«Έφυγε» ξαφνικά στην Αυστραλία σε ηλικία 56 ετών ο Οικονόμος Ψαράς (που είχε τα Ντόνατς στην Κω) | Έκκληση -λόγω έκτακτων συνθηκών- να συγκεντρωθούν τα έξοδα για την κηδεία του

6
25793

Μας λείπεις μπαμπά μου, δεν μπορώ να το χωνέψω… σε αγαπάω πολύ και θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και στην σκέψη μου με όλες τις υπέροχες αναμνήσεις μαζί σου. Πάντα με συμβούλευες για οτιδήποτε στην ζωή, και ας σε άκουγα ή όχι. Ας ξεκουράσει ο Θεός την ψυχή σου τώρα είσαι ένας άγγελος. Nick Ikonomos Psaras

Ο θάνατος του μας βρήκε σε δύσκολες καταστάσεις που περνάμε σαν οικογένεια αυτόν τον καιρό και οποιαδήποτε βοήθεια είναι μεγάλη, 5$ ή 50$ ακόμη και μια κοινοποίηση. Για να μαζευτεί το ποσό τον 25,000$ για την κηδεία που θα γίνει σε 5 μέρες.

Το όνομά μου είναι η Τριανταφύλλου Μεμισσακης και είμαι η ανιψιά του Οικονόμου. Δημιούργησα αυτή τη σελίδα έτσι ώστε ο θείος μου να έχει την κηδεία που του αξίζει. Ο Οικονόμος ήταν μια γενναιόδωρη ψυχή, ένας αγαπημένος πατέρας, σύζυγος και θείος.

Μας άφησε πολύ σύντομα και πάρα πολύ ξαφνικά για να είμαστε προετοιμασμένοι για καθέναν από εμάς. Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο θείος μου ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει άλλους ανθρώπους και είμαι βέβαιος ότι δεν θα ήθελε η οικογένειά του να βρεθεί σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση για να καλύψει αυτά τα θλιβερά έξοδα. Η κηδεία του κοστίζει $ 25.000, και λόγω των συνθηκών, πρέπει να θαφτεί μέσα σε μια εβδομάδα.

Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι δεν είναι ένα εξωφρενικό ποσό για μια οικογένεια θλιμμένη που λόγω έκτακτης ανάγκης δεν μπορεί να αντεπεξέλθει τόσο γρήγορα, αφού έχασε τον μπαμπά και τον σύζυγό τηςς. Επομένως, παρακαλούμε να βοηθήσετε, συνεισφέροντας οτιδήποτε ποσό μπορείτε – είτε είναι $ 5 ή $ 50, κάθε λίγο βοηθά. Αν δεν μπορείτε να προσφέρετε χρήματα, παρακαλώ μοιραστείτε το με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε, επειδή έχουμε μόνο 5 ημέρες για να αυξήσουμε τα χρήματα.

Ο ΘΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΣ 18 ΕΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 πμ στον ΙΝ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗΣ στο Κόγκαρα  στο  Σύδνεϋ .

Δείτε το σχετικό αγγελτήριο θανάτου

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συλλυπητήριά στην οικογένεια, με όλο το σεβασμο να ρωτησω γιατι τέτοιο κόστος για τη κηδεία?

 2. ΜΑΛΙΣΤΑ….
  ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
  GO FUND ME .ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ…..ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
  gofundme ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ

 3. gofundme.com
  Click here to support Oikonomos Psaras’ Funeral
  όσοι θέλευε να βοηθήσετε. Ευχαριστούμε!

 4. Γιατί το Sydney, ειναι μια απ τις ακριβότερες πόλεις στον κόσμο και όλα ειναι πανάκριβα εκεί, για τα δικά μας δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ