ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο Γ. Κυρίτσης ρίχνει το «γάντι» στον Π. Πολάκη: Ο Δήμος Κω αναλαμβάνει τη μελέτη για τη δημιουργία ακτινοθεραπευτικού τμήματος στο Νοσοκομείο Κω, εφόσον το Υπ. Υγείας αναλάβει τη δέσμευση για κατασκευή στελέχωση και λειτουργία του

39
1824
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε απόψε στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα στην Κω, η έναρξη της της Διημερίδας με θέμα «Η ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» την οποία διοργανώνει η Ελληνική και Διεθνής Εταιρεία Μοριακά Στοχευμένων Εξατομικευμένων Θεραπειών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, του Ιατρικού συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου και του Ιατρικού συλλόγου Ρόδου.

Παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό μεταξύ άλλων: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θ. Σωτρίλλης, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κω Ν. Γεωργαντής (ο οποίος αναφέρθηκε στα στοιχεία των ογκολογικών ασθενών) και οι εκπρόσωποι των Ιατρικών συλλόγων και Εταιρειών που συνδιοργανώνουν την Διημερίδα Ογκολογίας.

Αίσθηση προκάλεσε η δημόσια πρόταση του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση-ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της διημερίδας- προς τον Υπ. Υγείας Π. Πολάκη.

Ο Δήμαρχος Κω στην τοποθέτησή του τόνισε τη μεγάλη οικονομική επιβάρυνση των νησιωτών ογκολογικών ασθενών, με δυσβάστακτα έξοδα και δαπάνες. Τη μεγάλη λίστα αναμονής στα κεντρικά νοσοκομεία για ακτινοθεραπεία, τις οικογένειες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα ταξιδίων, διαμονής και θεραπείας. Αναγκάζονται -όπως τόνισε- να πουλήσουν περιουσιακά στοιχεία για να επιβιώσουν.

«Η επιστημονική κοινότητα θεωρώ ότι πρέπει να ενώσει τη φωνή της με τη δική μας, να διεκδικήσει μαζί μας το δικαίωμα στη δημόσια υγεία. Τα Δωδ/σα πρέπει να αποκτήσουν όχι ένα, αλλά δύο ακτινοθεραπευτικά εργαστήρια για τους ογκολογικούς ασθενείς, ένα στο Νοσοκομείο Ρόδου κι ένα στο Νοσοκομείο της Κω. Εμείς ως Αυτοδιοίκηση είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια. Ανέφερε πριν ο Περιφερειάρχης τη βοήθεια που προσφέρει η Περιφέρεια και οι Δήμοι στη δημόσια υγεία. Θα μας ρωτήσετε τώρα πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Θέλω από αυτό το βήμα να στείλω ένα μήνυμα προς την πολιτεία και την ηγεσία του Υπ. Υγείας. Ο Δήμος Κω οικονομικά είναι ένας από τους πιο ισχυρούς Δήμους της χώρας, αναλαμβάνει λοιπόν να χρηματοδοτήσει τη μελέτη για τη δημιουργία ακτινοθεραπευτικού τμήματος στο Νοσοκομείο Κω, εφόσον το Υπ. Υγείας αναλάβει τη δέσμευση για κατασκευή στελέχωση και λειτουργία του.

Και αναφέρομαι  στην οικονομοτεχνική μελέτη, την αρχιτεκτονική, τη στατική, τη μελέτη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και τη μελέτη ακτινοπροστασίας.

Η πρόταση αυτή κατατίθεται δημόσια και περιμένουμε απάντηση του Υπ.Υγείας» , κατέληξε ο Δήμαρχος Κω:

Αξιοσημείωτη η παρατήρηση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου προς τον Γ. Κυρίτση, ότι η απουσία του Αρ. Παυλίδη από την έναρξη της διημερίδας ενόψει εκλογών είναι «ύποπτη» και να τον προσέχει…

Εισήγηση Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση στην τελετή έναρξης της Διημερίδας με θέμα:

«Η Ογκολογία στην Ελληνική Περιφέρεια».

Κυρίες και Κύριοι,

Θέλω να σας καλωσορίσω στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη, το νησί που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ιπποκρατική Ιδέα.

Την Κω του τουρισμού και του πολιτισμού.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές, την Ελληνική και Διεθνή Εταιρεία Μοριακά Στοχευμένων Εξατομικευμένων Υπηρεσιών και τον Ιατρικό Σύλλογο Κω, αφού η επιλογή της θεματολογίας της διημερίδας ανοίγει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα αλλά και ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές δημόσιας υγείας στο νησιωτικό χώρο.

Ιδιαίτερα με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, αποτελεί έναν επιστημονικό σύλλογο με διακριτή κοινωνική παρουσία στο νησί μας αλλά και ουσιαστικές πρωτοβουλίες.

Στα Δωδεκάνησα, κυρίες και κύριοι, δεν υπάρχει ογκολογικό τμήμα αλλά και ακτινοθεραπευτικό εργαστήριο στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Ρόδου και της Κω.

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό για τους πάσχοντες αλλά και τις οικογένειές τους;

Σημαίνει ότι για να υποβληθούν σε θεραπείες θα πρέπει να μεταβούν είτε στην Αθήνα είτε στην Κρήτη, κάτι που σημαίνει ότι πέρα από την ταλαιπωρία, θα επιβαρυνθούν οικονομικά με δυσβάσταχτα έξοδα και δαπάνες.

Είναι γνωστό επίσης ότι σε όλη τη χώρα υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής στα ακτινοθεραπευτικά εργαστήρια που υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία, αφού ο αριθμός τους δεν επαρκεί.

Στα νησιά μας όμως, η κατάσταση που σας περιέγραψα πριν είναι ακόμα πιο τραγική.

Ουσιαστικά το ίδιο το Κράτος με την αδιαφορία του στο συγκεκριμένο ζήτημα, παραπέμπει τους ασθενείς από τα Δωδεκάνησα στην Κρήτη ή στην Αθήνα.

Υπάρχουν Δωδεκανήσιοι, που για να ανταποκριθούν στα αυξημένα έξοδα παραμονής και θεραπείας σε νοσοκομεία της Αθήνας ή της Κρήτης, έχουν αναγκαστεί να πουλήσουν περιουσιακά τους στοιχεία.

Κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει να ζει κανείς σε νησί, τις δυσκολίες και το υψηλό κόστος μετακίνησης αλλά και το χρόνο που απαιτείται για μια μετακίνηση.

Το θέμα της ημερίδας είναι η Ογκολογία στην Ελληνική Περιφέρεια και οφείλω να σας πω ότι η θεματική αυτή αντανακλά την προσπάθεια που κάνουν, μόνοι τους οι γιατροί, να στηρίξουν τους πάσχοντες συνανθρώπους μας στα νησιά.

Δεν αρκεί όμως αυτό, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη και τα αυτονόητα για τη θεραπεία και την παρακολούθηση ενός ογκολογικού ασθενή.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στα νοσοκομεία της Ρόδου και της Κω ακτινοθεραπευτικά εργαστήρια για να προσφέρουν θεραπεία.

Η επιστημονική κοινότητα πρέπει να ενώσει τη φωνή της μαζί με τη δική μας, να αναδείξει αυτή την ανισότητα, να διεκδικήσει μαζί μας το δικαίωμα στη δημόσια υγεία.

Τα Δωδεκάνησα πρέπει να αποκτήσουν όχι ένα αλλά δύο ακτινοθεραπευτικά εργαστήρια για τους ογκολογικούς ασθενείς, ένα στο νότιο συγκρότημα στο νοσοκομείο της Ρόδου και ένα στο βόρειο συγκρότημα στο νοσοκομείο της Κω.

Και εμείς, ως αυτοδιοίκηση, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Και πως θα το κάνουμε αυτό. Από το βήμα του συνεδρίου σας θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς την Πολιτεία και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Ο Δήμος Κω αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει τη μελέτη για τη δημιουργία ακτινοθεραπευτικού τμήματος στο Νοσοκομείο της Κω, εφόσον το Υπουργείο Υγείας αναλάβει τη δέσμευση για την κατασκευή και λειτουργία του.

Αναφέρομαι στην οικονομοτεχνική μελέτη, την αρχιτεκτονική και στατική μελέτη, τη μελέτη ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και τη μελέτη ακτινοπροστασίας.

Η πρόταση κατατίθεται δημόσια και περιμένουμε την απάντηση της Πολιτείας.

Ευελπιστώ ότι ο προβληματισμός και η αγωνία που καταθέτω στο ξεκίνημα της διημερίδας που διοργανώνεται στο νησί μας, θα αποτελέσει αντικείμενο διαλόγου και πεδίο ευαισθητοποίησης για όλους.

Η Κως το νησί του Ιπποκράτη, αποτελεί εμβληματικό τόπο και χώρο για συνέδρια που προάγουν την ιατρική επιστήμη και έρευνα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εργασίες σας.

Ο Δήμαρχος Κω

Γιώργος Κυρίτσης

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα το φτιαξεις οπως το νεο νοσοκομειο του νησιου. εδω ρε άχρηστoι δεν μπορειυε να δουλεψετε το ΚΥ στην αντιμαχεια…..ολοι εκει μεσα σε εχουνε παρει χαμπαρι κακομοιρε

    • ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΕΙΑ,ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ,ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    • Δήμαρχε με όλη την αγάπη που σου έχω, άφησε τα ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. Άσε το Νοσοκομείο και την υγεία. Θυμάμαι την αναταραχή που δημιούργησες με τους εμβολιασμούς και τα καθημερινά δελτία τύπου. Αν νομίζεις ότι μπορείς να υποκαταστήσεις τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και την Κυβέρνηση, όπως επιχείρησες με το Δημοτικό Ιατρείο, νομίζω ότι υπερβάλλεις. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Σταμάτα να κάνεις πολύ θόρυβο.

      • Τον καρκινογόνο αμίαντο στο ΑΒΙΚΩ τον βάπτισαν λαμαρίνες μέχρι που τους πείραν είδηση και τους σταμάτησαν. Για τον καρκίνο στον αμίαντο του οινοποιείου ο Γεώργιος κάνει την πάπια. Όλοι οι κάτοικοι της Λάμπης πρέπει να μαυρίσουν τον Γεώργιο αλλά και την Ρούφα που δεν πείρε είδηση τι συμβαίνει.

    • Εάν η μελέτη που προτείνει η μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης έχει την πληρότητα εκείνης της ΑΒΙΚΩ τότε σωθήκαμε...

      Θα κάνει μια απευθείας ανάθεση σε ιδικό μελετητή και καθάρισε… Παραμονές των εκλογών και παίζει με δεκάδες ασθενείς συμπατριώτες μας για ψηφουλάκια…. Και που θα βάλεις τα μηχανήματα βρε Γιωργάκη, θα μας φέρεις κανένα προκάτ σαν αυτά στο λιμάνι;;; Παίζει με τον πόνο των ασθενών και των οικογενειών τους ενώ τέσσερα χρόνια δεν έκανε καμιά προσπάθεια. Τάζει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το μεταφορικό ισοδύναμο με επιχορήγηση εισιτηρίων κατάστρωμα, τάζει και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ όνειρα θερινής νυκτός…

  2. Θα ηθελα να ξερω οι νεοδημοκράτες που είναι;;;;;;;.Ο κυριτσης χανει την δημαρχεια,και η νεα δημοκρατια που θα κυβερνησει,δεν θα κατεβασει δημαρχο στο νησι;;;;;Ξυπνατε νεοδημοκράτες γιατι την δημαρχεια θα την κλεψει η ρουφα.

  3. Κυριτση,οσοι παρευρισκόντουσαν εκει ειταν ξατσουφηδες,και μουτρωμένοι,και κανεις δεν εκατσε διπλα του.Κυριτση το ξερεις και εσυ ότι εισαι χαμενος από χερι.Αλα μην σε νοιαζει γιατι θα σε σωσει το μιαλακι.ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  4. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΑΧΑΧΑ

    απερχομενοι σας πηρε ειδηση ολο το νησι.μονο μασα

  5. ερχονται εκλογες!ταζουν αερα κοπανιστο!μπλα μπλα ο κυριτσης.

    εργα κυριτση συντριβανια αγαλματα πλατειες κλιματιστικα αβικω ακταιο ναυτικος ομιλος.

  6. Αφού κόπτεται τόσο πολύ ο Μέγας Δήμαρχος ΚΩ για τους Δημότες του, τους διαπιστωμένους Ογκολογικά Ασθενείς ως ψηφοφόρους, γιατί δεν ξεκινά από τα απλά που περνούν από το χέρι του κι άμεσα π.χ.:
    Μείωση των Δημοτικών Τελών των νοικοκυριών τους, προς ανακούφιση και δήλωση παρουσία του Δήμου συνεχώς και όχι μόνο στις εκλογές.
    Άστα Γεώργιε, δε φημίζεσαι για την κοινωνική σου ευαισθησία, η πορεία σου, τα έργα και οι πράξεις σου το αποδεικνύουν άλλωστε !!!!!

  7. Ούτε τον ένοιαξε ούτε τον νοιάζει το Δήμαρχο για το δράμα που περνάμε εμείς ως ασθενείς, αλλά και οι οικογένειές μας. Δε ζητήσαμε ούτε ζητάμε τον οίκτο του, αλλά θα παρακαλούσαμε να σταματήσει και το δούλεμα περί κροκοδείλιων δακρύων και κατανόησης του δράματός μας. Ευτυχώς η υπερηφάνεια μας, μας περισσεύει, εάν υπήρχε Δημοτική Αρχή με ευαισθησίες, θα το είχε αποδείξει έως τώρα με έργα και όχι με προεκλογικές ψευτουποσχέσεις.
    Αφήστε μας λοιπόν στο δράμα μας και μην εκμεταλλεύεστε καταστάσεις, έχει και η υπομονή τα όριά της…..

  8. Το θράσος σου Γεωργιε δεν έχει τέλος έλεος πες και μια φορά στη ζωή σου την αλήθεια ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από όσα λες γιατί είσαι τελειωμένη υπόθεση.

  9. Η Βάσω είναι θυμωμένη γιατί ήθελε να βάλει τα μηχανηματα στο κεντρικό δημοτικό ιστρείο. χι χι χι.

  10. έχει βρει τον μελετητή. Τους μηχανικούς τους έχει. Δικηγόροι από την Αθήνα υπάρχουν. Θα το αναθέσει χωρ΄πις διαγωνισμό και θα τα πληρώνουν οι άλλοι που έρχονται μετά τις εκλογές.

  11. ο Κυρίτσης κοροϊδεύει για μια φορά ακόμη γι αυτό δεν τον παίρνει κανένας στα σοβαρά. Και ποιόν λέει ότι προσπαθεί να κοροϊδέψει, τον γάτο τον Πολάκη. Άτε βρε πάαινε στη Νίσυρο να τα κάνεις αυτά. Η μελέτη που λέει δεν είναι πάνω από 20.000 και πολλά λέω, όταν για να λειτουργήσει ακτινοθεραπευτικό κέντρο έχει όρους και προϋποθέσεις που κοστίζουν εκατομμύρια πχ ελάχιστο αριθμό ασθενών για να υποστηριχτεί η λειτουργία του. Σκεφτείτε ότι δεν έχει τέτοιο κέντρο στη Ρόδο και ο Κυρίτσης μιλά για την Κω. Το κάνει γιατί ξέρει ότι δε μπορεί να γίνει στην Κω και για να παίξει επικοινωνιακά και κάποιοι χάχες τσιμπάνε. Ο Κυρίτσης όμως πρέπει να απαντήσει σε αυτό που οφείλει δηλαδή γιατί δε λειτουργεί το δημοτικό ιατρείο που έταζε;;; Γιατί;;;

  12. Τώρα που ο Κυρίτσης απορίφτηκε από τον Μητσοτάκη και δε τον βάζει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ αρχίζει και γλύφει το ΣΥΡΙΖΑ μπας και γλιτώσει τη δημαρχία αφού ο κόσμος βλέπει αυτούς που διέλυσαν τη χώρα και τους σιχαίνεται. Ο ΚΥρίτσης είναι ένας απο αυτούς. Το καλό είναι ότι καταλαβαίνει ο κόσμος πια ότι ο Μητσοτάκης ζητά κάθε μέρα εκλογές για να μη πληρώσει τα δάνεια που πήρε και δεν πλήρωσε, το κρυφό σπίτι του Βολταίρου και όλα τα άλλα. Η Φωφίκα από την άλλη το παίζει αρχηγός στο ΚΙΝΑΛ μπας και γλιτώσουν ορισμένοι τη φυλακή. Βρε τους αϊπηδες αυτοί που μας πτώχευσαν μας ζητάνε να τους ξαναφέρουμε για να φάνε πάλι

    • ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕ Ο ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΙΓΟΡΟΙ ΗΣΥΧΟ????????? ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΘΩΔΟΡΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΕΑΝ Ο ΣΦΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ 2-3-ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ,ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ,ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΘΗΛΥΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ.

  13. Ο Κτηματομεσιτης στο ρολο του «αγωνιστη δημαρχου» !!! Αρεσει πολυ στα Μιχαλακια και στις μεσηλικες του χωριου και της πολης….κανει πολυ…..ΑΝΤΡΑΣ!! ΟΥΑΟΥ !!! ΡΕ κτηματομεσιτη συνεχεια τον ιδιο «ρολο» ; σε βαρεθηκε πια ο κοσμος. και προσεξε , μην τα βαζεις με τον Πολακη….Δεν αστειευεται ο Πολακης!! Ρωτα και τους πασοξηδες σου….

  14. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ

  15. Μόλις είπε για την μελέτη ο μεγάλος έγινε το σώσε. Σηκωθήκανε όλοι οι γιατροί και χειροκροτούσανε ξέφρενα. Ο Περιφερειάρχης κατασυγκινημένος σηκώθηκε και τον φίλησε. Και η διευθύντρια υπογράμμισε την σημασία της πρότασης και κάλεσε τους ογκολόγους να του δώσουν βραβείο.

  16. ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΆΛΩ ΌΛΟΥς ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

  17. Έχει να έρθει παιδίατρος στο νοσοκομείο 8 χρόνια.
    Τα επείγοντα καρδιολογικά καλύπτονται από ιδιώτη καρδιολόγο!
    Τώρα θέλουμε να εγκαταστήσουμε ακτινοθεραπευτικο τμήμα!

    ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!

  18. πήγε στη μάζωξη τους είπε μια π@..αριά και οι θαμώνες τον ακούγανε απαθείς χωρίς να τον πετάξουνε έξω

  19. Ποιο αλήθεια είναι χειρότερο, ότι μας έκλεψε ο Γιάννος ή ότι μας κυβέρνησε; Το χειρότερο είναι ότι μας κουνάει το δάχτυλο. Ο Γιάννος δεν είναι κλέφτης, ένας απλός κλέφτης, αλλά η διαπλοκή κουστουμαρισμένη και υπερφίαλη, με τη βεβαιότητα της ταξικής υπεροχής της και το χαμόγελο που δουλεύτηκε μπροστά σε καθρέφτες και κάμερες.

  20. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος παραδέχτηκε χθες το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «αν ένας τολμηρός δημοσιογράφος, όπως ο Κώστας Βαξεβάνης, δεν αποκάλυπτε τη λίστα Λαγκάρντ, τίποτα από όλα αυτά με τον Παπαντωνίου δεν θα είχε συμβεί».

  21. Εσύ μας τσαμπουνές τέσσερα ολόκληρα χρόνια τα δημοτικά ιατρεία και δεν τα βλέπουμε Και αυτός μέσα σε ένα λεφτό έκτισε ολόκληρο ογκολογικό νοσοκοκείο.

  22. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ 2006 ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΡΙΒΙΕΡΑ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΤΑ 50% ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΒΙΚΩ.
    ΚΩΣ-ΡΙΒΙΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ…
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

  23. ΟΧΙ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ, ΝΕΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΟΥΝΕ, Μ@ΛΟΥΣ, Κ@ΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥΣ

  24. Ήταν αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου. ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Και ξέρει αλλά δεν έκαμε τίποτα για την μεγάλη Δωρεά του ακινήτου στο κέντρο της πόλης στο Νοσοκομείο. Μάχρι τώρα έχουν χαθεί πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ