Αναγνώστης: Οι φωτεινοί σηματοδότες με δυσκολία φαίνονται κατά την διάρκεια της ημέρας και είναι παρά πολύ επικίνδυνο τώρα που ανοίγει η σεζόν

10
7503

Τα φανάρια με δυσκολία φαίνονται κατα την διάρκεια της ημέρας και είναι παρά πολύ επικίνδυνο τώρα που ανοίγει η σεζόν και η κυκλοφορία αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων θα είναι αυξημένη! Σας ευχαριστω

Αναγνώστης

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ σωστός. Το έχουμε γράψει χρόνια τώρα. Στα παλιά τους τα παπούτσια. Το ίδιο με τα φανάρια της Γιουρο. Ύπνος βαθύς…….

    • Τα leds που εχουν τα φαναρια , μετα την δυση του ηλιου πρεπει να μειωνουν κατα το ημιση την λαμπροτητα τους γιατι ειναι πολυ εντονα – κουραστικα και επικινδυνα. Τεχνικα ειναι πολυ απλο να γινουν και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ.

      • Και τα λεντ της αστυνομίας στραβονουννκαι είναι πολύ δυνατά αλλά δεν λέει κανείς κατι

  2. Επισης το απογευμα το φαναρι εξω απο το cocoon.Οταν κατευθυνεσαι απο χωρια προς πολη με την αντανάκλαση του ηλίου δύσκολα ξεχωριζεις αν ειναι πρασινο η κόκκινο καθώς φαίνονται αναμενα και τα δυο!!

  3. Πρέπει άμεσα να συγχρονιστούν!!!!
    Αυτός που κάνει το κόπο τουλάχιστον 2 φορές κάθε μέρα να σηκώνει την ασφάλεια για να ανάψουν, ας κάνει τον κόπο να μετρίσει πόση ώρα τους παίρνει να αρχίσουν να λειτουργουν κανονικά από την ώρα που σηκώνεται η ασφάλεια.
    Και να τα ανάβει κοιτοντας σε ποια φάση είναι τα φανάρια του coccon.
    Για να γίνει ηλεκτρονικά ο συγχρονισμός δεν το συζητώ…

  4. Στο πλατάνι, τα πάνω φανάρι με κατεύθυνση προς χρόνια δεν ανάβει καν και αυτό είναι επικίνδυνα!!!
    Το κάτω φανάρι το βλέπεις πλέον μόνο όταν είσαι πολύ κοντά;;;
    Κανένας αρμόδιος δεν περνάει από το σημείο τουλάχιστον 2 φορές την μέρα;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ