Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Κώστας Σουρασής

10
6725

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Κώστας Σουρασής  

 

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επισημοποίησε ο επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα Κώστας Σουρασής, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω.

 

Ο Κώστας Σουρασής μιλώντας για την εκ΄ νέου κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…πριν τέσσερα χρόνια, πολλοί νέοι άνθρωποι, ξεκινήσαμε με τον Θεοδόση Νικηταρά στο τιμόνι του Δήμου μας μια μεγάλη προσπάθεια και οφείλουμε να την συνεχίσουμε.

Αυτή την τετραετία καταφέραμε να επανεκκινήσουμε το Δήμο, να ξανασυστήσουμε το νησί μας στην τουριστική αγορά και να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα.

Τώρα, με εμπειρία και περισσότερες γνώσεις, με συνεργασία και πολύ δουλειά, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε και μεγαλύτερους στόχους.

Ο Θεοδόσης είναι εγγύηση ενότητας και αποτελεσματικότητας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το μηλο που θα πεσει; Μα κατω απο τη μηλια. Σιγα μην κηλησει και παει στην πορτοκαλιά. Νατους χαιρεσαι κοψιμιε τουσ αναμορφωτες της Κω και να σε χαιρονται κι αυτοι αρχοντα της απραξιας, βασιλια τησ στασιμοτητας και γιγαντζ του ωραιοτερου χαμογελου τησ γης, χαμογελο που αποπνεει μισος και εκδικηση.

  2. ΣΟΥΡΑΣΗΣ,ΑΒΡΙΘΗΣ 2500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΙ.ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΛΗ;ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ;ΤΗΝ ΚΙΑΠΟΚΑ;ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΑΚΗ;ΤΟΝ ΚΑΠΙΡΗ;ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΙ;ΤΟΝ ΒΑΒΛΑ;ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ!!!!!

  3. Μάλλον κουράστηκαν… Άρχισαν να βγαίνουν καθιστοί στις φωτογραφίες..
    Θα μείνει κανένας να κάνει τον ψηφοφόρο ή στο τέλος θα γίνουμε όλοι υποψήφιοι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ