Απαγχονισμένος βρέθηκε στο στάβλο του, στο Πλατάνι μεσήλικας συντοπίτης μας μουσουλμάνος

13
21003

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση του τραγικού θανάτου ενός μεσήλικα συντοπίτη μας μουσουλμάνου, κατοίκου Πλατανίου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος απόψε αργά τη νύχτα στον παρακείμενο στάβλο του στο Πλατάνι.

Οι λόγοι και οι συνθήκες του συμβάντος διερευνώνται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε χάσει πρόσφατα τους γονείς τους με τους οποίους έμενε και ήταν πολύ δεμένος με αυτούς και η ψυχολογική του κατάσταση ήταν αρκετά επιβαρυμένη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

13 ΣΧΟΛΙΑ

      • Καλό παράδεισο. Κουτσομπολιό είναι να μάθουμε ποιος είναι; Μπορεί να γνωρίζουμε τους δικούς του για να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας.

  1. Πολύ κρίμα. Ένας δεν βρέθηκε να παρηγορήσει αυτήν την ταλαίπωρη ψυχή πριν βρεθεί σε τέτοια απόγνωση ;

    • Όταν γράφεις καλό παράδεισο, τι ακριβώς εννοείς; Έχει και κακό παράδεισο; Και ο άλλος παρακάτω γράφει «καλή ανάπαυση!’… Στις κηδείες δεν δίνεις ευχές, μόνο συλλυπητήρια στους οικείους του… Και δεν θέλετε και εμβόλιο…

      • Πες τα μεγαλε..γιατι καποιοι ουτε να συλλυπηθουν δεν γνωριζουν,,,
        εχουν και δικαιωμα ψηφου….

      • Ντροπή να επιτηθεσαι και να λες άσχετα πράγματα μετά από μια τέτοια είδηση. Ευχησου λοιπόν συλλυπητήρια αν σε ενοχλεί να λες καλό παράδεισο και πήγαινε σε άλλο φόρουμ να βγάλεις τα αποθημενα σου.

        • Η ντροπη και η βλακεια ειναι μονο για σενα….περαστικα!!!!!

  2. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ??ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ.

  3. Κι ακομα δεν εχουμε δει ολες τις ψυχολογικες συνεπειες αυτου που ζουμε τον τελευταιο εναμισυ χρονο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ