Σοκ στις ΗΠΑ: Νεκρός 13χρονος μετά τον εμβολιασμό του – Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας

11
4880

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ (CDC) ερευνά τον θάνατο ενός 13χρονου αγοριού του Μίτσιγκαν, του Τζέικομπ Κλίνικ, που πέθανε λίγες μέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου της Pfizer, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση επισπεύδει τους εμβολιασμούς των εφήβων και μάλιστα μόνο με Pfizer.

Σύμφωνα με τη θεία του η αυτοψία έδειξε πως καρδιά του πρήστηκε και γέμισε υγρό, ενώ το παιδί δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Πέθανε στα μέσα της νύχτας στο σπίτι», είπε η θεία του Κλίνικ, η Τάμι Μπουράζ.

«Πριν μία εβδομάδα, ο 13χρονος ανιψιός μου έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19. Τα πρώτα αποτελέσματα της αυτοψίας έδειξαν ότι η καρδιά του είχε πρηστεί και γέμισε υγρό. Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ούτε έπαιρνε φάρμακα».

 

Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει σχετικά με μια παρενέργεια ορισμένων εμβολίων COVID-19 πόνο στο στήθος και φλεγμονή της καρδιάς, κυρίως μεταξύ εφήβων και νεαρών ενηλίκων. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι πιο κοινό στους νεαρούς άνδρες αφού λάβουν τη δεύτερη από τις δύο δόσεις.

Η Μάρθα Σάραν, αξιωματούχος δημοσίων υποθέσεων για την ειδική ομάδα για το εμβόλιο COVID-19 του CDC, έγραψε σε δήλωσή της στο Newsweek ότι «το CDC γνωρίζει ένα 13χρονο αγόρι στο Μίσιγκαν που πέθανε μετά από εμβολιασμό COVID-19. η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση και έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα, είναι πρόωρο να προσδιοριστεί μια συγκεκριμένη αιτία θανάτου».

Το 13χρονο αγόρι στο Μίσιγκαν πέθανε πρόσφατα στον ύπνο του λίγες μόνο ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης ενός εμβολίου COVID-19.

Ο Κλίνικ ήταν κάτοικος της κομητείας Saginaw, σύμφωνα με το Free Press του Ντιτρόιτ. Η ιατρική διευθύντρια του Τμήματος Υγείας του Κομητείου Saginaw, Δρ. Delicia Pruitt και η Υπεύθυνη Υγείας, Christina Harrington, δήλωσαν σε κοινή δήλωση, «Η έρευνα για το αν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του θανάτου του και του εμβολιασμού βρίσκεται τώρα σε ομοσπονδιακό επίπεδο με το CDC».

«Εν τω μεταξύ, το τμήμα υγείας συνεχίζει να ενθαρρύνει τις οικογένειες να μιλούν με τους γιατρούς τους για να σταθμίσουν τους κινδύνους και τα οφέλη του εμβολιασμού», συνέχισε η δήλωση.

Ο Κλίνικ έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer COVID-19 στις 13 Ιουνίου και πέθανε στον ύπνο του τη νύχτα της 15ης Ιουνίου, ανέφερε το τμήμα υγείας.

Αφού έλαβε τη δεύτερη δόση, ο Κλίνικ παρουσίασε κοινά συμπτώματα μετά το εμβόλιο, όπως κόπωση, πυρετό και πόνο στο στομάχι, σύμφωνα με τον Burages. Όμως, είπε ότι τα συμπτώματα δεν ήταν αρκετά σοβαρά για να προκαλέσουν ανησυχία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαι περίεργος να δω ποιοι «γονείς» θα εμβολιάσουν τα παιδιά τους με τα συγκεκριμένα εμβόλια…

    • Αυτοι που σε εμβολιασαν και εσενα οταν γεννηθηκες. Βρισκομαστε στο 2021. Η τεχνολογια πεταει. Ξυπνα. Βγες απο τη σπηλιά σου. Ενημερωσου.

      • Ενημερωτικά να σου θυμίσω ότι τα εμβόλια που μας έκαναν οι γονείς μας και κάνουμε και εμείς στα παιδιά μας δεν ήταν «πειραματικά». Είχαν δοκιμαστεί τουλάχιστον 10 χρόνια με εκτεταμένες δοκιμές και μελέτες πριν τα κάνουν στο γενικό πληθυσμό. Πρώτα είχαν γίνει κλινικές μελέτες σε ζώα και μετά σε ανθρώπους. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει για τα συγκεκριμένα σκευάσματα της Pfizer και της Moderna. Επίσης τα εμβόλια που κάνουμε στα παιδιά μας είναι πραγματικά εμβόλια εξασθενημένου ιού ή χορήγησης έτοιμων αντισωμάτων.

      • Δεν είναι «γενετική μηχανική» με mRNA που δεν γνωρίζει κανείς τις μακροχρόνιες επιπτώσεις στους ανθρώπους και ειδικά στα παιδιά που είναι το μέλλον μας… Επίσης τα εμβόλια στα παιδιά μας τα κάνουμε για να προστατευτούν τα ίδια από κάποιες σοβαρές ασθένειες όπως Ιλαρά, Ανεμοβλογιά κτλ. Δεν τα κάνουμε για να προστατέψουμε «δήθεν» τους ηλικιωμένους με υποκείμενα νοσήματα που κινδυνεύουν. Τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από αυτόν τον ιό. Τέλος τα εμβόλια που κάνουμε στα παιδιά μας αποτρέπουν πλήρως τη νόσηση και τη μετάδοση ασθενειών. Δεν είναι όπως αυτά που γίνονται δήθεν για να περάσεις «ελαφριά» την ασθένεια. Άρα μάλλον πρέπει να ενημερωθείς εσύ λίγο καλύτερα στη δική σου τη σπηλιά.

    • όσους εμβολιασμένους γονείς έχω ρωτήσει αν θα κάνουν και στα ανήλικα παιδιά τους το εμβόλιο, ευτυχώς μου απάντησαν όχι γιατί φοβούνται. Ας ελπίσουμε ότι κανείς δεν θα κλείσει ραντεβού για το παιδί του.

  2. Κουτάβια Σκευτητε λίγο.Θέλουν να μας σκοτώσουν όλους.Μετά τι κάνουν;Θα έχουμε φύγει όλοι και υα μείνουν μόνο με τους έξυπνους που Σεν υα κάνουν το εμβόλιο.Θριαμβος

  3. Άλλο ένα fake new κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τη διάψευση έμειναν στη ανάρτηση ενός ψυχακια.

    • Δυστυχώς η είδηση είναι πραγματική. Δεν υπάρχει καμία διάψευση. Ο θάνατος ερευνάται για να δουν εάν ευθύνεται το εμβόλιο της Pfizer. Κάτι όμως που δεν συμβαίνει με τους θανάτους που αποδίδονται στον ιό. Εκεί δεν γίνεται έρευνα ούτε ιατροδικαστική εξέταση. Μας ανακοίνωσαν απλά ότι όσοι πεθαίνουν με (και όχι από) τον ιό, καταχωρούνται ως θάνατοι Covid. Έτσι απλά. Καλό θα ήταν να μας ανακοινώνουν και τους θανάτους με (και όχι από το) εμβόλιο για να βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματά του. Δηλαδή μαθαίνουμε τους θανάτους με ιό αλλά όχι τους θανάτους με εμβόλιο… Αυτά κάνουν το κόσμο να μην εμπιστεύεται κανέναν και ειδικά τους πολιτικούς που είναι αποδεδειγμένα ψεύτες.

      ΗΠΑ: Νεκρός 13χρονος δύο μέρες μετά τη 2η δόση Pfizer
      https://www.tovima.gr/2021/07/04/world/ipa-nekros-13xronos-dyo-meres-meta-ti-2i-dosi-pfizer/

  4. το παιδάκι. Να βγει ο καθηγητής τώρα και να πει ότι είναι στατιστικό στους οικείους. Μπροστά στο γενικό συμφέρον μια απώλεια είναι πολύ μικρό ποσοστό.Και να προσέξουν πολύ καλά αυτοί που επηρεάζουν κόσμο και δέχονται πιέσεις να προτρέπουν τους ακόλουθούς τους για τα εμβόλια π.χ παπάδες στους πιστούς καθηγητές στους φοιτητές καλλιτέχνες στους funs εργοδότες στους εργαζόμενους κτλ. Οι τύψεις είναι παντοτινες εκτός αν είσαι αναίσθητος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ