Τελικά, ποιος (δεν) είναι ρατσιστής;

46
1992

Όλη αυτή η «διαμάχη» ρατσιστών-αντιρατσιστών (ή ρατσιστών αντιρατσιστών και αντιρατσιστών ρατσιστών) που τελευταία βρίσκεται στο απώγειό της σε περιοχές (όπως η δική μας) οι οποίες εξαιτίας των κυρίαρχων ρατσιστικών πολιτικών, έχουν μετατραπεί σε  «αποθήκες ψυχών», δίνει λαβές για πολλές συζητήσεις και προβληματισμό.

Σε κάποιο βαθμό η οπτική θυμίζει λίγο σε μεγέθυνση και την παλιά γνωστή διαμάχη ανάμεσα σε ντόπιους και «προμαζέματα» (η οποία υφίσταται φυσικά όπου υπάρχουν άνθρωποι από άλλα μέρη, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό).
Έτσι λοιπόν αντί να καυτηριαστούν και να καταδικαστούν οι κυρίαρχες ρατσιστικές πολιτικές της ΕΕ και των κρατών της που ύψωσαν ρατσιστικά τείχη για να ανακόψουν όλη αυτή τη ροή (που οι ίδιοι δημιούργησαν, για να μην ξεχνιόμαστε),  εγκλωβίζοντάς τους στην «χρήσιμη ηλίθια» (για να θυμηθούμε και τα Λενινιστικά του φίλου Γιώργου) Ελλάδα, τσακωνόμαστε εμείς μεταξύ μας για το ποιος είναι περισσότερο ρατσιστής κατά των μεταναστών ή κατά των Ελλήνων.

Κάτι που ασφαλώς τους βολεύει αφάνταστα, αποκαλώντας τους Έλληνες συνολικά ως «ρατσιστές» για να καλύψουν τη δική τους ξεδιάντροπη απανθρωπιά.
Έλα όμως που τίποτα δεν είναι μονοσήμαντο δηλαδή άσπρο-μαύρο.

Ένα χαρακτηριστικό κείμενο για το πως βλέπουν στο «παγκόσμιο χωριό»  τους Έλληνες και τις χώρες του νότου αναλύοντας πολύ παραστατικά τις διαφορές του «παραδοσιακού» με τον σύγχρονο «προοδευτικό ρατσισμό» ίσως μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την λούμπα στην οποία πέφτουμε όλοι προς χάρη των κυρίαρχων μετά-ρατσιστών πολιτικών (που χειροκροτούν μεν και θαυμάζουν τον «Φούρναρη της Ευρώπης» αλλά οι ίδιοι όχι μόνο δεν δέχονται αυτούς τους ανθρώπους αλλά τους κρατάνε κιόλας κλειδωμένους σε άθλιες συνθήκες στην «αποθήκη» που λέγεται Ελλάδα) :

«Νέγροι, Έλληνες και Άλλοι Άνθρωποι Τραγικής Ποιότητας

(Ο Μετα-Ρατσισμός Του Θαυμαστού Καινούριου Κόσμου)

“If You Know Your History, Then You Would Know Where You‘re Coming From’’ – Bob Marley

Σας εξοργίζει και μόνο να διαβάζετε τη λέξη «νέγρος;»

Ο Malcolm X συνήθιζε να απευθύνεται στους ομόφυλους του αποκαλώντας ‘τους όχι αφροαμερικάνους ούτε έγχρωμους ούτε καν μαύρους, αλλά νέγρους –ή αδέλφια.

Σε αντίθεση με τον μετριοπαθή Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και με πολύ μεγαλύτερη διορατικότητα, ο Μάλκολμ δεν ήθελε να ξεχάσουν την ιστορία της φυλής τους, γιατί το γεγονός της αρπαγής και της σκλαβιάς επεξηγούσε την κοινωνική τους θέση.

«Δεν έχει σημασία», τους έλεγε, «αν το αεροπλάνο πηγαίνει με εκατό μίλια την ώρα ή με χίλια. Εσύ βρίσκεσαι πάντα στις πίσω θέσεις και το αεροπλάνο το οδηγάει πάντα ένας λευκός.»

(βλέπε παλιότερο κείμενο για τον Malcolm X: «Κώνωπες και λέοντες»)
                                              –
Πολλοί πίστευαν ότι στις ΗΠΑ επήλθε το «τέλος του ρατσισμού», αφού στο τιμόνι του αεροπλάνου βρέθηκε ο Ομπάμα και αφού επικράτησε πλέον η νοοτροπία της φυλετικής αχρωματοψίας (color-blindness). Ήρθε όμως η εκλογή Τραμπ και διέψευσε κάθε τέτοια ψευδαίσθηση.

Κάθε αναφορά στη φυλή θεωρούνταν από μη-πρέπουσα και μη-ορθή (πολιτικά) έως καταδικαστέα. Όμως αυτή η παράβλεψη των φυλετικών διαφορών οδηγεί στο μετα-ρατσιστικό (postracist) ρατσισμό.

Το ίδιο μοντέλο φαίνεται να ακολουθεί κάθε σύγχρονο κράτος. Όχι την εξάλειψη του φυλετικού αποκλεισμού, αλλά τη δαιμονοποίηση της φυλής και της αναφοράς σε αυτή.                                                                 –

Υπάρχουν δύο θεωρίες ρατσισμού, η παραδοσιακή και η προοδευτική, η μη-ορθολογική και η «ρεαλιστική» ή αλλιώς ο φυλετικός νατουραλισμός και ο φυλετικός ιστορισμός.

Ο φυλετικός νατουραλισμός βασίζεται στον ισχυρισμό ότι (για παράδειγμα) οι μη-λευκοί είναι εγγενώς  κατώτεροι από τους λευκούς.

Αντίθετα ο φυλετικός ιστορισμός πρεσβεύει ότι οι μη-λευκοί δεν είναι βιολογικά κατώτεροι, αλλά ιστορικά ανώριμοι ή λιγότερο ανεπτυγμένοι.
                                          –
Ο φυλετικός νατουραλισμός επιβιώνει ακόμα ως ακραία ρατσιστική έκφραση την οποία  εκδηλώνουν απροκάλυπτα οι νεοναζιστικές οργανώσεις και οι οργανώσεις «καθαρότητας της λευκής φυλής», αλλά υποβόσκει και στην κοινή γνώμη, όπως τον αντιλαμβανόμαστε από τις παραδρομές της γλώσσας πολλών δημόσιων προσώπων.

                                                –
Ελπίζω να μην έχετε την αφελή πεποίθηση ότι ο ρατσισμός (παραδοσιακός ή προοδευτικός) αφορά μόνο στους μη-λευκούς. Ο ρατσισμός, για παράδειγμα, των Ευρωπαίων του Βορρά για τους Ευρωπαίους του Νότου εκδηλώνεται και με τους δύο τρόπους.

Οι Νότιοι απέτυχαν οικονομικά είτε γιατί είναι (από τη φύση τους) τεμπέληδες, μαφιόζοι και διεφθαρμένοι είτε γιατί το κράτος τους δεν ήταν τόσο προηγμένο, τόσο ορθολογικά οργανωμένο όσο τα κράτη-πρότυπα του Βορρά.

Την πρώτη άποψη την εκφράζουν τα εθνικιστικά κόμματα και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού: «Οι Νότιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Αφήστε ‘τους να καταστραφούν.»

Τη δεύτερη άποψη την εκφράζουν οι εκλεγμένοι ηγέτες και τα οικονομικά λόμπι: «Οι Νότιοι χρειάζονται την οικονομική και διοικητική μας καθοδήγηση για να γίνουν σαν κι εμάς.»                                                                           –

Η ηγεσία των σύγχρονων κρατών απορρίπτει τον παραδοσιακό ρατσισμό ως βαρβαρότητα και υιοθετεί ως βασική και επίσημη θέση τον προοδευτικό ρατσισμό.

Και αυτό γιατί η παράβλεψη των φυλετικών διαφορών αποτελεί προϋπόθεση για την υποταγή όλων στο χρώμα του χρήματος.

«Το χρήμα», λένε οι Βραζιλιάνοι, «σε λευκαίνει.»

Οι φυλετικά υπανάπτυκτοι (Αφρικανοί, Ασιάτες, Άραβες, ινδιάνοι, αβορίγινες, ανατολικοευρωπαίοι, νοτιοευρωπαίοι) μπορούν να εξελιχτούν αν υιοθετήσουν το «λευκό τρόπο ζωής» και ενσωματωθούν στις «λευκές» κοινωνίες.

Όμως αυτή η ενσωμάτωση νοείται και εννοείται μόνο στις κατώτερες κοινωνικές και οικονομικές θέσεις, με εξαίρεση ελάχιστους που προβάλλονται ως παραδείγματα του «τέλους του ρατσισμού».
                                      –

Η εκλογή του Ομπάμα, του πρώτου αφροαμερικάνου προέδρου, εξυπηρέτησε άψογα τα σχέδια του φυλετικού ιστορισμού:

«Αφού ένας νέγρος μπορεί να γίνει πρόεδρος του ισχυρότερου κράτους τότε ο ρατσισμός έχει εξαλειφτεί.»

Τι ευλογοφανές συμπέρασμα!

Και όμως. Ο ρατσισμός στην Αμερική είναι πιο κραταιός από ποτέ. Οι φυλετικές διακρίσεις και ο αποκλεισμός των μη-λευκών συνεχίζονται με αποκορύφωμα την εκλογή Τραμπ.

Είναι αφέλεια να πιστεύουμε ότι το τιμόνι το κρατάει ο πρόεδρος –όσο καλές προθέσεις και να έχει αυτός. Ας δούμε καλύτερα πόσοι αφροαμερικάνοι είναι στη λίστα του Forbes, πόσοι στα πανεπιστήμια και πόσοι στη φυλακή.
                                        –

Ο παραδοσιακός ρατσιστής θα υποστηρίξει ότι η περιθωριοποίηση των μη-λευκών οφείλεται στη βιολογική τους κατωτερότητα.

Ο προοδευτικός ρατσιστής αποκηρύσσει τις φυλετικές αναφορές και θεωρεί τη φυλετική του αχρωματοψία απόδειξη των ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων για όλους.

«Έχοντας, όμως, καθιερώσει μέσω της φυλετικής διακυβέρνησης και του ρατσιστικού αποκλεισμού την ακατανίκητη ανωτερότητα των λευκών –στο γόητρο, στα επιτεύγματα, στην εκπαίδευση, στον πλούτο και στην εξουσία- όχι ως φυσικό φαινόμενο, αλλά ως ιστορική έκβαση, ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί (αυτή η ανωτερότητα) είναι να θεωρήσουμε τα ανόμοια δεδομένα ως ίδια αυτοδικαίως.»                                                                       –

Οι μαύροι αστυνομικοί σκοτώνουν τους μαύρους απεργούς για να προστατέψουν τα λευκά συμφέροντα
Οι μαύροι αστυνομικοί σκοτώνουν τους μαύρους απεργούς για να προστατέψουν τα λευκά συμφέροντα
Αυτό γίνεται ολοφάνερο από την κατάσταση που επικρατεί στη Νότια Αφρική. Μετά την κατάργηση του απαρτχάιντ και την εκλογή του Μαντέλα, υποτίθεται ότι τέλειωσε ο διαχωρισμός, αφού όλοι έχουν πλέον τα ίδια δικαιώματα.

Όμως η κατάργηση του απαρτχάιντ δεν έθιξε τα οικονομικά δεδομένα. Οι λευκοί κατείχαν τον πλούτο –το γόητρο, την εκπαίδευση- και αυτοί συνεχίζουν να τα κατέχουν. Οι μαύροι συνεχίζουν να είναι καταπιεσμένοι, χωρίς οι λευκοί να νιώθουν τύψεις γι’ αυτό.
                                        –

«Η παράβλεψη των φυλετικών διαφορών είναι η νεοφιλελεύθερη προσπάθεια να προχωρήσουμε πέρα από τη φυλετική ιστορία και τις συνακόλουθες αδικίες και αχρειότητες. Να μετριάσουμε τις φυλετικά κωδικοποιημένες και έμφυλες διαφορές, τις οποίες τις έχει δημιουργήσει η ιστορία.»

Και προσέξτε:

«Εξαλείφοντας τη δυνατότητα φυλετικής επίγνωσης η ιστορία υποβιβάζεται απλά σε γεγονός του παρελθόντος, μια νοσταλγική αφήγηση εξαγνισμένη από την ιστορική ευθύνη» (όπως ο «συνωστισμός» στο λιμάνι της Σμύρνης).

Πόσο χρήσιμο είναι αυτό για τη διατήρηση της οικονομικής τάξης;
                                         –

Πριν αρκετά χρόνια είχα συναντήσει σε ένα μπαρ δυο κορίτσια εξωτικής ομορφιάς. Έμοιαζαν ναgauguin76έχουν βγει από πίνακα του Γκωγκέν. Τις ρώτησα από που είναι.

«Από τις ΗΠΑ», μου απάντησαν.

«Όχι, εννοώ… Ποια είναι η καταγωγή σας;»

«Είμαστε Αμερικανίδες», απάντησαν αυτές, ήδη ενοχλημένες.

«Εντάξει, είστε Αμερικανίδες», συνέχισα, «αλλά από πού κατάγονται οι γονείς σας, οι παππούδες σας, οι προ-προ…»

«Είμαστε Αμερικανίδες», είπαν και έφυγαν θυμωμένες.

Αυτές οι κοπέλες είχαν αρνηθεί την καταγωγή τους, την ιστορία της φυλής τους.

Εκεί ακριβώς αποβλέπει ο νεοφιλελευθερισμός με την φυλετική αχρωματοψία:

«Τα κράτη που παραβλέπουν τις φυλετικές διαφορές επεκτείνουν σιωπηρά τη δομή των κοινωνικών ρυθμίσεων που διαμορφώθηκαν ιστορικά μέσω της φυλής.»
                                         –

Διάβαζα πρόσφατα την ομιλία του Χάμπερμας, όπου υποστήριζε την εκμηδένιση των εθνικών κρατών (με τη μετατροπή της δημοκρατίας σε τουριστικό αξιοθέατο, όπως η βασιλεία των Άγγλων) και τη μεγιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Το ιδανικό για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα ήταν ένα μόρφωμα όπου όλοι θα αυτοπροσδιορίζονταν ως Ευρωπαίοι (και μόνο), θεωρώντας ‘το οπισθοδρομικότητα να αναφέρονται (και να θυμούνται) τα φυλετικά τους χαρακτηριστικά.

Με αυτόν τον τρόπο ο μετανάστης, ο πρόσφυγας, ο κακοπληρωμένος υπάλληλος, ο άστεγος, ο εγκληματίας, είναι προσωπικά και μόνο υπεύθυνοι για την «κατάντια» τους, αφού έχουν το δικαίωμα και θα μπορούσαν να ανήκουν στις ανώτερες τάξεις.

Όμως αυτή η δυνατότητα είναι πλασματική, αφού αυτοί είναι φυλετικά και ιστορικά αποκλεισμένοι από τη γέννηση τους ήδη (35.000 ευρώ είναι το χρέος που κληρονομεί κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα).

«Η παράβλεψη των φυλετικών διαφορών είναι ο πόλεμος, όχι ενάντια στο ρατσισμό, αλλά ενάντια στη φυλετική αναφορά, όχι ενάντια στις συνθήκες αναπαραγωγής του φυλετικά θεμελιωμένου ρατσισμού και της διάκρισης, αλλά ενάντια στο χαρακτηρισμό των συνεπειών τους με φυλετικούς όρους.»

                                                    –

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Στο Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο της παγκοσμιοποιημένης ελεύθερης αγοράς δεν θα υπάρχουν φυλές, δεν θα υπάρχει ιστορική μνήμη.

Θα υπάρχουν δισεκατομμύρια άφυλων (χωρίς φυλή, ίσως και χωρίς φύλο) καταπιεσμένων που θα δουλεύουν και θα καταναλώνουν για να συντηρήσουν το οικονομικό σύστημα που τους καταδίκασε.

Θα υπάρχουν δισεκατομμύρια νέγροι που θα αγνοούν την νεγρότητα τους και δε θα ξέρουν ότι το αεροπλάνο το οδηγάει πάντα ένας λευκός.»

(Το υλικό για αυτό το κείμενο προήλθε από το δοκίμιο του Donaldo Macedo και της Παναγιώτας Γούναρη,  στο βιβλίο: «Η παγκοσμιοποίηση του ρατσισμού», από τις εκδόσεις Επίκεντρο.)

46 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κουραστικό και ελαφρώς ασυνάρτητο το κείμενο αλλά δεν μας λέει και κάτι που δεν ξέρουμε και αγνοεί την έννοια της πατρίδας και του έθνους και πάει προς μια παγκοσμιοποίηση του μέσου όρου όπου πολύ φτωχοί και μεσαίοι μοιράζονται τον πλούτο τους (με αποτέλεσμα λόγω μεγεθών να γίνονται όλοι φτωχοί) και οι πολύ πλούσιοι να γίνονται πλουσιότεροι (λόγω φτηνών εργατικών και μη φορολόγησης).

  • Μια καλοφτιαγμένη αντιγραφή που λίγοι θα διαβάσουν μέχρι το τέλος και ακόμα λιγότεροι θα καταλάβουν.

   Είδα τον…. νοικοκυρά, αχ βρε Ρίτα, αχ βρε Ρίτα από σένα περίμενα πολλά…

 2. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ… ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»; 1

  Είναι παρατηρημένο, πως όλες οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες… «σκίζονται» στην κυριολεξία για τα «προσφυγάκια»! Έτσι και η ΙΚΕΑ (η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα…), που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:«Η ΙΚΕΑ σχεδιάζει να δράσει, ώστε να λύσει το πρόβλημα ανεργίας των προσφύγων, δημιουργώντας από το 2019 γραμμή παραγωγής χαλιών αποκλειστικά κατασκευασμένων από Σύριους πρόσφυγες.Δεν είναι η πρώτη προσπάθεια της ΙΚΕΑ να ασχοληθεί με πρόσφυγες αφού και το 2015 η εταιρεία δημιουργεί καταφύγια αποκλειστικά για πρόσφυγες σε Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή.
  Μάλιστα η σκηνή της IKEA για τους πρόσφυγες κέρδισε τον διαγωνισμό Beazley Design of the Year για το 2017Τον Ιανουάριο του 2016, η ΙΚΕΑ δώρισε $33,1 εκατ. στον ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
  Μάλιστα η εταιρεία ήταν από τις πρώτες που αντέδρασαν στο διάταγμα Τραμπ, που απαγόρευε την είσοδο στις ΗΠΑ προσφύγων και πολιτών από κάποιες μουσουλμανικές χώρες».

 3. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ… ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»; 2

  Γιατί άραγε τέτοιο ενδιαφέρον από τις πολυεθνικές για τα «προσφυγάκια»; Διπλή η εξήγηση:
  1ον) Γιατί έτσι επιτάσσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μέρος της οποίας είναι και οι πολυεθνικές εταιρείες, και
  2ον) Επειδή τα «προσφυγάκια» είναι φτηνά εργατικά χέρια!
  Είναι αυτό που λέμε «το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!
  (ΥΓ): Αλήθεια, πως γίνεται, να… σκίζονται ταυτοχρόνως για τα «προσφυγάκια» και οι πολυεθνικές εταιρείες και τα κομμούνια, που υποτίθεται πως είναι… σφοδροί πολέμιοι του κεφαλαίου;

 4. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΛΠ.ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ

  ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ 100 ΚΡΑΤΗ!!!! ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ!!!τουλαχιστον να ειχαμε εργοστασια βιοτεχνειες θεσεις εργασιας να ερχοταν.ερχονται γιατι διαφημιζουμε οτι τους δινουμε τζαμπα φαγητο υπνο ιατρικη περιθλαψη επιδομα ανεργιας κινητο κλπ ολα δωρεαν.ειναι δυνατον?η κυβερνηση η αντιπολιτευση η βουλη δυστυχως ειναι ηλιθιοι!!!!!

 5. ήταν εντελώς ρατσιστική η συμπεριφορά σας προς τα ‘δυο κορίτσια εξωτικής ομορφιάς’. Εσείς ξέρετε ακριβώς από που προέρχεστε; Έχετε αρκετά ανατολίτικα χαρακτηριστικά, όπως και οι περισσότεροι στο νησί (όπως και εγώ). Εσείς ξέρετε από που προέρχονται οι απόγονοί σας 3-4 γενναίων πίσω; Επειδή εσείς είδατε πρώτα το χρώμα του δέρματος τους, κάνατε αμέσως την προσβλητική/ρατσιστική ερώτηση. Αυτή η ερώτηση θεωρείται πλέον αδιάκριτη στο εξωτερικό, αλλά η επιμονή σας και η επανάληψή της θεωρούνται ξεκάθαρα ρατσιστικές.

  • Να μιλας για λογαριασμο σου. Αν εισαι μπασταρδο ανατολιτικο διακιωμα σου. Να πλενεις το στομα σου αν ειναι αν μιλησεις για την καταγωγη των αλλων. Δαρβινοκαρακουφιαλοι….

   • να γινεται πολιτισμένος διάλογος εδω μεσα (κόσμια και με επιχειρήματα), δεν μπορώ να καταλήξω αν εχει επιρροές απο τον αρχαιοελληνικό ή τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό.

   • Καταλαβαίνετε πως ένιωσαν οι κοπέλες μετα τις επίμονες ερωτήσεις σας για την καταγωγή τους. Ησασταν εντελώς προκατειλημμένος και περιμένατε αλλη απάντηση λόγω του χρώματός τους.

 6. όπου στέλνετε, σε οποία εταιρία επιλέξετε, δείγμα του DNA σας και μαθαίνετε το ταξίδι των μητρικών προγόνων σας και από που πραγματικά προέρχεστε. Αναρωτιέμαι, αν όλοι στο νησί κάναμε αυτό το τεστ, αν θα βρισκόταν έστω και ένας που να είναι 100% Κώος ή 100% Έλληνας. Δεν έχει νόημα να δίνουμε τόση σημασία στην καταγωγή – ίσως να είναι ενδιαφέρουσα για τους στατιστικολόγους. Να μάθουμε να αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας και ας αφήσουμε τους φυλετικούς διαχωρισμούς.

  • …πιάστρες τώρα με τα σύμφωνα κρεβατοπισωπλακώματα…..και ξεχάσατε και ποιοί είστε. Σας βάρεσε η πολύ πολιτισμικότητα και πάθατε φυλετογαμοτραμπακουλομπέρδεμα.

   • ή επιλήσμονας ειστε της ιστορίας μας ή απλά αφελής. Τα 400 χρονια Τουρκοκρατίας τα έχετε ξεχάσει? Νομίζετε οτι δεν υπήρξαν διαφυλετικές σχέσεις και μίξεις μεταξύ Ελλήνων και ξένων? Κυριως εμείς που απέχουμε μερικα χιλιόμετρα απο την Ασία? Πόσοι, άντρες και γυναίκες, στο νησί εχουν σκουρόχρωμα χείλη, φυσική σκουρόχρωμη επιδερμίδα, χαρακτηριστικά ασυνήθιστα ακομα και στην ηπειρωτική Ελλαδα. Βλέπεις φωτογραφιες εδω μεσα απο πανηγύρια και χοροεσπερίδες και ειναι σα να βλέπεις μαζωξεις.

   • Ποιος μιλάει ετσι? ‘Η επιλήσμονας της ιστορίας μας ειστε ή απλά αφελής (χωρις το ενα να αποκλείει το αλλο). Έχετε ξεχάσει τα 400 χρονια τουρκοκρατίας? Πιστεύετε πραγματικά οτι δεν υπήρξαν διαφυλετικες σχέσεις και μιξεις? Κυριως εδω, που ειμαστε πιο κοντά στην Τουρκία απο τα περισσότερα μέρη της Ανατολικής Ελλάδας? Έχετε προσέξει οτι παρα πολλοί ντόπιοι εχουν φυσικά σκουρόχρωμα χείλη και επιδερμίδα (χαρακτηριστικά ξεκάθαρα Ασιατικά), γεγονός που δεν παρατηρείται τόσο στην ηπειρωτική και δυτική ελλαδα? Σας εχει τυφλώσει ο εθνικισμός και ο ρατσισμός και βλέπετε/πιστεύετε ο,τι θέλετε.

 7. ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΞΟΔΕΥΕΙ 467 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ 2022, ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; 1

  Όπως είναι γνωστό, το πάμπλουτο βασίλειο του Κατάρ θα διοργανώσει το Μουντιάλ του 2022. Και σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Αλ Σαρίφ – Αλ Εμαντί, ξοδεύει 467 εκατομμύρια ευρώ (500 εκατομμύρια δολλάρια) την εβδομάδα, για να καταπλήξει τον κόσμο. Τα υπέρογκα αυτά έξοδα δεν αφορούν μόνο τα γήπεδα, αλλά και όλα όσα έχουν σχέση με την διοργάνωση, όπως αυτοκινητοδρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρόμους, νοσοκομεία, κ.τ.λ.
  Μάλιστα, ο υπουργός προσέθεσε, ότι ο ρυθμός αυτής της δαπάνης θα μπορούσε να συνεχιστεί για τα επόμενα τρία, τέσσερα χρόνια.
  Το Κατάρ είναι μια αραβική χώρα. Το θρήσκευμα των κατοίκων της είναι βεβαίως ο ισλαμισμός και η γλώσσα τους η αραβική. Οι διαφορές τους με τους Σύριους και τους Ιρακινούς, είναι –ας πούμε- οι διαφορές που έχει ένας Πελοποννήσιος μ’ έναν Στερεοελλαδίτη.

 8. ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΞΟΔΕΥΕΙ 467 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ 2022, ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; 2

  Αλλά, η κυβέρνηση του Κατάρ δεν προσφέρει καταφύγιο στους αδελφούς Σύριους και Ιρακινούς πρόσφυγες, για να γλιτώσουν από την φρίκη του πολέμου και να πάψουν να θαλασσοπνίγονται για να πάνε στις χώρες των «απίστων»! Μάλιστα, ενώ –λόγω των έργων- οι θέσεις εργασίας αφθονούν, δεν προτιμά τους αδελφούς Άραβες πρόσφυγες που έχουν ανάγκη, αλλά φέρνει εργάτες από τα βάθη της Ασίας. Γιατί άραγε; Ομοίως, οι πρόσφυγες δεν κατευθύνονται προς τα κει –και προς τις υπόλοιπες πάμπλουτες χώρες του Κόλπου, αλλά προς την παρακμάζουσα Ευρώπη! Η τόσο «ευαίσθητη» για τους πρόσφυγες διεθνής κοινότητα, οι ομοίως «ευαίσθητοι» συμπαραστάτες και αλληλέγγυοι κι όλο το κακό συναπάντημα, γιατί άραγε δεν καταγγέλλουν τους Καταριανούς;
  Μήπως γιατί ο σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν είναι «να γλιτώσουν οι πρόσφυγες από τη φρίκη του πολέμου» και τα συναφή, αλλά η μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης;

 9. Απρέπειες Πορτοσάλτε κατά Καθηγητή Οικονομικών που υποστήριξε το Εθνικό Νόμισμα! https://www.youtube.com/watch?v=ZFpSLbNhCk0

  Στις 9 Φεβρουαρίου ο γνωστός και δεδηλωμένος αβανταδόρος οτιδήποτε ανθελληνικού, Άρης Πορτοσάλτε επιδόθηκε σε πρωτοφανείς αθλιότητες εναντίον του Καθηγητή Οικονομικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Διονύσιου Χιόνη, στην εκπομπή του Κ. Μπογδάνου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.Καθαρά αγανακτισμένος ο κ. Χιόνης ακούγεται μετά το 07.50 του βίντεο της εκπομπής να δηλώνει στον Πορτοσάλτε ότι αγγίζει τα όρια της αγένειας και ότι η στάση του χαρακτηρίζεται καθαρά από απρέπεια και να εκτοξεύει την εξής ερώτηση: «Τότε τι με καλέσατε εδώ κύριε Πορτοσάλτε; Να μην πω την άποψη μου;».Το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της εκπομπής ήταν το μοναδικό λεπτό που αφέθηκε να μιλήσει χωρίς παρεμβολές ο κ. Χιόνης, όπου και δήλωσε αυτολεξεί μετά το 08.55 : «Δεν υπάρχει οικονομία στον πλανήτη και στην πρόσφατη οικονομική ιστορία που να έχει βγει από μεγάλη κρίση και ύφεση χωρίς την δική της συναλλαγματική και νομισματική πολιτική».

 10. «Βόμβα» με 1εκ. αφίξεις στον ευρωπαϊκό νότο – Από τη Λιβύη το νέο μέτωπο – Συναγερμός στην Ελλάδα, η οποία κάνει απεγνωσμένες εκκλήσεις στην ΕΕ για βοήθεια.

 11. Σαουδική Αραβία: Μαζικές απελάσεις Πακιστανών πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση

  Μαζικές απελάσεις Πακιστανών πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας. Όπως έγινε γνωστό, τους τελευταίους 4 μήνες έχουν απελαθεί πάνω από 40.000 μετανάστες, οι οποίοι θεωρήθηκαν ύποπτοι για πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες.Η κυβέρνηση της αραβικής χώρας ακύρωσε με απόφασή της τη βίζα παραμονής σε όσους μετανάστες θεώρησε επικίνδυνους, καθώς οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας ενημέρωσαν για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα ευρείας κλίμακας.Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, οι Πακιστανοί που απελάθηκαν συνδέοταν με το τρομοκρατικό δίκτυο του Ισλαμικού Κράτους. Κάποιοι άλλοι απελάθηκαν ως διακινητές, αλλά και άλλα αδικήματα, όπως κλοπές και διαρρήξεις.Ωστόσο, μία οργάνωση για τα δικαιώματα των μεταναστών, υποστήριξε ότι οι Πακιστανοί εργάτες -στην πλειοψηφία τους- εκδιώχθηκαν διότι η κυβέρνηση δεν ήθελε να τους καταβάλει τους οφειλόμενους μισθούς, καθώς το ταμείο της χώρας επλήγη από την πτώση της τιμής τους πετρελαίου.

 12. Σε εφαρμογή το πρόγραμμα «μετρητά στους αιτούντες άσυλο» στη Χίο

  Σε εφαρμογή ετέθη από την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, το πρόγραμμα «μετρητά στους αιτούντες άσυλο» στη Χίο, το οποίο υλοποιείται από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση Samaritan’s Purse.Η καταβολή των μετρητών παρέχεται μέσω προπληρωμένων καρτών, που θα ανατροφοδοτούνται κάθε μήνα, με ένα ποσό που υπολογίστηκε με βάση την κάλυψη των βασικών εξόδων στην Ελλάδα (εκτός του ενοικίου/και του ποσού διαμονής), σύμφωνα με τα οριζόμενα κριτήρια που συμφωνήθηκαν από την κυβέρνηση.Οι κάρτες επιτρέπουν την ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜ, καθώς και την αγορά εμπορευμάτων από την εμπορική αγορά με την χρήση τερματικών μηχανών μόνον εντός Ελλάδας.Το πρόγραμμα αυτό δεν επηρεάζει την παροχή του φαγητού, καθώς και τις ιατρικές υπηρεσίες.

 13. Ιμμάνουελ Καντ – Η μεταφυσική της Ηθικής. Το να υποκλίνεσαι ή το να σέρνεσαι μπροστά σε άλλους σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν αξίζεις σαν άνθρωπος… Όποιος κάνει τον εαυτό του σκουλήκι δεν μπορεί να παραπονεθεί στην συνέχεια όταν οι άλλοι τον ποδοπατούν. Ο Κάντ κάνει λόγο για την Αξιοπρέπεια του Ανθρώπου που κοιτά στα «ίσα» τους πάντες, ζει με αξιοπρέπεια και δεν κλίνει το γόνυ σε επικυρίαρχους. Όπως ο Άνθρωπος ως πολίτης οφείλει να διεκδικεί τα δικαιώματα του και να πράττει το καθήκον του, έτσι και το Ελληνικό κράτος οφείλει να πάψει να είναι ο καρπαζοεισπράκτορας των αμερικανοσιωνιστικών γερμανικων συμφερόντων και να διεκδικήσει την Αξιοπρέπεια και την Ανεξαρτησία του.

 14. για τα μνημόνια της καταστροφής και πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην πανευρωπαϊκή πρωτιά στα ποσοστά ανεργίας, στην ακρίβεια που μαστίζει την χώρα μας, στην μείωση της καταναλωτικής δαπάνης, στην συρρίκνωση του Εθνικού πλούτου που καταγράφεται μέσα από την ραγδαία μείωση του ΑΕΠ και των αποταμιεύσεων. Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά είναι και κρίση αρχών και αξιών που οδηγεί σε μια εκφυλισμένη κοινωνία, υποταγμένη στη Νέα Τάξη για το μεροκάματο της πείνας.το πολιτικό κατεστημένο που την ώρα που ψηφίζει μνημονιακά μέτρα και καταδικάζει τον λαό σε φτώχεια, δεν γεύεται το δηλητήριο της πολιτικής του γιατί όλα αυτά τα προνόμια παραμένουν άθικτα. Κλείνοντας σημείωσε πως είναι καθήκον μας, ιδιαίτερα αυτή την χρονική περίοδο περισσότερο από κάθε άλλη, να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να πούμε ότι είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες και ότι αυτή η χώρα έζησε πριν το ευρώ και θα ζήσει και μετά το ευρώ ακόμη και αν καταστραφεί ολόκληρη η Ε.Ε.

 15. Η μόνη λύση για την οικονομική κρίση και τα μνημόνια είναι η επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα με την ταυτόχρονη επιστροφή στην Εθνική παραγωγή.

 16. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 1

  Οι Σύμμαχοι δεν θέλουν να είναι μόνο κερδισμένοι. Θέλουν να είναι νικητές, ολοκληρωτικά, τελειωτικά. Η συμφωνία της Γιάλτας πρέπει θυσιαστικά να επισφραγισθεί με το αίμα των αμνών. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων πρέπει να βαφτεί με αίμα στους Δίδυμους Πύργους. Οι αντιφρονούντες στο Ιράκ και την Λιβύη πρέπει να εξοντωθούν δημόσια και παραδειγματικά. Ελλάδα, Φεβρουάριος του 2017 . Οι σύμμαχοι και εταίροι βομβαρδίζουν το ελληνικό έθνος που βρίσκεται έρμαιο μιας ετοιμόρροπης, ανίκανης και εθελόδουλης ηγεσίας, με νέες απαιτήσεις. Δεν θέλουν τα λεφτά των Ελλήνων. Λεφτά έχουν, και εκδίδουν όσα θέλουν. Τα λεφτά τους είναι, εξάλλου, άυλα. Υπάρχουν μόνο στις οθόνες των υπολογιστών τους, και τα αυγατίζουν αυθαίρετα και κατά βούλησιν.Στην Ελλάδα του ολοκαυτώματος των μνημονίων δεν έχουμε καταμετρήσει ακόμη την πλήρη έκταση της καταστροφής, γιατί η επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

 17. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 2

  Η αμερικανοκρατούμενη Γερμανία, το Σίτυ του Λονδίνου και η Διοίκηση των ΗΠΑ, απαιτούν οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων να πέσουν στα 300 ευρώ και παρακάτω, να γίνουν επιδόματα δουλείας σε μάζες απελπισμένων, ετοιμοθάνατων και απανθρακούμενων οικονομικά και βιολογικά, Ελλήνων.
  Οι Εθνικιστές, μόνοι όρθιοι σε έναν κόσμο που καταρρέει σε ερείπια κοινωνικά και οικονομικά, βλέπουν εμπρός τους να τους οδηγούν με το Εν Τούτω Νίκα, τους τελευταίους υπερασπιστές της Γης, του Αίματος, των Ιδεών. Στον αγώνα αυτόν καλούν στο πλευρό τους όσους είναι ακόμη ζωντανοί. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται την έκταση της μάχης, και την σημασία της εκβάσεως του πολέμου, μπορούν τουλάχιστον να μην προσμετρούν τους δημίους τους ως συμμάχους, αλλά ως εγκληματίες.

 18. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου έχουν μετατραπεί σε κύμβαλα αλαλάζοντα και μηχανισμούς ρουφιανέματος αλλήλων, ενίοτε και ταχυδρόμοι νεοταξικών γραμμάτων. Σκάνδαλα εξυπηρετήσεως οικονομικών συμφερόντων με τις πολιτικές πλάτες, εμπλοκή πλειοδοτήσεως τού ποίος ποιείν τις απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων, παλαιές και νέες απολύσεις, επίσκεψη τού κατοχικού πρωθυπουργεύοντος στο νεοταξικό μόρφωμα τής Ουκρανίας. Παράλληλα τα τουρκικά πολεμικά μέσα εισβάλλουν καθημερινά και προκαλούν επεισόδια στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Οινουσσών. Από την άλλη πλευρά, έχουμε τον επαναπατρισμό τού γερμανικού χρυσού ενώπιον τής επικείμενης επιστροφής τού μάρκου και τις νουθεσίες τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης για την διατήρηση τής Ελλάδος εντός τής ενώσεως και εκτός τού ευρώ. Όλα τούτα, αφού ο Τραμπ εκκίνησε την απόσυρση τού ΔΝΤ από την τοκογλυφική θηλιά και τις απειλές Βρυξελών και Γερμανίας για την φυγή τους εκ τού «ελληνικού» προγράμματος «σωτηρίας».
  Λοιπόν, ζούμε την επανάληψη τού προοιμίου τού δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

 19. Οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές έχουν αποφασίσει την παγκόσμια χρεοκοπία, η οποία εξυπηρετείται από το ναυάγιο τής Ευρώπης. Το επόμενο βήμα είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Θέλουν την διάλυση των εθνικών κρατών, την ακύρωση των εθνικών συνόρων και την υπαγωγή τής ανθρωπότητας υπό μια ενιαία παγκόσμια διακυβέρνηση. Στο στρατιωτικό σκέλος, η χρησιμοποίηση τού ταχυδρόμου Τσίπρα στο ουκρανικό πεδίο, πεδίο που περιλαμβάνει ρωσικά εδάφη όπως και ελληνικά εδάφη στην περίπτωση τής αρχαίας Ταυρικής ή Κριμαίας, η Ρωσία ωθείται ενάντια στην Ελλάδα και παρά τω πλευρό τής Τουρκίας.
  Οι παλαιοί συμμαχικοί οργανισμοί έχουν γίνει βλαπτικοί για την υγεία τής ανθρωπότητας και τού Ελληνικού Έθνους.

 20. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ(Βίντεο) 1. http://nikosxeiladakis.gr

  Μια χαρακτηριστική περίπτωση που συνέβη στην Γερμανία και που συμβαίνει και σε πολλές περιπτώσεις εδώ στην χώρα μας, δείχνει με το πιο χαρακτηριστικό τρόπο σε πιο κατάντημα έχει κατρακυλήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ οι Ευρωπαίοι αρχίζουν και λιμοκτονούν, όλα για τους λαθρο χάριν προόδου και παγκοσμιοποίησης.Ο Helmut Engel, ένας Γερμανός πολίτης, βρέθηκε σε μια κατάσταση παρόμοια με την όποια έχουν βρεθεί χιλιάδες Έλληνες. Επειδή αρρώστησε και δεν μπορεί πια να εργαστεί, το κράτος του χορήγησε μια μικρή σύνταξη-βοήθημα για τα προσχήματα.
  Με τα χρήματα όμως αυτά δεν μπορεί ούτε να ζήσει αλλά ούτε και να πληρώσει τις δόσεις από ένα δάνειο που είχε πάρει για το σπίτι του όταν ήταν ακόμα υγιής. Τότε το κράτος του ζήτησε να πάει να ζήσει στην μάνα του και εν ανάγκη να πουλήσει το σπίτι της μάνας του για να ξοφλήσουν τα χρέη προς την τράπεζα.

 21. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ 1. http://nikosxeiladakis.gr

  Μια χαρακτηριστική περίπτωση που συνέβη στην Γερμανία και που συμβαίνει και σε πολλές περιπτώσεις εδώ στην χώρα μας, δείχνει με το πιο χαρακτηριστικό τρόπο σε πιο κατάντημα έχει κατρακυλήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ οι Ευρωπαίοι αρχίζουν και λιμοκτονούν, όλα για τους λαθρο χάριν προόδου και παγκοσμιοποίησης.Ο Helmut Engel, ένας Γερμανός πολίτης, βρέθηκε σε μια κατάσταση παρόμοια με την όποια έχουν βρεθεί χιλιάδες Έλληνες. Επειδή αρρώστησε και δεν μπορεί πια να εργαστεί, το κράτος του χορήγησε μια μικρή σύνταξη-βοήθημα για τα προσχήματα.
  Με τα χρήματα όμως αυτά δεν μπορεί ούτε να ζήσει αλλά ούτε και να πληρώσει τις δόσεις από ένα δάνειο που είχε πάρει για το σπίτι του όταν ήταν ακόμα υγιής. Τότε το κράτος του ζήτησε να πάει να ζήσει στην μάνα του και εν ανάγκη να πουλήσει το σπίτι της μάνας του για να ξοφλήσουν τα χρέη προς την τράπεζα.

 22. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ 2. http://nikosxeiladakis.gr

  Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς φέρονται οι κρατικοί φορείς στους λαθρο και πώς στον καημένο Γερμανό, το κορόιδο θα έλεγαν κάποιοι άλλοι, που χρόνια πλήρωνε τους φόρους του.Αλλά δεν έφτασαν μόνο σε αυτό, το να πουλήσει η μάνα το σπίτι, απαίτησαν από αυτόν τον κύριο να κάνει καταγραφή ό,τι πολύτιμο υπάρχει στο σπίτι της μάνας του, πίνακες, χρυσαφικά, τιμαλφή , και να τα διαθέσει στην κυριότητα των κρατικών αρχών και της τράπεζας. Έτσι αύριο θα μας τα πάρουν όλα και θα μας πετάξουν γυμνούς στο δρόμο.Την ίδια ώρα, το ίδιο αυτό κράτος νοικιάζει σπίτια για τους λαθρο, τους οποίους ταΐζει καθημερινά με κρατικές δαπάνες ενώ οι πολίτες του, όπως ο 78 χρόνος από την Βαυαρία με 300 ευρώ μηνιαίο εισόδημα, κατέληξε ο δυστυχής να πάει έξω από ένα σουπερμάρκετ και να ψάχνει στα σκουπίδια να βρει κάτι να φάει, και τότε τον συνέλαβαν και του επέβαλλαν πρόστιμο 200 ευρώ για να μην το ξανακάνει.

 23. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ 3 . http://nikosxeiladakis.gr

  Για όλη αυτήν την κατάσταση αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς τώρα με τους καινούργιους νόμους καταπολέμησης της ξενοφοβίας, συμβαίνει το εξωφρενικό όχι μόνο να σου κόψουν την φωνή αλλά να φτάνουν στο σημείο να σου πάρουν και τα ίδια σου τα παιδιά στην περίπτωση μονογονεϊκών γυναικών, για να σε τιμωρήσουν και να παραδειγματιστούν και άλλοι από εσένα. Μπορεί να μην το πιστεύετε αυτό αλλά είναι πραγματικότητα. Είναι οι καινούργιοι νόμοι που θα επιβληθούν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  Και έχουμε την Μέρκελ να προπαγανδίζει ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν στην δυστυχία του.
  Πως είναι δυνατόν ένα κράτος σαν τη Γερμανία να έχει τέτοια κατάληξη, δίνοντας δηλαδή απλόχερα χρήματα και στέγη σε λαθρό και εγκαταλείποντας τους πολίτες της να αργοπεθαίνουν στη φτώχια αρπάζοντάς τους και τα λίγα αγαθά που τους έχουν απομείνει;

 24. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ 4 . http://nikosxeiladakis.gr

  Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε έναν Γερμανό πολίτη, που απευθύνεται στην πρόνοια αλλά οι διαδικασίες για να πάρει τα πέντε ψίχουλα είναι ανυπέρβλητα δύσκολες κάνοντας το στόχο του σχεδόν αδύνατο.Στο ίδιο κλίμα κατά της ξενοφοβίας στην πόλη Τάμπα της Φλόριντας των Ηνωμένων Πολιτειών, η αστυνομία επενέβει και συνέλαβε μια ομάδα πολιτών που είχαν στήσει μια κίνηση προς βοήθεια αστέγων Αμερικανών πολιτών.Τέτοια ήταν η σκληρότητα των αστυνομικών, που τον αρχηγό αυτής της ομάδας τον επιτεθήκαν με σπρέι πιπεριού και του πέρασαν χειροπέδες σαν να ήταν κοινός εγκληματίας.Ο ίδιος σε δηλώσεις του είπε χαρακτηριστικά: τόσα χρόνια παλεύω για τα δικαιώματα των φτωχών συμπολιτών μου και παρά τις διώξεις των αρχών θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να μην περάσουν νόμοι εναντίον όσων βοηθούν τους συμπολίτες τους.

 25. ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ 5. http://nikosxeiladakis.gr

  Καταλάβετε τώρα λοιπόν που μας οδηγεί η Νέα Τάξη και οι κυβερνήσεις ανδρείκελα της, όπως αυτές που κυβερνούν την χώρα μας. Για να σταματήσει αυτό το κακό θα πρέπει να σταματήσετε να ψηφίζετε ξανά και ξανά τα γνωστά μνημονιακά κόμματα αλλά και τους διαφόρους καινούργιους «φωστήρες» που στην ουσία είναι από τα ίδια παλιά πολιτικά υλικά.Καλωσορίστε σε λίγο καιρό αυτές τις εικόνες στην χώρα σας.

 26. ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ (Βίντεο) 1.https://www.youtube.com/watch?v=RCOmfvZy4OA

  Δεν σας αφήσαμε να έρθετε και να ποδοπατήσετε τα έθιμα μας, αλλά σας δεχόμαστε σαν φιλοξενούμενοι .
  Για αυτόν τον λόγο θα φέρεστε και ανάλογα, απαιτούμε σεβασμό στην κουλτούρα μας.Είμαστε ειρηνικά κράτη, τα εγκλήματα κατά των λαών μας δεν θα τα δεχόμαστε πλέον.Μην τολμήσετε να δαγκώσετε αυτόν που σας φιλοξενεί διότι θα σας δαγκώσει και αυτός .Περιφρονείτε τους χριστιανούς , δεν δέχεστε το κώδικα ενδυμασίας μας, μισείτε τα σκυλιά , τα βασανίζετε και τα σκοτώνετε με φρικτό τρόπο. Χτυπάτε τις γυναίκες, καταδιώκετε τους ομοφυλόφιλους και τους σκοτώνετε. Καταδιώκετε τους απίστους, δεν τρώτε χοιρινό, καταδικάζετε αθώους, κάνετε τρομοκρατικά χτυπήματα.Η λέξη καθαριότητα μάλλον δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας , για αυτό και το κατάντημα στα χοτ σποτ, ξέρετε ποιοι είμαστε εμείς ή πώς ζούμε; Όχι φυσικά, θα σας δείξουμε λοιπόν όπως φαίνεται στο βίντεο.

 27. ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ (Βίντεο) 2.https://www.youtube.com/watch?v=RCOmfvZy4OA

  Η πατρίδα μας – τα έθιμα μας» – δεν θα ποδοπατήσετε όλα όσα κληρονομήσαμε από γενιά σε γενιά . Αυτό είναι επίσης μια πρόσκληση προς τις κυβερνήσεις, επειδή έχουμε χρόνια αγωνιστεί για τη χώρα μας, μέχρι που φτάσαμε και έγινε αυτό που είναι σήμερα. Μην παίζετε με την εμπιστοσύνη των πολιτών και τους εκθέτετε σε μεγάλο κίνδυνο.Επιτέλους μάθετε να φέρεστε σαν άνθρωποι, σας προειδοποιούμε , μακριά τα χέρια σας από τις γυναίκες μας .Μπορεί να σας δείξουμε και με άλλους τρόπους να σέβεστε κάποια πράγματα. Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις.
  Προσαρμοστείτε ή πάρτε δρόμο επιτέλους.

 28. Που θες να καταλήξεις Γιάννη; Αρνείσαι το πρόβλημα που δημιουργείται στην Ελλάδα;

  Μήπως πρέπει να προσδιοριστεί η έννοια ρατσισμός; Διότι την λένε σαν καραμέλα όλοι οι θολωμένοι αριστεροί, αλλά μήπως παραβλέπουν οτι είναι πραγματικό πρόβλημα για μια κοινωνία σαν την δικιά μας , ο τόσο μεγάλος αριθμός ανθρώπων με θρησκεία που θέλει να επιβληθεί στις άλλες και δεν επιτρέπει την ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία μας που στηρίζεται σε Σύνταγμα και νόμους και όχι σε θεοκρατία; Μήπως οι συνήθειες και η κουλτούρα πολλών από αυτών είναι τελείως αντίθετες από τις δικές μας; Είναι φυσικό αυτά να γεννούν αντιδράσεις και το θεωρώ απολύτως υγιές (με προυποθέσεις) , αν θέλουμε να προστατεύσουμε την κοινωνία μας.

 29. Για τις πρόσφατες ειδήσεις με τα αισχρά βιντεο των ναζιστών-Χρυσαυγιτων. Μπορείτε να με παραπέμψετε? Ευχαριστώ

 30. ΠΡΟΣ.Ψάχνω εδω μεσα τα αισχρά βιντεο των ναζιστών-Χρυσαυγιτων.

  ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΙΑΡΗΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΥΜΕΝΕ.Ο Σουλτς είναι γιος ενός ναζί SS-Hauptsturmführer. Σήμερα είναι υποψήφιος αριστερού σοσιαλιστικού κόμματος για την καγκελαρία, παρά του ότι η οικογένεια του προέρχεται από σκληροπυρηνικούς ναζί.Ο πατέρας του, ο Καρλ Schulz, ήταν hauptsturmführer και επικεφαλής του γνωστού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν. Ο Karl Schulz εντάχθηκε στα SS (ID 400037), την 1η Μαΐου του 1937. Το 1939, κατατάσσεται εθελοντικά ως obersturmführer για υπηρεσία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, όπου ήταν επικεφαλής του Πολιτικού Τμήματος ως ένα είδος επέκτασης της Γκεστάπο.ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ. http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF/

 31. ΠΡΟΣ.Ψάχνω εδω μεσα τα αισχρά βιντεο των ναζιστών-Χρυσαυγιτων.

  ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ -ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ?

 32. ΠΡΟΣ.Ψάχνω εδω μεσα τα αισχρά βιντεο των ναζιστών-Χρυσαυγιτων.ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ.

  Γίνεται ο κακός χαμός με την ασυδοσία, την οικονομική χρεοκοπία, την διεφθαρμένη κομματοκρατία και την παρακμή. Τα κανάλια να σπέρνουν κάθε μέρα τρόμο και μεθοδευμένο πανικό για την καταστροφή που μας απειλεί, αν δεν φορτωθούμε κι άλλο χρέος και κάθε τσιριχτή που παριστάνει την δημοσιογράφο να λέει τα δικά της. Οργανωμένη εγκληματική παράνοια με σκοπό την καταδυνάστευση ενός λαού, κρατώντας τον δέσμιο στην απειλή και τον τρόμο μέχρι το επόμενο χτύπημα. Μακριά όμως από την Χρυσή Αυγή, γιατί κινδυνεύει η «δημοκρατία» τους και οι εκπρόσωποι της που κλέβουν ανενόχλητοι σαράντα και πλέον χρόνια στο όνομα της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ