Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού, της δημοτικής κοινότητας Πυλίου

6
5334
Σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο ασφαλτόστρωσης στο Πυλί , αφού  ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης  και θα ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού στο υπόλοιπο δίκτυο της περιοχής, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου κοινότητας Νεκτάριου Χατζησεβαστού  ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ποιότητα του έργου υπογραμμίζοντας πως είναι καλύτερα ένα έργο να αργεί  να υλοποιηθεί από το να διακινδυνέψει η ποιότητα του, αναφερόμενος στην καθυστέρηση του έργου λόγω καιρικών και άλλων συνθηκών.
Την χαρά και την ικανοποίηση τους εξέφρασαν και οι κάτοικοι της περιοχής που βλέπουν να πέφτει πίσσα στον συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος είχε χρόνια να συντηρηθεί.

πηγή: https://www.kostv.gr/

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ουάου τρομερό έργο .Μπραβο.Τελικα ο Δήμος φταίει για τους δρόμους ,ο Θεός να τους κάνει η η περιφέρεια;Να ξέρουμε που θα στέλνουμε τα μπράβο.

  2. Αχ, αχ ,αχ,…δημαρχάρα μου είσαι φάουλ!!! Πρώτον, δεν είδα καμιά πόζα για φωτογραφίες και δεύτερον, δεν είδα να φυτέψετε ούτε μια ελιά! Ντροπή! Γρήγορα, φωτογραφίες και ελιές…μην ξεχνιόμαστε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ