Ιερά Παράκληση για τους τελειόφοιτους των Λυκείων της Κω στον Ευαγγελισμό

2
3447


Σε ατμόσφαιρα ευλάβειας και κατάνυξης, με τη συμμετοχή των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων των λυκείων της πόλης Κω, τελέσθηκε στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Ευαγγελισμού Θεοτόκου, Παρακλητικός Κανόνας προς την Υπεραγία Θεοτόκο για την ενίσχυση και τον φωτισμό των διαγωνιζομένων μαθητών.
Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναήλ, ο οποίος ανέγνωσε ειδική ευχή υπέρ του φωτισμού και του επιστηριγμού των διαγωνιζομένων μαθητών και των υποψηφίων για «την είσοδον αυτών εν ταις κρείττοσι σχολαίς». Με τον Σεβασμιώτατο συμπροσευχήθηκαν ο Γςνικός Αρχιερατικός πρωτοπρεσβύτερος π.Ιωάννης Διακοπαναγιώτης, ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς και ο π. Ιωάννης Βαγιανός Κώστογλου. Στις παρακλήσεις παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Χατζηθωμά,
Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβ. Μητροπολίτης, απηύθυνε λόγους πατρικούς προς τους τελειόφοιτους μαθητές, υπογραμμίζοντας ότι οι Ιερείς, οι γονείς και οι καθηγητές συμπροσεύχονται και είναι κοντά σας σε αυτή την κρίσιμη δοκιμασία, ενώ κάλεσε τα παιδιά να έχουν πίστη και θάρρος, και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, να παραμείνουν ελπιδοφόροι και με υψηλούς στόχους και προσδοκίες στη ζωή τους.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά τα πάτε με τα κακομαθημένα σας, ποτίστε τα φρούδες ελπίδες να μην μπορούν να αναλάβουν καμία πρωτοβουλία στο μέλλον και να τα περιμένουν όλα από τους άλλους και τον καλό σας θεούλη. Και φυσικά αν αποτύχουν θα φταίνε οι λάθρο, οι δήμαρχοι, οι τούρκοι, οι αλβανοί, οι αθηναίοι, οι σιωνιστές, οι εξωγήινοι, όλο το σύμπαν εκτός από τους ίδιους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ