Αναγνώστης για Αγγελίες προσωπικού: Όλοι ψάχνουν αλλά κανένας δεν λέει τι προσφέρει, μόνο τι ζητάει…

21
9316

Καλησπέρα
Καθημερινά βλέπω δεκάδες αγγελίες για προσωπικό. Όλοι ψάχνουν αλλά κανένας δεν λέει τι προσφέρει, μόνο τι ζητάει. Δεν θα ήταν κακό να πει ο ενδιαφερόμενος εργοδότης ότι θέλει έναν υπάλληλο που μιλάει καλά αγγλικά και έχει προϋπηρεσία για 40 (ή 60) ώρες την εβδομάδα, με ή χωρίς ρεπό, με ή χωρίς κατοικία και διατροφή και προσφέρει τόσα ευρώ για πεντάμηνη, εξάμηνη ή επτάμηνη εργασία.
Ένας αναγνώστης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πηγαίνεις από κει και το συζητάτε από κοντά. Αυτά δεν γίνονται πουθενά από αγγελίες σε επιχειρήσεις. Και είναι το τι προσόντα διαθέτεις.

    • Κάτσε και κάνε σχόλια εσυ .Ναι θα σου προσφέρουν δουλειά στο καναπέ σου να κανείς σχόλια με 2000 ευρώ το μηνα και σύνταξη 4000.Αυτα.Η πλάκα είναι ότι αυτά τα υποστηρίζει κόμμα και Μαλιστα με ποσοστά στο 10%.Βελόπουλο ψηφίζεις;Μήπως Κασσελακη που θα τον πάρεις τηλέφωνο να τους σχέσεις;Αυτή είναι κατάντια.Οχι κόμματα προσωπικά άτομα μεσίες.Αυτη είναι η πολιτική απάντηση στη κυβέρνηση.Θελετε περιπέτεια ;Ψηφίστε τους και βρίστε τους άλλους.

  1. Σκλάβους,διαχειριστές καταστάσεων που αφορούν απίστευτα θέματα.

    Πρέπει να τα δθαβάζει αυτά ο κόσμος Γιάννη.
    Για παράδειγμα το Bar κλείνει επίσημα στις 1 και τα παιδιά κάθονται μέχρι τις τρεις γιατί λέει παράγγειλαν ομαδικά στις 1 παρά 5.
    Θέλουν να αποσπούν θετικά σχόλια από υπηρεσίες που δεν παρέχουν.
    Όσο χαμόγελο και να έχει ένα υπάλληλος χωρίς ρεπό ,ο επισκέπτης που δεν του άρεσε η 47η Βότκα αγνώστου προέλευσης θα πρέπει να καθυβρισθεί, να στήσει κώλο.
    Γιατί κάθε χρόνο όλα τα ξενοδοχεία αλλάζουν τους υπαλλήλους κατά 70%?Όλοι πια είναι άχρηστοι?
    Γαλέρα κύριοι, κωπηλάτες, δούλοι σκλάβοι ,είλωτες για 900 ευρώ ο παλιός πρέπει να παράγει υπηρεσίες 4500 ευρώ.
    Ούτε οι Πακιστανοί,ούτε οι Αλβανοί αντέχουν..δεν σας τα δημοσιεύουν.
    Τα νούμερα των αφίξεων αντικατοπτρίζουν κοινωνικά στρώματα απ τα αντίστοιχα της Δραπετσώνας.
    Εργασιακό μπούλιγκ,χωρίς ρεπό και με 50 ρουφιάνους ,να ρουφιανεύουν ακόμα και την ημέρα που έχει η σερβιτόρα περίοδο.
    Ευτυχείτε Ζώα.

  2. μονο οι αλβανοι δουλευουν. οι δικοι μας τεμπελχαναδες, ολη μερα στις καφετεριες και στα προποτζιδικα.
    και βριζουν την ατιμη την κοινωνια που φταιει για την καταντια τους.
    Γιαυτο σε δεκα χρονια θα μας ελεγχουν οικονομικα οι αλβανοι.

    • Το 70% της εγκληματικότητας και παραβατικότητας σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

      προέρχεται απ την χώρα αυτή.
      Δεν λέγεται τυχαία Κολομβία της Ευρώπης.
      Διαπρέπουν και σε άλλα πράγματα εκτός της δουλειάς, αλλά να ξέρεις ότι η τάση που υπάρχει στους νεαρούς Αλβανούς,είναι να πάνε στρατό ,να πάρουν τα επίσημα χαρτιά και να φύγουν Έξω.Ούτε οι Νεαροί Αλβανοί θέλουν να μείνουν εδώ.
      Δεν πρόκειται να μείνει υγιές προσωπικό μ αυτές τις συνθήκες.
      Ο αρθρογράφος υπονοεί αυτό που είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ.
      Εργασιακή ανασφάλεια, χαμηλή μισθοδοσία σε συνάρτηση με την παραγωγικότητα, συνθήκες στρατώνα και καμία προοπτική εξέλιξης για πολλούς λόγους,που και να τους αναφέρω,δεν θα καταλάβουν όσοι δεν ξέρουν από μέσα.

  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ.
    ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

  4. εχεις δικιο
    συν οτι σου λενε για 8ωρο και τελικα ειναι 12ωρο χωρις να πληρωνουν υπερωριες

  5. Σωστη παρατήρηση του φίλου. Ας πάνε στον Hot spot έχει εκεί σκλάβους μπόλικους. Ξεφτίλες Ε ξεφτίλες

  6. Ωραίος ο αναγνώστης.Δεν σε παρακαλάνε μεγάλε;Δεν σε ρώτησαν ποσό θα δουλεύεις,τι δουλειά θα κανείς και ποσό θα πάρεις;Ντροπή τους.Καλυτερα ανεργία να μην έχεις άγχος ότι πρέπει να δουλέψεις.

    • 1000 φορές καλύτερα ανεργία,πιο πολλά θα μείνουν στις στέπες

      αν συνυπολογίσεις και τα ψυχικά τραύματα,τα ψυχοφάρμακα και την ψυχική υγεία.
      Αν δεν έχετε δουλέψει εκεί μέσα ,βγάλτε τον σκασμό,όλοι οι ελεγκτές και τα κλιμάκια μένουν σε λουξ 5άστερα που πάνε δήθεν να ελέγξουν δεν βλέπουν τίποτα μα τίποτα,γιατί παίρνουν μπακσίσι.
      Για να πάει κάποιος στο μπαρ να πάρει ένα μπουκάλι βότκα,ένα ουίσκι,ένα μπακάρτνι και να το στείλει στο Χημείο του Κράτους,Να είναι μαζί και η Ετζίαν,ο Σταθμός,το Βήμα…Πως γίνεται ρε να θέλει σε καθημερινή βάση 25.000 φιάλες κατανάλωση ένα νησί και που το βρίσκουν τόσο φθηνά?
      Ρε …λάκες αν δεν ξέρετε μην μιλάτε ρεντίκολα.

  7. Εγώ έστειλα το κείμενο στην Aegeanews και ίσως κάποιοι να μην κατάλαβαν το νόημα. Φυσικά και η αμοιβή είναι (ή θα έπρεπε να είναι) ανάλογα των προσόντων και φυσικά θα υπάρξει και μια συνέντευξη μεταξύ εργοδότη και υποψήφιου εργαζόμενου αλλά γιατί να μην είναι ξεκάθαρη από την αρχή η συμφωνία. Γιατί πρέπει να στείλω βιογραφικό, να χάσω 2 ώρες για να μάθω τελικά ότι δίνει έναν μισθό με τον οποίο δεν μπορώ να ζήσω ή ότι θέλει να δουλεύω 10ωρο 30 μέρες τον μήνα. Και μην μου πείτε να τον πάρω τηλέφωνο γιατί αυτά δεν θα σου τα πει ποτέ από το τηλέφωνο. Ίσως έτσι κάποιοι καταλάβουν γιατί δεν βρίσκουν προσωπικό. Όταν θέλεις να πουλήσεις ένα μεταχειρισμένο ψυγείο βάζεις αγγελία με φωτογραφία και λες θέλω 500 ευρώ, αν δεν σου απαντήσει κανένας ξαναβάζεις την αγγελία με 450 μέχρι που να βρεθεί κάποιος που να θεωρήσει για εκείνον την τιμή σωστή. Έτσι δουλεύει η προσφορά και η ζήτηση.

    • Γιατί δεν το ξεκαθαρίζεις από την αρχή;Εσυ θέλεις να περνεις συνέντευξη από τον προϊστάμενο αν θα δουλέψεις μαζί του.Φιλε όσοι ενδιαφέρονται βρίσκουν και δουλειά και μισθό που τους ικανοποιεί.Κανενας δεν θέλει να χάσει έναν άξιο εργαζόμενο.Αντο φιλοσοφείς μάλλον τεμπελάκος είσαι που ούτε εγώ θα σε προσλάμβανα.Ειμαι 4 χρόνια στο ίδιο ξενοδοχείο ξεκίνησα με το χαμηλότερο μισθό από τις άλλες τρεις κοπέλες και σήμερα περνώ το μεγαλύτερο και Μαλιστα φτιάχνω το πρόγραμμα ποτέ θα δουλεύω.Γατι λες άραγε;Ξέρεις καμία φορά δεν αρκεί να πιστεύεις ότι έχεις ικανότητες πρέπει να τις δείξεις κιόλας και να κριθείς.

      • Καλά τα λες και μπράβο σου, σκέψου όμως ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και θέλουν να έρθουν να δουλέψουν από κάπου αλλού. Τα καλά και τα κακά μαγαζιά είναι γνωστά σε αυτούς που ζουν εδώ.

  8. Δίκαιο είναι!Οι εργοδότες να ξεκαθαρίζουν τις θέσεις εργασίας από την αρχή!Και με σύμβαση εργασίας κατά την πρόσληψη! Μισθολόγιο,,ώρες εργασίας, Ρεπό, σεβασμός στον εργαζόμενο,να συγκρατούν τα καπρίτσια τους,να συμμαζέψουμε το κάθε Κατινακι!(Ρουφιάνους)!και εάν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν!Να δουλεύουν μόνοι τους!η να το κλείσουν!!? Όχι να κάνουν τα αφεντικά δίχως πρωσοντα!Και άλλα πολλά!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ