Συνάντηση Δημάρχου Κω με τον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα | Συζήτηση για τα προβλήματα στη Σέγκεν & ενίσχυση τουριστικών ροών από Τουρκία

6
3492
Τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα Τσαγατάι Ερτσιγές και τη σύζυγο του υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρέσβη για την επίσκεψη του ενώ στην συνέχεια συζήτησαν μεταξύ άλλων για το ζήτημα της ζώνης Σένγκεν που αφορά το νησί μας αλλά και τις δύο γειτονικές χώρες, καθώς διακινούνται χιλιάδες επιβάτες κατά την διάρκεια της τουριστικής σεζόν.
Τέλος οι δύο άνδρες συζήτησαν και για την προοπτική της ενίσχυσης των τουριστικών ροών από την Τουρκία στην Κω και την ανάπτυξη μιας αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας σε θέματα κοινού τουριστικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

Πηγή: https://www.kostv.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι άλλο θα δούμε από το δήμαρχο;Μερκες εβδομάδες πρην τις εκλογές θα λύσει και διεθνή ζητήματα ο αθεόφοβος.Νικηταρά ετοιμάσου να πας στο σπίτι σου.Άνθρωπος δεν θα σου μιλάει σε μερικές εβδομάδες με τόση λάσπη που έχεις πετάξει σε ανθρώπους διαμάντια,τους εκβιασμούς που κανείς και την προσπάθεια σου να χωρίζεις οικογένειες.

  2. Με τον Τούρκο πρέσβη στην Ελλάδα!
    Μιλάμε για υψηλή διπλωματία, τον πουλά και τον αγοράζει!
    Λέω εγώ, τώρα.
    Κούνια που σας κούναγε, αθεόφοβοι!
    Ποιον πάτε να κοροϊδέψετε?
    Σανό σταματήσαμε να τρώμε, παραφάγαμε, άντε να πάτε στο καλό!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ