλεπετε όμως ότι τα τελευταία 3 χρόνια πέφτετε έξω στις προβλέψεις.Συνεχως βλέπατε εκλογές, να πέφτει η κυβέρνηση, ελληνοτουρκική σύγκρουση και διάφορα άλλα με σκοπό να πληγεί η Ελλάδα,η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης.Αισιως όμως διανύει τον 3 χρόνο διακυβέρνησης, με προοπτική νέας τετραετίας.Οποτε ας αναλογιστούμε τί έγινε ως τώρα; Συνεχίζεται….

    • Το Άστρο της Βηθλεέμ το είδαιν οι Τρεις Μάγοι ,ο Πέτσας,ο Πάτσης και ο Πλεύρης.
      Ο Άδωνης με τον Βορίδη καβάλα σε καμήλες έφεραν το μύρο.
      Λαμόγιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.
      Δύο χρόνια σας έλεγαν για τον Πέτσα,έχετε ρίξει πρόστιμα σ όλο τον κόσμο και είχατε Βουλευτή που έπαιρνε το κεραμίδι του φτωχού μεροκαματιάρη.Λαμόγια.

  5. Εν συνεχεία:1) Αντιμετώπιση πανδημίας με το ελάχιστο κόστος σε ζωές.2) Επίλυση μεταναστευτικού.3) Ενισχυση συμμαχιων και ενισχυση της χώρας αμυντικά.4) Ενίσχυση ευάλωτων ομάδων από την ενεργειακή κρίση.5) Αύξηση τουρισμού.6) Αποπληρωμή δανειακών συμβάσεων χώρας, τέλος μνημονίου.Και πολλα άλλα που θα τα λέμε έως τις εκλογές.Συνεχιζεται…..

        • https://www.youtube.com/watch?v=JLhMVo47uz0&ab_channel=%CE%92%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82

          Στο ξαναλέω πατσαβούρα,Μειμαράκης ,Τζιτζικώστας, Κ.Καραμανλής χωρίς την ακροδεξιά μέσα,ξέρεις εσύ αυτήν που εκπροσωπεί ο Πλεύρης,ο Βορίδης,ο Καραγκιόζης ο Άδωνις. Ποιοι είναι πιο ακραίοι φασίστες απ αυτούς?
          ΜΙΡΑΝΤΑ //////!!!!!
          Βάλτο Γιάννη,μην το κόβεις όλους μας βρίζουν απ τις 6/3/22..ο άλλος μας λέει ΟΥΣΤ Κοπρόσκυλα από το Νέο Έτος. Νεοδημοκράτη και Μιράντα ////////////

        • Εντελώς έγκυρη! Από αριστερούς με δεξιές τσέπες όμως….

        • Ο σκαι που πηρε τα λεφτα μου απο τον Πετσα θα με ενημερωνει καλυτερα λες;

        • Λεχρίτες…Προορισμός Ασιατικός έγινε η χώρα μας,όπως είπε η Ξανθίπη.Εσύ λέγε ,κ..άνε,κάνε ότι θες.

    • Ο άνθρωπος τα χει χαμένα ,ποτέ πρωθυπουργός δεν έβγαλε τις μύξες του και να δώσει το μυξομάντηλο στον αστυνομικό που τον συνοδεύει..χρόνια πίσω η χώρα απ τους Άριστους κοπρίτη.Κοπρόσκυλο.Μύξα.

    • Τις δραστηριότητες του Ανδρέα Πάτση βουλευτή της Ν.Δ τις ήξερες ?

      Ήταν νόμιμες και ηθικές σκουλήκι????
      Σκουληκαντέρα μαντρόσκυλο,πότε τον δημοσιοποίησαν οι εφημερίδες και πότε τον σούταρε ο Μυξομάντηλος?
      Σκουλήκι,μαντρόσκυλο////////

  6. Συνοψίζοντας: Αναρωτήθηκε κάνεις εάν δεν υπήρχε πανδημία,δεν γινόταν ο ρωσικός πόλεμος, δεν υπήρχαν οι απειλές Τουρκίας, δεν υπήρχε μεταναστευτικό,ΤΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ; Παρόλα αυτά κενταει η ομάδα…. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να έχετε να λέτε.Ξεκινηστε το βρισιμο τώρα….Τα ξαναλέμε…. Έως τότε για να μην ξεχνάμε:Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…….

    • Κ@πρίτη,κοίτα το νοσοκομείο, εσύ είσαι το αντίθετο της στείρας αντιπολίτευσης

      Είστε μαζί με δύο τρία Μαμούχαλα ο ορισμός της αλητείας,της ανηθικότητας..η πιο κίτρινη αντιπαράθεση όπου όλα τα βλέπετε ωραία, κ@πρόσκυλα.
      Το νοσοκομείο δεν έχει ούτε καν παθολόγο για μια τυχαία επιπλοκή ενός καρκινοπαθούς,πόσο μάλλον ενός μεταστατικού επιθετικού..οι 80άρες πάνε σύννεφο στους ογκολόγους από Αθήνα..ούτε καν ο Μαυροειδής υπάρχει εκεί, βρωμόσκυλο,ανήθικα άτομα τομαριστές, τομάρια συμμορία…
      Που να πιάσει κανείς τις παρακολουθήσεις,το παρακράτος,τα καρτέλ,τις σημερινές νέες αυξήσεις τιμών;
      Τόσο καιρό ο Δένδιας έλεγε ότι δεν ενδιαφερόμαστε να εξορυξουμε τίποτα,τόσα χρόνια σας τα έλεγαν όλοι,υπήρχαν έτοιμες μελέτες και τώρα μιλάτε για 10 χρόνια κάλυψη.. τέτοια αλητεία ποτέ πουθενά……

    • Είστε οι μόνοι βλάκες εδώ μέσα που βλέπετε τ αντίθετα απ ότι συμβαίνει

      πληθωρισμός στ ανάθεμα, ενέργεια, κόστος ζωής ,κάθε μέρα αυξήσεις, παροχές μηδέν αν κοπούν τα επιδόματα θα διαλυθούν τα πάντα, Πως με 900 ευρώ ο μέσος υπάλληλος All Inclussive θα τα βγάλει πέρα. Είστε ηλίθιότεροι των ηλιθίων .Άκουσες σήμερα την Δήλωση του Στουρνάρα για τα κόκκινα δάνεια? Βρε ηλίθιε κοπρίτη, μαντρόσκυλο τέτοια ακροδεξιά συμμορία σαν και σας τα τρία μαμούχαλα υπάρχει? Βρε βλάκα τα μαγαζιά είναι άδεια ,βλέπετε να κινείται τίποτα στο νησί εκτός τα φροντιστήρια και τα φαρμακεία?

    • 10 παρακολουθήσεις με 50% έκπτωση.
      Μακαρόνι για παστίτσιο 30% μείον.
      Λογαριασμοί Ελ Ξέσκισον με 50% Bonus
      Yellows 500 πόντους π@ρδους με κάθε αγορά Χριστουγεννιάτικου δένδρου.
      Όλα καλά ,όλα ανθηρά.

      https://www.youtube.com/shorts/YG_tyNv9uvk

  7. Περιμενουμε χρονια με ανυπομονησια.. Και ναι το predator δεν ειναι του Μητσοτακη. Λυπαμαι.

    • Που ειναι οι μηνυσεις που θα εκαναν στον Βαξεβανη; Μηπως δε θελουν να παραδωσει τις αποδεινεις στο δικαστηριο; Φοβουνται κατι;

  8. Το ότι αυτό το σύστημα μπορεί να μην υπάρχει καν στην Ελλαδα(το πιο πιθανόν)δεν το σκέφτεστε;Μπορεί να είναι στα Σκοπιά ,στην Τουρκία , στη Ινδία,στη…..Ρωσία.Πιο πολλοί κυβερνητικοί είναι στη λίστα.Πιθανόν μέσω αυτών να παρακολουθούν και τον πρωθυπουργό μαζί με τον υπ.εξωτερικών.Αποκλείεται την κατασκοπεία;Όσο για την υπόθεση ο Βαξεβάνης,γνωστός συκοφάντης μέχρι σήμερα,έχει τα στοιχεία αλλά δεν τα βγάζει να ρίξει την κυβέρνηση ούτε τα πάει στη δικαιοσύνη αλλά….τα βγάζει σε συνέχισε κάθε Κυριακή στην εφημερίδα του.Αυτό είναι πολιτική και όχι ρεπορτάζ.Όλα στο βωμό να πάρει κανένα ψήφα κακή ο τελειωμένος Τσιπρας.

    • Χωρίς γνώμη, χωρίς γνώσεις, ..... Με λίγα λογια, ανεπαρκής .Οκ πραγματικά υπάρχει πρόβλημα με τους συμβούλους του,αλλά δεν μπορεί

      να τους ελέγξει..Τις διευθύνσεις και τα άτομα που διαχειρίζονται τις εταιρείες που έχουν κατανομαστεί ως ιδιοκτήτες και χρήστες των λογισμικών αυτών (δηλαδή συγκεκριμένα του Predator) στην Ελλάδα, τις έχουν μήνες, ή και χρόνια ίσως. Η αστυνομία απλά θα μπορούσε να κάνει ένα ντου στις εγκαταστάσεις τους από τις πρώτες ημέρες που έγιναν οι καταγγελίες, πριν προλάβουν να εξαφανίσουν τα στοιχεία και το υλικό, και να τσακώσει τους δράστες. Αλλά περί άλλων τυρβάζει και η αστυνομία και η κυβέρνηση που θα έπρεπε να βάλει την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να κάνει αυτή τη δουλειά, αν δεν είχε η ίδια λερωμένη τη φωλιά της, και έκανε τα πάντα να θάψει την υπόθεση αυτή στο «άπλετο μαύρο φως» που θα έριχνε ο Μητσοτάκης…

  9. Τι κουράζεστε;Το δήλημα είναι απλό.Μητσοτάκης η Τσιπρας.Όλα τα άλλα είναι λόγια.Άξιος ο ευρωβουλευτής Ανδρουλακης που διοικεί το ΠΑΣΟΚ από τις Βρυξέλλες,έβαλε την οριστική του ταφόπλακα.Τον κατάπιε ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να το καταλάβει.Αλήθεια σας συγκινεί η παρέλαση των πολιτικών φτιαγμένων με τις κάμερες να κάνουν δηλώσεις μπροστά στην εισαγγελία λέγοντας …. ΤΙΠΟΤΑ.

    • Α. ΜΑΡΕΒΑ
      Β.ΑΓΛΑΙΑ
      Γ.ΕΥΓΕΝΙΑ
      Δ.ΠΑΓΩΝΑ.

      Τον κο Πάτση τον ξέρετε?Αυτόν με τα κόκκινα δάνεια βρε πατσαβούρα,το fund που έβγαζε στο σφυρί πρώτες κατοικίες δανειοληπτών που κουρεύτηκαν οι μισθοί τους λόγω μνημονίων,αλλά δεν μειώθηκε η δόση σου.ΜΙΡΑΝΤΑ//////,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ///////

  10. Δεν το άκουσα αλλά ένας φίλος μου είπε ότι ρώτησε εχθές η δημοσιογράφος τον Τσίπρα στη συνέντευξη του ,αν την εποχή που ήταν πρωθυπουργός γινόντουσαν παρακολουθήσεις και είπε «δεν ξέρω». Αλήθεια μεγάλε;Ο άλλος όμως πρέπει να ξέρει σίγουρα και πετάτε τόση λάσπη κάνοντας βούρκο την πολιτική;Άσχετο κατά τα αλλά μου είπε ήταν πολύ καλός .Ένταξη ψέματα και παραμύθια έλεγε αλλά τα έλεγε καλά.

    • , διεφθαρμένη, αλλα σημαντικότερα, αποκομμένη απο τη πραγματικότητα.
      Η Ουσία πάντως είναι ότι κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, στη καλυτερη περίπτωση, επιβεβαιώνεται η άποψη οτι ο Μητσοτάκης ειναι πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης. Εντελώς ανίκανος να ελέγξει το περιβάλλον του, το οποίο έχοντας επίγνωση της κατάστασης έχει εγκαθιδρύσει δομές πολυεπίπεδου παρακράτους.

    • Ο Τσιπρας δεν ειχε παρει στην ευθυνη του την ΕΥΠ. Λογικο να μην ξερει. Ο Μητσοτακης την ηθελε υπο την ευθυνη του για να παρακολουθει οποιον θελει και τωρα προσπαθει να κανει τον ανηξερο. Οπως δεν ξερει για τον Λιγναδη, τη Novartis, το ψευδες ποθεν εσχες του, το σκοιλ ελικικου, τα λεφτα στα πετσοκαναλα, τις μιζες στη Λαρισα, οτι οι διασωληνωμενοι εκτος μεθ πεθαινουν, για την αποστρατικοποιηση των νησιων κλπ. Ξερει παντως να μας δειχνει τη ρωγα του και να φωτογραφιζεται με παιδακια.

  11. Δεν ξερω τι λετε εσεις για το βασιλειο της Δανιμαρκιας αλλα καπου αλλου

    που κατα τους περισοτερους ειναι ιδανικα..
    …Γερμανία: Υψηλότερος πληθωρισμός από την Ελλάδα – Ενέργεια και τρόφιμα τον «έστειλαν» στο 10,4%
    Παμε γερα

    • Σφίζει από ζωή το Νησί,η Ελλάδα...αφού φαίνεται ότι γνωρίζεις,πες μας πόσες είναι οι ανεξόφλητες δόσεις στους παρόχους?

      Σε τι ποσά έχουν φτάσει οι ληξιπρόθεσμες συναλλαγές Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα??
      Έχουν λεφτά όλοι αυτοί και δεν πληρώνουν. Βλάκα περνάμε πολύ ωραία.. Όλα άδεια ,δεν κινείται τίποτα στο Νησί των δισεκατομμυρίων.

    • Γι αυτό όλοι την κοπανάνε απ τα μέρη μας και ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω?
      Έχει στην Γερμανία Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς???Απάντησε βλάκα.

      • Αρκετά νοσοκομεία βλακακο δεν έχουν όλες τις ειδηκοτητες.Δεν έχουν νοσοκομείο σε όλα τα χωριά και πόλεις.Δες αναλογία γιατρών και κατοίκων.Τώρα ποιος είναι βλάκας είναι άλλη δουλειά

        • Σοβαρά ρε τσ...... ,ανήθικο πλάσμα μιλάς για ένα τόπο με δεκάδες καρκινοπαθείς ?

          Που το Νοσοκομείο δεν έχει ηλίθιο βούρλο ένα παθολόγο?Ξέρεις πόσο κοστίζει η επίσκεωη στους ογκολόγους που έρχονται από Αθήνα,ανήθικο υποκείμενο που μιλάς ισοπεδωτικά ,μην λες μεγάλες κουβέντες γατί όλοι είμαστε από χώμα,ηλίθια.Ρώτα να μάθεις αν έχουν και πως τα βρίσκουν αυτοί που πάνε Αθήνα για ακτινοθεραπείες?Πόσα δίνει η Μητρόπολη Κω για βοήθεια,ΗΛΙΘΙΑ,ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ,ακόμα και οι αρρώστιες για σας είναι θέμα πολιτικής.ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.

      • Κατι θα βρισκατε να πεταξετε φυσικα. Εννοειται. Γιατρους εχει στην Κω. Αν δε βρεις στο νοσοκομειο εχει ιδιωτες και πολυιατρεια. Το ξερεις.
        Απο την αλλη γιατι τοοοοοοσοι ξενοι εχουν φυγει απο τον τοπο τους κι εχουν κανει μονιμη κατοικια την Ελλαδα?
        Απαντησε τωρα ΕΣΥ.

        • Εσύ πες μας βλάκα, μπορείς και αντέχεις να κάνεις τα ταξίδια του Γερμανού

          Μπορείς να πάρεις σπίτι εκεί όπως αυτοί οι Βόρειοι εδώ;αφού απαντάς μόνος σου βλακωδως στο ερώτημα σου..μόνος σου λες ότι είσαι βλάκας.
          Και κάτι ακόμα το κατακεφαλήν εισόδημα το ξέρεις;βλάκα ένα οποιοδήποτε ρεπορτάζ να δεις στην τηλεόραση, όπως αυτό της ΕΡΤ 3 στις 6,00 και αυτό μιλάει για φτωχοποίηση και μη ανταπόκριση στις καθημερινές ανάγκες.τωρα βγάλε κόριζα.. μπορείς εσύ να αγοράσεις σπίτι στο Βερολίνο,στο Λονδίνο; αντέχει η τσέπη σου μ@σχαρόβλακα;από π@ρδές μπορείς,από επιχειρήματα μόνος σου αυτοαποκαλεισαι…….

        • Μπορεί ένας Έλληνας με την αγοραστική δύναμη που διαθέτει,με τον πληρωρισμο στο 11%,με τα φροντιστήρια,με υγεία ιδιωτική, μπορεί να πάρει ακίνητο εκεί με μέσο όρο μισθού τα 1000 ευρώ και ο ιδιωτικός υπάλληλος του τουρισμού με 5* 900 την σαιζόν; έχει άλλον έξυπνο η.μανα σου; μπορεί ι Ευρωπαίος γιατί έχει αγοραστική δύναμη μεγαλύτερη..βλάκα,αυτοταπώνεσαι και επιμένεις,σε λίγο θα μας πεις ότι όλοι είμαστε πλούσιοι και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι ψεύτικα..
          Βλάκας με περικεφαλαία.

        • Απάντησε σ όλους μας: ξέρεις πόσες πινακίδες οχημάτων κατατέθηκαν στις εφορίες πέρσι;

          Ξέρεις πόσα είναι τα τέλη κυκλοφορίας στην Σουηδία, Γερμανία, Βέλγιο;
          Αφού είσαι βλάκας,ο βλάκας επιμένει ότι έχει δίκιο..στις 31/12 θα σου δείξω τα νέα ρεκόρ..
          Και για να σε ξεμπλοκαρω τα τέλη κυκλοφορίας ενός μεγάλου κυβισμού αυτοκινήτου στη Βόρεια Ευρώπη είναι λιγότερα απ’ο ένα αυτοκινήτου δεκαετίες..βλημμαααααααα

        • Πήγαινε μια βόλτα έξω στην αγορά του νησιού και πες μας που τα βλέπεις όλα αυτά

          Τα μαγαζιά άδεια,το λιανεμποριο νεκρό,τίποτα δεν κινείται εκτός απ’ το Σάββατο.. είσαι ο ορισμός του βαφτίσω το μαύρο -ασπρο…
          Το νησί είναι σε κίνηση πως στην κατοχή….όσα δένδρα και ν ανάψουν η αλήθεια είναι πικρή… θέλεις και συγκρίσεις..βάλε κάμερες απ την κίνηση στην πλατεία και το λιμάνι..

          Πιτσο6λα

  12. Βρε νούμερο, νομίζεις ότι κάνοντας copy paste την αυγή μας έπεισες; Τώρα είναι αξιόπιστη η financial;Δεν είναι πληρωμένη; Δεν παίρνουν ναρκωτικά που έλεγε ο Σπιρτζης; Εάν εγώ είμαι κοπριτης, εσύ ο σταλινοτσολιας που συγκυβερνησες με τον καμμένο (αποπατο της ΝΔ), και τώρα θέλεις τον αποπατο του ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση, είσαι σωστός.Κ@λο δίνετε για να ξεκολλησετε από το 20%.Λαμογια, επικίνδυνοι..Το δίλημμα είναι: Μητσοτάκης για να πάμε μπροστά ή Συριζοανελοπασοκ για να γυρίσουμε πίσω; Έως τότε, για να μην ξεχνάμε:Ουστ κ@πρ@σκ@,λ@….

    • Για ποια Αυγή μιλάς κοπρίτη? Στραβός είσαι ?Όλος ο ντουνιάς γράφει για σας

      Πρόσεξε την web κάμερα του υπολογιστή σου γιατί ο Μητσοτάκης μετράει πόσες ////////τραβάς για χάρη του…
      Κοπρίτη./////////

    • Βλάκα ο ρεαλισμός της έλλειψης Πρωτοβάθμιας φροντίδας στον 4ο Τουριστικό προορισμό είναι copy paste?

      Ανήθικο σκουλήκι, μιλάω για ανθρώπους που παλεύουν να κρατηθούν στην ζωή και δεν έχει ένα Παθολόγο το Νησί..Ανίερε γλύφτη, ανήθικο σκουλήκι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 350 ευρώ για μια βιοψία ώστε να βγει πιο γρήγορα και να κερδίσουν λίγες μέρες ζωής, σκουλήκι, συμμορίτη ,Κυανέ Χμερ, ανήθικο πλάσμα. Ξέρεις πόσο κοστίζει η επίσκεψη στον ογκολόγο? Πόσο κάνει η αξονική? Ξέρεις βρομύλο σκουλήκι ότι συνάνθρωποί μας δεν έχουν να τα δώσουν όντα τα δύο-τρία //λακισμένα στο φόρουμ μας βγάζετε και ευημερείς?

    • δεν βγαίνει με το καλάθι τής νοικοκυράς μόνο..έλεος λέμε

  13. Τι έγινε παπαγαλάκια/πολεμικοί αναλυτές;Δεν έγινε αποστρατικοποίηση των νησιών; Δεν πήγαν στην Ουκρανία; Δεν θα δώσει ο Μητσοτάκης νησιά;Γιατί σήμερα είδα να επιστρέφουν τα παλληκάρια και τα άρματα από το ταξίδι που είχαν πάει πρό ημερών.Θα πέσετε καμία φορά μέσα;Στα σταματήσετε να διαβάζετε υποκινουμενα κ@λ@σαιτ; Άντε ξεστραβωθειτε και κάντε έρωτα γιατί η αυτοικανοποιηση βλάπτει τόν εγκέφαλο.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

    • κ@τούρα και λίγο φασίστα μπάμια σπιοκοιλιά…. μη …. πολύ. Πέρε κι εσύ κανένα τούρκαλο γυμναστή για να σε ξεκρουράσει. Τη Μαρέγκα γιατι την παρακολουθούσε ο κουλός σου? Οι κεραίες σας έχουν φτάσει μέχρι την Πάρνηθα το χεις πάρει χαμπάρι?

    • Ο Πιερρακάκης έδωσε άδεια στην Intellexa για το Predator, αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής»
      Η εφημερίδα του Μαρινάκη αποκαλύπτει τον ρόλο του Πιερρακάκη στο σκάνδαλο των υποκλοπών – Mέσω «πηγών του υπουργείου» ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης διαψεύδει το δημοσίευμα

      • Δηλαδή συλαβανε το Πιερρακακη;Μετά από την αποκάλυψη που λες αυτό έγινε.Μήπως όχι;Γιατί;Έλα να μαζέψουμε ελιές και άσε τη πολιτική.Δεν το έχεις.

    • Είναι σαν τους ρώσους ολιγάρχες, που γλιστράνε και πέφτουν από παράθυρα, δηλητηριάζονται, παθαίνουν σπάνιες ασθένειες, κλπ...

      Μιλάς σαν να τελεώσε ο πόλεμος στην Ουκρανία ,σαν να βγάλαμε δισεκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου και γίναμε Νορβηγία ,σαν να μην πέταξε drone πάνω απ την Νίσυρο, σαν να μην έγινε θερμό επεισόδιο ξανά, σαν να έπεσε η τιμή της κιλοβατώρας και όλο να έχουμε αναμμένες τις σόμπες και τα σώματα, Κοπρίτη 62 ευρώ η τρίτη θέση κατάστρωμα για Πειραιά.. κοπρίτη έπεσαν οι τιμές των καταναλωτικών? Αφού τελείωσε ο πόλεμος…αφού η πόλη Σφίζει από ζωή.Κοπρίτη.

      • Τους πολέμους δεν τους κερδίζουν οι δυνατοί,αλλά οι έξυπνοι.Η τρόικα δεν έπεσαι από τον Αχιλέα αλλά από τον Οδυσσέα.Σου λέει κάτι αυτό;Την Τουρκία την κερδίζουμε χωρίς να πέσει σφαίρα.Σε χαλάει αυτό;

        • τα Drones..τύφλα να ‘χουν οι Patriot.
          Βροντοβόρες και οσμίζουσες.

  14. Ο Τσιπρας
    δήλωσε ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τα ραφαλ και τις φρεγάτες;Είναι αλήθεια αυτό και συνεχίζει να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός;Ψηφίστε τον να σωθούμε.Αυτόν θέλει και ο Ερντογκαν.

  15. Επειδή κάποιοι φασιστες το μόνο που ασχολούνται είναι ο πόλεμος και η Τουρκία.Με κυβέρνηση Μητσοτακη η Ελλάδα είναι κερδισμένη σε σχέση με τους Τούρκους ναι η όχι.Η Ελλάδα μεγάλωσε αυξάνοντας τις θαλάσσιες ζώνες της;Έκανε σύνορα με την Αίγυπτο.Τα είχε ποτέ;Είχε πιτε πιο ισχυρές ένοπλες δυνάμεις;Όλα αυτά εκθέτοντας τους Τούρκους.Ταυτόχρονα Πια ήταν η σχέση κόστος ζωής και διαβίωσης μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων το 2019 και ποια σήμερα;Ψηφήστε Τσίπρα λοιπόν η τον κρεμουλα.Να θυμίσω ότι ο πατριώτης Βελόπουλος δεν ψήφισε τη συμφωνία με την Αίγυπτο,μάλλον δεν τον άφησε ο χορηγός του.

  16. Στη Ύδρα οι λογαριασμοί του ρεύματος αυτόν τον μήνα είναι μηδενική .Ξέρετε γιατί;Γιατί παρήγαγαν αρκετό το αιολικό πάρκο.Μήπως έχασαν σε τουρισμό;Τους χάλασε τι θέα;Τρόμαξαν τα κατσίκια η μήπως οι κότες τους δεν έκαναν αυγά;

  17. Κάποιοι δεν αντέχουν την επιτυχία της χώρας.Απλαδεν θα έχουν λόγο ύπαρξης ,γιαυτο έχουν τρελαθεί .Σε λίγο θα πουν ήρθαν εξωγήινοι στην Ελλάδα και φταίει η ΝΔ.Θα βγει όμως ο Τσιπρας με βοηθό τον Βελόπουλο και θα τους διώξουν.

  18. Ο Μητσοτακης ξοφλησε. Οποιοσδηποτε εχει την ελαχιστη νοημοσυνη εχει καταλαβει τι σαπιος ειναι. Του εκανε καλο ξεβρ///μα ο Βαξεβανης. Παρτε το αποφαση και βαλτε κανεναν αλλον αρχηγο πχ Δενδια αν θελετε να επιβιωσετε σαν παραταξη.

  19. Στα 47 σχόλια, έχεις γράψει τά 32 σχόλια , βλάκα νυχτοφύλακα.Ξενυχτας, κοιμάσαι, ξυπνάς τον Μητσοτάκη βλέπεις μπροστά σου.Εχω απορία,τι πή////από ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ έχεις φάει και πονάς ακόμα.Δεν μπορεί να είναι πολιτική αντιπαράθεση γιατί γράφεις συνέχεια με πόνο.Τελος πάντων άκρη μαζί σου δεν βγαίνει.Ντρεπεσαι να πεις τί υποστηρίζεις, οπότε τζάμπα ασχολούμαστε μαζί σου.Βλακεια και ανεραστια κατακλύζουν το μυαλό σου.Σκεφτομαι σοβαρά να σε γράψω στους όρχ… μου και να μην ξανασχοληθω μαζί σου.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

    • Πάρε λίγες μυξες του δικού σου ακόμα να κάνεις εντριβές.
      Ημερόβλακα,νηφιτσα.
      α του πληκτρολογίου,αυν… //////ΝεοΛινάτσα.

    • να μην φακελώνεις σχολιαστές,να μην σε νοιάζει η ώρα..αλλά τόσο φασιστρόνι και ρατσιστής,τόσο ανήθικο ανθρωπάκι που καταφέρεσαι με λογισμικό την …ακία , και κατά επαγγελμάτων. 3 σύμφωνα σου λέω Γ,Μ,Σ βάλε μόνος σου τα φωνήεντα και τόνισε την παραλήγουσα, επειδή το λογοκρίνει ο κ.κιαρης..Νειδημοκρατη ///////

    • Καλυτερα ανεραστος παρα παιδοβιαστης κοπριτης νεοδημοκρατης. Το πρωι εκανες μεγαλο σταυρο στην εκκλησια;

      • Κι οι δικοί σου μέσα είναι. Τι κρίμα που δε βρέθηκε κανένας από ΝΔ μπλεγμένος. Θα το ήθελες ε? Όπως κι ο Τσιπρας. Αλλά την πατήσατε γατάκια.

    • Η μεγαλύτερη κατάρα είναι να είσαι γαύρος νδκράτης στις μέρες μας.

      Θα είναι τέτοιος ο διχασμός μέσα σου που όχι «διαπραγματεύσεις» θα βλέπεις να σε κατατρέχουν αλλά και το προπατορικό αμάρτημα.

  20. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να παρω σπιτι στο εξωτερικο διοτι πολυ ξεκαθαρα δεν μου κανει. Ειμαι απολυτα ευτυχης στη χωρα μου με ολα τα καλα της κι ολα τα στραβα της. Οι αλλοι ομως, οι του εξωτερικου γιατι ερχονται? Ποσες αυτοκτονιες εχουν στις χωρες τους? Ποσοι Ελληνες που εφυγαν για τα ξενα ψαχνουν να βρουν με την πρωτη ευκαιρια πτηση για την πατριδα διοτι πολυ απλα δεν την παλευουν? Αντε στο εξωτερικο αφου γουσταρεις και μετρας την κατα κεφαλην… Υπαρχουν αλλοι που μετρανε άλλα πραγματα..αξιας ανεκτιμητης.
    Περιμενω απαντηση. Γιατι ερχονται μονιμα να ζησουν ξενοι στην Ελλαδα που τοσες ελλειψεις εχει.. Τι εχουν δει εκεινοι που δεν το εχεις δει ΕΣΥ.

    • Δεν είμα φιλογερμανός,αλλά αφού είσαι νούμερο και βλάκας μαζί στο ξαναλέω

      Οι μισθοί και οι συντάξεις που παίρνουν στην πατρίδα τους, τους επιτρέπουν να ζουν καλύτερα εδώ διατηρώντας δεύτερο σπίτι. Για ρώτησε κάποιους απ αυτούς, ρώτησε Real Estate.
      M όλη αυτήν την εγκληματικότητας ,τις δικές μας ποιότητες ζωής θ αναφέρεις?Δηλαδή ένας συνταξιούχος των 450 ευρώ στην Ελλάδα περνάει ευμάρεια?
      Ρε πας καλά?Τον ήλιο,την θάλασσα,αυτά απολαμβάνουν με παροχές που έβγαλαν απ την χώρα τους..Αυτά για το καλοκαίρι,
      Εσύ μπορείς να φύγεις και να πας διακοπές εκεί?ή να μετεγκατασταθείς? Φυσικά όλοι καλύπτονται από ιδιωτκές βαρβάτες ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ..
      Εσύ,εσύ,εσύ μιλάς για σένα,τέτοιος βλάκας είσαι, βλέπεις ΕΣΥ ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ???ποιότητα ζωής στον τόπο μας,μια τυχαία τρίτη αύριο πήγαινε στο Λιμάνι και πες μας.
      Πόσοι έρχονται ακριβώς? Έχεις ακούσει για το περιστατικό στη Σύμη,που δεν είχε γιατρό και ο Γάλλος πήγε με ιδιωτική πτήση στην πατρίδα του?
      Από πολιτιστικά θέματα θα μας πεις?Ποσες πολιτιστικές εκδηλώσεις υα γίνουν τον χειμώνα ,εκτός τα χοιροσφάγια?Βλάααααααααααακα.

      • Στο οτι ζεις σε ενα νησι κι οχι την Ιμπιζα. Στο οτι τα νησια ετσι ειναι το χειμωνα, πρωτη φορα τα βλεπεις? Ποια κυβερνηση σου εδωσε τις παροχες που δινει η Γερμανια στους πολιτες της? Η τα μαζευες τα μαζευες κι ειπες τα παραπονα μιας ζωης να τα φορτωσεις στο Μητσοτακη? Ποτε εζησες εμφανως καλυτερα με η χωρις κρισεις , σαν Γερμανος πολιτης? Τωρα στη Γερμανια την αγαπη σου να δειε μπλακαουτ και περικοπες. Θα λουφαξεις μολις τα μαθεις. Αληθεια γιατι δεν πας κατα κει?Εμεις γουσταρουμε Ελλαδα κι ας βριζομαστε. ψιτ να σου πω κι ενα μυστικο… Κι οι ξενοι Ελλαδα γουσταρουνε. Μη μου λες για εγκληματικοτητα. Αστο καηκες. Απιστευτο ξεσπασμα εγκληματικοτητας και εκει. Να σε ρωτησω, γιατι οι 9 τους 10 κανιβαλλοι εχουν γερμανικη καταγωγη? Εκει δεν εισαι ενημερωμενος. Α!!! και μην ξεχασω. Ρωτησες ποσα λεφτα τους χρεωνουν τους Γερμανους καθε μηνα για τις ασφαλειες που λες? Για ρωτησε.. Φιλια!

        • Κόψε τους μπάφους,βόδι, γίνεσαι και ρεζίλι και μπορεί να σε διαβάζουν βλάκα και τα παιδιά σου στον μέλλοντα χρόνο,είσαι απλά συνώνυμο της βλακείας,όπως τα δύο Μαμούχαλα.

        • Δηλαδή ο γερμανικός λαός δεν έχει θετικά,βρε βλάκα αφού δεν το χεις.εισαι καγκουρος..ότι σου πούνε,ότι διαβάσεις θα το παρουσιάσεις όπως σε συμφέρει…όλα τα νησιά δεν είναι τα ίδια βλάκα, παροχές όπως τα επιδόματα;ρε βλάκα δεν βλέπεις δυστυχία τριγύρω σου;,δεν βλέπεις που ψάχνει τα σεντς ο συνταξιούχος για να πάρει το πιο φθηνό..δεν έχει και ένα βλακόμετρο να σου δείξει κάποιος το μέγεθος της βλακείας σου.που είναι οι ξένοι τώρα;Την Ακρόπολη βάλαμε στο ΤΑΥΠΕΔ, βλάκα…όλη η ευτυχία πάνω μας είναι; πήγες ποτέ προς τα εκεί στο βορά; έζησες;έστω διακοπές,έχεις γυρίσει τον κόσμο όλο με τους μπάφους, βλάκα.

    • Σαν μέλος την χώρα μας.
      Ότι του φανεί του λωλοστεφανή.
      Θα σου πω άλλα δύο να σκάσεις.
      Η κοινωνική ανισότητα,η η αργή απονομή της δικαιοσύνης ,η διαφθορά και η εφαρμογή των ίσων δικαιωμάτων του κάθε ατόμου,είναι δεδομένα στην χώρα μας.αν πιστεύεις ότι υπάρχει κοινωνική ισότητα, εργασιακή δικαιοσύνη και εφαρμογή στα μέλη όλων των κοινωνικών ομάδων,τότε είσαι και βλάκας και επικίνδυνος.
      Η οριζόντια και κάθετη διαφθορά που υπάρχει στην χώρα όπως και το ότι ο Δημόσιος τομέας γίνεται κρατικός στρατός,αυτά μας παρασύρουν στον πάτο.
      Εσύ και τα Μαμούχαλα στο blender για κομπόστα.

      • Με την οποια ομως δε συμφωνω, μην ξεχασεις καποια στιγμη κι οταν ενημερωθεις καταλληλα να μας πεις για τις νεοναζιστικες επιθεσεις στη Γερμανια, στη Σουηδια, στα εγκληματα τιμης που δεν ανοιγει ρουθουνι κλπ κλπ. Εχω συγγενεις και στην Σκανδιναβια και στη Γερμανια και στον Καναδα. Το σωσε. Διαβασε πρωτα και μας λες.
        Ααααα και το καθημερινο και το πιο απλο που συμβαινει εξω ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ. Ρωτησε και τους φιλους σου αν εχεις βεβαια στο εξωτερικο να σου δωσουν μια ευτυχισμενη εικονα της καθημερινοτητας τους. Μην ξεγελαμε και τον κοσμο. Με αγαπη και με πολυ περισσοτερη ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ.

        • Άλλο συγγενείς,άλλο να πας ο ίδιος.εσυ έχεις κάνεις τον γύρο του κόσμου με την ΕΡΤ

          Σε ρωτώ πάνω από μήνα και λες σάχλες,αερολογιες,σε ρωτώ για το εκπαιδευτικό σύστημα,για τα φροντιστήρια,για τα νοσοκομεία,για την αγοραστική μας δύναμη,για το κατά κεφαλή εισόδημα,για την δυνατότητα που έχουν να πηγαίνουν διακοπές,για την έστω καλύτερα ισότητα μεταξύ κοινωνικών μελών,για το μέγεθος του μισθού,για τις συντάξεις και μου γράφεις ότι οι παροχές που δίνει ο Γουρλός είναι ισάξιες με τις οικονομίες βορείων χωρών και ότι θα έχουν Μπλάκ άουτ ,που ούτε καν γνωρίζεις ότι προέρχεται απ’ την βαριά βιομηχανία που έχουν και εμείς παράγουμε κοπανιστό αέρα,εισάγουμε γίγαντες από Κίνα, κρεμμύδια από Τουρκία,ούτε το ισοζύγιο μας γνωρίζεις,ούτε την τύφλα σου..κανείς με ζάπιγνκ το γύρο του κόσμου, μασώντας φύλα δάφνης,άντε νούμερο.

        • Βλάκα για ποιο ρατσισμό μιλάς;τις καταδίκες που έχει η χώρα μας

          Τις έχεις διαβάσει ποτέ
          .πως γίνεται να παίρνεις θέση όταν δεν έχεις πάει εκεί,ρε βλάκα έχουν όλοι οι λαοί τα καλά και κακά τους,προς το παρόν είμαστε στον πάτο του βαρελιού,μόνο για παροχές υπηρεσιών είμαστε ικανοί και αυτό θα μας το πάρουν σε λίγο οι Πακιστανοί,πρώτοι απ το τέλος σε όλα,αλλά κυρίως στην οικονομία….. ζούμε με στάνταρ 30 χρόνων πίσω και όλα υποθηκευμένα..άντε κούτσουρο..

    • Εσύ είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΤΥΧΉΣ,οι υπόλοιποι είναι?Οι συγγενείς σου,οι γείτονες σου είναι?

      Αυτό που ζούμε ονειρεύονταν από μικροί?από τα θρανία?Περίμεναν ποτέ τους ότι τα παιδιά τους θα φεύγουν στο Εξωτερικό,ότι δεν κυκλοφορεί κούνουπας έξω,ότι πας στο Σούπερ Μάρκετ με 20 ευρώ και παίρνεις τ απαυτα σου?
      Περίμενες ποτέ ότι θα έκλειναν τα πάντα? Ότι θα σκέφτεσαι να πας μια βόλτα λόγω κόστους βενζίνης?
      Δηλαδή για πες μας ,φέτος τα Χριστούγεννα πόσοι συμπολίτες μας θα πάνε διακοπές στην Ευρώπη?
      Είσαι με τα καλά σου?Πόσους μπάφους κάνεις την ημέρα?

      • Επαναλαμβανεσαι και λες τα ιδια ακαταληπτα, χωρις να απαντας. Κανεις μονολογο. Ο καθενας εχει την ιστορια του. Εσυ μιλας για μπαφους. Δεν καταδεχομαι να συνεχισω. Οπως ειπα εκανα λαθος που σε εκρινα με σοβαροτητα. Ασε οι υπολοιποι καταλαβαν.

  21. Υπαρχει κι αλλου βασιλειο της Δανιμαρκιας? (Αγαπω τη λεξη αυτη-μπραβο Γιαννη). Στη Μαδριτη λεει ξεσηκωθηκε ο κοσμος για το συστημα υγειας..
    «Η Μαδρίτη είναι η περιφέρεια που επενδύει τα λιγότερα χρήματα για την υγεία ανά κάτοικο. Ο εθνικός μέσος όρος είναι 1.700 ευρώ ανά κάτοικο και στη Μαδρίτη είναι 1.300 ευρώ», δήλωσε ο υπουργός Προεδρίας της ισπανικής κυβέρνησης, Φέλιξ Μπολάνος.
    Αντε τωρα να τα πεις αυτα στους Ψιταδες και τους φιλογερμαναραδες. Ποιος θα το πιστεψει…
    https://www.newsit.gr/kosmos/ispania-foni-laou-sti-madriti-650-000-sygkentromenoi-diadilosan-yper-tou-dimosiou-systimatos-ygeias/3639754/?utm_medium=Referral&utm_source=Inarticle

      • Απιστευτα πνευματικη κι αποτωμοτικη απαντηση. Το αχετο των ασχετων. Αλλα, τι να σου προσαψει κανεις. Αυτο κατεβασε η κουτρα σου στις 15.07 αυτο εγραψες. Αχ να εισαι καλα βρε.

  22. ΤΕΛΙΚΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ... ΚΑΝΕΙ ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΊΖΕΤΑΙ...

    Δηλαδή… Να σκοτώνει κόσμο… Ειναι απόλυτα επιτυχημένη η πορεία του…
    Όπως το παράδειγμα του
    EMBOΛΙΑΣΜΕΝΟΥ Αρχιεπίσκοπου Κύπρου: Λίγο πριν πεθάνει έλεγε «γελάω που περιμένουν να πεθάνω»
    … Τελικά κάνει την δουλειά τιυ το εμβόλιο.. Και το ξέρουν όλοι.. Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ τρίβει τα χέρια του σε καθε θάνατο ειδικά των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ ΆΝΩ 60 ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΈΝΩΝ… γλυτώνει εφάπαξ, συντάξεις..

  23. Κως:
    Χειροπέδες σε 35χρονο για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων – Έβαλε με τη βία κοριτσάκι σε αυτοκίνητο

  24. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ….
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!
    εκκατομυρια νεκροι…αρρωστειες..αμετρητες παρενεργειες απο αυτα που μας ψεκαζουν.που μας ταιζουν..φιμωση -διωξεις εγκριτων επιστημονων παγκοσμιως ακομα θανατοι τυχαιοι οσοων ανακαλυπτουν θεραπειες ανιατων αρρωστειων,καρκινου..κτλ..ΑΛΛΑ δεν φτανουν αυτα. για την μειωση του πλυθησμου η ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣ ΚΕΡΔΟΣ./..ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ..,.συνεχισουμε με το εμβολιο ΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΔΟΙΟ .προπαγανδα πλυση εγκεφαλου για εμβολιο 2 με πιεσεις ΜΕ,εξαναγκασμους….ΛΑΜΟΓΙΑ

  25. Καλημερα μαι καλη εβδομαδα το νοσοκομειο γης κω δεν εχει παθολογο γι καινουργιο μας το λενε ηκυβερνοντες τι κανουν αλλα μην στεναχωριεστστε μπορειτε να παρετε ενα μικρο δανειο η δανεικα και να πηγαινετε σε ιδιοτη ο θεος ναχει γερη την κυρια φρατζακη αναρωτηθηκε κανενας γιατι δνν στεριονη γιατρος κατερινα ευχαριστο

  26. «Στην Αγία Παρασκευή, σε χώρο που ελέγχει η ελληνική κυβέρνηση, εγκαταστάθηκε –σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του inside story– το σύστημα παράνομης παρακολούθησης Predator της Intellexa. Η αγορά του κόστισε στην ελληνική πλευρά 7 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα το κόστος για δέκα στόχους τον μήνα, που εναλλάσσονται, είναι στα 150.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αγορά του συστήματος «κρύφτηκε» μέσα σε άλλη σύμβαση της ΕΥΠ.»

    Αγόρασε το Predator 7 εκατομμύρια.Με αυτό το ποσό θα έφτιαχνε 44 ΜΕΘ. Το κόστος μιας ΜΕΘ είναι 160.000 ευρώ περίπου. Θα είχαν σωθεί δεκάδες συνάνθρωποί μας.

  27. Τελικά.. Από ότι βλέπω από τα σχόλια των ανοητων miranta και νεοδημοκρατη

    Η τηλεόραση, η προπαγάνδα, η πλύση εγκεφάλου.. Η αποβλσκωση… Εχει καταφέρει να φτιάξει ένα μεγάλο μερος ανο-η-σιας…. Για τα εμβόλια!!! Η ανοσία δεν επιτυγχάνεται… ΑΛΛΆ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ…. ΈΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΊ… ΣΤΟ 80%..δειγματα όπως ο νεοδημοκρατης.. Έχουν ένα ισχυρό ανοησίας !!!τώρα πόσο νομίζουν ότι ειναι προστατευμενοι οι ηλιθιοι από την 5η δόση τιυ εμβολίου… Οφείλεται στο τοιχος ανοησίας τους

    • Τυχερέ ,εσυ τα καταλαβαίνεις όλα.Εγώ η κακομοίρα τη πάτησα.Με ξεγέλασαν.Ποιο κόμμα είπαμε ότι ψηφίζεις να σε ακολουθήσω;Θα μας πεις η δεν σε αφήνουν να μην δούμε που ανήκουν όλες πο διάνοιες;

  28. Καλά ποσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει αρχηγός πολιτικού κόμματος για να ρίξει την κυβέρνηση. Αυτός είναι μαφία κι επικίνδυνος για τον τόπο. Καμαρώστε.
    Το «έργο» ξεκίνησε με δημοσιεύματα σε δόσεις για «λίστες» παρακολουθήσεων, κατηγορώντας μάλιστα τον πρωθυπουργό, χωρίς κανένα στοιχείο και αναφορά σε δύο ανώνυμες «πηγές»», αναφέρει η ΝΔ και συνεχίζει: «Συνεχίστηκε με τον κ. Βαξεβάνη να καλείται από τον Εισαγγελέα και να μην καταθέτει κανένα απολύτως στοιχείο. Τώρα ήρθε και ο συνήγορος του κ. Βαξεβάνη, κ. Μαντζουράνης, να ζητήσει, παραδεχόμενος την έλλειψη οποιουδήποτε στοιχείου, την κλήση προστατευόμενων μαρτύρων». Το «έργο» το έχουμε ξαναδεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να υιοθετήσει τις «αποκαλύψεις» Χίου-Βαξεβάνη «πόνταρε» σε επανάληψη της Νοβάρτις όταν με κουκουλοφόρους, «κρέμασε στα μανταλάκια» 10 πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδειχθεί τελικά ύστερα από εξονυχιστική έρευνα της Δικαιοσύνης, ότι τίποτα, από όσα είπαν δεν ίσχυε.. Ο συνήγορος του κ. Βαξεβάνη, κ. Μαντζουράνης, αναφέρει ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τις παρακολουθήσεις, αλλά μόνο μαρτυρίες…..

  29. Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, Ljubljana Clinical CenteΈδειξε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους τους κωδικούς στα μπουκάλια, το καθένα με τον τελικό αριθμό 1, 2 ή 3 στον κωδικό, και στην συνέχεια, σύμφωνα με δημοσίευμα, εξήγησε την σημασία αυτών των αριθμών:Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο.Το νούμερο 2 είναι το κλασικό «εμβ#λιο» mRNA
    Ο αριθμός 3 είναι κάτι άλλο… περιέχει το γονίδιο onco, που συνδέεται με τον αδενοϊό που συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου ωστόσο οι κρατικοί επιστήμονες επιμένουν πως τα εμβόλι@ είναι ασφαλή! http://karditsastakra.com/2022/10/09/%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%bb%ce%bf%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9/

  30. Ψηφίστε Τσίπρα όπως θέλει ο Ερντογκαν .Το καλό μας θέλει.Θα γυρίσει πίσω και τα ραφαλ να κοιμόμαστε ήσυχοι.Εξαλου πολλά νησιά έχουμε όπως έλεγε και υπουργός του.Σιγά τσιγκουνιές είμαστε;Να δώσουμε και κανένα.Τσιπρας και ξέρω ψωμί.

    • Τον Τσιπρα τον εχω γραμμενο…ομως δεν ξεχνω…
      το παρτυ που εκανε το τουρκικο ερευνητικο 2 μηνες τον Αυγουστο του 2020..
      ο κρυφαΚουλης τι εκανε??ξεχασα……παρεσυρε ο αερας το τουρκικο σκαφος στα ελληνικα χωρικα υδατα..
      νεοφιλελε και πατριωτισμος χωρανε μαζι???δεν νομιζω!!!

      • Ήταν τότε η κατάλληλη στιγμή;Κέρδισε η έχασε από τότε η Ελλάδα;Σε είχα για πιο σοβαρό.Μην γίνεσαι …Βελόπουλος.

        • Miranta αυτο το λες σε μενα??χαχαχαχ
          Μα ο Βελοπουλος ηταν σπλαχνο δικο σας….
          Εγω απλα ειμαι ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ..τι δεν καταλαβες???

    • Εννοειται οτι θα ψηφισουμε Τσιπρα. Επειδη λεει ο Κουλης οτι ο Ερντογαν προτιμαει Τσιπρα δε σημαινει οτι ισχυει. Αλλωστε ο Κουλης ειπε και οτι οι ΜΕΘ δε χρειαζονται. Ισχυει;

      • Δεν το λέει ο Μητσοτάκης.Ο Ερντογκαν το λέει.Πάλι ψέματα ;Έτσι θα κερδίσεις ψηφαλακια .Μια ζωή η αρριστερα προασπίσει να κοροϊδέψει.Ναι ο Ερντογκαν δήλωσε να μην ψηφίσουμε Μητσοτακη και να διώξει τον Δένδια.Προφανως θέλουν Αλέξη και…Κατρούγκαλο.

  31. Για το αστέρι τον άλλο υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ,τον Χαϊκάλη δεν είδα κανένα σχόλιο.Δεν φταίει λει ο παιδοβιαστης ο Μίχος αλλά ο…ανάδοχος Ερμής.

  32. Όσους Βαξεβανηδες, Χιους, Pronews και να μαζέψετε ένας είναι ο δρόμος. Και σίγουρα δεν είναι ο Αλέξης …… Συνεχίστε να βρίζετε και να πλουτίζετε το πνεύμα σας.

  33. Ο Λαβράνος δηλώνει κάτοικος Λονδίνου.Έχει φύλαξη από την ΕΛΑΣ κ διατηρεί τον ίδιο αστυνομικό από το 2013. Ποιος του έδωσε τη φύλαξη; Ο προσφάτως παραιτηθείς κουμπάρος Τσουβάλας που καρατόμησε ο Τσίπρας κ αναβάθμισε ο Κούλης για το Μάτι, υπεύθυνος κ για το φιάσκο με ταυτότητες.

  34. Παρατηρα την ώρα βλακα, είναι 10:46,,..ειμαι στο γραφείο μου,σε πρωινή υπηρεσία.. . και είπα να δω τι να κανεις.. Μέσω της παρακολούθησης του predator… Κανεις αυτό που κανεις πάντα.. Ξέρεις εσύ…. Κοφτό.. Βαράει στον εγκέφαλο.. Αφού έχεις γυναικα…εκτός αν … Χαχαχα.ψαξτο.. Χαμένο κορμί.. Νεοδημοκρατη

  35. Εκανα λάθος που σε πηρα στα σοβαρα και σου απαντησα. Χωρις επιχειρηματα χωρις απαντησεις σε αυτα που σε ρωταω, και βριζεις. Αντε παραπερα και πιο περα ακομη στη Γερμανια σου και παρατα μας.
    Καθομαι κι ασχολουμαι να κολλησω μαζι σου την ιωση της εγκεφαλιτιδας που θα μας γραψεις και για μπαφους(σου περασανε και το σχολιο).
    Ουστ στο Μοναχο. Ειπαμε τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα, ισως τα γερμανικα τα καταλαβεις καλυτερα.
    Εχει πτηση το απογευμα παντως.

    • Γενικά και αόριστα μιλάς βλάκα,Τσολιά με σαγιονάρες…εγώ μένω εδώ επειδή κρατιέται ακόμα,ρωτά τους 500.000 νέους που έφυγαν και αυτούς που φεύγουν κάθε μέρα βλάκα,που άνοιξες και βεντετα ψυχοπαθή.
      Αλίμονο στους ανθρώπους που δεν βγαίνουν με τους μισθούς και συντάξεις βλάκα, αυτούς λυπάμαι,όχι εσένα Μαυροτσολιά ηλίθιε, λιβανιστήρι,θυμιατό με καρβουνάκια Ιεροσολύμων.

    • Δύο τρεις βλάκες εδώ μέσα είναι τόσο αποκομμένοι απ την.πραγματικοτητα και την.αλήθεια…μελανοτσολιά ,ούτε έχω ούτε είχα ποτέ με την Γερμανία που λες….αλλά βάλε γυαλιά, υπάρχει στάση εμπορίου,στάση πληρωμών,στάση οικονομική,βγες έξω,μην πάρεις τον ορό σου μια μέρα και βγες έξω,ούτε το 1974 δεν ήταν έτσι.
      Ανακάτεψε και λίγο ζανάξ βλάκα που βλέπετε παντού εχθρούς…
      Βλάκα ε βλάκα που δεν σου απαντάμε σε επιχειρήματα..βλάκα,σοβιέτ

  36. ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ..
    Τα λογισμικά παρακολούθησης είχαν εντοπιστεί να λειτουργούν στη χώρα από το 2016 και το γεγονός αυτό “καθιστά την αδράνεια του (ΣΥΡΙΖΑ) ύποπτη αδιαφορία”.!!!!!!!!!!!
    “Ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο κυβέρνησε, αδιαφόρησε πλήρως για τη ρύθμιση του εξαιρετικά ευαίσθητου -για την εθνική ασφάλεια και τη δημοκρατία- πεδίου των κρατικών υπηρεσιών πληροφοριών και τα λογισμικά παρακολούθησης. Το γεγονός ότι αυτά είχαν εντοπιστεί να λειτουργούν στη χώρα από το 2016 καθιστά την αδράνεια του ύποπτη αδιαφορία. Η Κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή που έγιναν αντιληπτές και γνωστές αρρυθμίες στο σύστημα, ανέλαβε πολιτικές πρωτοβουλίες για την επίλυση των προβλημάτων, απέδωσε με γενναιότητα πολιτικές ευθύνες, συνέδραμε την ελληνική Δικαιοσύνη μέσω των δημοσίων Αρχών.

  37. Γιατί μπαίνεις… Βεβαια χαλάνε και τον Μητσοτάκη τα άρθρα αυτά.. Και τα σχόλια,, και η νέα χουντοκρατια,, ετοιμάζει φίμωση διαδυκτιου… Φήμες λένε ότι αυτοί που γράφουν αρνητικά,, σχόλια για τη νέα χουντοκρατια ,, θα γίνεται έφοδος σπίτι.. Θα συλαμβανονται..και θα μαστιγωνονται..100 φορές λέγοντας » ΑΓΑΠΏ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»… 100 ΦΟΡΕΣ.. ειδικά για αυτούς που ψηφίζουν χρυσή αυγή, βελοπουλο, ΚΚΕ,.. Προβλέπεται και 100 μέρες φυλακή με στέρηση φαγητού

  38. ο Τούρκος Πρόεδρος είχε νέα επιτυχία στη διεθνή σκακιέρα!Πιο συγκεκριμένα: Είναι διακαής ο πόθος των ΗΠΑ να εντάξουν στο ΝΑΤΟ την Σουηδία και την Φιλανδία! Δυο κατ΄ εξοχήν ουδέτερες χώρες. Όμως αυτή η ένταξη προσέκρουσε σε τοίχο τον Μάιο του 2022, αφού ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έθεσε βέτο, ισχυριζόμενος πως οι δυο παραπάνω αναφερόμενες σκανδιναβικές χώρες, είναι “ξενώνες” τρομοκρατικών οργανώσεων και πως διέπραξαν κατά το παρελθόν σοβαρά λάθη με την στάση τους υπέρ της Ελλάδος και κατά της Τουρκίας!Έτσι τους έθεσε χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να διορθώσουν τα “λάθη” τους! Γι΄ αυτό τον Ιούνιο η Σουηδία και η Φινλανδία υπέγραψαν Μνημόνιο με την Τουρκία τον Ιούνιο, προκειμένου να ενταχθούν στη διατλαντική συμμαχία!Στη συνέχεια η Τουρκία ζήτησε πρόσθετες εγγυήσεις, όσον αφορά του ζητήματος των Κούρδων μαχητώνΑναγκάστηκε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να πείσει την Τουρκία να άρει το βέτο για την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ! Εισπράττοντας ακόμη μια αρνητική απάντηση!Μάλιστα! Η Τουρκία τους χορεύει μονίμως στο ταψί, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ!Ενώ οι δικοί μας “χρήσιμοι ηλίθιοι” λένε σε όλα ναι, εις βάρος των ελληνικών κυριαρχικών θεμάτων!!

    • Ο Τουρκικός λαός πανηγυρίζει από την ευτυχία τους.Όλοι είναι χαρούμενοι.Απορώ με εσένα που δεν έχεις αλαξει υπηκοότητα να μπορείς να ψηφίζεις τον μεγάλο σουλτάνο που τον τρέμει όλη η γη.Εγώ πάλι βλέπω κάποιον ταλεπωρο που παρακαλάει για μια συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο.Έχει πληρώσει για τα f35 τόσα δις χωρίς να έχει πάρει τίοτα.Έφτασε να παρακαλάει για τα f16 τα οποία και τα δυο η κακή Ελληνική κυβέρνηση τα έχει εξασφαλίσει.Πάει στην Ευρώπη και κανείς δεν θέλει να κάτσει στο ίδιο τράπεζι μαζί του.Όσο Τούρκος και να είσαι φίλε μου δεν τον λες και μεγάλο ηγέτη ούτε κέρδη βλέπεις για τον τουρκικό με πληθωρισμό 100%.Χαλάρωσε λοιπόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ