Ηλίας Σιφάκης: Σημάδια αποσύνθεσης στο Δήμο Κω

3
6472

ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ :  ‘’ Σημάδια αποσύνθεσης στο Δήμο Κω. ‘’

 

Ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Ηλίας Σιφάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Ένα σχολείο, στην καρδιά του χειμώνα, αντιμετωπίζει πρόβλημα θέρμανσης, είναι το 1ο Λύκειο Κω.

Μετά από 5 χρόνια στο Δήμο, ο κ. Νικηταράς δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν λειτουργεί η θέρμανση στο 1ο Λύκειο και καταφεύγει σε αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή Κυρίτση.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι: πόσα χρόνια χρειάζεται η δημοτική αρχή του κ. Νικηταρά να επισκευάσει και να θέσει σε λειτουργία μια αντλία θερμότητας για να λειτουργεί η θέρμανση σε ένα σχολείο; Πέντε, Δέκα, Δεκαπέντε;

Τελικά, έπρεπε να κάνουν κατάληψη και να χάσουν πολύτιμο χρόνο οι μαθητές για να ευαισθητοποιηθεί και να δώσει λύση.

Το νέο πλοίο της ΑΝΕΜ, που κόστισε 3,3 εκ.ευρώ, ούτε ένα μήνα δεν άντεξε στη θάλασσα. Υποβάλλαμε 4 βασικά ερωτήματα που ουδέποτε απαντήθηκαν από τη δημοτική αρχή.

Η δημοτική συγκοινωνία αποτελεί πλέον δομή του Δήμου, σύμφωνα με το νέο νόμο. Η δημοτική αρχή είναι ανέτοιμη να διαμορφώσει το νέο οργανόγραμμα του Δήμου και να την εντάξει σε αυτό προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα. Και δεν μπορεί να καταλογίσει και ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή γιατί η ίδια ήταν η προηγούμενη δημοτική αρχή.

Την ίδια στιγμή προτεραιότητες αποτελούν η πρόσληψη δημοσιογράφου και η ανάθεση προμήθειας ελαστικών σε εταιρεία υποψηφίου της δημοτικής αρχής.

Η δημοτική αρχή παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης .

Η διαφορά μας είναι ότι εμείς αναζητούμε απαντήσεις και λύσεις ενώ αυτοί αναζητούν δικαιολογίες.’’

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διάλυσης…ο δρόμος γύρω απ την Μητρόπολη είναι σταφιδωμένος. Ρυτίδες στον ασφαλτοτάπητα πολύ επικίνδυνο σημείο.Οι υποδομές του Νησιού κατέρρευσαν,απ τον υπερτουρισμό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ