Νέο τροχαίο στον επαρχιακό με μικρό φορτηγό όχημα που βγήκε εκτός δρόμου και ανετράπη

14
25064

Νέο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην επαρχιακή οδό στο 5ο χλμ (στο ύψος του Danlopilo).

Το εικονιζόμενο ΙΧ φορτηγό όχημα (με φορτίο) βγήκε εκτός δρόμου από άγνωστη αιτία και ανατράπηκε.

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνων βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο.

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν γίνεται αυτό.. 30 χιλιόμετρα και 50 το ανώτατο όριο.. την έχουν δει οι μαχητές των δρόμων.. με χειρότερους όλων τις γυναίκες! μιλούν στο κινητό, βάφονται στον καθρέφτη, οδηγούν με γόβες .. φέτος είναι το καλοκαίρι που δεν θα αργήσουμε να έχουμε νεκρούς πάλι δυστυχώς. πάρτε όλοι τα μέτρα σας, αστυνομία δήμος, περιφέρεια….

  2. ακόμα δεν καλοκαίρια σε και η επαγγελματίες οδηγαρες με τα φορτηγά τους τρέχουν σαν της που******Ες δεν σταματάνε σε στοπ και όταν παραβιάζουν έχουν και θράσος από πάνω περνώντας διάβαση πεζών και βρίζοντας άντε ρε μλκ τελείωνε και βιάζομαι!! για όλα φταίει η Αστυνομία διότι δεν σταματάνε σχεδίων ποτέ επαγγελματίες οδηγούς να γράψουν νομίζοντας ότι τα έχουν όλα νόμιμα πάνω τους!!! απέχουμε σε όλα τα φορτηγά και ημιφορτηγά ελέγχους τώρα αλκοτεστ και χασισοτεστ!!! πρην σκοτώσουν κανένα άνθρωπο τα ζώα!!

  3. Απλά εφάρμοζε τους κανόνες του κ.ο.κ,ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει για αυτούς τους δολοφόνους που κύκλο φοράνε ελεύθεροι.Οι υπόλοιποι που απλά θα βρεθούμε μπροστά σε κάποιον από αυτούς να έχουμε τι βοήθεια του Θεού να γλιτώσουμε.

  4. Φταίνε τα ότι ταχύτητας όπως λένε πολλοί τελικά.Αν είχαμε ελεύθερο μέχρι τα 100 ο άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει τούμπα στον αέρα και να επανέλθει.

  5. Αυξάνονται επαγωγικά τα τροχαία φέτος. Και που στε ακόμα. Σε λίγο μόνο με τανκς θα έχουμε πιθανότητες επιβίωσης από τους ψυχιατρικά διαταραγμένους και φαντασιόπληκτους κατοίκους αυτής της γυφτοχώρας. Ζήτω η αναρχία και η τσιγαροφρεντοκρατία στα τιμόνια.

  6. καλά θα πάει και φέτος!!!! Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά με στουκες και τρακαρισματα! Ολοι οδηγουν με ενα κινητο στο χέρι και τρέχουν να προλάβουν να ανοιξουν τα μαγαζια τους! ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ! Οπως ειπε και η miranta, για αυτους δεν λυπάμαι και δεν με νοιάζει, λυπάμαι για όποιον βρεθει στο δρόμο τους, μπορει να ειναι τα παιδιά μας!

  7. Αν το οριο πεσει στα 30 χλμ στον επαρχιακο θα αγορασω ενα μουλαρι να πηγαινω στην δουλεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ