Δημήτρης Καραματζιάνης: The Bright Side of Christmas at Kos!

23
16391

«…Δες το φως μέσα από το σκοτάδι, δες την αγάπη που λάμπει…»
Η Κως Αλλάζει! Τα Χριστούγεννα με τη ματιά της κάμερας σε νυχτερινή περιπλάνηση.
The Bright Side of Christmas at Kos! December 2023.
Δες την ομορφιά μέσα στο καθημερινό!
Δες το φως μέσα από το σκοτάδι!
Στην καρδιά του χειμώνα, η Κως αναδεικνύεται,
Με φώτα που λάμπουν σαν αστέρια, και η νύχτα μαγεύεται.
Τα Χριστούγεννα εδώ είναι γεμάτα αγάπη και χαρά,
Και κάθε γωνιά της πόλης,
μια ιστορία θα σου διηγηθεί.
Στους δρόμους της Κω, τα παιδιά παίζουν και γελούν,Κάτω από το φως των Χριστουγέννων, τα όνειρά τους ζωντανεύουν.Η ομορφιά της Κω, στο καθημερινό κρύβεται!
Αλλά τα Χριστούγεννα, την αληθινή της όψη αποκαλύπτουν. Δες το Φως μέσα από το σκοτάδι, δες την Αγάπη που λάμπει, Στην Κω, τα Χριστούγεννα, μια Ευτυχία απέραντη υπάρχει. Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με Αγάπη και Χαρά,
Ας είναι αυτή η εποχή, γεμάτη ευτυχία και για Όλους μια Αγκαλιά.
Καλά Χριστούγεννα….Δ.Καραματζιάνης
karamatzianis.gr

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αλλά δεν αλλάζει την κατάσταση που συμβαίνει τώρα στο νησί όσο καλά εστιασμένες και ας ειναι οι φωτογραφίες σε λάμπες και φώτα. Η Κως είναι άδεια…και θα αδειάσει ακόμα περισσότερο και σίγουρα δεν είναι στολισμένη όπως θα έπρεπε….κανείς δεν θέλει να γκρινιάζει…ολοι έχουμε αναγκη απο ωραιες χριστουγεννιάτικες στιγμές και διακοπές. αλλά δεν γίνεται να ειμαστε και χαρούμενοι οταν βλέπουμε την κατασταση να γίνεται ολο και χειρότερη. παραβλέπαμε τα ρουσφέτια….τις μάσες τα ξύλινα πολιτικά λόγια κ πολλά άλλα, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε….ξεπεράστηκαν κατα πολύ τα όρια και την υπομονή και την κατανόηση των πολιτών την εκμεταλλεύτηκαν πολλοί κ πολλές διατηρώντας μια εμμονική στάση αδιαφορίας προς τις ανάγκες και τα δικαιολογημένα και αντικειμενικά θέλω των πολιτών (όσων τους ψήφισαν και όσων δεν τους ψήφισαν)
    Βάλτε λίγο τον καθρέφτη και απέναντι σας, δείτε λίγο την όλη πορεία σας μέχρι στιγμής αλλα δείτε την ουσιαστικά και αντικειμενικά. Αν θέσει μας είναι όλοι αυτοί που διοικούν κατά καιρούς τι θα έλεγαν για ολα αυτά ;;
    Αυτά…

    • Για να έχει κάποιος την ικανότητα να «δει»φως , το όποιο «φως», πρέπει να δίνει καθημερινά μάχη με το «σκοτάδι» που κουβαλά μέσα του. Αυτό το «τέρας» που κυριεύει το μυαλό και την ψυχή του ανθρώπου και καταλήγει σε ότι ποιο σιχαμερό, βδελυρό,ανοο και ειρωνικό «λόγο» που βγαίνει από το στόμα του. Αυτός ο άνθρωπος είναι ανίκανος να «δει»το «φως»»! Στα Κωτικα είναι αγκλουπα του ,,,,με μηδενική ενσυναίσθηση.

  2. Καλή η προσπάθειά σου για ωραιοποίηση της κατάθλιψης ,για φωταγώγηση της ερημιάς,αλλά δεν αξίζει στην Κω αυτό το χάλι.
    Φέτος ήρθε από Ολλανδία συμπολίτης που αγόρασε σπίτι εδώ,αλλά ερχόταν μόνο καλοκαίρια.Περίπου 100 επισκέψεις απ το 1990…….ΔΕν πίστευε αυτό που έβλεπε,έκλεισε εισιτήριο με τετραπλή τιμή να φύγει.

    • Στο καλό και να μας γράφει πες του Ολλανδού. Να πάει να αγοράσει σπίτι στις Μπαχάμες αν προσδοκούσε χειμώνα σαν το καλοκαίρι. Γιατί δεν πήγες μαζί του? να κοιμάσαι από τις 20:00 για να ξυπνάς στις 04:00 για να είσαι στη δουλειά σου στις 07:00? έχεις βγεί έξω μετά τις 18:00 σε Ευρωπαϊκή πόλη χειμώνα?

      • Στο καλό λέω στα δικά μας παιδιά που μάτωσαν οι γονείς τους να τα μορφώσουν

        και διαβάζουν πόσο γελοίος και ….. είσαι.

      • Εσύ ζεις στην κοσμάρα σου βλάκα.
        Με ψευδαισθήσεις δεν πας πουθενά.Μένεις στα χαλβαζιά και κλαις την μοίρα σου,που την καθόρισαν άλλλοι.

      • Πάρε όποιο δημοσιογράφο θες πάρε και μία κάμερα και κάνε ρεπορτάζ στα ανοικτά ξενοδοχεία.
        Με τέτοιους μ/////,αρνητές της αλήθειας,δεν πάμε πουθενά.
        ΒΛΑΚΑ!!!!

      • Με τέτοιους ///// σαν και σένα ,γίναμε Φάτνη των φαντασμάτων.Βλάκα.

  3. σε όλους σας τα καταφερατε τελικά να διώχνετε μικρούς και μεγάλους από το νησί για να έρθουν οι δικοί σας μικροί και μεγάλοι να αναλάβουν τα μαγαζάκια του δημοσίου που έχετε στήσει εσείς και οι επικεφαλής αυτών…και αφήνετε την Κω στον αυτόματο πιλότο…η Κως είχε ένα πρόβλημα για τους νέους ότι δεν υπάρχουν πολλά μαγαζια και καταφερατε να μετατρέψετε την Κω σε βραχονησίδα…θα πρέπει όλοι σας να παίρνετε πάρα πολύ μπικικινια για να αντέχετε να βλέπετε όλη την κατάσταση και να ακούτε ολα αυτά τα σχόλια και να επιμένετε στην στάση σας…και να μην αλλάζετε….σιχαθηκαμε πια

  4. Κάποιοι βγήκαν από σήμερα…ε, αφού βλέπουν ότι οι Ουρανοί της Κω αγάλλονται, χαίρε η… ειδική επιστήμη ΟΛΗ.
    Μα αγαπητέ μου έχεις πάει Κάλυμνο?Σύμη?Κάρπαθο?
    Να καλέσουν το]α στελέχη της TUI να μοιράσουν και …λαγάνες.
    Το ίντερνετ τους ξεγυμνώνει..
    Την ομορφιά που την βλέπετε.έλα έξω τώρα πάμε στις 12:46 να μας την δείξειτε ,αλλιώς ραντεβού στο διανυκτερεύον…

  5. Οι Τρεις Μάγοι δείχνουν προς τον Βιολογικό ό ένας,προς την Ζια ο άλλος και προς την Καρδάμαινα που είναι σε συσκότιση.
    Τα δώρα είναι προκρατήσεις της TUI με υποσχετικό για επιστροφή στα κεντρικά.
    Καζάν-Καζάμ Κοσ Μπονρούμ.

    Αχλάδες\,ειδικοί επιστήμονες ,ζώντας ανάμεσα σε ηλίθιους,

  6. …..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!

  7. Τι αρνητισμός είναι αυτός ;; εσείς του λόγου σας που αφήσατε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που ζούσατε πριν;; στη πρωτεύουσα; μια χαρά είναι το νησί
    σαφώς το χειμώνα είναι ήσυχο πολύ και δεν έχει καμία σχέση με τους καλοκαιρινούς μήνες. Ε και;;
    Ο κύριος που ανέβασε το βίντεο αξίζει ένα μπράβο για την προσπάθεια του, προσωπικά μου άρεσε πολύ η δουλειά του. δε νομίζω ότι αξίζει όλα αυτά τα σχόλια. το νησί μέχρι και τον Δεκέμβρη έχει ζωή.
    Έλεος πια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ