ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η Διημερίδα «Η ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» (τα στοιχεία για την Κω) στο ΔΙΙΚ

1
930
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι στο ΔΙΙΚ οι εργασίες της Διημερίδας με θέμα «Η ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» την οποία διοργανώνει η Ελληνική και Διεθνής Εταιρεία Μοριακά Στοχευμένων Εξατομικευμένων Θεραπειών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, του Ιατρικού συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου και του Ιατρικού συλλόγου Ρόδου.

Η Διημερίδα ξεκίνησε με ομιλία της Μαρίας Φρατζάκη » Η προϊστορία της Ογκολογίας», ακολούθησε ο Τίμος Κουτσουράδης «Η Ιατρική στην Κω από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα»

στην συνέχεια το επίσης πολύ ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Φροντίζοντας τον ογκολογικό ασθενή στην Κω» με παράθεση στοιχείων από τους Νίκο Μαυροειδή, Ιωάννη Μούντζιο, τη συμβολή της Νοσηλεύτριας από την Βίκυ Λέχου και τη συμβολή της πολιτείας από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω Νεκτάριο Γεωργαντή.

Ακολούθως, η Έλλη Καρανίκα μίλησε για τη «φροντίδα του πόνου στον ογκολογικό ασθενή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ αναλυτικά το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,

απόψε στις 8μμ πραγματοποιείται η επίσημη έναρξη με χαιρετισμούς από τον Σεβασμιώτατο, τον Πρόεδρο του ΔΙΙΚ Αρ. Παυλίδη, τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση κ.α.

Ενώ η διημερίδα ολοκληρώνεται αύριο από το πρωί έως το μεσημέρι με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις. Στις 3μμ θα πραγματοποιηθεί Τελετή Αναπαράστασης του Ιπποκρατικού Όρκου στο Ασκληπιείο με Ορκωμοσία Αριστευσάντων νέων Ιατρών.

Τα στοιχεία των ογκολογικών ασθενών στην Κω, όπως τα παρουσίασε ο Ιατρός Ν. Μαυροειδής:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ