Με βραβεύσεις & απονομή πιστοποιητικών η κοπή της Βασιλόπιτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κω

14
8796


Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω, η Πυροσβεστική υπηρεσία Κω, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναήλ παρουσία του κοσμήτορα της βουλής-βουλευτή Δωδ/σου της ΝΔ Βασίλη Υψηλάντη, του Δημάρχου Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά, του διοικητή της 80 ΑΔΤΕ  κ. Σπυρίδων Κογιάννη, του διοικητή του ΝΑΣ Κω κ. Γεώργιου Σταματογιάννη, του επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Αλλαγής» Γιώργου Κυρίτση, του αντιδημάρχου Σταμάτη Πη, του δημοτικού συμβούλου Σεβαστιανού Μαραγκού, του προέδρου της ΔΚ Ασφενδιού Μιχάλη Γιωργαλλή, της ειδικής συμβούλου του δημάρχου σε θέματα κοινωνικής πολιτικής Σταματία Κανταρζή, του κοινοτικού συμβούλου Σεβαστιανού Παρβέρη, πυροσβεστών, εθελοντών και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Κω.
Ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω, Γρηγόρης Μαυρίδης, ευχήθηκε καλή χρονιά, χωρίς πυρκαγιές, ακραία καιρικά φαινόμενα και χωρίς κινδύνους για τους πυροσβέστες και τους πολίτες, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του, τους εθελοντές, τον δήμο της Κω και όλους όσους συνεργάζεται. Ο δήμαρχος Κω με τη σειρά του ευχαρίστησε και συνεχάρη τον διοικητή, τους αξιωματικούς, τους πυροσβέστες και όλους τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας για την προσφορά, την αυτοθυσία και τον ζήλο, με τον οποίον ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε ανάγκη.

 

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν, οι εθελοντές, οι συνεργάτες, απλοί πολίτες που βοήθησαν στη κατάσβεση της φωτιάς στον Άγ.Βασίλη και δόθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης πρώτων βοηθειών. Τις απονομές έκαναν ο κοσμήτορας της βουλής-βουλευτής Δωδ/σου της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης, ο δήμαρχος Κω, οκ.Σταματογιάννης , οι αντιδήμαρχοι Σταμάτης Καμπουράκης και Σταμάτης Πης. Ξεχωριστή στιγμή, η παράδοση ενός σύγχρονου drown στην πυροσβεστική υπηρεσία Κω, από τον εθελοντή – επιχειρηματία Μανώλη Χριστοδουλίδη, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στον εθελοντισμό!
Το φλουρί της Βασιλόπιτας κέρδισε η μικρή Β. Μαμαλάκη, η οποία κέρδισε έναν σύγχρονο πυροσβεστήρα, σε σχήμα μικρού βάζου, που το πετάμε σε περίπτωση πυρκαγιάς, απευθείας στη φωτιά!

Πηγή: https://www.kostv.gr

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο συγχαρητήρια σε όλους σας με τον εθελοντισμό πάμε μπροστά!!!! Συγχαρητήρια για την εκδήλωση!!!

  2. Ότι εσπειρες θερισες.Και όσο είσαι στο πασοκ,θα χάνει το πασοκ πόλους ψήφους.Δεν έπρεπε να ξανακατεβεις.ΜΕΓΑ λαθος.Ειμαι ένας από τους χιλιάδες,που για μονο και εσένα πήγα στην νέα δημοκρατία.Συνεχισε την καταστροφή του πασοκ.

    • Ρε αι σα… περα…
      Ποτε δεν ησουν ΠΑΣΟΚ….μια ζωη με την ΝΔ ησουν!!
      Και εισαι ΓΝΩΣΤΗ σε ολους!!!!

  3. Ισχυρή Κως 75%,δυνανη αλλαγης 13%,κικη μακρη 2%,αναποφασιστοι10%.Τελευταια κρυφή δημοσκόπηση.

    • Εδώ γελάνε …αφήστε βρε τις βλακείες κ τις δημοσκοπήσεις κ δουλέψτε λίγο ο κόσμος δεν θα πάει να ψηφίσει 75% θα είναι η αποχη όχι ο άχρηστος Νικηταράς πού έχει διαλύσει τα πάντα

  4. Ένα ερώτημα στον κύριο .Γιατι δεν κάνει πίσω και να αναλάβει κάποιος αλός μήπως και γίνει κάτι.Ας βοηθήσει με τον τρόπο του έναν καινούργιο αρχηγοντης παραταξης.Εξηγω και ας το καταλάβει.Ολα ειναι χαμενα.Αυτα συζητουν στο νησί.Ελεος ποτε θα το καταλάβουμε.

  5. Μπραβο στον Διοικητή για την αξιέπαινη πράξη του να βραβεύσει όλους τους εθελοντές μας!!! Μπράβο και στον Δήμαρχο που είναι δίπλα σε όλα αυτά τα παιδιά!!!!

  6. Πάει ο παλιός ο χρόνος και ας γιορτάσουμε παιδιά., Υπάρχει Κατή άλλο που δεν το γνωρίζουν σύντομα κοντά σας! ,,,,,

  7. Και αυτήν την εκδήλωση προσπάθησε να καπελωσει ο δήμαρχος νυσαφι πια δεν χορταινει φωτογραφίες …ας ασχοληθεί κ με κάτι άλλο χορτάσαμε φωτό του να χε και φωτογένεια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ