» Η Κέφαλος δίνει ισχυρή εντολή στο Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής»

29
34608

 

ΘΕΜΑ : ‘’ Η Κέφαλος δίνει ισχυρή εντολή στο Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής’’

 

Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Κεφάλου στο Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής.

Ένα τεράστιο πλειοψηφικό ρεύμα στην Κέφαλο, στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα νίκης και ελπίδας για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Οι κάτοικοι της Κεφάλου αγανακτισμένοι από την εγκατάλειψη της περιοχής τα τέσσερα αυτά χρόνια, δίνουν ισχυρή εντολή στο Γιώργο Κυρίτση και στη Δύναμη Αλλαγής.

Η εντολή αυτή θα αποτυπωθεί στην κάλπη την επόμενη Κυριακή.

‘’Το δικό μου μήνυμα είναι ένα θετικό μήνυμα ελπίδας και δημιουργίας.

Ερχόμαστε για να βάλουμε ξανά την Κω στο δρόμο των έργων, για να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική.΄΄ τόνισε ο Γιώργος Κυρίτσης που συζήτησε με τους πολίτες, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους και αναφέρθηκε στις προγραμματικές του προτάσεις αλλά και σε όσα θα γίνουν την επόμενη πενταετία, όπως:

– Ανακατασκευή και ανάπλαση του παραλιακού δρόμου.

– Λειτουργία του βιολογικού.

– Νέος παιδικός σταθμός και νέο νηπιαγωγείο.

– Δημιουργία Μαρίνας στο πλαίσιο του Νέου Δικτύου Μαρινών σε όλο το νησί.

-Πενταετές πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που θα αξιολογείται από τους πολίτες κάθε χρόνο αν υλοποιείται ή όχι.

-Νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με επέκταση του παντού όπως και νέο δίκτυο ύδρευσης.

-Η κοινότητα θα έχει λόγο. Υποχρεωτικά και δεσμευτικά στο ετήσιο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου θα εντάσσονται έργα για την Κέφαλο που θα έχουν αποφασιστεί από την κοινότητα και τους πολίτες.

Όπως είπε ο Γιώργος Κυρίτσης, ως Δήμαρχος μία φορά το μήνα, θα βρίσκεται μαζί με όλους τους Αντιδημάρχους στην κοινότητα και θα ακούει τους πολίτες, θα ακούει παράπονα, προτάσεις, παρατηρήσεις.

 

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριτση αυτά είναι παλιά προβλήματα, τα έχεις υποσχεθεί και την προηγούμενη φορά που εκλέχτηκες. Γιατί δεν τα έκανες τότε;;;;;
    Να χαμε να λέγαμε. Όποιος δεν σε ξέρει……

    • ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ …..ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ …ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ….ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ

  2. Τώρα θα λύσει τα πάντα, στα βαθιά πολιτικά του γεράματα. Άλλαξε λέει. Σίγουρα πάντως προς το χειρότερο. Το μόνο που έχει να προσφέρει πλέον ο τέως στον τόπο μας είναι, να γίνει μέλος του Ομίλου για τη Δημοκρατία και την Αυτοδιοίκηση και να συμφωνεί με τα υπόλοιπα μέλη του ότι διαφωνεί σε όλα.

  3. Εννοώ ο Νικηταράς έκανα τι να σου πω στην κεφαλο ο Κυριτσης από τα 5 έκανε τουλάχιστον τα 3 ο άλλος ούτε που πάτησε το πόδι του στο χωριο

  4. Στο καλό και πάρε μαζί σου όλους αυτούς που με απειλές και βρισιές νομίζουν ότι έχουν την εξουσία. Νικηταρας Δήμαρχος να ησυχάσουμε μια και καλή από τον φόβο που προσπαθεί να περάσει στον κόσμο ο πρώην.

  5. Δεν σε προστατεύουν ούτε η δίκη σου Γιώργο αγκάλιαζες και χερετουσες κεφάλια νους που δεν… και εσυ μετράς ψήφους

  6. Κυρίτση κάνεις τον καλό τώρα για να μαζέψεις ψήφους και μόλις βγεις το παίζεις Φύρερ !Σε μάθαμε.., ελπίζω τα γίδια να μην την πατήσουν και σε ψηφίσουν.Οι τουλάχιστον ήταν ευγενείς, πρόθυμοι να σε ακούσουν και δεν έστελναν τη δημοτική αστυνομία στα μαγαζιά να γράφει εν μέσω τουριστικής περιόδου, ούτε είχαν την εμπάθεια σου,!

  7. Σταματήστε τις απειλές τσιράκια του Νικηταρά,γιατί όλα θα γυρίσουν πάνω σας!!
    Στοίχημα;;;

  8. Μια απ ελπίδα προσπάθεια…. Να μειώσει την διαφορά του 20%..με το φαρδύ πλατύ ψεύτικο χαμόγελο του τζόκερ….. Κριμας τα λεφτά της προβολής ..άραγε για το σύνθημα Όλα στο φως…μόνος του το έβγαλε η πλήρωσε συμβούλους διαφημιστική προβολής. . Χάχαχα…..

  9. Προς κεφάλος.. Ναι είχε ανάγκη ο Νικηταράς από γαλατα νουνού..

    Ρε κοπρόσκυλα του Δήμου (ειδικά το σωματείου αυτού με τις επιστολές με τα γαλατα… 3,4 ώρες δουλεύετε το 8 ωρο… Κσι 5νθημερο κόπροι…

  10. Η Κέφαλος δίνει ισχυρή εντολή στον Γιώργο Κυρίτση για ταξίδια στο Ντουμπάι. Καλά ταξίδια Γιώργο

  11. Αρε Κοκαλάκη , μετά απο τόση προσπάθεια που έκανες μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια , δεν μπορεί να μη πάει μπροστά στη ΚΕΦΑΛΟ ο Κυρίτσης , θα είναι αδικία.
    Για αυτόν και μόνο δούλευες τόσα χρόνια .
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ