Μία βραδιά γεμάτη ποίηση, στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Βοναπάρτη

0
602


Γεμάτη ποίηση η χθεσινή βραδιά στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Βοναπάρτη, με τίτλο «Ο χορός των κρίνων», στον αύλειο χώρο του σχολείου στο Αμανιού.
Το αφηγηματικό αυτό λυρικό ποίημα παρουσιάστηκε υπό μορφή θεάτρου αναλογίου, δηλαδή με ζωντανό διάλογο και τραγούδι.
Την εκδήλωση παρουσίασαν η Μαρία Τουλαντά-Παρισίδου, Πρόεδρος του Π.Ο.Κ Φιλητά, ο Γιάννης Κρητικός Διευθυντής ΓΕΛ Αντιμάχειας, ο Δημήτρης Βοναπάρτης ποιητής, η Σέβη Μπίλλη και η Ρένα Τριανταφύλλου εκπαιδευτικοί, και ο Σάββας Λαδικός μαθητής Λυκείου.
Στη μουσική και το τραγούδι η Ιωάννα Αμπατζίδου Καθηγήτρια Μουσικής, ο Θύμιος Τσιμπούρης Εκπαιδευτικός Μουσικός και η Θωμαΐς Βοναπάρτη Τεχνικός Φαρμάκων.

Πηγή: https://www.kostv.gr

Δημήτρης Καλλούδης: Δημητρης Βοναπαρτης
«Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΡΙΝΩΝ» ______
Ένα ποιητικό πόνημα, γεμάτο αγάπη, πόνο, θλίψη και θάνατο.
Μας «κουβαλησε» ψηλά στο όμορφο Αμανιου, για να αρμενισουμε μέσα από ένα μεγάλο ποιημα του, 155 σελίδες, στις σκέψεις και την αισθητική του, με λόγια στιλπνα, ζυγιασμενα και όμορφα τοποθετημένα.
Ο Δημήτρης πάντα πρωτοτυπεί. Αφήνει τα καθιερωμένα και δημιουργεί δικές του ιδέες παρουσίασης με απαγγελίες, μουσική ζωντανή με δικούς του μουσικούς και μουσική.
Έχει το χάρισμα της επικοινωνίας και μόνο η παρουσία του αρκεί για να επιβληθεί και να κάνει τις συνθήκες ευχάριστες αποσπώντας θερμά συγχαρητήρια.
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗΣ τοχει να ποιεί ποιήματα.
Ευχαριστούμε Δημήτρη για την τιμητική πρόσκληση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ