ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Νέες σημαίες κυματίζουν περήφανα στα ιστορικά κτήρια της Κω

4
3436

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

28η Οκτωβρίου το ΟΧΙ των Ελλήνων κατά της τυραννίας

Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ ΚΥΜΑΤΊΖΕΙ ΠΕΡΉΦΑΝΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΆ ΚΤΊΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩ

Έλληνες πολέμησαν και υπερασπίστηκαν με τη ζωή τους το ιερό αυτό σύμβολο. Είναι τεράστια η σημασία της ελληνικής σημαίας, καθώς περικλείει στις πτυχές της αγώνες και θυσίες, εκφράζει την εθνική μας ενότητα και δίνει υλική υπόσταση στην έννοια του Έθνους.

Σήμερα το πρωί 27 Οκτωβρίου 2020 , ο αρμόδιος υπάλληλος του δήμου της Κω, ο κύριος Στράτος Σταματιάδης πραγμοποίησε την υποστολή των Σημαιών που είχαν φθαρεί και παράλληλα έκανε την έπαρση των καινούργιων Σημαιών , που κυματίζουν περήφανα σε όλα τα ιστορικά κτίρια της πόλης της Κω , ενόψει της αυριανής Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Ο κύριος Στράτος Σταματιάδης αισθάνεται υπερήφανος ως Έλληνας πολίτης της χώρας που γεννήθηκε η δημοκρατία, της χώρας που έδωσε αγώνες για την ελευθερία της, για την ελευθερία όλων των λαών της Ευρώπης.
Αισθάνεται τιμή και δέος όταν πραγματοποιεί την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας.

Ο κώδικας της Ελληνικής Σημαίας αποτελείται από ορισμένους αυστηρούς κανόνες οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα ως ένδειξη τιμής προς την Σημαία. Ένδειξη τιμής προς την Σημαία αντικατοπτρίζει ένδειξη τιμής προς το Έθνος και τιμή προς τους ίδιους τους εαυτούς μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πατριώτη και συμπολίτη μου. Προφανώς στο ρεπορτάζ αναδεικνύεται ο απλός πολίτης που κάνει την έπαρση της σημαίας μας με εθνική αξιοπρέπεια και σεβασμό στο ιερό σύμβολο της σημαίας… όταν άλλοι την καίνε και την βεβηλώνουν…. ειδικότερα τις μέρες που ζούμε σήμερα, που απειλείται η ελευθερία και η εθνική μας κυριαρχία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ